I morgon kommer Mirjam

I morgon kommer Mirjam till Skåne och det är något som jag har sett fram emot. Hon skall vara här till i februari. Är inkvarterad hos mina föräldrar =) Saknar nu bara söt tös oxå =(

Prinsen är och jobbar. Och jag sitter här. Tänkte nu gå och spela in CSI som börjar om 15 minuter och sen får jag "äran" att sortera den tvätt som finns i dden säng som Mirjam skall sova i första natten som hon är här.

Stickfest i Väst

Gjorde en intresseanmälan till Stickfest i Väst. Fick idag syn på att alla platser är fulla. Jag har inte hört något alls =( Även om man ligger långt ner på en lista över folk som är intresserade kan de ju höra av sig!!! Typ, Intresset har varit stort och alla platser är fullbokade. Om det skulle vara så att någon avanmäler sig så kommer vi gå vidare att kontakta de som är intresserade av att deltaga. Men ingenting har jag hört. Grattis Annicka som får lov att åka igen!

Back in business

Då var man tillbaka på banan igen. Skönt! Dock är jag fortfarande lite småseg och snorig men inte värre än vad man står ut med.

Dagen har än så länge varit effektiv. Har hunnit med följande
1. Åka till jobb
2. Ringa till tandläkare
3. Ta mig från Lund till Landskrona från beskedet kl 7,50 om att jag har en tid kl 9. Åker kollektivt men mor räddade mig med en bil
4. Blivit plågad
5. Hämtat körkortet, det som var på vift
6. Åkt till jobb, igen
7. Jobbat

I kväll blir det lugn och ro med sticke, stickmarkörer te och tv *mysigt*

Tandläkaren....

min provisoriska lagning på min framtand trillade av igår. Till tandläkaren nu och fixa det!

Te och strumpsticke

Den lilla orken jag har haft idag har gått till att dricka te och sticka strumpor. Har nu kommit så pass långt att jag har gjort 2/3 av ett par strumpors skaft. Det går framåt med andra ord. Är därmed igång med alla mina egenproducerde julklappar utom en men det kommer det md.. Det är ju nästan 2 månader kvar till julafton.

November mönstert till både sock och muddklubben har kommit. Det är fina båda delar och jag hade inte haft något emot att göra dem men det går inte då julklapparna går före.....


Not fit for fight

Idag är jag inte fit for figt. Har ont i halsen, huvudet och feber. Inte kul. Skall tillbringa dagen med att kurrera mig. Inget stickcafé =( Orkar inte!!!

Var är mitt körkort?

Den frågan ställde jag mig idag. Fick hem en lapp i fredags i lådan om att jag skulle hämta mitt körkort. Glad i hågen gick jag till den adressen som stod på avin. Där var det tomt. Gick och frågade i butiken på hörent om jag var på rätt adress och det var jag.... Gick då till ICA som är postombud och där var det inte. Fick infon om att det kunde finnas på något industriområde...

Ringde då till Posten och frågade var det var. I sin dator fick tjejen jag pratade med upp att det fanns på det stället där jag var. (Trevlig tjej att prata med för övrigt). Fick springa och fråga sin kollega. 13 minuter tog det för mig att ta reda på vart körkortet fanns PER telefon samt att jag hade jagat runt i byn i 30. URK, kan man inte få rätt info från början??

Mitt huvud har ont, halsen är tjock. Ska koka soppa nu och sova sen... Orkar inte mer just nu.

Måndag morgon, på jobbet och ont i halsen

Rubriken sammanfattar dagen ganska bra :S

Igår när jag la mig hade jag lite små ont i halsen. Vaknade i natt och det var värre :S nu i morse är det fortfarande kvar. Det känns inte ritkgit bra. Men på plats på jobbet är jag, om än småseg....

Fick stickat en hel del igår och det var ju bara så nice. Även lite i morse efter frukosten tillsammans med prinsen. Alla julklappar utom en är igång. Har kommit en hyfsat bit på vägen med 3 av dem. Om man räknar smamman hur långt jag har kommit med dessa så kan jag säga att jag är klar med åtmistonne ett projekt.

