Kräftskiva

Idag är det kräftskiva i Malmö. Men först är det jobb. Har förvarnat värdfolket ett vi kommer att komma sent till festen. Det blir så när man inte själv kan styra sina arbetstider.

I morgon skall det storstädas *suck* och monteras bokhyllor *wiie*

Kanske skulle gå in och väcka smabon så han kommer upp och kan gå och träna... Funderar

Vad är det då som skall med till kräftskivan
* Kräftor
* Bröd (måste handlas på väg till jobbet)
* Gravlax sås (finns i kylen)
* Majonäs (finns i kylen)
' Dricka (finns i köket)

Vad skönt att det bara är bröd som skall inhandlas =)

Stickning kommer givetvis oxå få lov att följa med =) Septemberstrumporna är de som är hetast just nu men tar med prinses oxå för säkerhetsskull eller dominostrumporna *hmnn*

Utmanad

Jag blev för någon dag sedan utmanad av Annicka

Fem saker att göra idag:
1. Diska
2. Ta hand om tvätten
3. Handla
4. Sticka
5. Mysa med prinsen

Vad jag gjorde för 10 år sedan:
Jag var 14 år. Hade precis börjat på en ny skola (man gick då årskurs 8 och 9 på en annan skola). Dansade folkdans och åkte till Tyskland på läger med dem =)

Ställen jag bott på:
Gårdstånga
Asmundtorp
Landskrona
Nybro
Kalmar
Lund
Kävlinge

Saker jag skulle göra om jag blir billionär:
Betala av mina och prinsens studielån
Köpa ett hus till mig och prinsen
Sätta av pengar till framtiden så den tryggas för barn och barnbarn (när i kommer så långt)
Betala av föräldrar/svärföräldrars lån
Hjälpa släkt och vänner så mycket som möjligt
Köpa ett eget sommarhus på Hven till mig och prinsen
Skaffa garn och färg och lära mig färga =)

Enligt regler skall man utnämna ett antal som skall genomföra denna utmaning men då den har cirkulerat ett bra tag nu låter jag de som vill svara på frågorna göra de. De andra behöver inte =)

Midsommar extra Mary Jane slippers

Så här fina blev mina tossorVisst är det snällt med arbetskamrater som poosar (med tossan på huvudet)Så här fina blev de på fötterna


Önskelista

Har kommit på att det är bäst att skriva ner sin önskelista så man inte glömmer bort vad adet är man vill göra. Än så länge är den inte så lång. Bara två poster. Men det kommer med all säkerhet bli längre.

* Lära mig färga garn, både med Kol Aid, med karamell färg och äggfärg (när det är påsk och man kan få tag på färg)
* Lära mig spinna garn

Den som väntar på något gott väntar aldrig för änge heter det ju så förr eller senare kommer jag nog få lov att göra detta =)

Helg!

Nu är det helg. SKa bara jobba hela helgen så jag tar det lugnt idag. Stickar på strumporna från strumpkluben samt ska bläddra i den nya stickboken som köpts igår =) Den verkar bra. Persons who knit with balls tror jag det är den heter. Mysig är den i allfall.

Idag blir det att se på film med prinsen och bara mysa =)

Gjorde ett IQ test

Totalresultat
 
  

    
 
 
 
  Du fick bättre resultat än 85 % av populationen.
 Här hittar man testet http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

Jag har fått jobb

Idag har jag fått jobb. På ett företag i Lund. På deras supporteravdelning. Det skall firas i kväll!!!

GRATTIS TILL MIG!

Tidig morgon och utmanad

Jag blev utmanad av Annicka http://nystat.se ska ta och kolla in den utmaningen sen när jag är något mer vaken =)

Gick upp med prinsen idag. Kände att jag kunde vara LITE solidarisk. Dessutom skall jag till föräldrarna nu på morgonen och lämna tillbaka bilen till mor som vi lånade igår när vi var och handlade.

