Helgens bravader =)

Det har varit lite smått dåligt med uppdatering här i slutet av förra veckan. Orsaken till det kallas för feber, halsont och illamående. Det är fortfarande inte tiptopp men det kunde ha varit värre =) Nu började dock kollegierna klaga på att det var lite dåligt med uppdatering här på bloggen så nu får jag göra dem till viljes och lägga in ett litet inlägg.

Redan i onsdags var jag lite smådålig så det blev inställd träning för mig. Termometern visade på feber så det blev en kväll i horisontellt läge där det mest ansträngande var att bestämma vilken färg jag skulle ha på mina septemberstrumpor i stickameras strumpklubb, det blev ett turkost fabelgarn. Sen blev det sängen för min del. Ställde dessutom om klockan så att den inte ringde för att gå ut och gå.

Torsdag morgon, vaknar och är rent seg i hela kroppen inklusive knoppen. Går upp och tar tempen och går sedan och lägger mig igen. Äter knappt ¼ av frukostgröten. Prinsen går iväg och jobbar medan jag stannar kvar i hemmets lugna vrå. Dagen tillbringades med att se på allt möjligt skit på tv. Det var allt från nyhetsmorgon, via förlossningsklinik till amerikanska serier. Jag passade även på att byta garn till septembermönstret. Det blev ett rosa garn istället för fabelgarnet. Är nöjd med utbytet. Valde även ett opalgarn till mina Juliastrumpor som fanns med i boken jag fick av kollegierna i 25 årspresent. Sedan slängde jag ihop en kladdekaka som jag och prinsen bjöd Liten Bror och Carro på. Sedan blev det sängen för mig.

Även på fredagens morgon satt febern i och jag tillbringade jag framför tvn med att sticka. Såg på samma program som i torsdags bara det att det blev en släng av moderaternas rikstagsstämma med. Roligare fredag kan man ha. Fast jag kom en bra bit på mina strumpor. Kvällen då blev det mys med prinsen och god mat. Prinsen var så söt så att han var iväg och handlade åt mig så jag slapp göra det själv.

På lördagen mådde jag ganska bra så jag följde med prinsen till gymmet. Stod en stund på crosstraining maskinen och trampade. Bytte sedan bok i min läsecirkelbok och sen blev det till att handla mat och handlade även Män som hatar kvinnor. På kvällen kom L på besök vi såg på filmen samt åt gott och umgicks.

Igår var det söndag. Kände mig lite småseg igen. Det blev pulande med datorn samt allmänt pilleri där hemma med blandande grejor. Jag har kommit en bit på mina septemberstrumpor så att det är kul. Det var längesedan det gick så snabbt att sticka skaften. Är snart på hälen så det går framåt. Det blir kanske det snabbaste paret strumpor för min del någonsin.


Andra vanten har tummen kvar

Har tummen kvar på min andra vante. Hoppas de blir klara snart. Tack lånesystern för garnet, hade jag inte fått det hade det inte gått... =) Stickameras strumpklubbsmönster har kommit och jag har tillbringat kvällen med att välja garn, lagom nivå på kvällen =)

Polly Jean strumporna

Nu äntligen kommer det bilder på mina Polly Jean strumpor som är stickameras julimönster. De är stickade i ett strumpgarn som inhandlades på Stickfest i väst i våras. Det var et kul mönster som var lätt att lära sig utantill. Nu har jag inte använt strumporna så där jättemycket eftersom det har varit påtok för varmt för stickade strumpor (i sandaler :P ) men till hösten så kommer de definitivt att användas.
I kväll är det scrapbooking i Bjuv. Det skall bli trevligt. Jag satt där hemma igår och sorterade och funderade på vad för något som skulle tas med. Det var skoj. Tog foton med mig till 4 olika sidor och får se hur långt jag hinner på dem. Men alltid blir det något gjort =)


Stickcaféet i höst kommer tyvärr få lov att bli lite lidande i år. Detta då jag har beslutat mig för att läsa Tyska på distans och i princip varje vecka skall vi ha muntliga chattar som är obligatoriska och dessa ligger just på torsdagar så tyvärr och i och med att man inte är mer än människa så kan man inte hinna med allt som man önskar. Jag får helt enkelt se till att kompensationssticka där hemma i stället =)


I morse efter frukosten så passade jag på att sticka lite på mina vantar så nu har jag gjort allt mönster även på vänstervanten. Det innebär att jag nu endast har det vita upptill och minskningen där samt tummen innan de är klara. Jag känner ett gott hopp om att de skall vara i funktionsdugligt skick när hösten kommer hit till Skåne.

