Julklappsbroblem

Jag är klar med min ena julklapp nu. Den skall skickas iväg till den som skall få den. 


Problemet är följande, julklappen är dett kudfodral. Skall jag då skicka med en kudde oxå eller räcker det med fodralet och en hänvisning om vad det är för storlek på kudde som passar? 


Hemtentan är inlämnad

Har nu lämnat in hemtentan, skönt. Hade tid på mig fram till 21. Vet dock inte om läraren har fått mailet då min mail inte fungerar riktigt som den skall. Dock har mailet kommit fram till urkund för granskning.

Jag ska nu ta och sätta mig i soffan och ta itu med julklappsbytet. och repa Andys julklapp. Orkar inte sätta mig in i Andreas julklapp just nu så den får jag ta i morgon alternativt i helgen =)

Blev inbjuden till FashionWay. Har inte riktigt koll på vad det är för något men jag ska gå in och kolla även det i morgon.

Hoppas alla läsare har haft och kommer ha en fortsatt trevlig kväll.

Tentan fortskrider och mors julklapp är klar

Har nu ca 4,5 timme på mig att färdigställa min tenta. Det bör inte var något problem har lite mindre än 25 % kvar.

Tog nu en liten paus ch fixade det sista på mors julklapp så nu är det klar =) Känns skönt. Länktar tills klockan nio. Då skall tentan vara klar och inlämnad.

Planen för kvällen ser sen ut på  följande vis
* Lämna in tentan
* Ta ett långt bad
* Sticka och mysa framför TVn

Jag måste ju fixa till lillebrors julklapp (läs repa och göra om)

Dags nu att återgå till vilka svagheter som jag anser kan uppkomma i systemet vad gäller ett företag med namnet Tea Direct Co.

Halvvägs genom tentan, nästan

Är nästan halvvägs genom tentan. Det känns överkomligt. Inte helt omöjligt at klara det.

Kvällen skall tillbringas med att sticka och mysa framför TVn. Ska se till att bli klar med mors julklapp idag samt repa upp Andys och börja om på den igen. Förhoppningsvis blir det även några varv på julklappsbytet =)

Känner mig nöjd med dagen så långt =)

Snart klar

Är snart klar med mors julklapp. Kommer bli klar med den om bara en lite stund. Hinner nog bli klar med den innnan tentan skall skrivas kl nio.

Fixade stickor igår så att jag kan göra Andys julklapp. Började ju på dem men de blev på tok för små =( Ska i morgon, då när tentna är klar, uppdatera min lista över hur långt jag har kommit på mina projekt

Har hittat jättefina runda sjalar bland annat QueenMudd har gjort en sådan. Finns det någon som har möster på det eller vet var jag kan hitta det så tas det tacksamt emot!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sedan skriva tenta

Stickcafé och anmälan till kurs

Då var man hemma igen. Är klar med Älsklingens julklapp samt är nästan klar med mors *skönt*

Har anmält mig till en kurs. Det handlar om att virka en sjal. Tror att det blir bra. Den var så fin när den visades i butiken. Det är http://www.smygmaskan.com som anordnar kursen och den kommer vara i butiken. Passa på att anmäla er genom att ringa till butiken på 0418 - 22185

Nu ska jag maska mig in i sängen och sova innan jag ska göra hemtenta i morgon bitti. Håll tummarna för mig!

Nystat nystan

har suttit och nystat nystan. jobbigt och tid tar det. och stort var nystanet :P

1,5 timme till stickcafé *älska* ska försöka att låta bli att äta fikabrödet, men det är så gott =)

ska under tiden läsa lite inför hemtentan i morgon. känner mig inte lika nervös inför den som införsalstentan. så det skall nog gå vägen!

Tenta nu

Ska nu smita iväg på tenta
Önska mig lycka till!