Retar mig på att man inte kan köpa periodkort på tåget INNAN kl 8 i Landskrona. Det grusar totalt mina planer. Måste därför köpa en enkel till Lund och sen köpa ett periodkort där. Mycket elakt. Men det är smällar man får ta när man itne planerar bättre, läs tänkte lämnat bilen igår men orkade inte.

Gårdagen tillbringades på IKEA, Jysk, Duka och en del andra butiker vilket är orsaken till frånvaron. Dock blev det en del stickat ändå =) Har nu gjort de första 6 raderna på första flätan på september strumporna. Kommer jobba för att få de klara i tid =)


Har ångrat mig

Jag har ångrat mig. Jag kommer inte att frogga mina två sjalar idag. Kommer att låta de ligga. Målet är ju fortfarande att sticka klart den.

Om 30 minuter är det en prinsessas dagbok på tv. jag har läst de flesta av bäckerna så jag ser fram emot att se den. Ska ta och koka en kopp te att ha som sällskap. Prinsen är iväg och vet inte riktigt när han kommer hem så jag får klara mig själv. Givetvis kommer jag oxå ha sticke som sällskap. Har kommit igång bra med september strumporna. Har som mål att göra klart resåren idag.

Juni strumpor

Jag känner att det nu kan vara dags att rapportera in mina färdiga junistrunpor. Bättre sent än aldrig.

Som synes på den översta bilden så blev strumporna för små för att passa på mina stora fötter så jag gjorde helt enkelt en kil på baksidan och nu sitter de ganska bra

Tid att fortsätta med septemberstrumporna =)


Så länge kunde jag hålla mig

Nu är det kört... har börjat på septemberstrumporna Drops sckor med flätor. Kom på att jag varken stickat juli eller augustistrumporna och man måste ju ha stickat minst ett par för att få lov att vara med och tävla så det varju bara att sätta igång. Alltid trevligt med undanflykter =)

Funderar på att frogga två av mina sjalar. De bara ligger där till ingen nytta. Tror att det hade känts bra att frogga dem. Tror att jag kommer att sticka de vid ett senare tillfälle men just nu bara samlar det damm.... Aja, får se hur jag gör.

Sitter nu och söker jobb. Ska om en stund ner till jobbet och lämna grejor. Kl två skall jag vara på arbetsförmedlingen och klockan 18 är det dags för träning. Fullt upp hela dagen. Prinsen jobbar just nu och sen är det nämnd mte för honom så han kommer inte vara hemma i kväll. En perfekt kväll för att frogga med andra ord =)


Froggat

Efter många om och men beslutade jag mig för att frogga mina majmuddar.
Orsakerna är följande
* Jag stickat fel och hittade inte felet,
* Garnet var för luddigt
* För tunt garn och tunna stickor

Ska se om jag kan hitta något enfärgat strumpgarn att sticka de i så blir det nog mycket bättre. Detta innebär att jag får lov att påbörja ett par nya pulsvärmare. Är så nyfiken på visalisas som är med i pulsklubben. Innan jag får börja på månadens strumpor så får jag först sticka klart min st ett par av de strumpor som jag redan har påbörjat. Det känns så skönt att mina ufo minskas. Även om de inte minskas på riktigt rätt sätt.....

UFO på gång

Då menar jag att projektet är på väg FRÅN UFO TILL WIP. Hittade mina annefödder wrist warmers när jag sorterade i min stickhög. Eller jag visste ju att de låg där men fick ett ryck och gav mig själv valet. Frogga eller sticka klart och det är ju alltid trevligare att sticka klart än att frogga s =) De kmmer nog nli varma och sköna. Tyvärr kommer mönstret inte fram jättera i mohair garnet men mjuka blir dem.

Septembermönsterna har kommit till både pulsklubben och strumpklubben. Oh vad jag vill sticka!! Men det får vänta. Håller på att sticka två par strumpor redan. Ett par till mig och ett par till prinsen.

Helgen var ett färdigställande

Helgen ägnades åt att färdigställa två projekt. Det var stickameras sommarprojekt samt en present =)

Har en massa nya projekt som jag vill påbörja. Det är svårt att låta bli!!!

