Helgen i korthet

Så här var min helg, i korthet. Alla fina bilder som togs finns fortfarande i kameran så =S

Fredag:
Träning och tvätt och sen till tåget. Mötte Annicka på stationen i Landskrona. Tog tåget till GBG. På stationen såg vi folk som vi misstänkte skulle med till SIV. Hoppade på bussen och fick veta tt de inte tog kontanter, irriterande, fick springa tillbaka till en automat och fixa en enkelbiljett (med kort) sen buss till första båten, båtresa, liten promenad och sen en båtresa till. Då var vi framme på Grötö. Där blev våra väskor körda till Västerhavet där vi bodde =) Chekade in och fick en söt stuga. Delade med Annicka och Eva i Halmstad. Sen blev det middag och lite småstickat vid bordet.

Lördag:
Frukost. Mina roomies hade sedan workshop hela dagen. JAg hade fri förmiddag så jag tog en promenad på ön och satte mig sedan på torget. Stickade och köpte lite garn. Det blev lunch efter det och sedan workshopen "Keltiska virvlar och knutar" mycket intressant kurs skall prova den på riktigt sen =). Efter workshopen var det "förfest" i vår lilla stuga och sen middag. Under middagen var det knitbattle. Det bordet jag satt vid var det stora vinnarbordet. Jag kom låååångt ner i listan men lika glad är jag för det =)

Söndag: Det blev frukost och sen till torget. Jag hade färgning av garn med kool aid. Jättekul. Kommer definitivt göra det igen =) sen blev det handlat lite mer garn :P Lunch och sendan en runda till runt ön. Dagens andra workshop var avmaskningstekniker så nu har jag äntligen lärt mig picot avmaskning =) sen var det dags att packa i ordning och åka hem. Vi gick ca 17,15 från västerhavet. Det var Båt, båt, buss, tåg, tåg innan jag var hemma i Kävlinge kl 23,15. Prinsen var så söt och mötte mig på stationen =)

Igår fick jag nystat mitt trasselgarn.. Idag skall jag göra det till en härva igen för att sedan kunne göra det till ett nystan så jag kan ta ur båda ändarna =)

Hemma igen

Då var man hemma igen och hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Har börjat med att packa upp men vart skall man lägga allt :P Dagens Iandsproblem =) Mycket roligt var det =) Det kommer en massa (förhoppningsvis) bilder på hur fint och roligt det var =) Jag vill tillbaka =)

Idag bär det av

Idag bär det av till Grötö och Stickfest i Väst. Det skall bli så roligt och sen är jag borta ända till söndag kväll kl 23. Stackars prinsen som får vara ensam hemma hela tiden. Men han klara sig nog. Har packat och tvättat nu på morgonen och jag tror att vi har fått med allt. Hoppas det i allafall. Kan ju inte komma på att ja ghar glömt något i allafall. Har med mig min kofta, candle flame, mystory stole 4 och aprilstrumporna. Det borde jag klara mig på. Det finns ju en hel del att hitta på =) och antagligen att handla med.

Igår blev ett par strumpor klara. Det var skönt. Det innebär att jag har avslutat två proojekt och inte ett som krävdes för att få börja på något nytt =) Lite duktig jag är eller hur =)

Fick mess av en gamal klasskompis på facebook nyss. Hon är nere i skåne och hälsar på och ville träffas men det är ju så typiskt att jag är iväg denna helgen. Annars hade jag gärna sett henne.

All tvätt är nu ren och uppe. Det mesta var tort resten hänger på torkställningen här uppe. Skönt så var det avklarat. Tror att allt nu är fixat i ordning för att jag skall kunna bege mig. Skall bara komma ihåg att köpa biljett till tåget, ta ut pengar och handla fika till tåget. Kan behövas något att äta till lunch skulle jag tro men det fixar jag i Landskrona har ju byte där mellan tågen så =)


Nu är det stickcafé och jag är inte där

Det är stickcafé precis i detta nu i Landskrona och jag är inte där =( Tråkigt men man kan inte få allt. Jag skall ju få åka på Stickfest i Väst i morgon i stället =)


Torsdag - en dag kvar och stickcafé men inte för mig

I morgon bär det iväg till stickfest i väst. det ksall bli så skoj. Sitter fortfarande och funderar på vad som skall tas med dit. Har ingen aning :S Jag har dock avslutat ett projekt igår så nu får jag börja på ett nytt =) Hade dock tänkt att försöka sticka klart strumporna till C idag så att jag har ett tillk alrt projekt. Håller för tillfälle tpå att göra miskningarna för tårna så det finns hopp =)