VM är över - hur gick det med stickningen?

Det gick inte jättebra för min VM stickning. Slutförde bara ett av mina tre tänkta projekt. Dock kom jag en bra bit längre på mina vantar så efter ytterligare två tv kvällar så kommer de nog vara klara. Vad gäller strumporna så har jag knappt stickat på dem. Det bara blir så. Istället stickade jag en bebisstrumpa. Hittade en gammal som låg som min mor hade stickat så nu försökte jag sticka en partner åt den men det gick inget vidare då vi inte har samma stickfastighet. Får göra två till så blir det säkert bra.


I morgon är det klipp och klistra som gäller på pappas jobb. Skall dit och scrapbooka lite hade jag tänkt mig. Frågan är bara vad jag skall scrapbooka om... Har mina föraningar sen får jag se om det verkligen blir så eller om det blir något helt annat. Det är lite läskigt när man kommer till gamla kort som man klipper i. Det finns ju inga original kvar sen om de man klipper i inte blir bra.


Jag måste gå till fotohandlaren i byn och fixa med alla våra semesterbilder så att vi får ut de på papper. Där är det inte lika farligt att klippa då originalen finns. Vet precis hur jag skall göra med ett av korten som finns där =) Dessutom så måste vi införskaffa vanliga fotoalbum så att vi kan sätta in alla våra kort. Det blir en massa nu med digitalkamera. Man tänker inte lika mycket som när man endast hade en filmrulle med begränsat utrymme.

Inget stick café idag

Idag är det fel vecka så det är inget stickcafé så istället får det lov att bli träning. Sen blir det friidrott och tv i kväll och då blir det även stickning. Sen vad det blir för stickning vet jag inte men alltid blir det något. Måste även i kväll fixa så att jag beställer min kurslitteratur. Jag har planer på att vara seriös och läsa lite på universitetet i höst =)

Halva VM är av klarat

 Halva VM är av klarat


Men inte har jag kommit halvvägs i min utmaning mot mig själv. Jag har endast gjort färdigt BSJ. Strumporna går sakta framåt men vantarna skall vi inte prata om. De bara ligger där hemma och väntar på att någon skall sticka de färdigt. Men men... det kommer nog en vacker dag då även de är färdiga.


Igår blev det inget stickat nästan. Det beror på att prinsen ringde mig under eftermiddagen och sa att han och en kompis till honom skulle träffas och ville att jag skulle följa med. Snäll som man är så gör man som prinsen vill =) Vi gick till Glorias och åt gott och hade det trevligt. Som vanligt så kom jag i säng på tok för sent igår och var trött så in i norden i morse :S Men det är smällar som man får lov att ta. Jag tror att det under den tiden som vi var iväg så blev det stickat kanske 4 varv. Jag var så trött....


Jag har en hälminskning kvar sedan så är jag i fas på foten och slipper tänka på minskningar och så utan då är det bara till att sticka på för allt vad stickorna håller =) Det känns alltid bra. Funderar sen på om jag skulle kunna skriva rent mönstret och lägga ut det på nätet. Man vet aldrig, kan ju fundera på det =)


Kom tidigare i veckan på att jag skulle sticka ett par strumpor ur min tyska stickbok och jag satt och valde och valde vad jag skulle göra för mönster. Till sist så bestämde prinsen vilket det skall bli och det är ett mönster som har sitt ursprung i England. Dock så kommer snart den första utmaningen med det hela och det är att försöka översätta mönstret till svenska eller engelska så att jag förstår vad det står men det sägs ju att inget är omöjligt. Prinsen fick även lov att välja vilket gran jag skall sticka strumporna i. Han valde nummer 23 från höger med börja nerifrån. Det blev ett garn som inhandlades i somras under tysklandssemestern. Hoppas att det blir bra. Det är lite flammigt men inte flerfärga. Hoppas som sagt att det blir bra. Förhoppningsvis så kommer det att komma upp en bild på bloggen. Men som sagt det är jag riktigt dålig på.

Snart färdig med BSJ

Jag sitter nu och stickar kanten runt min BSJ. Både jag och mina kolleger är lite spända på hur det skall bli när den är klar. På nästa stickcafé får det bli till att införskaffa knappar till den. Är än så länge nöjd med den... När den är klar blir det till att fortsätta på mina strumpor och sjalar.


