pippitröja i full gång

Detta skall ju då vara en stickblogg så då får jag uppdatera med det lilla jag hinner sticka. Jag stickar väldigt lite just nu. I tvsoffan stickar jag på Esthers pippitröja och där har jag nu stickat klart bakstycket så det går verkligen framåt. Mina strumpor som det oxå stickas på så går det väldigt långsamt då det helt enkelt inte finns tid till drt sticke. Esther är nu sex veckor gammal. Det är inte klokt vad tiden går fort. Hon utvecklas så fort och nu är med och vill se och titta sig omkring. "prata" en massa gör hon.oxå. Och så myser vi :-D

Plantering på gång! Idag har jag och prins...

mms_img75138 (MMS)

Plantering på gång! Idag har jag och prinsen röjt i trädgården medan Esther sov i vagnen ute. Vi har planterat rosmarin, timijan, gräslök, mynta och två sorters persilja. Vi har även flyttat en del av våra jordgubbar så vi förhoppningsvis får en bädd av dem under vinbären. I trädgården finns det nu jordgubbar, rabarber krusbär, vinbär, körsbär, hallon, örter och böner. Väntar med spänning på att se hur det blir.


Garn och Te

Det är nu dags för att nytt byte på stickamera. Och efter att inte ha varit med på något sådant på mer än ett halvår så känner jag att nu är det dags igen =) Det skall bli så skoj att vara med igen.

På www. stickamera.se finns all information om man skulle vilja vara med på detta byte. Man har fram till den 28/5 på sig att skicka in sin anmälan.Pippitröja till Esther. Jag fick order om ...

mms_img67502 (MMS)

Pippitröja till Esther. Jag fick order om att Esther måste ha en pippitröja så nu är den i full gång. Jag har nu kommit till den rödaranden så det går framåt. Stickar den i 6 månader så den kommer nog att bli klar innan den är förliten.


Nyinförskaffat. Igår var jag prinsen och E...

mms_img31810 (MMS)

Nyinförskaffat. Igår var jag prinsen och Esther på utfykt. Vi tog en tur till Kristianstad. Där fikade vi och gick en tur till helylle. På helylle fick jag köpt följande mönsterhäfte. Jag har varit på jakt efter det sedan förra årets stickfest i väst så äntligen. Fick ett mönstret häfte av mor i julklapp men det är inte samma mönster i dem, trevligt.


Grattis Esther!

Idag fyller Esther en månad. Tiden går så fort och jag vet inte var den tar vägen. Men vi har fått gjort en hel del. Igår var jag, prinsen.ä och Esther hos annicka och hälsade på. Där kom prinsen och annicka fram till att Esther måste ha en pippitröja. Började leta efter garn på lagret där hemmma. Jag hittade garn och fick lagt upp och stickat resåren... Garnet är det garn som mor och annicka tog hem till Esther från stickfest i väst. Tack. I kväll blir det till att fortsätta på tröjan. Idag skall vi ta det lugnt tror jag. Tanken är att vi skall baka löpte kakor, gå en runda och bara mysa. Men först sova lite till.

Esthers första restaurangbesök.

Mina föräldrar är just nu delaktiga i rotary utbyte och har en trevlig kille, euardo, som bor hos dem. Igår var jag hos föräldrarna och åt middag. Idag var vi ute och åt. Euardo hade inte provat thai innan så det blev det, gott. På vägen dit började Esther skrika. När vi kom på att det var mat hon ville ha och hon fick det så somnade hon i vagnen och sov där hela middagen och sen även kaffet vi drack här hemma. Nu pågår nattmatning och sen blir det sova. I torsdags var jag och Esther och besökte jobbet. Det var ett trevligt besök. Skoj att se kollegorna igen. Esther fick tre fina paketer. Det var flera bodys ett par byxor, strumpor, keps, skor och en jättesöt sköldpaddsbok. Tack så jättemycket alla kollegor.

aktiv vecka och lite stickat

Min stickning går sakta, sakta framåt. Det är inte det lättaste fredriks när man har en liten tjej liggandes på armen. Tur att man hunnit sticka i förväg. Idag har vi invigt en brun linnekofta med flätor. Även denna vecka har det varit fullt upp för oss. I måndags hälsade vi på hos Maria och Leo. I tisdags var vi hos min farmor. Igår städade vi. Idag har vi varit på guidad tur, skall nu iväg och handla och sen till blogg jobb och hälsa på innan vi hämtar pappa prins.

Present. Även idag har det varit full dag ...

mms_img14394 (MMS)

Present. Även idag har det varit full dag för mig och Esther. Först hälsade vi på Maria och Leo där vi åt lunch och jag gick detta fina armbandet, tack så jättemycket! Sedan åkte vi till audiologen i lund och kollade hennes hörsel. Därefter besökte vi mvc och visade upp lilla fröken. Nu väntar vi på pappa prins för att köra till körde och handla lite innan vi kör hem.


RSS 2.0