Idag är det träning, tvättvikning ch isk som gäller. Inte det roligaste men definitivt nödvändigt :S

55 gr mullbärssilke - vad göra?

Jag har 55 gram mullbärsskilke. Frågan är vad jag ska göra av det. Alla tips tages tacksamt emot vad jag kan göra med detta garn...

Brödet och marmeladen blev jättegott ihop *mums*

Brödbak

Idag har jag ägnat morgonen åt att baka bröd. Brödet är just nu i ugnen. Är lite spänd på hur det kommer att se ut när det är klart. Det är första gången som jag bakar bröd.

Hembakt bröd och hemmakokt marmelad. Tror att det kan vara gott till frukost =)

Ska nu sätta mig och läsa lite bloggar och så =)

Kokar sylt

Jag kokar sylt. Eller försöker i allfall. Har aldrig provat det innan. Har sett delar av det när mamma gjorde det för länge sedan. Men men.. vi får se hur det blir. Det kan ju inte mer än gå åt skogen =)

Apelsin - morot är smaken i allfall =)

Ska försöka baka bröd i morgon så målet är hembakat bröd med hemkokt sylt på =)

Mums

13 stycken

13 stycken stickmarkörer blev det igår. Inte helt illa men det kunde bli fler. Sen blev det även stickat en del. Har nu gjort 3/4 av min sommarstickning. har gott hopp om att sticka klart den idag. Har inte riktigt bestämt mig för hur den skall se ut i slutenden. Men det kommer nog lösa sig =) Spännande =)

Ser just nu på bordtennisen. Det ser inte bra ut för Jörgen Persson men heja Sverige =) Detta settet leder han så det är så kul =) heja heja

Det verkar inte vara något roligt på tv i kväll. Får se om jag kan hitta något i DVD hyllan som vi kan se på. Sticka famför en tvn med filt och en kopp te det är mysigt. Speciellt nu när det ösregnar ute =)

Iväg till makens jobb

Då ska jag bege mig iväg till makens jobb. Som vanligt har jag packad med på tok för mycket grejer.... Men kommer inte behöva ha det långtråkigt. Både pärlor och sticke =)

Får se hur många stickmarkörer som jag kommer där ifrån med i natt =)

Snart dags att fixa pysselväskan =)

Haha =) Vad det låter som dagis nivå när man säger pysselväskan. Men det är ju det.

Får se till att solla bland mina pärlor. Kan ju inte ta med alla. Men en del. Måste göra åtminstånde 15 stycken stickmarkörer och det tar ju sin lilla tid. Det måste ju stämma med färger och så. Funderar på om jag skall göra några som ser lika dana ut. Har inte gjort det tidigare utan alla mina tidigare stickmarkörer har varit helt olika.... Tycker det känns tråkigt att göra lika dana nämligen. Men det kanske är praktiskt.....

Ett varv kvar och lite till

Jag har nu bara ett varv kvar på första biten av sommarstickningen. Sen skall jag bara göra ovandelen. Än så länge finns det hopp =) Måste komma ihåg att lägga upp min OS stickning. Är ju klar med den oxå.

Det gick inget vidare för Klüft i längdhoppet. Synd. Men inget man kan göra åt.

Om en liten stund skall jag gå ner till stan och hämta mina grönsaker. Sen blir det till att göra sallad till middag.

Pysselväska skall oxå packas. Får se vad det blir för trevligheter i den =) Tänkte göra stickmarkörerna på jobbet istället eftersom det inte blev några igår..


Fredag - helg

Idag är det fredag och en arbetsdag kvar för prinsen. Ska bli så skönt med helg.