Idag skall jag gå till Posten och förhoppnignsvis hämta ut mitt nya körkort. Håll nu tummarna för att jag kommer att få ut det. Har ju bytt namn så jag vet inte om det kan knasa men förhoppningsvis inte. Personnummret stämmer ju =)

Nu skall jag ta itu med mina långkörare och se om det finns något problem som jag kan lyckas lösa =)


Brev på posten

I fredags fanns det ett brev på i lådan till mig. Det var en Pay it forward present från mamma. Ett jättefint stickatbokmärke i turokost =) Tack så mycket. Bild kommer att komma senare.

Nu är det tvätt. Och det regnar. Strömavbrott ar det varit och allmän kaos =S

3 av mina paket som jag postade förra veckan har kmmit fram. Hoppas att resten också är där de skall vara.

Svärfar 60

Igår var det firmafest. Mycket trevligt. Jag sjöng kareoke. Eller sjöng och sjöng... det är nog att ta i. Förde väsen tillsammans med andra kollegor framför en tv med text till musik =)

Idag skall vi till svärfar som har fyllt 60. Kondomen blev färdig nu på morgonen och whisyn är på plats i den. Om jag får säga det själv så är jag mycket imponerad av mitt verk =) Har fotat den men har givetvis inte fört över några bilder till datorn så det är inget som man kan titta på =S

Några nya strumpmönster för november eller pulsmönster för den delen har det inte kommit upp. Det kanske kommer i nästa vecka i stället. Det är alltid lika kul att titta på äen omdet för tillfället inte finns någon möjlighet att sticka på något som inte är julklappar.

På tisdag är det stickcafé och då är det garn som skall införskaffas. Inte åt mig personligen utan till Mixa & Matcha bytet samt garn & te bytet. Får se vad jag kan hitta på för något skoj att införskaffa till dem =)

Om 7 timmar är det fest

Om 7 timmar är det firmafest här på jobbet. Det kommer bli så nice =) Är med i lag Dödgrävarna. Har precis varit och handlat det sista till min utstyrsel. Den är långsökt men kul =)

Garn & Te byteoch Halloween fest

När jag kom hem från jobbet igår låg det ett paket och väntade på mig =) Så skönt det var med något positivt. Allt igår hade annars bara gått åt skogen =( Jag fick två nystan mjölkgarn, jättefint, svart/rosa/orange var det, kolor och ett jättegott te där 10 kr av försäljningen hade gått till rosabandet. Den som var underbar att skicka dettta till mig är Granivoren. Tack så jättemycket än en gång!!!

Idag är det halloweenfest på jobbet =) Jag undrar hur det kommer att gå =) Ska på lunchen springa över till Nova och handla en grej till min utstyrsel. Den är ångsökt men det kommer bli skoj =)

Först är det träning innan jobb. LIte småsegt är det att gå upp i ottan innan någon annan är vaken man ibland har man inget val.

Har kommit halvvägs med mitt broderi på svärfars present. Den skall lämnas i morgon så tiden börjar bli knapp men det skall nog lösa sig. Har lite raster här och var idag som jag helt enkelt får se till att utnyttja effektivt. Och om det krisar även en tågresa upp till dem på 45 minuter. Alla små tillfällen är bra =)

Fick köpt bandet igår, kondomen är färdigstickad

Nu är kondomen färdigstickad =) Det som fattas nu är broderierna på den. Skall fixa det idag. köpte igår ett lila band att knyta runt toppen. Den kommer att bli så fin =)

Ojoj, kom på att jag har en massa projekt som inte är fotograferade och inlagda. Bebisstrumporna, pippitröjan, grytlappen från pay it forward, 1/2 par strumpor strumpa. ja listan kan nog göras lång.... med andra ord har jag en del att administrera med på bloggen.

Stickandet rent allmänt går sakta framåt. Det borde kunna gå fortare tycker jag men så är det när man inte har mer än 24 timmar på ett dygn....