Det är stickcafé idag men med tanke på att det blir stickning hela helgen så stannar jag hemma hos mannen i stället. Får sticka här i stället och det brukar gå bra det med. Får ta det lugnt och se på TV. Alltid finns det något skräp som man kan slötitta på =)

I morgon blir det till att börja på aprilstrumporna. Har tänkt sticka de i fabelgarn. Hoppas att det passar =) Man vet ju aldrig :P

För övrigt så köpte jag färg för att färga ägg igår. Jag har läst att de skall fungera på garn med =) Det skall bli spännande =)

I övermorgon - nedräkningen har börjat

I övermorgon bär det iväg till Grötö och Stickfest i Väst. Det är inte klokt vad tiden går fort. Vart har den tagit vägen? Nedräkningen har definitivt börjat. Sitter och filar på vad ajg skall ha med för något. Har dock inte blivit så mycket klokare men det kanske jag blir allt eftersom att tiden går =)

Hade ett intressant samtal på jobbet igår med en av våra kunder. Efter att jag hade hjälpt henne med det som hon önskade få hjälp fortsätter diskussionen
K - Ursäkta om jag är frågvis, men skall dina föräldrar sälja sitt hus
J - Jo det skall de
K - Min dotter är på jakt efter ett nytt hus. De har precis fått barn och det de har är för litet
J - Huset är stort och fint. Det ligger i ett barnvänligt område med lekplats på ena sida huset och en lite gräsplätt på andra sidan...

Mycket intressant samtal.. =) Definitivt annorlunda. Normalt brukar vi bara få frågor om hur vädret är =)

Stickfest I Väst

På fredag är det dags för mig att åka till Grötö och till Stickfest I Väst. Det ser jag fram emot mycket =) Sitter nu med problemet vad jag skall ha med mig för något dit. Jag vill inte ta med en massa som jag inte kommer att använda mig av samtidigt som jag inte vill sitta sysslolös. Det är svårt att hitta en bra balans där. Även vad gäller kläder har jag problem att hitta en normal nivå....

Om någon som har varit med tidigare och läser här. Är det något man skall ha med sig som man absolut inte får glömma?

Blåst och snö... i slutet av Mars

I morse när jag vaknade, fortfarande inte frisk, så var det blåst och snö ute. Precis vad man önskar sig, eller inte... *urk* Det blev sämre vädrer och precis när jag hoppade av tåget för att gå till jobbet så började det snöa ännu mer. Det är inte riktigt det man önskar sig....

Jag och M skall klockan 9 idag utbildas av kollegan A i miljöavgifter. Det skall bli spännande. Det är alltid trevligt att lära sig något nytt.....

Vad inne på Stickfest i Västs hemsida där det stod att man bör ha med sig så jämna pengar som möjligt. Det blir till att ta ut och sen gå och småhandla lite här och var så man får lite växel. Jag får nog göra ett undantag i att ge alla mynt till Kenny. Det blir ju inget kvar om man gör så nu när man vill få pengarna växlade.... Eller så kan man ta ut i om gångar så kanske det inte blir så svårt. Kan gå det med =) Får prova mig fram =)

Idag är det tisdag. Det blir till att ta det lugnt idag med. Med tanke på mitt allmänan till stånd och vädret så blir det till att sitta inne mest hela dagen. Skall dock försöka gå till cykelhandlaren i kväll och se om jag kan få ut min cykel. Försöka duger =)

Lunch nu....

Nu är det lunch. Det blir ris med kassler för min del. Eller om det var julskinka. Kommer inte ihåg vad det fanns i lådan :S

Måndag morgon - trött och allmänt kass

I går kväll var jag trött och frusen så det blev sänggång vid 10 tiden. Övertalde käre prinsen om att han skulle spela in fortsättningen på Beck så jag kan se den i kväll. Stackars maken satt med sitt prov ända tills klockan var 3 i natt. Vaknade i morse och frös fortfarande. Inte bra alls... Tog tempen och kollade 37,1 visade den så fint. Inte jättemycket men normalt brukar jag ha 36,2 så det är en bit över vad jag brukar ligga på. Aja... är på jobbet nu och förhoppningsvis så kommer jag må bättre allt eftersom dagen går.