Dagens aktiviteter är följande

* Gå och träna (försöka i allfall med tanke på träningsverken från igår)
* Fixa lunch
* Hämta mina grönsaker i två omgångar (massa grönsaker)
* Göra middag
* Följa med prinsen till jobbet
* Pyssla på jobbet

Skall även söka ett par jobb och fixa lite granne till en förening som jag är med i

Som pyssel på jobbet blir det stickmarkörer, sommarstickning, strumpor till prinsen. Får se om det blr något mer men tror att det räcker =)

Hemma efter boxen

Då är man hemma efter boxen. Är verkligen helt slut. Men roligt var det så jag kommer definitivt gå fler gånger =)

Orkar inte göra några stickmarkörer idag. Det får vänta till helgen. I morogn skall jag följa med älsklingen till jobbet och vara där. Det är inte så lätt att ta med material dit och göra stickmarkörer. Eller det kanske jag skulle göra.....

Har i allfall ätit kvällsmat och är redo att när som helst gå och sova. Bara sticka ett varv till på sommarstickningen och bosta tänderna.

Sen blir det till att ta med Victorian Lace Today och krypa till sängen.

Oh, Dödergöks blogg måste oxå läsas ut

Stickmarkörer

Funderar på att knyppla ihop ett par stickmarkörer i kväll. Det hade varit trevligt att få ett par nya. Dessutom var det länge sedan jag hade en utmaning på bloggen och vinnarna borde snart få sina presenter....

Har följande planering för dagen
* 17.45 gå till gymmet
* 18.30 - 19.30 Box
* 20.00 hemma
* 20 - 21 duscha,byta om och fixa kvällsmat
* 21 - 23 se på Narnia (födelsedagspresent från prinsen) och göra stickmarkörer =)

Vilken Astrid Lindgren figur är du?

Vilken Astrid Lindgren-figur är du? 

Far - är din ringsignal till mig passande?


Vilken Astrid Lindgren-figur är du? 

Prinsen blev Lisa =) han är så söt och snäll så det stämmer verkligen

Gör själv quizet här

Victorian Lace Today

Det blev en tidig säng igår. Trots det sov jag länge. GIck upp först vid åtta så ungefär 10 timmar blev det

Ska nu fixa frukost till mig och prinsen. Skall sen bulla upp mig i soffan och se på os. Även om det för tillfället inte verkar vara något roligt just nu.

Började dagen med en morgon promenad och skall avsluta den med att gå och träna Box. har aldrig provat det förut. Men någon gång skall ju vara den första. Om någon vet något om hur det är att träna box får ni gärna höra av er

Trött och seg

Jag är så trött och seg nu. Det finns inget kul på tv. Funderar på att gå in och lägga mig.

Tänk vad mysigt det hade varit att ta med Victorian Lace Today in i sängen att läsa och bläddra i.

MÅste dock gå in och botanisera och se om det finns några jobb för mig att söka

Brevbäraren ringde på

I och med giftermålet förra helgen (9 augusti) så håller jag på att byta efternamn. Beställde garn i det nya namnet och tänkte inte mer på det.

När jag och prisen satt och såg på OS ringde det på dörren. Det är EXTREMT sällan att det ringer på hos oss utan att vi inte har bjudit in folk. Prinsen öppnar och där står brevbäraren med ett paket med mina garner. Han frågade om det var rätt. Bostadsföretaget har ju inte ändrat från I. Karlsson till I. Boström. Men det var så skönt att det löste sig. Tänk om han hade gått här ifrån med garnet *huu* Har nu satt ut en lapp själv så det står både I. Karlsson och Ida Boström.... Man kan ju inte riskera att missa något.

Det som jag fick var två nystan Lucca Fino från Deisy Design. Jättefint är det. Fick ett sånt av min hemlis (Cille stickar) och ahr nu kompletterat med två till. Får se vad det blir för någon fin sjal jag skall göra med det =)

Nu skall jag fortsätta kvällen med att
* Diska
* Äta kvällsmat
* Söka jobb
* Se på OS
* Sticka på sommarstickningen


Sommar - det går framåt

Sommarstickningen går framåt. Det känns så skönt. Kanske hinner bli klar i tid =) Har 10 dagar på mig.