Sena tåg och kondomen är snart klar =)

Idag var tåget sent när jag skulle till jobb. Det är inte kul att komma tillstationen och konstatera att tåget som ska gå klockan 7 går 7,20. Då blir man lagom glad.... Som tur väl ä r så kmo det ett tåg 7.10 som jag kunde ta (detta tåg var i tid enligt sin tidtabell).

Är snart klar med whisy kondomen till svärfar. Har bara ett par varv kvar sen skall jag brodera på den och fixa ett band att knyta ihop den med. En massa måsten. Hoppas att jag hinner hitta något band men det löser sig nog =) får kolla det i morgon. Tusan.. behöver gå till banken då.

Sitter i en styrelse som kassör och fick igår ett mail om information som skall ut till alla medlemmar. Det rör huruvida man vill protestera mot en viss händelse. problemet är bara att protesten måste vara inrapporterad SENAST den 31/10. Det vill säga näta vecka. Vet itne ritkgit hur jag ska hinna det... men det löser sig nog.. jobbit är det i allfall... har inte tid att ta itu med detta förrän till helgen. men då är problemet att ingen bank är öppen så jag kan inte göra något uttag. Då får jag vänta till torsdag vilket gör att medlemmarna har informationen tidigast på måndagen den 3/11 (måste skriva ut infon och så dvs posta tidigast på fredag) vilket gör att då blir det inte lönt. måste alltså fixa det i morgon. samtidigt som jag måste vara i kävlinge innan klockan 18 då butiken jag skall fixa svärfarspresent i stänger.... jag slutar 17 så då är det lätt att räkna ut att detta går inte ihop!!! Varför kan man itne få info i mer god tid så man hinner göra ett bra jobb och så...

Jag klarade av det

Jag klarade av mitt kundtjänstpass.. eller första halvan. Ska ha andra halvan nu efter lunch.

I kväll blir det ingen träning som det var tänkt från början. Armarna skakar fortfarande och jag är allmänt seg... ska sitta hemma och sticka i stället och planera tackkorten från bröllopet. Ibland får man lov att bara njuta =)

Trött i armarna

Jag är så extremt trött i armarna idag. Det är inte klokt. Skyller definitivt på boxen igår. Det var dock riktigt skoj. Fast aningen jobbigt är det nu idag när man inte har kontroll på fingrarna som skall skriva på tangentbordet....

Har nu på morgonen funderat på vad jag skall skicka i mitt mixa & matcha paket. har lite ideer men får se var de slutar

I eftermiddag/kväll hade jag tänkt att skriva i ordning mönstret till min 1/2 par strumpor så jag kan skicka iväg den. Hoppas bara att mottagaren blir glad. Sen är det dags att påbörja garn och te bytet oxå. Längtar tills att jag skall få ett paket i lådan =)

Måste även räkna på hur många tackkort jag skall göra till för bröllopet också. Detta är verkligen dgens ilandsprobelm =)

Snart är det premiär för mig på ett ordinarie kundtjänstpass... lite nervöst är det men det skall nog ordna sig =)

Om manska lära sig spinna... topp- eller bottentyngd?

Jag har funderat på att införskaffa ett nybörjar kit från www.spinspiration.se men vet inte om jag skall satsa på toptyngd eller bottentyngd slända. Vilket är lättast och vad gör det för skillnad?

Idag är det måndag. I helgen har jag kännt mig lite småkrasslig. Hoppas det har gått över nu för jag har inte tid att vara kass. I lördags var det trötthet och frusenhet igår var det huvudvärk. Det känns inte bra....

Har börjat fundera på vad jag ska h ai mitt mixa & matcha byte. Det skall bli spännande och se vad man kan knåpa ihop =)

Garn och Te bytet

Jag har nu fått min garn och te bytes kompus. Det är bara ett problem. Eller problem och problem. Man är inte tvungen att ha blogg så... Men i allafall.. Min byteskompis har blogg och den är på tyska. Jag kan ju då inte ett ord tyska. Eller något kan jag men det är inte värt att tala om... Får helt enkelt se hur jag löser det. Kanske bara går på informatinen i mailet....

