Idag är det min födelsedag. Hurra! Hela 28...

mms_img-83362794 (MMS)

Idag är det min födelsedag. Hurra! Hela 28 år blev jag. Födelsedagen firades tillsammans med familjen. Jag måste dessutom ha varit riktigt snäll i år för jag fick en massa fina paket. Av föräldrarna fick jag symaskin, klänning till dottern, mobilväska och en betongsköldpadda. Av prinsen fick jag ett låna och läs medlemskap, bok om att sy gardiner, fyra häften med virkade amigurumis, första säsongen downtown abby samt två nystan strumpgarner. I princip hela min önskelista blev verklighet! TACK!


Jag har i mina kokböcker styckningsschema....

_facebook_-23759 (MMS)

Jag har i mina kokböcker styckningsschema. Hittade denna bild på nätet så nu vet man från vilka delar av djuret som man använder till vilka klädesplagg.


Precis innan jag skulle gå och träna igår ...

mms_img-12428717 (MMS)

Precis innan jag skulle gå och träna igår kom mina föräldrar inom och sa hej. Med sig hade de en brother symaskin. Symaskin stod dessutom på min önskelista så det kunde inte bli mer perfekt. Nu återstår det bara att se om jag kan knåpa ihop något. Spännande! Tack föräldrarna.


Mer klänning till Esther

Esther skall få en till klänning. Den som är på bilden och tanken är att jag även skall sticka den matchande koftan till henne. Jag stickar den i garnet som de rekommenderar det vill säga Pascal. Dock är garnet i 100% akryl vilket inte är det roligaste att sticka i men så får det vara ibland. Vi provade den i en butik i storlek 1,5 år och den passade perfekt så jag stickar min i storlek 2 år. Den  kommer nog bli perfekt att ha och leka i på dagis och på andra ställen där man inte behöver vara så rädd om det.


I helgen var det karneval i stan. Där köpt...

mms_img-15034037 (MMS)

I helgen var det karneval i stan. Där köpte mormor och morfar denna fina kofta åt Esther. Den har dessutom en nyckelpliga på ryggen.


Jag har nu för första gången försökt mig p...

mms_img-76120178 (MMS)

Jag har nu för första gången försökt mig på att virka en figur och det blev en bil. Inte perfekt men jag är klart nöjd.


Garnförvaring. Vi har fått en del möbler f...

mms_img160872972 (MMS)

Garnförvaring. Vi har fått en del möbler från min farmor så denna byrå som.vi fått av min morfar som vi tidigare hade i sovrummet står nu i vår trapphall. När den stod i sovrummet hade jag kläder i två av låderna och garn i två. Nu håller jag på att möblera om mitt garnlager så att det skall bli mer överblick bart. Det är nu garn i hela byrån så det som kvarstår är att få i ordning på det som ligger på övriga ställen i huset.


Ny klänning till Esther. I veckan bestämde...

mms_img512695492 (MMS)

Ny klänning till Esther. I veckan bestämde jag och Fredrik oss för att äta lunch ute. Han hämtade upp mig hos Annicka som har nystat.se där blev han väldigt förtjust i en modell. Jag är inte sen att haka på så garn inhandlades. Det som är rött på bilden blir blått och det vita blir gult. Och jag som inte skulle börja på något nytt innan os....


Filt till Esthers nästkusin. I våras fick ...

mms_img205829914 (MMS)

Filt till Esthers nästkusin. I våras fick vi veta att min kusin och hennes sambo väntar barn. Det var i samma veva som min farmor, min kusins mormor gick bort. Jag är den i familjerna som stickar mest så jag fick ta över de remsor som farmor stickat. Virkade ihop dem till ett stycke och stickade sedan en kant runt det hela. Nu är filten klar 100*150 cm stor och skickad till kusinen. Den gillades av dem.


Bokpaket från bokus. En bok till mig (barn...

mms_img-16972516 (MMS)

Bokpaket från bokus. En bok till mig (barnmorskan från east end), en till Esther (vilda djur) och en att dela på (stickcafé) jag får göra kakorna och Esther får leka med dem, när de är gjorda.


Att spara inför framtiden. I vår trädgård ...

mms_img-63280067 (MMS)

Att spara inför framtiden. I vår trädgård har vi en hel del ätbart, bland annat örter. Vår salvia och mynta har växt så det knakar och därmed ur sina lådor. Tog igår in en del kvistar och hängde upp för att torka så de kan användas i höst. Får se om vi lyckas.


RSS 2.0