Tror jag har bestämt om mig angående vilket garn jag skall ha till aprilsturmporna. Det är fortfarnde fabel men en annan färgställning. Dock hittade jag på nätet så att man kan kontrollera hur garnet ser ut uppstickat så när jag kommer hem skall jag kolla och se vilket som är snyggast. Man kan ångra sig många gånger än =)

Har i helgen bara stickat på en gamal sjal, en present till prinsen samt strumporna till C. Det går framåt allt ihopa. Men inte ritkigt i den takten som jag hade önskat men man kan inte få allt här i världen...


Helt slut och nya möbler

Nu är jag helt slut. Har precis ätit kvällsmat =) Jag och prinsen har nu fått hit en del av föräldrarnas möbler. Det är en byrå, ett bokskåp och en sekretär. Det ger en massa förvaringsutrymme =) Har lagt i mina kläder i byrån eftersom vi bbar ner min gamla men en låda är tom och sekretären är också tom. Får se vad vi stoppar i den. Det blir nog en del dukar.

I en av lådorna i sekretären fanns det gamla korsstygnsmönster från någon veckotidning. Tror det stod Bonnier 1934 och det var säkert ett 20 tal olika =)

En massa paketer till mig =)

Först ut var mitt garn och te byte. Det röd/grå garnet blev till tossor till prinsen. Teet är jättegott. Det andra garnet väntar på att komma på vad det skall bli.Sen var det Mixa och Matcha bytet. Jag sitter dagligen och bläddrar i boken och i häftet och funderar på vad för strumpor det skall bli här näst.  En chokladkaka fanns också med men den är slut och fastnade inte på bilden =)Efter det kom det ett garn och kaffepaket. Kaffet provade vi i morse. Jag tyckte det var lagom starkt och så men prinsen önskar det vore starkare... (det var jag som måttade) det turkosa garnet kommer nog att användas till aprilstrumporna. Är dock inte riktigt säker än. Kommer att betstämma mig på fredag innan det är dags att ta med de till SIV.Sist men inte minst så fick jag i torsdag mitt första Hemlis 5 paket. En mycket intressant bok som nog oxå får följa med till SIV samt 3 nystan garn i Ida färger =) Vet inte än vad det skall bli men det kommer det nog tala om för mig om ett tag.Tack så jättemycket alla för alla fina paketer jag har fått =) Ni har alla lyckats perfekt med att matcha mig =) Och hemlis 5 ser redan fram emot mitt nästa paket =)

Februari strumpan

Så här fina blev mina februaristrumpor. De är stickade i Opalgarn. Jag är sådan som tycker det blir lite långtråkigt att bara sticka rätstickning så jag bytte till ett flerfärgat opalgarn och det blev jättebra ihop. Det är dessa strumporna som faster M skall få. Hon har något mindre fötter än mig däröfr visas de inte på någon fot.

Ulrica som skickade det fina garn och kaffebytet till mig (skall prova kaffet i kväll)  hittar man här.

Nu har jag skickat paketen =)

Nu har jag postat mina paket till mitt garn & kaffe paket och mitt hemlis 5 paket. Om 2 timmar så slutar jag och då blir det garnmys. Har nu fått veta vem avsändaren till mitt garn och kaffe var. Spännande eller hur =) Ulrica heter hon. Länkar under helgen till hennes blogg =)

Tack min snälla hemlis

Det var ett hemlis 5 paket som jag fick. Jättefint var det .3 nystan med 2 trådigt ullgarn i rosa med gult inslag. Helt i mina färger =) Till detta var det en bok av Reginald Hill (tror han stavar så). Jag har läst några av hans böcker men inte den. Tack så jättemycket. Det var ett paket helt i min smak både vad gäller garnet och boken. Jag fick även en liten lapp där hon hoppades att allt gick bra hos tandläkaren och det har det gjort. Vad jag vet har jag nu bara 2 besök kvar sen är jag klar och dessa två är relativt snabba och smärtfria =) Bild på paketet kommer förhoppningsvis under helgen. Skall då oxå försöka lägga in bild på mitt Mixa & Matcha paket från G och mitt Garn & Kaffepaket men där vet jag fortfarande inte vem som är avsändaren :S

Fredag idag, hela dagen =) Jag var ute på min morgon runda i morse och det var så skönt även om det var kallt. Idag blir det till att ta det lugnt. Skall göra god fisksoppa, se på tv och mysa med älsklingen =) Precis så som det skall vara.