Stickcafé i kväll
Mys

Tack så mycket

Har fått en kommentar från av mina läsare. Hon gillade min nya layout. Hoppas att ni andra oxå gör det =)

Imorgon är det först tenta och sen är det att plugga till onsdagens tenta och efter det är det stickcafé *längta*

Ska se till att packa min stickpåse snart så jag kan ta med den till skolan. Man vill ju inte glömma något stickprojekt hemma =)

Hem om en snabbis

Tåget var försenat i morse så det blev inget stickat *snyft* Om ett par minuter ska jag ta mig ner till biblioteket här i byn och sitta där och plugga vilket gör att det inte blir något stickande där heller *snyft*

Tur att det är stickcafé i vår allas favoritbutik i morgon och då blir det nog lite stickat. Kan ju hoppas på det i allfall =)

Tentaplugg

Dagen komer att ägnas åt tentaplugg. Det gör att någon stickning kommer det knappast att bli =(
I morgon kväll är det stickcafé, skönt att få något annat att tänka på. Men jag kommer behöva plugga som en galning hela tisdagen i och med hemtentan på onsdag.

Så skönt det skall vara att ha båda de avklarade.

Dags att sticka till Lund nu

Sticka med pärlor

Jag har stickat muddar med pärlor och håller på att sticka sjal med pärlor. Finns det fler områden som man kan använda dessa små pärlor till?

Funderade på strumpor eller grytlappar men kom på att det inte är så praktiskt. Tror det är ganska obekvämt att ha pärlor i strumporna :P och grytlapparna blir nog inte så praktiska att använda.

Tar gärna emot förslag på vad man kan göra!

Söndags morgon!

Söndag och dagen skall till största del tillbrigas med studier. Men lite stickande skall det bli tid till. Har planerat in TV vid nio i kväl =)

Skall även ta en paus och gå ut och gå i eftermiddag. Känner inte för att gå ut nu och gå ut måste jag göra under dagen. Det är ju så upp piggande.

Pappas julklapp framskrider och på tisdag ska jag hämta hjälpmedeln så jag kan fortsätta på Andys =)

Pappas julklapp framskrider

Har nu kommit halvvägs på pappas julklapp =) Det känns så bra.

Mamma skall inte till stickcaféet på tisdag. Det innebär att jag kan ta med hennes julklapp och diskutera den *mouahaha*

Färdig pluggat

Det är nu fördig pluggat för idag. Har läst vad jag planerade att läsa. Kunde som vanligt vara mer men man kan inte få allt.

Kvällen skall tillbringas med julklappsstickningen samt fars julklapp *wiie* Funderar även på att påbörja en fortsättning till mor. Men har inte bestämt mig om hon skall få det eller inte :P

Tv stickning

Såg idag att min hemlis har fått sitt paket och hon verkade vara glad för det som hon fick *glad*

Igår och imorse har det blivit en del stickat på julklappsstickningen. känns skönt. skulle vilja bli klar med den så snart som möjligt så jag har ett projekt mindre på gång. men den är ganska skönt att ha för det är samma sak som upprepas så man kan verkligen göra annat samtidigt. och i mitt fall är det att se på tv samt prata med älsklngen!


Helg!

Nu är det helg, skönt! Har pluggat duktigt på biblan hela dagen. Nu skall jag ta det lugnt resten av kvällen sen är jag på det i morgon =)

Ska sticka så mycket som möjligt på mitt julklappsbyte =) vill att den skall bli klar så snabbt som möjligt så jag kan påbörja ett nytt projekt. Men så är det nog alltid.

Nu är det dags för Doobidoo och sticke. Har stickat lite lite på fars julklapp också. Det innebär att det bara är farmor som är helt kvar (vet inte vad jag ska göra än) och Andy (har garn men inte stickor) kvar.

Hoppas nu alla får en trevlig fredagskväll!

Uppdaterat mina WIP

Har nu uppdaterat min WIP känns bra =) Så syns det att man har kommit en bit på vägen.