Har fått en Köksbjörn av min farmor i julklapp. Letar nu efter något trevligt bröd som jag kan laga i den. Måste ju se om den fungerar =)

Har börjat sticka på mönstret på prinsens strumpor. Det känns bra och de blir så fina =)

Igår var det skåneresa och stickcafé, idag arbetsförmedlningen och träning

Igår var det skåneresa med far och farmor. Det var trevligt. Var nere kring Malmö och sen åkte vi vidare till Trelleborg och så. Var även inom Eslöv.

Sen var det stickcafé och igår var det . Mysigt! Stannade kvar lite längre och plockade med garner =)

Var på arbetsförmedlingen i morse och skrev in mig. Skall nu iväg och träna.

Retar mig på att min mobil inte vill som jag vill =(


Dags att åka

Nu skall jag bege mig till stationen och tåget. Ser så fram emot detta!!!

SVENSKA AKADEMIEN!!!!

Man kanske kan sticka något med Akademiens logga på. Det tål att funderas på


Oh.. hade missat att Yelena Isenbaiova (stavning åt skogen jag vet) att hon hade tagit världs rekord =)

Stickcafé

I morgon är det stickcafé och som jag har längtat efter det... Det var ju länge sedan ajg var där sist. Jag får ju då skylla mig själv att jag inte har varit där men det har inte funnits tid :S Man kan ju inte hinna göra allt.

Ska snart åka in till Malmö festivalen. Roligt. Funderar på om det finns något som man kan äta där. Eller jo det finns det men om det finns något som man är sugen på....

Har i allfall bestämt mig för att ta med mina virkade grytlappar och prinsen strumpor. Får se om det blir stickat något alls... Finns alltid möjlighet att sticka på tåget =)

Malmö festivalen - Svenska Akademien

Ikväll är det Svenska Akademien konsert på Malmöfestivalen. Det blir min första konsert med dem på två år. Har saknat det. Min kusin A ska följa med mig. Funderar på vad jag skall ha med mig. Sticknörd som jag är vill jag ha med något men samtidigt så är det dumt att ha med någon väska.... Får fundera på det ett tag. Det är först vid sex som jag skall gå ner och ta tåget.

Har för övrigt beställt namnband som jag kan sätta på mina stickade projekt. Det kommer bli så skoj att få dem och sätta på mina alster =)

Ska nu fortsätta på mitt sommar projekt =)

Victorian Lace Today

Jag har införskaffat boken Victorian Lace Today. Har tittat och läst i boken. Har dock en fråga om den. På sidan bland informationen står det först om stickfastigheten. Sen står det numerat med 1 - 6 där det är ett nystan kring någon av dessa siffror. Vad innebär detta nystan? Har funderat men inte kommit på någon bra orsak.... Snälla hjälp mig =) Under dessa siffror med nystanet står det vad jag ska ha för garn occh hur långt men vad innebär soiffrorna!!!

Efter bröllopet - måndag

Gick upp och gjorde oss i ordning för frukost. Kom ner till den vid halv nio. Åt gott och tog det lugnt. När iv var klara strax efter nio kom en hel hög med människor och det var så skönt att vi var klara innan rusningen kom.  Gick sen upp på rummet fixade det sista. Chekade ut och lämnade in våra väskor.

Traskade ner på staden. Gick till Jazz källaren och betalade skivor. Sen blev det två te butiker. Arbejder museet. Fyra garnbutiker (sommerfuglen och Bette Design var de bästa). Totalt sett under dagen inhandaldes följande

* 9 nystan Fabel strumpgarn
* 2 stickböcker
* 1 vattenkokare (sån man sätter på spisen som visslar när den är klar)
* 2 dvd filmer med Jazz
* 2 cd skivor (jazz, fanns hemma men betalades)
* 5 kokböcker
* sett till grytlappar

Efter detta åt vi middag i Nyhamn. Åt pasta med en halv hummer. Det var så gott, om än lite kladdig =) Sen tog vi metron ut till Kastrup och sen tåget till Sverige igen och hem. Väl hemma öppnade vi alla de paketer som vi fått av våra bröllopsgäster. Tack så jättemycket alla ni som var med och gjrode vår dag oförglömlig!!!