Fredag och ledighet

Idag är det fredag. Det innebär att efter jobbet idag så kommer jag vara ledig i två dagar och det är ju bara så skönt =)

I helgen skall jag göra absolut ingenting. Jag ska bara ta det lugnt och sticka, se på tv och mysa. Baka kakor ska jag också göra  men det är ju så skoj =)

 Är klar med min bytesstrumpa nu. Ska bara skriva ner ändringarna som jag har gjort så att mottagaren förstår vad jag menar.

Har börjat fudnera på innehållet i mitt Mixa & Matcha byte. Har lite föraningar om vad jag skall packa ner och skicka. Men man vet aldrig var det sluta =)

Mixa & Matcha bytet

Jag har nu fått min vän i mixa och matcha bytet det är Boel. Kommer att gå och spana in hennes blogg sen i kväll när jag är hemma så jag vet vad det skall bli för paket att skicka till henne. Alltid blir det något trevligt =) Måste bara lära känna henne lite först =)

Snart är lunchen över. Sen är det bara 4 timmar kvar innan det är dags att gå hem. På vägen hem skall jag ta ut pengar samt gå till Hellbergs. Måste se om de har Elvis böcker där (Sköldpaddan inte sångaren). Annars är det tvätt som gäller i kväll. Det blir nog bara en maskin. Har veckotvätten.

Ska även försöka avverka några punkter på min attgöra lista. En punkt är avklarad men den var väldigt lätt. Målet är att få avverkat några till....

Snart klar med en struma och första ktj passet....

Jag är snart klar emd min strumpa i stickameras 1/2 par strumpor byte. Själv är jag jättenöjd med strumpan och hoppas att mottagaren också kommer att bli det. Ska bara skriva ner alla mina ändringar fint på ett papper så hon förstrå vad jag gjort. Det är inte lätt. Det är så att jag själv knappt förstår det :P

Nu klockan åtta skall jag ha mitt första kundtjänstpass på jobbet. Det är lite nervöst men det kommer säkert gå bra. Eller hur =) Gäller bara att folk får för sig att fråga om saker som jag kan svara på.

Jag tackar för alla kommentarer om inlägget angående mitt bröllop. Tack så jättemycket!!!

Idag ska jag på vägen hem förska komma ihåg att gå inom bokhandeln och se om de har några Elvis böcker. De har på Nova men tyckte att de var aningen dyra där. Får se vad jag kan få tag på och var.

Läste ut Camilla Läckbergs senaste bok, Sjöjungfrun, vet faktiskt inte vad jag tyckte om den. Hela handlingen var förväntad. Där var inget som jag tyckte var direkt överraskande. Det skulle vara slutet. Aja... vi får se hur det blir med fortsättningen... om det kommer fler böcker kommer jag givetvis att läsa dem.

Oh.. vill läsa en masa bloggar men det finns inte tid till det. Varför har man inte mer tid. Eller jobba lördag och söndag och ledig resten av veckan =) Till helgen är jag i och för sig ledig men då skall vi till stugan och där finns det ingen möjlighet att koppla upp sig på något internet och läsa bloggar... Annars hade det ju varit en möjlighet.

Bröllopet - i bilderKvällen innan då alla medverkande åt middag. På bilden syns från vänster till höger Svärfar, kusin A, jag och Prinsen.På morgonen den stora dagen var det frukost. Personerna från vänster till höger är kompis M, Prinsen, kompis L, kusin A och jag på hörnan.Sen var man ju tvungen att bli fin i hår och i ansikte. Här fick jag stor hjälp av J på spaet. Även brors flicka C och mor fick hjälp att göra sig i ordning. Under tiden ägnade sig pojkarna åt...... Whisky.... det är svärfar och lillebror som lugnar ner den något nervöse prinsen.Sen var det dags att åka till kyrkan.Så fina vi alla är =)  Från vänster till höger. Svägerskan T, kusin A, jag, prinsen,  Svåger A och kompis LI bakgrunden ser vi här även prästen tillika min far =)Efter vigseln var det dags för bilder. Och som ni ser... det blåste en del.För att ta sig ner till festen på bästa sätt så åkte vi alla traktor och vagn.Så här fint var det dukat åt oss på Resturang Tegelbruket där vi hade festenAv allt det goda som vi åt var det bara efterrrätten som fastande på bild (i denna kameran). Jättegott ymnighetshorn *mums* hade det istället för bröllopstårta.Så här såg jag ut när middagen var över. Sen var det dags att åka till stanEn lång och händelserik dag. Inte undra på att man var lite trött på kvällen.