Har för övrigt konstaterat att jag är riktigt dålig på att lägga in bilder i bloggen. Får verkligen se till att bli bättre på det även om det inte alltid är så lätt. Man måste ju ha dator och kamera på ett och samma ställe då. Aja... julistrumporna måste registreras in så jag kan visa att jag åtminstone har stickat något par i årets strumpklubb.


Gårdagen var i övrigt lugnt. Vi fixade med datorn och sedan blev det träning. Kvällen avslutades sedan med sticke och VM. Det var kul at se på finalen i 100 meter.


På lunchen idag så blev BSJ klar. Nu skall jag bara sy ihop den och fästa trådarna och sedan blir det till att fixa knapparna.

Papegoyskjutning var det igår

Igår var jag och prinsen i Landskrona på Papegoyskjutning. Det var trevligt med god mat och dryck samt gott sällskap. Papegoyskjutningen innebär att man skjuter pilbåge mot en tavla där det är uppritat en papegoya. Jag hade som mål att träffa tavlan med en av mina pilar. Fick tre i tavlan och en i fågeln så jag är ganska nöjd. Precis när jag har fått min pil i fågeln skall prinsen skjuta sin sista pil. Den visar sig gå mitt i prick. Grattis =) min och tävlingsledarens och borgmästarens förtjänst då vi peppade honom dels med att han inte kunde vara sämre än frugan och dels att han blev utesluten ur gillet om han missade fågeln :P Att träffa mitt i prick resulterade i att prinsen blev gillets fågelkung år 2009. Det var kul =) Medalj och pris fick han =) Efter att vi var klara där så gick vi hem till föräldrarna och fikade innan vi tog tåget till Kävlinge.

Jag har för övrigt nu kommit på hur jag skall vika ihop min BSJ så jag är nöjd. Håller på att ticka på den för fulla muggar så vi får se när den är klar. Förhoppningsvis inom en snar framtid. MIssade att anmäla mig till WM stickningen. Tänkte göra det idag men såg att sista anmälan var igår. Jaja inte så mycket som man kan göra åt det men men.. Jag kommer att se på WM sändningarna idag ändå. Så idag skall vi gå och träna, sedan handla och sen blir det WM sändningar.

Vantgarn till lånesystern är fixat

Igår fixade jag garn till lånesysterns vantar. Tror att hennes blir både varmare och mjukare än mina men det är smällar som man får lov att ta. Lite strumpgarn blev det till mig med jag som ju verkligen behöver mer av den sorten :P Men fint var det. Sitter och ser fram emot nästa månads mönster i strumpklubben även om det nog dröjer säg två veckor ungefär. Men då kanske jag har hunnit sticka klart på något annat så länge =)


I morgon är det papegoyskjutning och jag skall dit med prinsen. Pratade med honom nyss och han talade om att han skulle ta ryggsäcken med sig så att jag kan lägga mitt sticke i den. Det tyckte jag var lite smågulligt =) och dessutom så känner han mig och vet att jag har sticket med mig över allt och alltid =) Jag tycker om min prins.


Kvällen idag skall tillbringas med stekt fisk och ugnsbakade grönsaker det ser jag fram emot. Sedan skall vi se på mordkommisionen och jag skall fortsätta med att sticka. En kväll helt i min smak.


Stickcaféstisdag =)

Idag är det stickcafé hos Nystat.se i Landskrona. Det skall bli så skoj att gå dit igen. Jag har inte varit där sedan innan semestern så det är ett tag sedan. Där skall jag se till att införskaffa garn till lånesystern som tack för det hon skickade till mig så att även hon kan sticka vantarna =) Tycker att det känns bra att man kan byta så där.


Oh... jag fick boken Sticka småvarmt av kollegierna när jag fyllde år tidigare i somras och däri finns det ett par jättefina strumpor som jag vill sticka men för att kunna sticka dem så måste man ha tillgång till ett antal säkerhetsnålar men det är ju helt omöjligt att få tag på dessa små tingest. Har varit på ICA i Lund 2 gånger och i Kävlinge 1 gång. Trodde inte att det skulle vara så omöjligt att få tag på sådan enkla grejor.


Hittade på nätet idag att det skall vara en VM i friidrottsstickning. Funderar på att gå med i den och ställa upp i kategorin mångkamp där man skall sticka klart tre ufon. Jag har i och för sig inte tre ufon som det är möjligt att hinna klart med men jag funderar på mina egendesignade strumpor, BSJ och mina vantar. Av dessa är det bara strumporna som är ufon men det går nog bra ändå. Det skulle varit intressant att se hur det går om jag kan bli klar. Frågan som uppkommer då är, hur länge varar friidrotts VM...??? Så där ja efter att ha googlat så vet jag att friidrotts VM är mellan den 15 och 23 augusti. Så kanske jag skall anmäla mig och kanske jag hinner sticka det jag hade tänkt...