Sommarstickning

Stickamera har en sommarstickningstävling. JAg har gått runt och funderat på vad ajg skall sticka för något och bidra med. Men idag kom jag då äntligen på vad mitt bidrag skall vara. Har precis börjat sticka på det. Det kräver en del koncentration men det gör inget. För tillfället är det inget kul på tv. Det är fotboll på svts kanaler. hästhoppning på tv4 och danmark kör badminton och cykel (velodrom tror jag det heter).

det är i och för sig fint väder ute. kanske dkulle passa på att gå ut men då är risken att man missar något bra och trevligt. det är ju inte final i 100 meter om så jättelång tid....

Efter bröllopet - söndagen

Söndagen inleddes med att vakna, konstigt va =) Fixade oss i ordning och åkte till Kävlinge. Här packade vi upp och packade om. Var hemma i knappt 1 timme Sen tog vi tåget till Malmö. Fixade biljetter och åkte till Kastrup. På Kastrup bytte vi till metron och åkte in till Kungens Nytorg i Köpenhamn. Gick därifrån till hotellet. Fick vårt rum och gick upp och tog det lugnt och lämnade våra grejor. Gick sedna ner till De Lille Apotek där vi åt lunch.

Gick sedan på stan, kollade på ett par museer och åkte turistbåt. Mysigt.

Sen var det till att ta sig tillbaka till hotellet och fixa sig i ordning för att äta middag på hotellets restaurang. Gott var det men vi var fortfarande lite mätta efter lunchen. När maten var äten gick vi upp till vårt rum där vi helt enkelt somnade ganska så snabbt. Det hade varit två långa dagar så det var skönt =)

Inför bröllopet - bröllopsdagen

Så var det då dags. Gick upp vid 8 tiden. Hade då vaknat ett antal gånger. Konstaterade att jag hade sovit dåligt. Nervösitet och att det var kallt var orsaken. Gick upp och åt frukost. Mötte folk över allt och hela tiden =)

Klockan 10 gick jag, mor och C till spaet. Mamma blev sminkad av en tjej. Och mitt hår och smink blev fixat av en annan. Blev jättefin =) Efter mig var det Cs tur. Jag bytte då om. Prinsen och lillebror kom in och hämtade mig. Gemensamt åkte vi sedan till kyrkan med i bilen var även fotogarefen. Uppe vid kyrkan var det fotografering i ca 45 minuter. Gick sedan undan i väntan på att gästerna skulle komma.

13.30 var det så dags. Så nervös jag var. Gick in och sa rätt saker på rätt ställe och 14.15 var jag då fru Boström istället för fröken Karlsson.

Vi åkte då gemensamt i en traktor och vagn från kyrkan ner till Campingen. Där fick vi fördrink innan maten. Maten var förrättsbuffe med lax, sill och skaldjur *gott* sedan var det huvudrättsbuffé bestående av lamkotletter, ryggbiff, fläskfile och kyckling file. Mycket gott. Till efterrätt kladdekaka *mums* Istället för bröllopstrårta hade vi ymnighetshorn. Det kan verkligen rekommenderas =)

När allt var klart var det dags att åka till staden med gästerna. Det var bestämt att jag och prinsen skulle sova hos föräldrarna i stan (föräldrarna var kvar på ön). Sagt och gjort. Vi åkte dit. Tog oss ett bad och sen var det till att stupa i säng efter en lång dag.

Inför bröllopet - fredag (8/8)

Upp i lagom tid. Åt frukost med mor, far och prins. Sen åkte de till staden. Jag tog det lugnt. Diskade och plockade i ordning. Gick sen iväg till Sophie för att hämta vigselringen som hon har gjort. Tog mig sen hem och tog det lugnt.

När det var dags gick jag till spaet och fick gjort vid mina naglar. De blev riktigt fina =) Hem och slappa lite till Hade sedan hört att våra gäster skulle komma med 12.30 båten men en ingen kom då. Gick hem igen och såg invigningen av OS. Med 14.15 båten kom hela högen med folk. Drack kaffe och installerade gästerna i sina respektive rum. Sen åkte alla som skulle agera i kyrkan dit.

