Bilder

Har ännu inte fått svar på mitt mail till min sommarkurs, trots upprepade försök, så jag kan inte göra något med den än så länge (vet inte hur jag ska hinna göra in inlämningsuppgiften som ska in idag!!) så istället har jag lagt över lite bilder bara för att ni, mina kära läsare skall ha något att se på =)

 pärlmuddarna till mig som blev klara i slutet av förra veckan

 IKEAS fångst som jag fick av min bror när jag fyllde år. Dessutom med det garnet jag fick samt det garnet som låg i lådorna här hemma. Det känns bra för nu ha rjag en översikt på vad som finns att tillgå.

Presenter är mys =)

Jag fick igår en massa stickor och en massa garn =) Det är inte helt fel. Har nu en massa jag kan göra. Har tagit fram ett gammalt mormorstäcke, som farmor gjort, ska laga det med en del av garnet som jag fick =) sen blir det en del evighetsprojekt ( = virkade dukar). Fick en fångst av Andy. Den är mycket mer neongrön än bilden. De flesta av mina garn finns nu i den. Skönt att ha allting samlat på samma stället.

IKEA PS FÅNGST Förvaring med 6 fack, hängande
Fick även den nya Harry Potter boken. Är nu kluven vilken bok jag ska läsa. Ska eventuellt gå och se Harry Potter och Fenixordern på lördag och då borde man frächa upp minnet med den boken. Man borde läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen för att komma in i den nya samt den nya just för att den är ny. Svårt val. Ska läsa ut min andra bok som jag redan har börjat på (Jag är Leopardpojkens dotter, helt okej). Fick även sköldpaddschoklad som skall läsas till Potterboken, gott. Älskar ju sköldpadder (för de som inte vet det).

Till sist fick jag även en krusbärsbuske. Det är så gott. Har inte ätit krusbär på hur länge som hellst och saknar det så. Det är en krukväxt så vi ska prova ha det på balkongen. Gott.

Igårkväll var vi först ute och åt  hela familjen, mor, far, bror, jag och fästman. Var på Seglarpaviljongen, gott *mums*. Sen blev det Tosca opera. Det var en upplevelse. Tyvärr regnade det så det blev i Sophia Albertina kyrka istället för på Citaldellet. Det var mäktigt att se på. Dock känndes den ganska lång (19,30-22,15 med en paus vid 20,40-20,50). Kommer gå på opera igen men då vill jag gärna ha en textremsa så man förstår något. Sikten var inte heller gättebra i kyrkan. Hamnade ganska långt bak. Men musiken = mäktig.

Ska nu se om jag har fått något svar på min inlämningsuppgift i rättssociologin, är just nu trött på kursen, den bara klabbar hela tiden =( sen är det jobb vid 18

Födelsedag

Fyller år idag. Det är trevligt. Jag har fått garn och stickor =) Tackar och bockar.
Ska i morgon göra en garn och stick invetering så jag ser vilka stickor jag har och av vilken storlek.
Snart kommer föräldrarna hem till sig och då blir det kaka och kaffe, mys.
Middag sen på resturang och opera Tosca sen. Känns som en trevlig kväll.
Har ännu inte lagt ut några bilder på mina muddar som är klara nu =) Håller på med min sjal fortfarande. Det tar sin lilla tid men det är inte mycket kvar. Har även kommit en bra bit på mitt evighetsprojekt, har gjort ca 1/4 nu. =) Har fått garn (i present) till fler evighetsprojekt. Känns inte helt fel :P

Snart klar

Är snart klar med min sjal och med mina muddar =) Ska bli så skönt. Två saker att bocka av på listan. Tror att muddarna blir klara i kväll. Har det lugnt och skönt utan plugg idag (har inte fått svar på min inlämningsuppgift än). Fredrik står just nu och steker pankaker åt mig. Han är så söt =)

Rastlös

Känner ingen rast eller ro att avsluta några av mina påbörjade projekt. Dock vet jag om att jag INTE får lov att påbörja ngt nytt utan att ha slutfört något gammalt först = svårt. Ska idag på stickcaféet försöka hinna sticka klart mina muddar. Är på tiden att de blir klara. Har ju haft de hur länge som hellst. Känner ett sug efter att virka på min duk. Dock skall den bli stor så det tar en evighet att sticka den. det får bli muddarna på tåget i allfall. Köpte my virknål till duken igår.  Den andra har sett sina bästa dagar.