Tack snälla lånesystern

Igår mötte prinsen mig på stationen i Kävlinge. Vi skulle göra en del ärenden innan vi gick hem. Vi gick inom bokhandeln och jag bytte bok, sedan blev det dags för cykel affären och hämta min cykel efter lagning och lämna in prinsens för uppfräschning. När vi går där i byn i godan ro så tar prinsen fram en avi. Jag har fått post och det är ett stort paket (eftersom det inte gick in i brevlådan) och utan avsändare. Detta gav oss ytterligare (utöver att vi behövde handla mat) en anledning till att gå till ICA. I paketet fanns det, som jag misstänkte, garn från lånesystern M. Tack så jättemycket. Det innebär nu att jag kan fortsätta sticka på mina vantar så att de blir klara någon gång och kan användas. Började på mönstret på vante nummer två igår och det känns som om den vanten blir mycket hårdare stickad än vante nummer 1. Men jag tror inte att det kommer att märkas så mycket sen när den är klar.


I övrigt så är jag faktiskt nöjd med att jag repade upp min Baby Surprise Jacket. Det hade inte varit roligt med att ha en kofta där den ena ärmen är jättehårt stickad och den andre är mjuk och skön. Är inte tillbaka där jag var när jag började repa än så ännu vet jag inte alls hur det kommer att se ut det är så spännande =)

Repat upp en massa =(

Repat upp en massa =(


Satt igår och läste på Ravelry om Baby Surprise Jacket som jag började sticka på igår och kom underfund med att jag hade stickat fel många varv längre ner. Jag hade gjort ökningen i ena sidan men inte andra. Började med att repa upp endast där det var fel och sticka om därifrån visst gick det men det blev jättehårt och kändes inte alls bra så i går kväll rev jag upp allt till och med där jag hade missat och börjat om igen. Det kändes inte jätteskoj men det fanns inget annat val. Så nu har jag börjat om igen och jag som var nästan halvvägs :S


Jag kom igår underfund med att jag inte får lov att börja på något nytt projekt innan minst två, helst tre av de som redan är igång är klara. Främst är det sjalar som borde stickas klart. Dels för att det snart är vinter och det är då skönt att ha de på sig och dels för att det är i huvudsak sjalar som jag har på gång. Det är för tillfället endast två par strumpor och det är lite för att vara mig. Får gå igenom högen där hemma och se vad jag kan hitta för något...

Provat garnvindan och nystmaskinen samt vilse på Järavallen

Efter att tvätt och mat var fixat i lördags blev det träning. Väl hemma igen började jag plocka lite lugnt. Då kom jag på det. Jag hade glömt handla meloner till förrätten. PANIK. Fick skynda mig ner till affären för att fixa meloner. När jag kom hem hade prinsen precis kommit hem och på min säng låg det en bukett med röda rosor samt lite vitt och grönt samt ett paket med choklad från finsamakren i byn. Till prinsen blev det en bok med frågor som jag hade fyllt i om honom. Därefter var det mat. Parmaskinka, melon och parmesanost till förrätt, rabarbermarinerade revben med nudelsallad till huvudrätt samt phiadelphiaglass tårta till efterrätt. Det är så sällan jag gör glasstårtan så jag retar mig fortfarande på att jag inte orkade äta upp den. Vi såg på Mordkommisionen på DVD och bara mös.


Söndagen inleddes i lugnt tempo med frukost och mer Mordkommisionen. Sedan begav vi oss till Järavallen för att promenera. Den första biten gick bra men sen skulle vi över på andra sidan motorvägen och då blev det genast lite knivigare... Det gick stigar åt olika håll så vi blev lite konfunderade åt vilket håll vi skulle men det ordnade sig till slut. Mellan 14,00 och 16,40 var vi ute och gick då hade vi endast ätit frukost vid nio så lite hungriga var vi allt. Åkte sedan till föräldrarna i Landskrona. Där blev det kaffe och kaka innan vi åkte hem till oss igen och åt middag. Gott var det med mat.