Övade och övade. Till sist så satt det =)

Hem för att äta. Dock blev det inte så. De ringde från restaurangen så jag och prinsen stack dit ner och fixade det sista. Sen blev det mat. Och trevligt umgänge med gästerna. Sängen sedan och väntan inför den stora dagen =)

Gentlemans socks

Håller på att lägga upp för att sticka sådana till min prins. Har lite problem med hur jag skall göra på bästa sätt. Men det löser sig nog =)

Inför bröllopet - torsdag

Torsdagen börjades med sovmorgon. Skönt var det. Prinsen hade 5-13 och jag 6-15 så sovmorgonen till 8 var väldigt trevlig. Åt frukost och fixade oss i ordning. Kl 11.30 åkte vi till Lund. Där gjorde vi en del ärenden tillsammans och sen åt vi lunch.

Efter lunchen gick Prinsen på sitt håll och jag åkte ut till Nova för att fixa mitt. När jag kom hem vid 16 tiden var Prinsen redan hemma. Packade i ordning och så. Gick ner till stationen via systembolaget. Vi kom med tåget 17,30. Lillebror mötte oss på stationen i Landkrona kl 17,50. Åkte då snabbt inom mor och fars hus. Hämtade en del grejer. Klockan 18,05 var vi nere vid båten så det var snabba ryck. Men vi hann. Båten gick 18,15.

I Bäckviken mötte far oss med bilen och vi åkte hem till mor. Där blev det ett snabbt uppplockande och konstaternade att vi nog inte hade glömt något av större vikt. Sen åt vi kräftor och drack nubbe innan det var dags för att sova =)

Handla

Efter att ha varit iväg i 5 dagar är det hög tid att gå och handla. Prinsen slutar om en timme och det kan ju vara bra om jag är hemma då.

OS stickningen går framåt *heja heja*  Har nog gjort 25 %. Sitter fram för datorn och stickar samt lyssnar på webradion. Mycket mysigt =)

Fru Boström

Jag är numera Fru Boström, inte Fröken Karlsson. Det känns underbart även om det kommer att ta ett bra tag innan jag har vant mig vid namnbytet.

Ska här ge en snabb version av veckan. Mer detaljerat dag för dag och med bilder kommer att komma

Tordsdag: var i Lund och handlade det sista. Packade och fixade. Åkte till Hven.

Fredag: mor, far och prins åkte till stan. Hämtade ringarna. Fixade naglarna. Mötte gästerna och föräldrarna och prinsen. Övade i kyrkan. Fixade på restaurangen. Åt kvällsmat

Lördag: fixades i spaet. Fotografering i kyrkan. Till restaurangen. Åta och umgås. Båt till staden. Mysa i Landskrona.

Söndag: snabbis i Kävlinge. Hämta grejor. Till köpenhamn. Cheka in på hotellet. Shoppa och äta. Åka turistbåt och museeum.

Måndag: shoppa och gå på stan och museeum i Köpenhamn. Umgås. Åka hem till Kävlinge.

Helgen har varit underbar. Tack alla som hjälpte till!!!


Packar och fixar

HÅller på att packa och fixa för att få med allt som skall med. Hoppas att jag inte glömmer något!!!

OS stickningen är nerpackad.. som om den vore det viktigaste :P

Tack Charley / Thank you Charley

Fick igår svetstråd av Charley och det är den som används för tt bocka min sjal på altanen. Dock får jag ta halva i taget. Den är förstor för att köra på en och samma gång. Hoppas nu att den blir lagomstor i bockat tillstånd som den är i obockat....

Sista arbetsdagen fr mig idag. Är ledig torsdag - måndag och sen arbetslös. Så om någon har ute i bloggvärlden vet om något jobb i skåne så är det fritt fram att hojta =)

Yesterday I got "svetstråd" from Charley and I am using it right now for bockning my shawl at the balkony. Dock only half of it. Tha shawl are to big. I hope now that it will be a size so that it fit me...