Stickcafé och garnet är nästan torrt

Idag är det stickcafé tisdag och det är aldrig fel *längtar* Skall införskaffa de två sista julklapparna som skall göraas där ifrån. Sen är det bara resten av julklapparna kvar =)

Garnet som jag färgade i söndags är nästna torrt. De små 50 grams härvorna är torra och de stora 2 hg är det nästan. Ska i morgon göra härvor av dem. Tror att de tar mindre plats då än om de är nystade. Dessutom har jag ingen nystmaskin så det är lättare att göra så =) Nystvinda heter det kanske....

Idag är det jobb, jobb, jobb hela dagen fram till stickcaféet. Eller jag ska ju gå och äta lunch med min kusin A. så det kommer att bli trevligt =) Men det är 4 timmar tills det är aktuellt.

I och med att det är stickcafé dags så har jag med mig en stor del av mina pågående projekt. Varför är det så mycket lättare att påbörja något nytt än att avsluta något?

Garnshopping förbud

Det råder garnshopping förbud för mig för tillfället. Oavsett hur fint garnet är så ska jag inte ha något. Dock finns det undantag. Får lov att köpa till mitt Mixa & Matcha byte samt garn och te bytet. Men då är det inte till mig så då är det lugnt. Jo de sista två julklappsnystanen är också okej.

Har ångrat mig angående julklapp. Istället för gentlemen så blir det en rektor *tihi*

Klockan är okristligt lite....

... för att gå och träna men om man inte har något val så har man inget val och d är det inte så mycket man man göra åt saken.. Det kommer bli bara morgonträning hela veckan.. Urk... Men men så kan det gå ibland.

Att färga garn var trevligt. Det hänger nu 1 kilo vikangarngarn i badrummet för tork. Ser med spänning fram emot att se det när det är klart.

Blir för övrigt mer än galen på mina 1/2 par strumpor byte. Får inte rätt på strumpan. Funderar på om jag har ett "sticka två ihop" förmycket för jag tycker bara mina maskor försvinner. Får titta på det pårasten sen och se om jag kan komma på vad det är för fel. sen har jag ju då inte följt mönstret alls. Har bara utgått från det så jag hoppas att min mottagare kan tolka mina kråkfötter till förklaring på dem... Det är ju inget regelbundet mönster...

Efter jobb är det tandläkaren och det är INGET jag ser fram emot att göra men som det så fint heter, nöden har ingen lag...

Färgkurs

Idag är det färgkurs hos Fröken Garn i Malmö. Det kommer säkert bli skoj. Har länge velat prova färga men inte fått möjlighet att göra det än =) Har skrivit ut en karta från eniro för att hitta dit men vet inte om det hjälper. Det ser väldigt förvirrande ut.

frågan är hur man bäst kör.. men det lär jag bli varse om =)

Fredag idag och på väg till träning

Nu är det då fredag morgon. Inte helt illa. Hela denna veckan har gått så fort så jag vet inte ritkgit var den tar vägen.

Idag händer dock följande på agendan
* 6-7 Träning
* 7,30-8 Frukost
* 8-17 Jobb med inslag av två möten (ett avdelningsmöte och ett "du var nu varit här en månd möte - hur går det"), handla på lunchen måste också göras.
* 17,45 i Landskrona
* 17,45-20 Vara hos föräldrarna eller kulturnatten
* 20,15 Åka till Hven =)

Har packat ner det viktigaste som skall följa med till ön det vill säga mina stickningar =) Håller på med hälen på min btesstrumpa så det går framåt. Kanske kan bli klar med den nästa vecka. Det hade vart trevligt.

Fick hjälp av en arbetskollega E välja ut julklappar till vissa familjemedlemmar. Tack för hjälpen!