Tack än en gång!!! Både min hemlis, G för mixa & matcha, samt vem du nu än är som skickade garn & kaffepaketet

Paket till mig =)

Igår när jag kom hem låg det en avi på köksbordet. Ett paket till mig. Det är alltid välkomnat =) Skall hämta det på vägen hem från jobbet. Jag misstänker att det är mitt hemlispaket =) På vägen hem blir det 4 stycken ställen som skall besöka
* Handelsboden, hämta paket
* Tures cykel och sport, lämna punkterad cykel
* Finsmakaren, kaffe till garn & kaffe (Prinsen tyckte inte man kunde ta zoegas)
* Ica, hämta paket

Hemma blir det till att fixa med tvätten som ligger, tömma byrån så jag kan få en ny och disken. Ser så fram emot att bara sitta framför Antikrundan sen och titta på den. Är helt slut i kroppen.

Känner mig för övrigt jätteduktig när jag bara stickar på gamla saker och inte börjar på något nytt. Minst ett gamalt projekt till sen så =)

Jag fick hjälpa fröken igår =)

Igår var det stickcafé och jag fick äran att hjälpa fröken där med magic loop =) Det var trevligt. Jag som inte kunde sticka alls för bara 2,5 år sedan =) Det går framåt =) Jag hade verkligen med alla min WIP men stickade bara på ett och det var MS4. Kom underfund med att den egentligen inte är svår bara det att den är pillig och jag måste hålla koll på mönstert när jag stickar. Villar bort mig annars i alla omslag och pärlor :S Får försöka ta ett ryck med den i helgen så jag kommer någon stans. Idag med till jobbet blev det en annan spetssjal SOC får se om det blir något varv på den eller om den bara kommer att ligga. Man vet aldrig.

I kväll är det kostkurs på gymmet. Det skall bli trevligt. Hoppas att jag lär mig något där =)

Snart stickcafé =)

Snart är det stickcafé =) Det skall bli så trevligt. Har nu tummarna kvar på mina lovikka vantar. Toppen är fixad =)

Stickcafé, WIP och kaffepaket

Idag är det stickcafé i staden. Jag skall dit har jag bestämt och med mig får alla mina WIP följa. Skall även "börja" på ett par lovikka vantar nu. Fick ett par som var nästan helt klara. Det fattas toppen på en av vantarna och två tummar. Så det skall bli så skoj att kunna starta och avsluta ett projekt så fort =)

När jag kom hem igår låg det en avi till mig i brevlådan. Det var från stickameras kaffe och garn byte. Det var 3 nystan fabel och 2 sorters kaffe från khales ett smaksat med armaretto och ett irish. Skall prova ett av de i helgen =) Dock stod det bara "jag" som avsänader. Jag har inte listat ut vem det är. Är mycket nyfiken. Har en kännsla av att jag läste personens blogg för inte så länge sedan men det kan bara vara inbillning. Det var i Skövde som kaffet var inhandlat =) Tack så jättemycket!!

Måndag morgon =)

Nu är det måndag morgon. Och snart dags för att sätta igång på riktigt med jobbet =) Det blev en härlig morgon runda idag =) 56 minuter tog den. Det är rekord för denna sidan nyår.... Idag så blir det Nova på lunchen. Skall iväg och byta min bok. Det är trevligt att känna att läsningen flyter på =) Tror dock det kan ha och göra med vilken bok som väljs :P

Efter jobb blir det träning. Skall prova på ett nytt pass idag. Omväxling förnöjer =) tror att det kommer bli riktigt roligt =) Sen blir det soffan med sticke =) Tänkte försöka hinna sticka hälen på mina strumpor idag. Det känns så skönt att de har lossnat med den stickningen.