Har även gjort om i mina rubriker. La in stickameras byten under en egen kategori så är det lättare att se

Ska snart iväg till bibloteket. Bara fika först *gott* Där blir det till att plugga duktigt :P Blir ju inte gjort ngt här bland allt dönande från reparatörerna

Sjalbyte 2

Jag har nu gåt med i stickameras sjalbyte2 *glad* hoppas det kommer bli lika kul som det första. Funderar på att gå med i deras sockbyte och disktrasbyte som är internationella =)

Här hemma håller de nu på att fixa med rören i köket *jobbigt* ska gå iväg till biblioteket klocka 11 och plugga där. Det är lögn att försöka göra något här hemma med det oväsendet som råder *suck*

Laborerade med bloggen igår. Vad gillar ni min design med sköldpaddorna i ramen :P

Julklappsstickningen

Har fått stickat en hel del varv på den nu i kväll *wiie* Det kommer nog bli fler i morgon då det är Dobidoo eller hur de väljer att stava det =)

Det är nu dags att sova. Fick i kväll, vid halv sextiden, veta att det ska komma hantverkare klocka sju i morgonbitti och då måste man vara uppe, pigg och glad samt fit for fight =)

Redigering

Har redigerat lite här på bloggen så här innan det är dags att sätta sig ner och fortsätta plugga. Det blev lite till stickat på tåget på vägen hem *skönt* längtar tills julklapparna är klara så jag kan få sticka på mina sjalar. skall då även använda mina fina stickmarkörer som jag fick igår =)


Endast 4 varv ungefär

Det var vad jag stickade igår *snyft* men i kväll är det CSI och pluggar jag duktigt fram tills dess så kommer jag sticka då. Och då blir det julklappsstickningen som skall få sig en uppdatering =)

Fick mitt hemlis paket igår (se föregående inlägg) = jag är så glad =)

ska nu masas mig bort itll mina böcker och läsa lite innan det är dags att gå på föreläsning

Hemlispaket

Jag fick mitt hemlispaket idag *glad* Så här såg det ut:

image42

Det är två nystan med strumpgarn, rundsticka 4 mm, flätstickor, tre stickmarkörer och chokladdryck.

Är så glad. Får funderar ut vad jag skall göra med det men det kommer nog snart =) Stickmarkörer var underbart, var verkligen i behov av det =)

Tack så jättemycket!

Är i skolan

Ännu inget stickat idag =( Hoppas att det blir lite tid på tåget men man vet aldrig

ABSTINENS!!!

Ojojoj, sicken topp

Har haft hur många besökare som helst idag *wihi* Det är alltid trevligt.
Idag har det blivit lite stickning, som vanligt inte i klass med hur mycket jag önskar att jag hade fått gjort.

Kvällen kommer att tillbringas med att studera. Det är så sjukt mycket kvar att läsa innan jag ska skriva tenta så det är inte sant. Men om allt går enligt planerna kommer jag att hinna.

Min hemlis har aviserat här i min blogg att det är ett hemlispaket på väg. Jag är så spänd på att se vad det är som han/hon har hittat på. Oavsett vilket kommer jag säkert bli nöjd. Brukar inte vara så kräsen av mig ;P

Tillbaka från Ullared

Ullared ida  och aningen fattigare
Hittade inget garn alls. Efter många var runt omkring hittade jag pärlor *wiie* på barnavdelningen :P
Så om det är det ni söker så leta där =)
Annars blev det bara jacka, kläder till fredrik, stegräknare och annat smått och gått. Fick allting som stod på min lista och det var bra.
Dags att krypa till kojs och sova. Lång skoldag i morgon

På väg till Ullared

Om mindre än en timme ksall jag gå till tåget och därmed påbörja min resa till Ullared *wiie* Nu återstår det bara att se hur mycket grejer jag kommer där ifrån med. Jag b ehöver egenltigen ingenting så jag ska örsöka köpa så lite som möjligt, men tror det blir svårt.

Julklapp till älsklingen är vad jag i första hand skall kolla efter =)

För tillfället dissat objekt

har för stunden lagt mina strumpor på is. Anledningen till detta är att jag kände att fars julklapp var viktigare och jag behövde stickorna till detta projekt =) Var så stressad att få strumporna klara att de inte blev bra så dte var lika bra att de får lov att vila ett tag.