Under tiden som tvätten gick i lördags så passade jag på att prova nystmaskinen och garnvindan. De fungerade utmärkt ihop och mitt första nystan nystat ligger nu i strumpgarnslådan. Nu slipper jag att fundera på när och hur jag skall nysta mina garn. Det är bara till att gå ut på balkongen så fixar sig det i ett litet kick. Jätteskönt.

Äntlingen helg

Nu är det äntligen helg. har varit helt slut hela veckan så det är verkligen trevligt med lite ledigt. Dock har jag faktiskt fått gjort en massa idag. Jag har tvättat så nu har vi inget i tvättkorgen, lämnat in cykeln, varit och handlat, kokat revben så det bara är att grilla de i kväll, gjort glass, diskat och plockat. Sitter nu ner en liten stund och tar det lite lugnt. Skall strax bege mig till gymmet och vara duktig. Prinsen jobbar så sen är det bara att vänta på att han skall komma hem.

Började igår på en ny kofta. Det är en baby surprise jacket. Jag blev så nyfiken på hur den fungerar så jag kunde inte låta bli att sätta igång. Tog garn som jag fick av Tammy i mitt mixa och matcha paket. Har inte kommit så långt men det är spännande att se vart det leder =)

I paketet igår fanns det 2 nystan ofärgat garn och jag har 2 nystan hemma redan så jag vet vad jag skall göra en mulen höstkväll :P I övrigt så finns det inga direkta planer för helgen. Bara ta det lugnt och mysa =)

Grattis i efterskott och snabb leverans

Igår fyllde föräldrarna år. Grattis till dem. Jag, Prinsen, Lillebror, Lillebrors tös C och fadder L var där på middag. Det var god mat och dryck samt gott sällskap. Vi åt kräftsmörgås, kycklingbröst med rotfrukter, rabarber och jordgubbspaj samt tårta. Jag och prinsen kom hem vid 00.10 i natt och var lagom trötta när vi vaknade så det blev inget av den planerade träningen eller promenaden.


I tisdags kväll beställde jag garn och mönster från garnkorgen. Igår när vi kom hem så fanns det en avi till mig och mitt paket fanns på posten. I morse på väg till jobbet så körde jag inom affären och hämtade det. Det såg ut precis så som jag förväntade mig *glad* så nu har jag 4 nystan ofärgat strumpgarn som bara väntar på att bli färgat.


Min första vante blev klar igår och jag har nu påbörjat vante nummer två. De blir så fina och jag har fått en hel del komplimanger för den =) Jag känner mig riktigt duktig. Skall nu bara se till att sticka nummer två med samma hastighet som nummer ett så är de klara att användas sen =)


Garnpanik!!!

Garnpanik!!!


Jag fick igår garnpanik. Stickade så fint på mina fina vantar och allt var frid och fröjd. Tyckte dock att det gick åt lite väl mycket garn så jag gick och vägde garnet. 15 gram var nyttjat av 25 möjliga och då var mindre än halva vanten gjord. Smått panik fick jag. Bestämde mig då för att vända på färgerna till nästa vante men det kändes inte helt bekvämt. Började då fundera och tänkte på bonussyster M som fick samma paket av mig i julklapp. Ringde helt enkelt henne och frågade om jag kunde få hennes garn. Inga problem =) så hon skickar ner sitt garn till mig så skickar jag upp motsvarande garn men i andra färger som jag skall köpa i nästa vecka till henne. Fick själv välja färger åt henne så det skall bli skoj. Och jag är glad då jag får vantar som är ett par och ser lika dana ut =)


Jobbar på att få vante nummer 1 klar idag. Det är inte helt omöjligt även om det finns viss risk att det inte blir så på grund av att det är träning i kväll och inget tv tittande....


Det skall börjas i tid =)

Nu när sommarsemestern är slut så känns det lite som att det bär mot höst även om det bara är augusti fortfarande. Igår kom jag underfund med att det är 1.5 månad tills det är kallt ute igen. Jag har blivit så frusen av mig så att jag bestämde mig för att leta upp de vantar som jag köpt i höstas. Eller jag köpte ett vantkit till mig och ett till vännen M och när vi var på Lalandia i januari med hela familjen började jag sticka lite smått på vantarna men kom ingen vart dessutom så kändes det inte kul att sticka vantar när det började bli varmare och så fick jag ett par fina av min vantbyteskompis =) Men nu är jag igång och sedan i går kväll har jag kommit hela 5 cm så det går ganska fort framåt =) Ser fram emot att använda de i höst.