70 minuter till stickcafé. Det kanske är dags att göra sig i ordning för att åka....

Klippans yllefabrik

Var där med mor i eftermiddags. Det var mys. Var även på konstutställning i kvidinge och åt god kaka. Det var en trevlig eftermiddag. Ska sticka en topp i garnet jag köpte. Det skall bli mitt höst projekt. Har en massa gamla att färdigställa först *puh* SKa sticka den i gul färg garnet kallas Lady samt effektgarnet Glänsa i färgen svart. Det kommer nog bli häftigt!

*

Svärföräldrarna igen =)

Då sitter man i svärföräldrarnas soffa igen. Det har jag inget emot. Synd bara att jag har min inlämningsuppgift att göra annars hade det blivit stickning för hela slanten. Men om jag slutar sitta här på bloggen och uppdatera och istället ägnar mig åt att göra uppgiften så kanske jag blir klar så jag kan sticka lite :P


Tågstickning

Ska åka tåg idag, till Hässleholm (egentligen Finja) på 55 års kalas (det kanske heter fest när man är över 10) det resulterar i ca 1 timme tåg idag och lika mycket i morgon. Med tanke på det anser jag att jag borde hinna en bra bit på sjalen som jag stickar. Man kan alltid hoppas. Kom inte så långt med det jag stickade igår =( var så trött så jag gick och la mig i stället sov i nästan 11 timmar *ojoj* missade väckaklockor och allt vad det innebär.

Om 55 minuter går tåget. Funderar på om man ska göra sig i ordning för att åka...

Stickkväll

Ska sticka ikväll. och se på film. Har pluggat duktigt och lämnat in min tenta =) dock har jag en inlämningsuppgift kvar som ska in på söndag men det är ingen ritkig panik med den.

Hoppas på att hinna klart med något projekt i helgen. Ska ta med min sjalbytarsjal till Hässleholm i morgon så att den kanske är klar. Och om den inte är tillräcklingt lång så får jag på tisdag på stickcaféet köpa ett nystan till. Men det var morgondagens projekt. Dags att ta tag i dagens projekt


Ont =(

Jag har kommit under fund med att 1,5 mm stickor är ganska vassa. Satte en av mina i handflatan igår. Inget jag rekomenderar. Ont gjorde det och blöda började det göra =( Men det är smällar man får ta.

Det har inte blivit m,ycket stickat idag och inte lär det bli mer heller. Jag ska skriva tenta i morgon (mamma jag kommer nog in redan till frukost och skriver ut den) så det blir till att plugga hela kvällen. Till helgen är det kalas. Men kanske hinner jag sticka där. Lite lär det bli på tåget på vägen i allfall. Har goda förhoppningar om att under en snar framtid avsluta några projekt

På måndag ska jag och mor till Klippans Yllefabrik och handla garn. Garn kan man aldrig få förmycket av =)

Karneval i Landskrona

Var på karnevalen igår. Har ju inte haft möjlighet att gå de andra dagarna. Jobbade ju kväll/natt. Så här flitig var jag under Billesholms Big Bands spelning. Satt och lyssnade och njöt men man kan ju passa på att göra lite nytta under tiden oxå =) Jag hade det trevligt med familjen och åt en massa god mat =)


Sjalbytet

Har kommit en bra bit på sjalen. Den är dock långt ifrån klar. Men det går framåt =) Får eventuellt köpa ett nytt garn att förlänga den med. Men det tar jag när jag kommit så långt =) Det är samma sjal på båda bilderna. Det är den övre bilden som gör färgen mest rättvis. Den är brun, svart och vit. Vet inte varför den blev blå på den andra bilden =(

 

image16

Jobb och jobb

Jag gör inget annat än att jobba och plugga känns det som. Har inlämningsuppgift till fredag som jag inte är nöjd med =( men det är smällar man får ta. Kursen har ju gått bra hittills.