Har nu efter många om och men bestämt mig vad jag ska ha med mig på min ENDAGARS utflykt till Ullareda.
* Julklappen till fredrik
* Julklappen till far
* Mors grytlappar

Det känns som jag bara gör saker till andra. Så är det inte. Gör en hel del till mig själv oxå. Bara de att det får vänta lite medans julklapar och sånt fixas. Sen skall jag sticka till mig själv igen.

Bilder från i somras

 En bild av mig och min bror på min brors student En bild på mig och älsklingen på min brors student

Vet att detta inte har något med sticke att göra egentligen men kände för att lägga in lite bilder på mig här på bloggen. Sitter och tenta pluggar samt funderar på vad jag skall inhandla i morgon i Ullared =)

Hemlispaket ivägskickat

Då var mitt andra hemlispaket på väg till sin mottagare =) Hoppas att detta paketet blir lika bra som det förra tycktes bli.

Jag är även, äntligen skickat ett tackkort till min sjalbytarkompis. Säger tack än en gång här i bloggen oxå om du hittar hit.

I morgon är det Ullared. Har fått förfrågan om att kolla efter om det finns garn där så det ska jag göra. Men jag har inga planer på att köpa garn där själv. har ju min favvo butik i Landskorna vikangarn.se och nystat.se

hade tänkt åka på sköna söndag idag men det blev inte så. det finns inte tid till det. har nu på förmiddagen pluggat en del och varit ute och gått.

hoppas att ni, mina kära läsare, får en fortsatt trevlig söndag

Helg!

Blev som planerat klar med inflyttnings/halloween presenten till min kusin. blev även klar med julklappen till min mor. funderar på att göra något mer till mor så det blir lite mer.

Funderar på att åka till landskrona i morgon. det skall vara en mässa i folkeshus och vikangarn.se och nystat.se skall dit. funderar på att följa med och hålla de sällskap. men samtidigt har jag sjukt mycket att plugga så jag får se hur ajg gör. jag kanske tar mitt förnuft tillfånga och stannar hemma :P ska ju till ullareda på måndag och då blir det inget plugg

så som det ser ut nu kommer jag gott och väl hinna göra alla julklapparna och det känns skönt. måste fortsätta på mitt julklappsbyte. det skall ju skickas senast den 1/12

Hemlis och allting annat

Jag mailade Ulrika på stickamera angående att jag inte fått något hemlispaket och hon skulle ta kontakt med min hemlis. Skönt, då var det avklarat.

Ikväll skall jag rita upp mönster till min hemlis så jag kan skcika väg det i morgon. Hoppas att hon blir glad över det hon får. Oh, måste försöka fixa en nål till paketet oxå. Men det skall gå att finna i Lunden.

Idag är det förelsäning 14-16 annars händer det inte mycket. Ska plugga lite innan mitt tåg går vid tio och sen är det träning.

Sticka får jag göra på tåget men det har jag inget emot :P Det är vid sådana tillfällen det är skönt att ha ngt. Så slipper man vara sysslolös alla de åtta minuterna som det tar att åka in till Lund :P

Har för tillfället tagit upp mors julklapp igen. Tänkte at jag skulle ta presenten på tåget och föreläsningens rast så lämnar jag mors hemma.

Hoppas alla får en trevlig fredag! Och glöm inte att skänka pengar i stickameras bröstcancer insamling

Halva andra presenten är klar

Känns skönt att han ena halvan klar. Ska bara sy ihop den =)  Det innebär att jag har 50 % kvar.

Kanske hinner göra ett par varv på andra halvan idag när jag ska jobba på kvällen. Kommer kanske bli klar med den i morgon. Kan ju hoppas. Känner för att sticka julklappar nu *vill göra*, är spänd på att se hur min egendesign kommer att bli.

Dags att gå till jobbet nu och vara lite duktig :P

Första presenten klar

Blev igårkväll under matchen klar med den första presenten. Har nu bara den andra kvar. Kommer nog bli klar med den i morgon, skulle jag tro. Det är lite för optimistiskt att tro att den blir klar idag.

