Trädgårdsbelysning. I förra veckan satte p...

mms_img-14255211 (MMS)

Trädgårdsbelysning. I förra veckan satte prinsen upp den vågiga slingan på vårt uterum och innan det började blåsa igår satte vi upp slingan i trädet. På bilden syns även vår trädgårdslykta och fönsterbelysning i höghusen bakom vårt uterum.


Bara ett projekt åt gången.... Därför blir...

mms_img-37277168 (MMS)

Bara ett projekt åt gången.... Därför blir det mer gratitude här. Håller på med den slätstickade delen. Varierar antalet maskor efter minskningen för att få den lite högre. Får hoppas den inte blir för kort bara. Kommer nog bli aggressiv blockning. Längtar tills den är klar och jag får se hur det blev.


Gratituden växer. Jag har nu bestämt mig f...

mms_img148657432 (MMS)

Gratituden växer. Jag har nu bestämt mig för att jag är klar med mina löv på gratituden. Hela 42 stycken blev det och jag håller nu på med den slätstickade delen. Gör den lite spetsigare än originalet. Det blir spännande att se den när den är klar och om den blev så stor som jag vill ha den. Igår såg vi på sista Harry potter filmen. Spännande att se upplösningen. Nu skall vi ge oss på millenium filmerna. Mer sticktid till mig. Min vilja göra projekthög bara växer. Dock har jag nu varit ganska duktig med att sticka klart något innan jag börjar på något annat. Har en del projekt som skall repas upp, froggas. Kanske skulle ägna morgondagen åt det. Samt plocka undan efter färdiga projekt och ufon i garderoben....


Premiäranvändning av kofta. I fredags när ...

mms_img190919453 (MMS)

Premiäranvändning av kofta. I fredags när jag och Esther skulle gå till babycafé var det den vanliga frågan, vad skall vi ha på oss. Letade i Esthers tröjlåda och hittade denna kofta som jag stickade till Esther av mina restgarner innan hon kom. Mönstret är från en stickbok som jag fick av Fredrik i julklapp. Det var tur att jag provade koftan på tösen då den passar perfekt. Funderar redan på om jag skall sticka en till till henne. Men först mössan sen kofta därefter kan jag fundera på en restgarnskofta. Dock har tösen redan en massa koftor och tröjor så får se vad det blir och i vilken storlek.


Nytt projekt på gång

Då var Esthers tröja klar. Dock har jag bara bild i mobilen och för omväxlingsskull så sitter jag faktiskt vid datorn, tjoho. Jag var uppe tidigare än tuppen idag och var på gymmet kvart över fyra ungefär. Hade tänkt gå upp vid 4 men vaknade strax innan och då vardet lika bra att gå. Så då var det avklarat =) Passade på att äta frukost med mannen, inte ofta vi gör det tillsammans då jag brukar sova när han går...

Men i allafall, igår under Harry Potter och Fenixordern så blev Esthers tröja klar. Och med klar menar jag att trådarna är fästa och den är ihopsydd i armhålorna. Dock är det ett par trådar som skall klippas av men det är lätt fixat. Jag som trodde jag skulle få problem med att hinna sticka den, oj så fel jag hade =) Började igår på en mössa till tösen. Hon har en i rött som jag stickade men den visade sig vara för liten. Detta trots att den är stickad i storlek 6 månader och tösens huvud är som en 4 månaders.... Men men... gör om gör rätt är det som gäller. Denna gången blir det storlek ett år så då borde den passa. Har dock bara kommit 1 cm på den ungefär men men.. Den andra går ju att ha ett tag till och dessutom så har Esther en massa andra fina mössor att använda. Jag kommer även använda mössan som provlapp till ett annat projket och det är koftan till Esther. Dock kommer jag sticka lite på min gratitude emellan så jag oxå får något till mig =)

Tösens tröja är nu färdig stickad. Jag hål...

mms_img-12185534 (MMS)

Tösens tröja är nu färdig stickad. Jag håller nu på med att fästa trådar och du ihop den under ärmarna. Kan kanske bli klar under dagen och den är det bara att hoppas att den passar och börja på nästa projekt, mössa till tös. Har ingen ny bild på tösens tröja så ni får hålla till godo med min vinbärsgele som jag och Esther kokte i måndags. Idag är planen lussebullar, men man vet aldrig. ;-)


Tösens tröja tar sig. Ärmarna är på plats ...

mms_img123112245 (MMS)

Tösens tröja tar sig. Ärmarna är på plats och jag gör minskningar upp mot halsen, skoj. För några veckor sedan var jag orolig hur jag skulle hinna med vantar, sjal och tröja till tösen och snart är jag klar. Sen blir det ny mössa till tös och sen kofta till den samme. Därefter så kanske jag kan sticka på min kofta ;-)


Esther med sin gratitude. Jag misstänker a...

mms_img330068750 (MMS)

Esther med sin gratitude. Jag misstänker att bilden är suddig (inte lätt att se på mobilen) då det är svårt att få fröken att sitta still. Jättesöt är hon i den och vi tror hon gillar den även om hon envisas med att plocka den av sig, precis som med allting annat :-)


Tösens tröja. Så här långt har jag nu komm...

mms_img137073124 (MMS)

Tösens tröja. Så här långt har jag nu kommit på tösens tröja. Den är jättemysig. Och garnet, rustic, är så mjukt och skönt. När den är klar blir det en kofta till tösen. Det är bara att sticka så att stickorna glöder. Garn och mönster till kofta köptes igår och jag vill så gärna börja på den nu men måste sticka tröjan klart och dessutom har jag inte någon ledig sticka tre just nu, ilandsproblem.


Gratituden är färdigblockad. Jag är så nöj...

mms_img686953189 (MMS)

Gratituden är färdigblockad. Jag är så nöjd med tösens gratitude och jag är så nöjd. Nu är det en tröja på stickorna, även den till tösen.


RSS 2.0