Tösens gratitude är färdig! Det blev den r...

mms_img-16605788 (MMS)

Tösens gratitude är färdig! Det blev den redan igår och försökte då ta en bild när tösen hade den på sig, men att få den damen att vara stilla är dömt att misslyckas... Egentligen skulle den blockas idag men körde storstädning istället så blockning får ske i morgon. Jag har nu lagt upp till en tröja till tösen. Julklapp är det tänkt. Hoppas den blir klar tills dess. I morgon skall jag och Esther åka till Helsingborg och träffa en gamal klasskompis, skoj!


Då var det torsdag, igen... Tösen bestämde...

mms_img-16688696 (MMS)

Då var det torsdag, igen... Tösen bestämde sig för att vakna strax innan sex. Enligt hennes föräldrar hade hon gärna fått sova lite längre ;-) fröken har nu blivit stor. I tisdags kväll gjorde vi upptäckten att hennes första tand har brutit igenom. Så idag blir det till att införskaffa en tandborste till tjejen. Idag har jag och Esther hela dagen och kvällen för oss själva. Pappa prins skulle hitta på något med sitt jobb som varade hela kvällen. Så frågan är vad vi skall hitta på. Som vanligt finns det en del tråkiga måste grejor som att vika tvätt men det borde gå hyfsat fort. Sen får det bli en tur till stan för att lösa ut tröjan till Esther och handla lite mat och tandborste. Sen skall det komma hit folk från försäkringen för att kolla att vi inte har husbock. Därefter kommer Esthers mormor på besök. En plåt kakor hade jag och tänkt att jag skulle få till. Jo, mor skulle nästa en härva garn oxå, puh. Det var nog allt för idag. Igår fick jag stickat en del på tösens sjal. Har nu gjort 8 löv på den och börjar fundera på hur stor den skall bli när den är klar. Tösen är ju ganska liten... Men kanske dubbelt så stor som den är nu kan nog vara lagom... Tror jag.


Var lite snabb med att skicka igår... Men ...

mms_img137372052 (MMS)

Var lite snabb med att skicka igår... Men ja, vantarna till tösen är nu klara och de fungerar bra att använda även om tösen inte är jätteförtjust i att ha dem på sig då man inte kan pilla på allt när man har de på. Nu stickar vi på en gratitude till tösen. Har bara kommit två löv än så länge men det är en början. Dock vet jag inte hur stor jag kommer göra sjalen. Den till mig är nu (fortfarande) 20 löv och den är för stor till unga fröken. Men får mäta och se när den är lagom stor.


Vantar till tösen.

mms_img102809894 (MMS)

Vantar till tösen.


Tösens gratitude.

mms_img200015299 (MMS)

Nu har jag tagit fram garn till gratitude och om man ser på bilden så verkar hon inte ha något emot färgen. Idag har jag, Fredrik och Esther varit på stan. Köpte en ryggsäck till Fredrik och sen gick vi till nystat. Ett tu tre har jag lagt undan garn och mönster till en tröja till tösen. Alltså skall jag sticka att par vantar innan det blir kallt, en gratitude innan 19/11 och en tröja till julafton. Undra om det kommer gå?z


Halskrage till Esther och besök på jobb. I...

mms_img118333973 (MMS)

Halskrage till Esther och besök på jobb. Idag var jag och Esther i Lund och hälsade på mina kollegor. Alltid lika trevligt att åka dit och nu hade vi inte varit där på länge. Fick lite pikar ;-) om att bloggen inte var uppdaterad så jag kände att det var dags att göra något åt det. Vad har då hänt här... När det gäller stickning blir det inte så mycket då vår unga dam är en mycket aktiv ung dam när hon är vaken. Dock har jag lyckats få ihop halskragen på bilden och påbörjat ett par vantar till fröken. De går sakta framåt och kommer förhoppningsvis bli klara innan den värsta kylan kommer. Esther har även genomgått 6 månaders besiktningen utan anmärkning. Hon leker och frodas om dagarna, oftast glad och tillfreds. Och är man hungrig så får man vara kinkig. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag och sen hålla kväll.


Gratitude och slut på oron. Jag var lite o...

mms_img-24945060 (MMS)

Gratitude och slut på oron. Jag var lite orolig för att mitt garn till min gratitude inte skulle räcka. Bestämde mig.då för att väga garnet. Har gjort ca 20 löv och har 60 gr kvar på nystat. Sen har jag ett helt nystan till den slätstickade delen så det är bara att sticka på för glatta livet. Garnet kommer gott och gå räcka, tror jag :-D


Esther är konstnärlig. På fredagens babyca...

mms_img195700759 (MMS)

Esther är konstnärlig. På fredagens babycafé var det måla disktrasor som stod på schemat. Jag valde att låta Esther kladda själv. Hällde lite färg i händerna på henne som hon sen fick leka med. Jag var väldigt glad att jag hade tagit av alla kläder då det blev ganska så kladdigt, men skoj hade vi och fint blev det.


Gratitude på gång. Jag är så nöjd att jag ...

mms_img-13992399 (MMS)

Gratitude på gång. Jag är så nöjd att jag började på den och att jag äntligen hittat ett mönster som passar med garnet. Kommer antagligen att göra en till Esther oxå då Fredrik beställt sjal till henne och den är skoj att göra. Lagom mycket tänka.


RSS 2.0