Sen blir det till att fortsätta på julklapparna. Har iochförsig tagit med mig en julklapp till skolan om jag skulle tröttna på presenten men presenten är viktigare.

Ikväll är det jobb så då blir det inget stickat *snyft* och CSI missar jag oxå. Det är annars det jag gör på mina torsdagskvällar, stickar framför CSI =)

Då var det dags att ta tåget till Lund och göra muntlig presentation *vill inte*

Presenter

Jag var på stickcafé igår. Det var trevligt. Hade som plan att köpa ett stycken nystan. Det blev fem. Anledningen till detta var att jag kom på att jag skall på överaskingsfest och på inflyttnings/halloween fest. Alltså behöver man presenter med sig till det. Så jag har köpt garn till det. Är halvvägs klar med den första. Det är tur det eftersom festen är den 27 oktober dvs om 1,5 vecka. En vecka senare är det dags för nästa fest. De har jag bara börjat på, började på dessa först och sen kom jag på att jag skulle på en fest innan först och då är det bäst om de är klara först.

När dessa är klara så får jag ge mig på mina julklappar igen. Men det är långt till jul så jag skall hinna med båda delar =)

Positiva kommentarer

Har fått en massa positiva kommentarer om min stickning nu de senaste veckorna. Ägnar, som tidigare nämt, rasterna åt att stå och prata med folk samtidigt som jag stickar. De som jag pratar med brukar bli imponerande över att jag klarar av att göra båda saker samtidigt *wiie* de brukar även gilla mina alster.

Sitter här i skolan och gör power point som skall redovisas i morgon. Jag avskyr verkligen att redovisa *grr* Men det är lika bra att fixa sdess slidsen nu så jag kan sätta mig och läsa en massa innan jag börjar om knappt två timmar. och om mintre än 5 timmar är jag i landskrona på stickcafé. Finns inget bättre.

Kolla gärna in sidorna www.nystat.se och www.vikangarn.se för information om stickcaféet och butiken

Stickcafé idag

Var i Lund igår och skulle träffa Anna (äser beskattningsrätt ihop) för att träna och göra lite små ärenden. Stod utanför Gleerups och stickade på en av julklapparna =) Då kom det fram en dam till mig och frågade om jag hade köpt garnet på sländan i Lund men det har jag itne så jag berättade om Vikangarn och Nystat i Landskrona. Hon var väldigt intreserad och frågade var butiken låg ochom det fanns stickcafé. Det slutade med att jag gav henne mitt visitkort om butiken =) det var skoj (och innebär att jag måste ha ett nytt själv, bra att ha)

Skola hela dagen idag. Ska åka tåg dit så det blir nog en del stickat =) Sen som sagt stickcafé. Ska passa på att köpa LITE garn. Behöver ett nystan tror jag. Om jag såg rätt kommer jag behöva de stickorna som är i mitt julklappsbytesprojekt vilket innebär att jag måste skynda på med det. Det är det projektet som får följa med till skolan idag =)

Färdig

Är nu färdig med Lars julklapp. Det gick fort. Den han inte ens okumenteras som ett WIP innan jag blev klar med den. Ska nu börja med nästa julklapp. Eller ska böjra med den på tåget in till Lund. Ska vara duktig och träna lite.

Hmmnn *funderar* hur många julklappar är dt nu kvar
Mor
Far
Andy
Farmor
Fredrik

vad farmor ska få vet jag inte än. Är det någon som har någon idé tas de tacksamt mot.