Sjalen är klar!!!

Jag är nu klar med min sjal!!! Skall nu bara fästa den sista tråden och sen bocka den. Önska mig lycka till. Det kan bli svårt!

Trött, jobb, sticke och planering

Så sjukt trött jag är idag. Ska strax åka till jobb och vara duktig.

Igår var det jobb frn 6 - 15 åkte sen till Lund och fixade grejor till bröllopet. Hem och äta kvällsmat och sen fixa med bröllopet fram till midnatt. Man var inte mycket människa när klockan ringde (därav ingen uppdatering)

Idag är det oxå jobb 6 - 15. Sen fixa presenter till diversepersoner. Hem och ringa en massa samtal och skriva ner lista på vad som måste handlas och vad som skall kommas ihåg att ta från de olika orterna inför helgen.

Har fortfarande kanten kvar till sjalen. Eftersom vi satt med datorn och fixade så länge igår så blev det inte möjlighet att göra kanten. Får helt enkelt sticka på den som en gnu på rasterna.  Oj, får inte glöma mitt os projekt hemma. Måste lägga in och välja garn till det. Får ju börja på fredag.

Undra hur många stickprojekt som kan behövas när man åker tll Danmark.....

Bones, Narnia, Agenda, Sånghäfte och tvätt oj.. Morden i Midsomer också

Detta är vad min dag har ägnats åt att göra och kommer att göra.

Frukost i morse som inmundigasdes med Midsomer. Sen blev det Agenda jobb och tvätt.
Kvällsmaten inmundigades till Narnia (födelsedagspresent från Prinsen)
Skall nu arbeta med sånghäftet fram tills att det är Bones klockan 20.
Tvätten har pågått sen 16 och efter Bones är det sängen. 5-13 för prinsen och 6-15 för mig nästa vecka

*puh*

Tyvärr inte =(

Tyvärr höll inte bilen igår så det blev inget racing =( Får hoppas att det kommer att komma möjlighet någon annan gång i stället.

SItter nu med agendorna och sånghäftet.... MÅste fixas =)

Funderar på om jag ska göra 0,5 eller 1,5 rapporter till på sjalen... Svårt val =S

Racing =)

Snart skall vi på racing i Ring Knutstorp. Håll tummarna för att bilen håller =)

Då var det slut =( / Now has it ended

Då var min sista dag i Malmö strax över =( Det kommer att  bli tomt och tråkigt. Från och med nästa mådag ( den 11) är jag arbetslös så om någon har något jobb som kan tänkas passa mig är det bara till att hojta till =)

Now has a done my last day in Malmö =( it will be empty and boring. From next monday (11/8) will I be unemployeed so if someone got a job that they thionk will fit me, just call =)


Trött och tyvärr inte mycket kokare

Usch... jag är så trött.... är glad att jag tog moig min sovmorgon idag men tyvärr blev den inte längre =(
Sitter fortfarande och går igenom mina bolag. Vet inte varför det inte stämmer =( mycket, mycket elakt.....

2/3 rapport / 2/3 repetition

Det är vad jag hann sticka igår på min sjak och det är ju jättebra. Hoppas attn jag hinner lika långt idag. Det hde varit UNDERBART. Det vill säga. Om jag hade gjort det så hade det bara varit lite lite kvar =) Jag kanske skulle mäta sjalen och se hur pass stor den är. VIll ju inte ha den jättestor. Har en sjal som jag gjorde på tok för stor men det är sånt man får lov att leva med =)

Är i Malmö nu och hållerpå med mina företag. Det är sista dagen här nu. Känns lite sorgligt. Hade velat fortsätta.....

That is what I knitted yesterday on my shawl and it is realy good. I hope that I can be as good today as I was yesterday. It would have been wounderful. If I hade done the same today then I would almost have done the whole shawl. I maybe should look at the shawl and see how big it is. I do not want to have it realy big. I have one home that are to big but I has to live with it =)

I am in Malmö now and workning with my companys. It is my last day. I would have liked to continue

RSS 2.0