Så seg man kan vara

Idag är det en ritkgit seg dag. Känner det redan nu. Hade inte den minsta lust till att gå upp i morse men måste man så måste man....

Igår var det stepstyrka. Efter moget övervägande så kom jag och min käre prins fram till att det nog var bäöst att inte träna idag med. Har för övrigt fortfarande tränignsvärk i magen sedan måndagens box. Det får bli träning i morgon bitti i stället.
I kväll blir det till att sitta framför tvn med prinsen och en kopp te och sticka. skönt att bara ta detlugnt och slippa göra något.

Urk, glömde ta med cd skiva att spela här på jobbet. Det är så tyst när man sitter här. Behöver ha något att lyssna på i bakgrunden. Får se om jag kan komma ihåg det i morgon.

Nu så hade jag ätnkt mig att jag skulle se om jag kan hitta en del kompletterande grejer till folk i julklapp. Hkoppas det så hde det varit avklarat. Sen är det bara att göra dem med. Har två presenter att införskaffa också. Ska se om jag kan komma ihåg det idag...

På väg till träning

Skall nu iväg på mitt första step up pass på Train in. Får se hur det går. Massa träningsvärk i magen sen måndagens box. Ett fint blåmärke blev det oxå =)

Harry Potter har kommit till stan

Fick meddelande om att Harry Potter har kommit till stan. *vill ha* Ska se om jag kan gå in och reservera hos kära frun.. Man vet aldrig :P Men det brukar gå bra.

Har nu skrivit ner frågorna till mixa & matcha. Ska försöka svara på dem under adgen så jag kan vara med och få paket *älska paket*. För övrigt har mitt 1/2 par strumpor bara j***ts med mig... Men nu tror jag att jag har fått rätt på det.

Fick även idag bekräftelse på förgen garns garn och färgkurs. Det kommer bli så skoj... Har även meddelat att jag vill färga garn så att det räcker till att göra en kofta. får se hur det kommer gå =)

*Blogg bara vill inte som jag vill och loggar ut mig*

Tävlat och ett nytt byte

Jag har tävlat nu på morgonen. Sista dgen att tävla i stickameras strumptävling. Hopppas att jag vinner något *tihi* Älskar att få paket på posten =)

Det skall till ett nytt byte på www.stickamera.se ett till mixa & matcha. Missade det förra så jag hade inte tänkt att missa detta. Det är ju så kul att få paket och ge paket =) ojoj, måste göra mina pay it forward presenter. hoppas de har glömt bort att de skall få dem så de blir positivt överraskade när de kommer. *att skriva upp, fixa pay it forward presenter*

Har snart kommit halvvägs på anders present. Vad gäller stickningen. Sen är det borderandfe oxå som skall göras men det tar jag då =) strumpbytet är också på god väg. har gjort halva foten. Känner mig riktigt dukitg. strumpmöntret ja.. det var länge sedan att strumpmönster och garn var så kul. kommer definitivt spara en kopia av mönstret och göra ett par till mig själv sen, någon gång, i framtiden... när det finns tid =)

Trött och ont i huvudet

Det är hur man kan beskriva mig just nu. Mindre trevligt. Det känns som jag håller på att bli sjuk =(

Oh.. har glömt att tala om att jag har börjat på en julklapp till nu i helgen =) *tihi* Det kommer bli jättefint. Hoppas bara att mottagaren blir glad. Men det får jag se till att h*n blir =)

Nu är det duktigt jobb tills klockan är 17. Då skall jag hem och byta om innan det är dags att åka till Train in och gå på boxpass. Mycket trevlig träning =)

Då var det kväll, igen

Då var det kväll. Börjar bli trött nu. Har varit och tränat och sen kokte jag och prinsen sylt. Får se hur den blir. Mina andra syltkoksförsök har fungerat bra så jag hoppas på detta också.