Snart klar med julklapp nr 1

Började i lördags med julklappen och kommer med all säkerhet bli klar idag. Otroligt lättstickat. Kommer nog göra fler. Alltid bra att ha ett reservföråd med stickat som man kan skicka iväg till folk som behöver det i t.ex. julklappar eller födelsedagspresenter. Sen är frågan vad jag ska ta itu med sen. Tror att det får bli det till mor. Kan ju inte ha med det på stickcaféet :P

Ska nu ner och ta itu med tvätten

*Oh* jag vill börja på min SoC och fortsätta på min SotS


Kommit till insikt

Ja ghar kommit till insikt att julklappen jag  börja med i onsdags blir förliten. Var i stickbutiken igår och beställde större stickor *snyft* Det innebär attJa har iallfall börjat på årets julklapp till Lars. Passade på att fixa garn till det oxå när jag var i butiken. Har gjort 1/4, det går snabbt. Kommer nog vara klar i veckan med dem. Fixade även garn till mor. Kan ju inte köpa till henne när hon är med ju, :P

Idag är det grupparbete hela långa dagen, om 1 timme och 35 minuter måste jag traska iväg till tåget för att göra det. Tråkigt att behöva göra på en söndag men man kan inte få allt som man vill här i världen.

Halvvägs med första halvan av julklappen

Har nu gjort 25 % av en julklapp. Det känns bra. Än så länge är det lättare än vad jag har tänkt. Vilket är positivt närman har ne massa att göra.

SKa till Landskrona om en timme. Där är det kulturnatt. Oh.. måste kolla in vad jag vill se på :P Sen ska vi sova hos föräldranra. I morgon är det byxköp och GARNKÖP måste fixa ett nystan till till mitt julklappsbyte

Jag har fortfarande inte fått mitt hemlispaket *snyft*
Vet inte om det har blivit något fel med posten eller om det har blivit fel med adressen. Men min adress är
Ida Karlsson, Sunnanväg 13a, 244 38 Kävling
Svar på hemlisfrågorna finns i ett gammalt inlägg

Lunch

Det är lunch nu. Hr precis käkat det som skall käkas dock utan att få stickat en enda maska. MYCKET elakt. Har föreläsning om två timmar och sjukt mycket grupparbete att göra tills dess....

Dvs har inte ens tid att sitta här inne och beklaga mig *snyft* men det känns ju alltid bättre efter man har fått klaga :P

Tänker i allfall jobba stenhårt nu så att jag är klar så jag hinner se CSI ikväll. Måste få stickat lite till idag. Det är kul när julklapparna börjar växa fram. Lägntar tills jag har fyllt korgen med olika julklappsprojekt så det bara är att slå in sedan =)

Hektisk morgon!

Massa att plugga idag. Jag som tyckte jag var duktig igår vilket borde resultera i tv morgon med stickning men tji fick jag.

Ska försöka sticka lite på tåget och ikväll är det CSI så då blir det sticka av, om jag nu hinner se CSI. Men men...

Det var iallfall skönt att böjra på julklappen igår. Det gör att det är på gång i allafall så jag inte sitter med alla i mitten av december och inte vet vad jag ska börja med =)

Hoppas alla får en trevlig dag som är något mindre stressande än min!

Julklappar

Har börjat med lillebrors julklappar nu. Känns skönt. Sparar på kuddfodralet, det är lättare att ha med på tåget då man inte tänker på vad man gör utan bara gör. Men vad det är som lillebror ska få det vet ingen, förutom Älsklingen förstås som ser allting jag gör. Det är svårt att dölja något när man bor ihop =) Har kommit ca 1/8 än så länge och det med beaktning tt jag bara har jobbat med denna i ett par timmar, eller två timmar för att vara mera exakt.

I morgon är det grupparbete och föreläsning hela dagen vilket gör att det blir tågstickning... Men det är smällar man får ta. Dags att krypa till kojs i vettig tid för omväxligsskull.

Natti, natti

Två varv

Två varv har jag kommit på mitt kuddfodral. Känns ändå okej. är ju snart klar med framsidan och då slipper jag tänka på att jag ska byta garn efter x antal varv =) Hoppas att jag är klar till på fredag men det är inte många dagar till dess och det är massa att göra.

Så sitter man på biblioteket i skolan och har tre dokument att skriva.
1) Om amerikanska redovisningsstandards av pensioner
2) Om Brittish Airways och deras redovisning av pensioner
3) Introduktion till international auditing arbetet

Kanske lika bra att sätta igång så man kommer hem i rimlig tid och kan få något stickat idag =)

Ligger på is

I detta nu ligger stickningarna på is, måste få klart mina skolarbeten först. Inte riktigt lika roligt men det är mer lärorikt :S Skall dock försöka mig på att sticka ett par varv på tåget. Det ahde ju varit så skönt om framsidan på kuddfodralet blev klart så jag kan lämna den bakom mig... =) Även om den är luddig och fin.