Orkade inte ta med mitt garn och kaffe paket idag. Skall se till att fixa det i kväll så jag kan posta det i morgon. Skall även posta mitt hemlispaket =) Om allt går som det skall så finns mitt garn och kaffepaket i lådan i dag. Avsändaren trodde det skulle kommit i fredags men det gjorde det inte.... =) Spänningen stiger =)

Choklad sushi

I kväll har jag och prinsen min ätit chokladsushie. Det var mumsigt =) Jag som inte tycker om mörk choklad gillade den mörka här *mums*

Kostaterade att jag har 2 varv kvar på mina strumpor innan jag skall börja göra hälen på dem. Det går så fort när man sätter igång på allvar. Skönt är det =)

Nu är det snart sängen. Måste packa ner morgondagens grejor först. Skall och träna direkt ever jobbet så det gäller att ligga i =)

Städat och röjt hela helgen

Hela helgen har gått åt till att städra och röja. Igår blev det dammsugat, dammat och så... inte det roligaste men definitivt nödvändigt. Idag blev det stora artileriet användt... Det vill säga sopsäckarnaa åkte fram. Vi rensade ordentligt i källaren. Totalt blev det 5 sposäkar med skräp, ett antal kartonger oxå de fulla med skräp slängdes. Vi var på ICA med 4 sopsäckar pantflaskor *puh* Har möblerat om i låderna i källare så nu har vi 4 flyttakartonger med grejer. Det är 2 med pärmar från högskolan/univeristetet, 1 med julpynt och 1 med minnessaker som vi inte har hjärta att slänga.

Har stickat en del på min kofta men inte jättelångt. Har däremot fått upp ögonen för den sista av mina julklappssstickningar. Jag vet om att jag är hopplöst sen. Det kommer att få bli en födelsedagsstickning i stället till personen i fråga. Är nog snart nere  så att det är dags att göra hälen. Det känns inte helt illa =) Måste ju beta av en del pågående projekt inna jag kan börja på något nytt. Problemet är bara att detta är den sista strumpstickningen som jag har på gång. Har sen tre sjalar borde sticka lite på dem med men de kräver mer uppmärksamhet så de får vänta ett tag till =)

Nu skall jag ägna mig åt att läsa lite stickbloggar medan mannen jobbar. Sen blir det choklad sushi samt pepparkaor med ädelost till Bones. Det är ingen Bones idag. Nu blir jag inte glad =(

Kaffet är inhandlat

Nu är mitt kaffe till garn och kaffebytet inhandlat. Skall nu bara packa ihop det och skicka iväg det =) Hoppas sen på att mottagaren blir nöjd. Måste även slå in mitt hemlis 5 paket och posta det. Men var sak har ju sin tid =)

Det fanns inget paket till mig i lådan igår =( Hoppa på att det kommer på måndag i stället. Den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge heter det =)

Om 3 timmar kommer L hit då skall jag, prinsen och L äta middag och sen blir det till att se på melodifestivalen. Givetivs kommer jag att sticka under tiden. Fattas bara annat =) Det är min fina kofta i alpaka som det skall stickas på. Den är ju så kul =)

Har nu scrapat klart om bröllopet så nu finns det ett helt fint album om mig och prinsen när vi blir herr och fru =) skall visa det för L när han kommer. Är så nöjd med det =)

Kofta på gång

Jag har nu bröjat sticka på mönstert på min kofta. Det kommer bli så fint. Hoppas på att komma några varv ikväll med till melodifestivalen =) L kommer hit  på middag så det blir ritkigt trevligt =)

Men först är det träning med mannen =)

Äntligen fredag =) och faster Ms strumpor är klara

Idag är det fredag och det är så skönt. Denna vecka har inte helt och hållet varit i fas med mig. Måndag och tisdag då var allt tipptopp men sen gick det bara utför :P Inte så farligt men det var inte som att rida på en macka =) Idag är det dessutom fredagen den 13 jag undra vad som kommer att hända då.... antagligen och förhoppningsvis ingenting =)

Faster Ms strumpor blev klara igår. Nu skall jag bara rapportera in de till stickameras strumpklubb oxå så kan jag vara med och tävla sen =) Fortsatte sen att sticka på min alpakka kofta. Den är så mjuk och skön =) Jag har fortfarande ett sticke som skall färdigställas innan jag får påbörja något nytt. Är så nällad på att sticka ett par fina strupor till mig själv antingen ur boken sock sock sock som jag fick i mitt mixa & matcha byte eller så blir det ett av strumpklubbens möster. Det finns så mycket fint att det inte är sant.

Igår kom det snö i skåne. Blev rent paff när jag såg det dala ner flingor utanför fönstret. Och att det den skulle lägga sig. Det hade jag inte alls planerat. Blev uktigt blöt om fötterna när jag var ute i morse.

