Tuula dockan, nästa projekt till Esther.

Nu har jag kommit på vad mitt nästa projekt till Esther skall vara. Det blir tuula strumpor. Jag skall använda mig av restgarn när jag gör dem. Men det är morgondagens projekt. Jag är dock gillas att jag nu kommit på vad som skall stickas.

Paket till Esther! När jag och Fredrik ko...

mms_img25966 (MMS)

Paket till Esther! När jag och Fredrik kom hem igår så låg det ett paket till Esther i brevlådan. Det var från fredriks ena farbror och faster och bestod av två tröjor och två par shorts. Jättesöta kläder var det. Esther kommer passa jättebra i det om några veckor. Tack!


Esthers tröja är nu klar! Jag är helt klar...

1308556569-picsa (MMS)

Esthers tröja är nu klar! Jag är helt klart nöjd med den. Nu väntar vi bara på att den skall passa lilla fröken. Vad som står på tur vet jag inte. Jag vill sticka något till Esther men jag vet inte vad.


Pippitröjan är nu klar. Egentligen skulle ...

mms_img20747 (MMS)

Pippitröjan är nu klar. Egentligen skulle det ha varit en bild på den men bilden jag tog fastnade inte. Får ta en ny vid ett annat tillfälle. Men klar är den. Har vännen M på besök. Hon har myst en hel del med Esther så jag har fått stickat lite på min sjal med pärlor vilket inte är barnvänligt. Nu är det nattning av tjejen och i morgon är det en ny dag.


Utflykt till sofiero. Igår var jag, prinse...

mms_img59533 (MMS)

Utflykt till sofiero. Igår var jag, prinsen, vännen Mirjam och Esther på sofierosslott utanför Helsingborg. Trevligt med utflykter På sofiero var det en keramikutställning med bland annat klänningen på bilden. En utställning om danska drottning Ingrid fanns det också. Lite stickat har det blivit. Jag håller nu på med ärmarna till Esthers pippitröja. Massa trådar är det att fästa och sen blir det till att fixa med monteringen och finlir.


Fest och paket. Igår var det en ny fullpac...

mms_img52638 (MMS)

Fest och paket. Igår var det en ny fullpackad dag för mig och Esther. Först fixade vi och donade där hemma. Sen åkte vi iväg till min brors fd dagmamma. Där fikade vi och fick denna fina kofta med tillhörande mössa. Tack så jättemycket! Sen åkte vi och hämtade pappa prins. Därefter åkte vi till Ängelholm och hämtade mammas faster m innan vi åkte till kusin js student. Av ins kusiner och morbror och moster fick vi en body, en kjol, två par strumpor, en larv att dra efter sig och plastcylindrar som man kan ha i landora och stapla, tack så jättemycket för sakerna. Därefter körde vi hem och deltog i våra grannars studentfest innan vi stupade i säng, vi gamle då, Esther var pigg...


Hål i strumpan. När jag hängde upp tvätt h...

mms_img20262 (MMS)

Hål i strumpan. När jag hängde upp tvätt härom dagen så såg jag följande hål i min strumpa. Det var inte kul. Men det finns tyvärr inte så mycket att göra. Fick tagit fram nål och tråd och har nu lagat hålet. Får de hur det håller. De andra strumporna som jag har stoppat har blivit bra så jag tror att detta oxå blir bra, hoppas!


7 veckor idag

Det blir vår lilla prinsessa. Det är inte klokt vad tiden går. Är det någon som kan upplysa mig om vart den tar vägen så vore jag tacksam. Idag är det full aktivitet som vanligt. Vi håller på att fixa och dona här hemma. Tvättar, plockar i ordning och så. Diskmaskinen behöver tömmas =) I söndags hade vi mina föräldrar och farmor på besök. Trevligt. Det var första gången som farmor var här. Dessutom visade sig Esther från sin bästa sida och visade att hon nu kan vända sig från mage till rygg. Och det är inte så långt ifrån innan hon kan vända sig om från rygg till mage även om huvudet än så länge är lite tungt. Så mycket stickat blir det inte om dagarna. På dagarna är vi ute och går och myser och på kvällen framför tvn där jag normalt ägnar mig åt min stickning så är det matning som pågår i stort sett hela tiden. Men det är så mysigt =)

RSS 2.0