Köpte i helgen ett vykort som jag ska skicka till Lisbeth som tack för de fina sjalen jag fick förrförra veckan. Fy på mig att jag inte har skickat tackkort tidigare, dock är det fortfarande inte skrivit utan bara inhandlat men det kommer =)

Stickamera och Cancerfonden

Stickamera är med och sponsrar cancerfonden, lämna gärna ett belopp via dem. Adressen till just stickameras givar sida är https://secure.cancerfonden.se/templates/FullPage.aspx?id=2782&InvolvementID=953&action=blog Jag hoppas att så många som möjligt går in och stöder samt köper rosa bandet!

Idag har det inte blivit någon stickning. Har så sjukt mycket att göra med skolan. Men efter måndag blir det nog bättre (eller?!) ska lämna in ett PM på fredag och ett på måndag. Borde jobba med mitt PM nu men är på tok förtrött så jag får ta det i den arla morgonstunden.

Landskrona i helgen och kompletterings köp till kudden =)

Kuddens framsida är snart klar

Är snar klar med kuddfodralets framsida. Sen är det bara att köra på så att även baksidan blir färdig. Det är itne så darligt svårt =) Bara man inte ger sig så går det bra. Hela kudden är ju slätstickad med två olika sorters garn.

Idag blir det en hektisk dag.
Föreläsning 10-12
Grupparbete 12- ?
Föreläsning 15-18
Träning 18,30-20,30
Och sen är det plugg när ja gkommer hem...

Får försöka sticka på rasterna samt på tåget. Brukar fungera ganska bra. Det är ju bara slätstickning så jag kan sticka samtidigt som jag gör en massa annat, dock inte skrivapå datorn samtidigt :P

Ny dag =)

Kom inte alls så långt på mina projekt som tänkt i helgen, inte bra alls. Hoppas dock på att ha gjort klart framsidan på kudden idag. Har ju att åka tur och retur på tåget och det är en bra tågstickning då det bara är att sticka slätt. Strumporna och ledtråd ett får nog vänta ett tag till. Men så fort kuddfodralet är klart så ska kag forstätta med strumpan s jag kan göra mina julklappsstickningar. Tror att jag hade tappat bort mig helt och hållet om jag försökte plocka ut stickorna och fortsätta sticka sen efter att jjulklapparna är klara så det är bäst att göra klart strumpan först.. Inbillar mig att jag hinner med båda =)

Hemma igen

Är nu hemma från ön igen. Har fått pluggat en del och stickat en del. Dock inte så mycket som jag borde av varken det ena eller det andar. ASka nu sätta igång och plugga *puh* Sticka får jag lov att göra sen någon gång i framtiden när jag har tid *snyft* Dock har jag nästan gjort klart framsidan på mitt julklappsbyte *wiie* Ska idag även skriva ut mönstret och instruktionen till SotS.... Får se hur länge jag kan hålla mig borta från det, eller kan och kan. Jag är så illa tvungen att göra det...

Är inne och läser om alla som har fått sina hemlispaket, det ser jättetrevligt ut. Tyvärr har jag inte fått mitt första än. Men väntar med spänning =)

Hoppas att alla har haft en trevlig helg, det har jag haft, god mat och trevligt sällskap.

Åker till ön nu strax

Ska snart till ön, mys. Det innebär att det kommer att dröja till måndag innan jag kommer att uppdatera igen, sorgligt men sant.

Glömde att fylla i min stickade sjal i listan med pågående projekt. Men det är något jag kan göra när jag kommer tillbaka från ön. Tror inte att stickningen går och stickar sig själv någon annan stans :P

Ha en trevlig helg allihopa. Själv så ser det tyvärr ut att bli mer plugg än stickning, men hoppet finns här fortfarande.