Stickcafé var det igår. Trevligt som alltid =) Det var där strumporna blev klara. Jag lyckades med konststycket att inte handla ngot till mig själv. Det blev garn till garn & kaffebytet samt en liten grej till hemlis 5 paketet. Skall nu bara köpa kaffe och sen kan jag posta dessa två paket i morgon =)

Garn & Kaffe

Ulrika på www.stickamera.se har fixat ett extra litet minibyte till mor och 2 andra så nu får även mor vara med i ett garn och kaffe byte =) Nice enligt min mening :P fick igår ett inlägg om att mitt garn & kaffe paket var på väg *sweet* enligt avsändaren så beräknas det vara framme på fredag. Det är trevligt. Älskar att få paket =). Jag skall handla lite till mitt garn & kaffe paket idag på stickcaféet sen skall jag bara bestämma vad jag skall skicka med för kaffe i det =)

Jag hoppas på att i kväll bli klar med faster M strumporna. Jag tror inte att det kommer att gå men man vet aldrig. Friskt vågat hälften vunnit =)

Det är vår i luften idag men i morse var jag på tok för trött för att orka ta mig ut och gå. Det var med kluvna kännslor men det kommer en morgon i morgon med så =) På lunchen blir det en snabbrunda för mig. Jag skall ut till nova och byta en bok så lite ut i friska luften blir det =) Skönt.

Idag är det stickcafé =) trevligt trevligt :P skall se om jag lyckas med att bara handla garn till garn & kaffe bytet samt pärlor till min hemlis 5. Hoppas kan man alltid =)


75 minuter box + ....

.... 45 minuter crosstraining. Det känns. Skall sova nu. Inget stickat alls i kväll. Stickcafé i morgon. Blir det mer stickat då?

Inget stickcafé och inget kaffebyte

Igår var det fel vecka för stickcafé. Jag och prinsen var på gymmet i stället och det kändes verkligen att det var ett bra tag sedan jag var där senast. Känner mig lite stel i kroppen. I går ställde jag dessutom in dagens morgonpromenad. Valde att fokusera på kvällens box i stället *fighter*

Jag har fått min kaffekompis men min mor fick inte vara med. Av någon anledning så har hennes anmälan kommit bort i handteringen. Det var mindre skoj =( Men det är sånt som händer.

För ömväxlingsskull så såg jag på House igår. Det brukar jag inte göra men det var trevligt. Såg det varje vecka när jag var i Estland (det var House, CIS Miami och Nanny 911 som inte var dubbat)

Idag är det kundtjänst på morgonen, lite front, utbildning, lite mer front. Promenad till Panduro för att fixa tape så jag kan göra de sista till bröllopsalbumet, sen är det box och väl hemma blir det lite hushållssysslor. Vem har sagt att tiden inte räcker till :P

Det blide tandläkaren men inget garnbesök =(

Jag var hos tandläkaren igår så nu har jag fått en ny fin tand och en ny tid. Dock är det först den förste april så det är ett tag kvar =) skall känna in tanden och se om vi behöver putsa lite på den. Än så länge så känns den bara bra =)

Mor kom ju på det igår att det var måndag och på måndagarna är det stängt i garnbutiken. Blev lite smått ledsen men det var inget som jag kunde göra något åt. Pappa var hemma så istället för att inte göra något så åkte vill till Bauhaus i Lödde och köpte armeringsjärn =) ALlti dbra att ha när man skall fixa i trädgården =)

Provad strumporna till faster M igår och de känns bra =) Kommer nog bli klar om inte allt för lång tid. Har ca 5 cm kvar innan det är dags att minska för tårna. Måste sedan sätta igång och sticka på lite andra stickningar som är på g. Det finns en massa kul som jag vill göra men inte innan något gamalt är klart :S

Måndag - tandläkarebesök och extra garnbesök

Idag skall jag flexa hela eftermiddagen. Skall till tandläkaren och bli ordentligt plågad. Förhoppningsvis är det inte så fraligt. De skall sätta in en krona på mig och sen skall det vara klart. Hoppas att färgen blev bra :P

Som kompensation för detta så blir det ca 1 timme i garnbutiken idag. Känner att jag lika gärna kan sitta där och väänta som att sitta i tandläkarens väntrum och inte göra något. Kanske blir det något stickat under tiden. Man vet aldrig. Sen blir det en tur inom föräldrarna. Är man i staden så får man passa på att gå dit.

Strumporna till faster M går sakta framåt. Men de är framåt i allafall =) Kmomer nog bli kalar om inte an allt för jättelång tid =)

Håll nu tummarna för mig att min tand är klar!!