I går var det träning, riktigt skönt att komma igång med det igen. Har haft uppehåll under semestern... Men i kväll blir det tv slappande. Skall se klart på Tracys hämnd med Prinsen och till det så blir det stickat. Ser verkligen fram emot att komma igång med stickandet ordentligt igen. Det har ju legat lite på is under semestern, tyvärr, men nu så =)

Måndag morgon och semestern är slut

Nu är det tillbaka till allvaret igen. Jag hade gärna haft lite mer semester men det skall bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen =)


Semestern vår fortsatte i tisdags med att vi packade om våra väskor, tvättade bilen som vi hade lånat och åkte sedan till Landskrona för att åka till Hven. Som vanligt var vi packade upp till bristningsgränsen men det är så det blir när man har nästan en hel vecka på ön. Tisdagskvällen tillbringades med grillning och lite kattmys och sedan blev det sängen.


Onsdag, tillika min 25 års dag, inleddes med glass på sängen som är standard tradition i den Karlssonska familjen. Sedan blev det cykeltur till bagaren och handlade bröd innan den riktiga frukosten. Vi gick sedan till båten och mötte svärföräldrarna och en massa turister (3000 kom med båten den dagen). Vi åt glass i glassfabriken och gick sedan kring Haken tillbaka till huset. Där blev det kaffe och lite småsnackande innan vi gick ner till Campingen där vi mötte mina föräldrar, bror och fadder. Födelsedagsmiddagen inmundigades. Hemma igen blev det kaffe och kaka (istället för födelsedagstårta). Och presentutdelning, det som jag fick var:


1000 kr från fadder (användes delvis till nystmaskin)

500 från farbror, faster och kusin (användes till en dvd serie)

Nystvinda av lillebror

Marimekko strumpor av prins

Nybörjarkurs i golf av föräldrarna

Sminklektion av prins

TP spelet av svärföräldrar, svåger och svägerska

500 spelet av prinsen

Krusbärsträd av farmor

Svenska Akademien dokumentär av prinsen


Jag tackar och bockar så mycket till alla. Hoppas inte jag har glömt något... :S


På kvällen när föräldrar, svärföräldrar och fadder åkt hem gick jag, prins och bror iväg till en av krogarna. Där satt vi och snackade med bekanta och hade det trevligt.


På torsdagen var det dåligt väder så då såg vi på Svenska Akademien dokumentären och gick en runda i hällregnet.... Sen blev det lite spel spelat. TP hade helt klart lättast regler men jag skall ge mig tusan på att fixa 500 då det verkar vara ett spel i min smak =)


Fredag kväll då kom föräldrarna och det blev kräftskiva. Innan dess hade vi varit och uträttat en del ärenden och handlat alla de tillbehör som krävs för kräftor. Lite kattmys blev det med. Och sen spelades det TP ingen van utan spelet upplöstes när det började en film på tv som vissa ville se.


Det var golfspel som gällde för mor på lördagsförmiddag. Jag och prins följde far till båten och sedan gick vi och slog vars två hinkar på drivingrangen och vinkade av mor. Sen var vi ensamma igen. Egentligen var det tänkt att vi skulle äta på krogen men istället gick vi till affären och handlade för att grilla själva. Det blev mycket gott. En runda på 500 gick under tiden som det var simning på i bakgrunden. Sedan sängen =)


Söndag och sista semesterdagen. Vi packade och feljade så att vi skulle kunna lämna huset i fint skick. Sedan blev det promenad till båten. I stan hämtade vi bil och cykel. Tog en tur ut till center syd och ICA maxi. Handlade en massa grejor. Bland annat Rejseholedt (Mordkommisionen) DVD serien och en massa mat. Sen blev det kväll och vi såg lite på Tracys hämnd innan sängen kallade.


Under semestern har jag stickat julimönstrets strumpor. Det blev så fina. Skulle dock ha upprepat mönstret en gång till innan jag gjorde tårna men det kan inte hjälpas. De passar och sitter skönt. Fredriks restgarnsstrumpor är färdiga och jag fick även stickat ett par strumpor till Alva på 5 månader. Ett par varv har även gjorts på körsbärsstrumporna och mina egendesignade så nu är båda de förbi hälen. Jag vill sticka augustimönstret men jag har inget garn hemma att sticka de i (kräver enfärgat) så de får vänta så kanske något av dessa paren blir klara. Nu när jag har både nystare och nystvinda så skall jag se till att nysta upp lite av de garn som jag idag har i härvor. Det skall bli trevligt att få lite ordning på dem =)


RSS 2.0