Ny design

Har nu ägnat morgonen åt att redigera och designa om lite här i bloggen. Är nöjd =)
Nu finns det i vänster kolumnen hur långt jag har kommit på mina respektive projekt. Har varit ute efter procenträknare under en lång tid och nu har jag fått det så nu är jag glad =)

Ska nu ägna helgen åt att städa, plugga (trots allt måste jag det), och givetvis försöka sticka så mycket som möjligt

Helgens bravader

Nu till helgen är det städdag på ön *mys* och sen middag på kvällen. Hade tänkt göra en räd och INTE ta med mig några skolböcker. Utöver de som finns i väskan för jag åker direkt från föreläsningen och dit. Så helgen för min del skall ägnas åt att sticka. Följande borde (måste) vara klart innan måndag
* Ledtråd 1 i SoC
* Första strumpan (behöver stickorna till julklappar)
* Julklappsbytesstickningen

På fredag kommer första ledtråden i secret of the stole (SotS) och det är alltid frästande att börja på. Pratade med Annicka Rittsel på stickcaféet (http://www.nystat.se/) om vilka pärlor jag skall ha. Det blev de vita. Sparar ändå de rosa. De kan man alltid ha nytta av =)

Ska nu fortsätta sticka på julklappsbytesstickningen. Det har börjat bra och ser riktigt fräsigt ut :P

Julklappen går framåt

Har nu kommit en bit på min julklapp =) Känns bra ju :P

Ska nu iväg och jobba så då blir det inget stickat, tyvärr.

Får försöka läsa lite kurslitteratur på rasterna, har tre grupparbeten i morgon och jag har inte hunnit börja läsa på dem än *PANIK*

Fast kanske man skulle sticka ändå, det är ju avkopplande :P

Julklappar

har nu börjat på riktigt med julklappen till mitt byte. Den kommer nog, förhoppningsvis, gå snabbt att göra. Det är tur det eftersom jag har femtielva andra julklappar att göra =)

Håller i detta nu på att skriva ut årsredovisningar till ett projekt i skolan. det tar en himla tid =(
Papperna är nu längre inte i ordning måste sortera =(

Stickcafé

Är nu hemma från Landskrona. Det ver trevigt, som vanligt. Har nu köpt garn till att göra julklappar.
Har fixat till
* Andy
* Pappa
* Julklappsbytarkompisen

Har bestämt till Lars men det kommer först nästa gång.
Har nu kvar att bestämma till
* Fredrik
* Farmor

Mamma vet jag vad hon ska få men det kan jag ju inte köpa medan hon är där :P

Dags att skriva rent föreläsningen och sedan sova. Det är ju en dag i morgon oxå =)

Jo föresten, skall med Margit till Ullared den 22 oktober, trevligt =)

Stickcafé

Idag är det stickcafé i fravoritbutiken, Vikangarn och Nystat i Landskrona. Mycket mys =)
Ska då ta reda på vilken färg på pärlorna jag ska ha till min secret of the stole. rosa eller vita. båda eller inga... svårt val i dagens i land :P

borde även försöka skapa en  make till min grytlapp. den ser lite ensam ut där den ligger i påsen =) nästa projekt :P
Kom sen igår på vad jag ska ge min julklappsbytare kompis i julklapp *skönt*

Hoppas alla får en trevlig dag. sticka en massa och lämna kommentarer


Virkat grytlapp och julklappsbyte

image38

Så här fin blev mors grytlapp när den blev klar. Dock skall jag fästa trådarna. Denna första halvan (mor gjorde aldra först halvan) tog mig ca 1 år så jag borde vara klar med den andra lagom till julen 2009 med den andra.
I morgon är det stickcafé *mys* måste ta ut pengar så jag kan köpa julklappsgarn. Det är ju hög tid att börja producera nu. Bestämde mig igår i sista minuten för att gå med i stickameras julklappsbyte. Har dock ännu ingen aning om vad jag ska göra till personen som jag skall sticka åt.... Men det kommer jag nog på allt eftersom =)

RSS 2.0