En massa paketer till mig =)

Först ut var mitt garn och te byte. Det röd/grå garnet blev till tossor till prinsen. Teet är jättegott. Det andra garnet väntar på att komma på vad det skall bli.



Sen var det Mixa och Matcha bytet. Jag sitter dagligen och bläddrar i boken och i häftet och funderar på vad för strumpor det skall bli här näst.  En chokladkaka fanns också med men den är slut och fastnade inte på bilden =)



Efter det kom det ett garn och kaffepaket. Kaffet provade vi i morse. Jag tyckte det var lagom starkt och så men prinsen önskar det vore starkare... (det var jag som måttade) det turkosa garnet kommer nog att användas till aprilstrumporna. Är dock inte riktigt säker än. Kommer att betstämma mig på fredag innan det är dags att ta med de till SIV.



Sist men inte minst så fick jag i torsdag mitt första Hemlis 5 paket. En mycket intressant bok som nog oxå får följa med till SIV samt 3 nystan garn i Ida färger =) Vet inte än vad det skall bli men det kommer det nog tala om för mig om ett tag.



Tack så jättemycket alla för alla fina paketer jag har fått =) Ni har alla lyckats perfekt med att matcha mig =) Och hemlis 5 ser redan fram emot mitt nästa paket =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0