Har börjat sticka på svärfars 60 års present. Det kommer bli så fint. Det var prinsen som föreslog att jag skulle sticka den =)

Ska nu sätta mig ner framför tvn och fortsätta sticka *tihi*

Sorry mor att vi inte kom inom. Tiden bara försvann. Hoppas måleriet blev fint. Har en känsla av att jag kommer att få se det förr eller senare =)

Igår gjorde vi Helsingborg

Som rubriken säger så gjorde jag och prinsen helsingborg igår. Det var mycket trevligt =)

Dagen började med en välbehövd sovmorgon. Sedan tog vi våra grejor oc åkte till Landskrona. Införskaffade en del garn som skall användas till födelsedagspresent =) Julklappsgarnet hade inte kommit in in så jag får ta det senare i stället.

Sen åkte vil till Helsingborg. Gick och fikade på ett ställe som heter Anerstedes. Mycket mysigt =) Tog oss sedan en promenad. Fastnade vid Maria Kyrkan där vi gick in och deltog på en vigsel. Sen blev det mer promenad. Eftermiddagsjaxx på en pub där H. från Hven serverade oss. Letade sedan upp resturangen men den verkade vara stängd. Ryckte i dörren både på fram och baksidan men den gick inte att öppna =( Gick ytterligare en runda innan vi hittade ett annat ställe att äta på. Synd att ursprungsplanerna grusades men maten vi åt var god. Får ehlt enkelt åka till Helsingbog fler gånger och äta på resturang =)

Efter det åkte vi hem. Tog det lugt. Såg det inspelade Svensson Svenssom och se sov vi. Nu är det frukost och det inspelade CSI innan det är träning och syltkokning =)

Morgonstund har guld i mund.. på väg till gymmet

Man är inte jättepigg såhär dags på dygnet men vad tusan... man lär ju vakna till liv sen när man är på plats. Det är en snabbis på gymmet innan jobb som gäller idag. Pippitröjan blev klar igår så idag skall den överlämnas.. hoppas att mottagaren gillar den.

Har även valt mönster till 1/2 par strumpor bytet. Tror att det kommer att passa min byteskomis bra =) Det ligger för övrigt uppe ett nytt byte mixa & matcha 2. Kanske skulle titta på det oxå. Massa kul =)

Det är inte klokt...

...vad dagarna går fort. Det är redag torsdag. I morgon kväll är det helg *ojoj*

Jag fick reda på att jag har glömt att rapportera om tjejmiddagen som jag var på i lördags. Mycket trevlig var den =) Var en timme tidig, ca på grund av kollektivtrafiken.  Men det gick bra. Matlagningen var i full gång då jag kom. Allt eftersom kom övriga gästerna. När maten var klar var det dags för att äta =) Satt kring långbord på altanen hos V som vi var hos. Mycket trevligt. Vi åt och drack och hade frågesport. En lyckad kväll. Dock slutade den lite tidigt. Många som var tvungna att åka hem, tyvärr. Själv stannde jag lite extra, var ju tvungen att anpassa mig efter bussarna så vi hjälptes åt att städa i ordning. Klockan halv två så var jag hemma, ungefär =)

Nu är det då inte fest utan jobb som gäller =) Har för övrigt snart stickat klart pppitröjkan. ca 2 cm kvar per ärm och sen bara montera ihop den. Det borde inte ta JÄTTELÅNG tid, eller?

Då var man hemma igen

Då var man hemma igen. Hade planer på att gå på ett föredrag om när skåne blev svenskt. Men tyvärr blir det inte så. Det komma annat i vägen för den som skulle följa med så för min del så blir det till att sitta hemma ochs ticka. Men det är ju inte fel det heller =)

Skulle köpa plastfickor på akademibokhandeln idag. de hade inte förra veckan. Inte idag heller. Gick inom bokhandeln här i byn och de hade och de var dessutom 20 kr billigare *grattis till mig*

Tänkte se om jag kan bli klar med pippitröjan idag och eventuellt påbörja en julklapp till. Oh.. det blir så spännande att se allt när det är klart. Hoppas bara att alla mottagare gillar det som de ska få =)

Äntligen fungerar blogg.se

Nu äntligen kanjag då logga in. Men rapport om vad som har hänt det senaste dygnet får jag återkomma till då inte tid finns nu. Nämnas kan att jag har fixat lite till julklappar och ätit lunch med A. Trevligt =)

RSS 2.0