Jag vill börja på något nytt stickprojekt men det får jag inte =( måste se till att göra klart något annat först. Víll ha en hylla eller skåp till mina stickgrejor *vill* så som det är nu är det bara rörigt. Det finns en fin byrå på IKEA men den kostar 1000 kr och det är lite väl i häftigaste laget. Får leta på blocket eller ngt i den stilen och se om jag kan få fram ngt.

I helgen är det Landskrona karneval. Skall då lämna tillbaka stickorna jag lånade av Annika och Viveka, tack för lånet. Skall även se om jag kan reda ut det överkastet som jag hittade i föräldrarnas källare. Kanske kan laga det och göra vid det.

Dags att gå till jobbet snart. Om 1,5 timme börjar jag. Ska se om jag kan få antingen läst eller stickat något där. Det är sånt som måste göras. Måste sticka lite på mitt sjalbyte oxå.

Inget stickcafé för mig i morgon =(

Stickcafé i Landskrona i morgon hos Annika och Viveka. Missar det då jag jobbar kväll denna veckan. Inte snällt men det ger bra med pengar.

Glömde igår nämna att jag fick en tröja av svärmor i födelsedagspresent. Tack så mycket! Den var jättefin!

Strumpor till mig själv

Sitter hos svärföräldrarna nu. Har stickat en del. Dock inte så mycket. Men det är ganska skönt att sitta ner och göra ingenting. Har köpt lite kläder på rean. Kände att det var dags för en ny bild i min blogg. Garnet på bilden skall bli till ett par strumpor åt mig. Tyvärr ligger dem inte överst på prioriteringslistan. Men förr eller senare kommer de att bli klara =) måste göra klart sjalen som skall skickas iväg först. Min pippitröja hade inte varit fel att ha klar sen när hösten kommer samt att Fredrik vill att hans sturmpor skall bli klara (han vill inte sticka på dem själv :P)

image14

Till svärföräldrarna

Åker till svärföräldrarna i eftermiddag. Ska vara där hela helgen. Antingen kommer jag hjälpa älsklinen med att städa på firman eller så kommer jag stanna hemma och sticka. Svårt val. Var ett tag tal om att åka till Åhus och bada men i och med att det bara regnar i skåne är det inte lönt =( Jaja, får se vad det blir för ngt. Måst ju arbeta på mitt sjalbytes projekt oxå.

Halvvägs klart med sista hemliga projektet

Har gjort hälften av mitt hemliga projekt. det är jobbigt och tar tid. men fint blir det. de på jobb är imponerade över vad jag gör!

Uppdateringarna hinns inte med =(

Hinner inte med att uppdatera här fullt så mycket som jag önskar. I helgen blev det en del stickande. Har rättat till Fredriks ärmar (på tröjan) så nu kan han använda den. Sedan har ajg stickat en del på mitt sjalbytarprojekt, so far so good. Satt i solen och stickade på =) För tillfället är det mer jobb och mindre stickning, tyvärr. Men man kan inte hinna med allt. Har köpt garn till strumpor oxå.. vet inte om jag redan har nämnt det. Dock fungerade inte mitt projekt fullt ut men men får köra på som vanligt i stället.
Har problem med ett av mina hemliga projekt är nervös för att jag inte ska bli klar i tid. Har gjort hälften snart, hoppas jag i allfall!

RSS 2.0