Färdig klippt

Nu är det färdigklippt till min scrapbook =) Nu skall allt "bara" klistras in. Det ser så fint ut och jag är så glad att det blev så bra =)

Fast mer klipp och klistra blir det inte i kväll... Först skall jag fixa kvällsmat till mig och prinsen sen blir det Bones och sen var det en film som jag kommer somna till :P I morgon skall jag till tandläkaren och dit vill jag INTE. Skall nog ta med min nya stickbok dit som jag fick av G i Mixa & Matcha. Vill fortfarande sticka alla strumpor där, nästan =)

Hurra för Ida idag =)

Idag är det min dag. Först så är det ju internationella kvinnodagen vilket alltid är trevligt. Prinsen var iväg och köpte bullar till oss till frukost *mums*. Dessutom är det ju så, vilket är viktigare än at det är internationella kvinnodagen och det är att jag har fått fast jobb idag. Min provanställning går ut och jag blir tillsvidareanställd idag. Det är lagom häftigt =)

Detta skall firas med middag hos mor och far för min del, fast jag vet inte om de vet att jag får fast idag =) Prinsen skall jobba hela dagen så han har inte möjlighet att följa med =(

Igår blev det en del stickat under melodifestivalens andra chans. Inte för att jag tyckte att det var rätt låt som gick vidare över huvudtaget och att startfältet rent allmänt har varit dåligt iår.... Men lite stickat blev det. Nu idag har det bara blivit några få maskor. Fokuserar här hemma på att fixa med scrapbooken så att den blir klar så jag kan städa undan här. Det ser ut som ett bombnedslag med alla papper och så. Har två sidor kvar sen skall det bara klistras in och finjusteras =) Fint blir det.

Förövrigt var det någon som stal min tvätttid idag. Det var inte snällt. Som tur väl är så blev jag precis klar i tid *mutter och morr* tur att jag inte hade mer somm hade behövt tvättas för då hade det gått åt skogen..... Nästa tvätttid för min del blir den 5/4 så bra med tider finns det *arg*

Jag fick 2 paket igår

Igår gick jag via postens utlämningsställe när jag och prinsen gick hem. Där fanns det ett STORT paket till mig *tycker om* Det var mitt Mixa & Matcha paket från G i Täby. Jättefint var det. Det innehöll gott choklad (som snart är uppätet), rosa strumpgarn och en av de strumpböckerna som jag under en längre tid har önskat mig *tack, tack, tack*. Inte nog med det, när jag kom hem från utlämningsstället så fanns det ett litet paket till till mig. Det innehöll ett gult garn nystan samt ett häfte med fler olika strumpmönster *ojoj*. Sitter och bläddrar i både boken och tidningen och undrar hur jag  skall hinna sticka all som jag vill =)

Om en stund måste jag bege mig ner till affären och handla kvällsmat. Det blir fisksoppa *mums*

Håller för övrigt fortfarande på med mitt scrapbooking om bröllop. Det är inte klokt vad det tar tid men det är så kul när man ser resultatet =)

Paket

Jag har fått ett paket *glad* skall hämta ut det på posten idag. I avsändare står det bara Täby så jag misstänker starkt att det är mitt mixa och matcha paket =)

Igår fick jag gjort klart en av hälarna till faster Ms strumpor. Hoppas på att få gjort den andra hälen idag sen är det bara slätstickning för glatta livet tills de är lagom långa. Kanske kan bli klar med de i helgen men det tror jag knappast. Så mycket skoj är det inte på tv och det är väldigt svårt att scrapbooka och sticka samtidigt.

Fick gjort en sida till klar i scrapbooken. Nu är det bara 5 sidor kvar samt att fixa med alla lyckönskningarna och agendorna och sen klistra in allt. Jag är nog sysselsatt ett tag till låter det som =)

Frukost på jobbet nu *mums*

Gräsänka i kväll

I kväll är jag gräsänka. Det är både bra och dåligt. Bra då jag kan göra precis vad jag vill och dåligt då jag som alltid kommer att sakna mannen.

Har precis tagit upp faster Ms strumpor och tänkte ha de som dagens projekt. De är inte de roligaste strumporna men har jag börjat på dem så skall jag slutföra dem så är det bara =)

Är inne på Ravelry och kollar på mina pågående projekt och mitt garnlager där hemma. Det finns en hel del att välja på så nu blir det till att sticka på det som jag har om det inte rä så att jag behöver något specifikt för att kunna fullfölja något annat projekt. Så är det!

Igår fick jag min beställning av scrapbook grejer så nu kan jag fixa med det med. Satt en timme i morse och blev nästan klar med en sida. Skall nu bara fixa ett genomskinligt papper samt självhäftande plast så kan bröllopsalbumet göras klart =)

Äntligen avslutat ett projekt

Igår fick jag äntligen avslutat mitt dominostrumporsprojekt. Det har tagit sin lilla tid. Men oj så fina de blev =) Fick garnet i mitt första garn och te byte för ca 1 år sedan. Tänk vad tiden går fort :P

Det var stickcafé igår. Alltid lika trevligt. Fick inhandlat garn till mitt hemlispaket. Funderar nu på vad jag skall stoppa i det första paketet. Man vet ju aldrig =)

Jag sov hos föräldrarna i natt så inte heller idag blev det någon runda och då mannen är hemma i kväll ställde jag in boxen oxå. Är han bara hemma en kväll denna veckan så får det bli så.

Kvällen skall ägnas åt stickning framför tvn. Prinsen lovade mig att vi skall se någon film. Vilken film det blir det vet jag inte men alltid blir det någon. Precis på samma sätt som jag inte vet vilken stickning som det kommer att bli :P Började om på Prinsens mössa igår så den blir klar denna säsongen även om de kanske används först nästa.

Måste för övrigt komma på vad man kan ge prinsen i present. Någon som har något tips är varmt välkommen att tala om för mig vad det skulle kunna vara =)

Stickcafés tisdag

Idag är det stickcafé. Det är alltid lika härligt =) Jag ser så fram emot det. Jag skall se om jag kan hitta något att stoppa i mitt första hemlispaket. Alltid finns där något =)

Skall under dagen försöka sy fast två trådar i mina dominostrumpor så är de klara sen. Att sådant smått kan ta så lång tid. Det är jag förvånad över...

Fick med mig mitt mönster på min alpakka kofta till jobbet, mycket medvetet :P så nu skall jag gå och kopiera det så jag slipper ha med mig hela mönsterboken varje gång =)

Det blev ingen träning för mig igår =( Kände mig inte okej. Det hjälpte lite med sömn.... så ingen morgonrunda blev det heller. Men i morgon är det box = ) och det kan man ju bara inte missa :P


Måndag morgon

Det blev ingen runda för mig i morse. Prinsen var hemma så det blev till att umgås med honom i stället. Vet inte när han kommer hem igen =(

Idag är det full rulle för min del
* Jobba
* Till Nova på lunchen
* Jobba
* Träna
* Pyssla

Jag måste få tag på självhäftande skyddsplast och ett transparant papper för att kunna göra klart mitt bröllops album. Men det tar jag tag i på torsdag. Jag har många sidor kvar som jag kan göra utan det =) Tror att jag har 6 sidor kvar att göra och det tar sin lilla tid så =)

Idag skall jag få en roomie på jobbet. Skall bli trevligt. Det börjar tre nya idag och en av de skall sitta med mig =) Nu skall jag se om jag kan få in maten i kylen samt hämta lite vatten.


Bio + stickning

Det gick aldeles ypperligt att sticka på bion igår. Kom flera cm på mina strumpor som skall ges till faster M. Eftersom det är ett par strunpor som stickas i slätstickning är de ganska tråkiga att sticka... men under bion gick det jättebra för där går det inte med några komplicerade stickningar. Började på hälenpå tåget på vägen hem så  =)

Har börjat på en kofta i alpakka åt mig själv. Ett stort klädesplagg till mig *huu* tänk om det inte kommer att passa?

Trots att det har varit ledigt i två dagar så har det inte blivit så mycket stickat. Det finns en huvudsaklig orsak till detta och det är mitt och prinsens bröllopsalbum. Vi fick det av kusin M i present och nu håller vi på att fylla ut det med bilder och tankar från våra gäster. Det är jätteroligt men det tar sådan tid. Har kommit totalt en sida framåt under helgen och då är jag inte helt klar heller....

I kväll är det Bones på tv och då kommer det bli 1 timme stickning sen är det tillbaka till scrapbooken igen. Det känns så skönt när man ser att det man gör blir bra och att det går framåt =)

RSS 2.0