Män som hatar kvinnor

Jag och prinsen skall gå och se den filmen idag. Jag ser fram emot det så mycket. Boken var ju så bra. Det finns risk att man då blir lite besviken på hur filmen är men jag brukar inte vara så kräsen.

Dominostrumporna som jag har hållt på med i en hel evighet är nu äntligen klara. Eller nästan klara i allafall. Skall fästa tråfarna sen så =) Det går framåt i allfall =) Börjde på att sticka på en mössa åt prinsen men den blev för tunn så nu froggade jag den och skall bröja om. Det var tur att ja inte hade kommit så långt. Började med att sticka en provlapp på en kofta åt mg själv idag. Den är ås fin. Och provlappen blev bra. Hoppas nu att koftan oxå blir det.

Fram tills det är dags för att åka till bion i Malmö blir det scrapbookingpyssel. Det är kul att se hur alla bröllopsbilder tar plats och det börjar forma sig =)

Tandläkeplågeri....

Idag  blir det ingen bullfrukost för mig på jobbet. Jag skall iväg till tandäkaren och få en jacketkrona på en av mina frantänder. Det är inte något som jag ser fram emot.... Tror det kommer göra ont och det vill man ju aldrig.... Får återkomma under helgen med resultat och se vad de säger...

Igår var det stickcafé och ett billigt sådant. Jag köpte aldrig något garn. Jag är förvånad på mig själv även om mannen har gett mig garnköpsförbud :P Hittade en söt tröja som jag vill sticka. Eller en topp är det egentligen och 200 kronor kostade material och mönster. Det är inte dyrt. Måste bara övertala mannen först :P

Jag glömde ju givetvis att skriva ut informationen som jag hade om min hemlis så därför kunde ja ginte införskaffa något till henne. Men det löser sig det finns ju tid ännu =) Har dock ingen aning om vad som skall inhandlas där men det kommer nog med tiden :P

Usch.. nu är det dags att göra sig i ordning för att gå *vill inte*

En matglad utmaning

En matglad utmaning.....

Man ser om de 5 rätter man själv INTE tycker om är ätbara för 5 andra medmänniskor.....

Stickmor klarar sig utan:

              Fiskbullar - har jag inte provat

              Isterband - har jag inte provat
              Surkål - har jag inte provat
              Stuvade makaroner - Kan fungera
              Kroppkakor - har jag inte provat

Märks det att det är av min mor jag har fått utmaningen. Det som hon inte tycker om det har jag inte ätit :P

5 rätter som jag klarar mig utan är
* Lever
* Paté
* Grisfötter
* Kapris
* Pepparrot

Det är fritt fram för vem som hellst att anta denna utmaning.


Tullen på vift i Kävlinge

När jag skulle iväg till gymmet för att träna i kväll så mötte jag tullen. De var på vift här på området där jag bor. Men det var bara att förklara vägen så att de kom rätt, vilket jag hoppas att de gjorde :P Sen mötte jag POlisen men de körde bara runt de behövde ingen vägbeskrivning :P

Var iväg och postade mitt mixa och matcha paket idag. Trevligt =) hoppas att det passar mottagaren =)

Nu är det sängdags. Morgondagens promenad ligger farligt. Är helt slut efter boxen idag. Men kul är det :P

Utmanad av mor

Jag blev utmand av min mor att svara på lite frågor om mig själv.

Regler;

 • Länka till den som utmanat dej
 • Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dej själv
 • Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
 • Skriv ett meddelande på deras bloggar så att de vet....
 1. Pysslar jämnt och ständigt
 2. Påbörjar hela tiden nya saker
 3. Är sämre på att slutföra påbörjade projekt
 4. Hushållsarbete är jag inte alls intreserad av 
 5. Baka är roligt
 6. Är hemma förlite, enligt mannen
 7. Längtar efter solen
 8. Är ofta ute och går kl 5 på morgonen

Då denna utmaning har cirkulerat ett par varv kommer jag inte att skicka den vidare men alla som är intresserade av den får gärna lov att svara på den och höra av sig att de har gjort det.


Sheldon the turtle och bokrea

Jag fick igår frågan vart jag fått mönstret på sköldpaddan någonstans. Jag hittade det via Ravelry och där vidare till knitty. Den exakta adressen finns här. Om någon kommer att göra Sheldon the turtle så får ni jättegärna kontakta mig så jag får se ert resultat =)

I morse var jag snabbt inom på bokrean. Fick tag på de två bökcerna som jag hade sett ut i katalogen. Det hela tog knappt 5 minuter och kostade 66 kr. Jag tror aldrig att jag har varit på en billigare bokrea. Nu skall jag bara hem och utvärdera böckerna också för att se om de var något att ha.

I kväll är prinsen hemma. Vet inte om det blir pyssel eller film då. Hoppas på båda även om det inte går. Med film så kommer dominostrumporna vara ett steg närmre ett färdigställande men med pyssel så blir vårt brölopsalbum ett steg närmre att vara klart. Dagens ilandsproblem, jag vet =)

Det blev inget som färdigställdes i helgen =(

Det blev inte färdigställt något i helgen. Men dominostrumporna närmar sig slutet =) Skall bli så skönt när de är klara =) Mycket positiva reaktioner har jag fått från jobbkompisarna oxå.

Såg nu i helgen att marsmönstret till strumpklubben har kommit. Det är ett fint mönster och jag kan definitivtt änka mig tt göra det till mig själv. Måste bara göra klart något annat projekt först :P

Igår fick jag gjort en del pyssel. Gjorder klart två sidor till min scrapbröllopsbok samt gick igenom vad jag vill ha på resten av sidorna. Tror att jag är nöjd nu. Jag skall bara färdigställa det med =)

Idag har jag följande på min agenda
* Jobba
* Hämta passet
* Byta bok
* Köpa tränings shorts
* Posta Mixa & Matcha
* Pyssla med bröllopsalbummet
* Ringa Tallink
* Träna

Tror det var allt....

Svåra beslut

Det är jämt och ständigt svåra beslut som skall tas när det gäller pyssel... Frågan är hur man vill att allt skall sse ut... Tror jag har kommit fram till hur jag vill ha det i sltuenden. Hoppas att mottgaren gillar det sen med. Man vet ju aldrig. Man kan bara hoppas =)


Ett vitt skåne

I morse när jag och prinsen vaknade var hela skåne vitt. Dels vitt på makren i form av all snö som ligger där och dels i form av all den dimma som ligger i luften. Man ser inte mycket där ute.

Idag står det pyssel på schemat. Det är alltid lika trevligt =) Prinsen är iväg och jobbar så nu skall jag snart ta och sätta mig och scrappa lite om bilderna från vårt bröllop. Det blir så kul. Skall även göra ett kort till ett av stickameras byten.

I kväll fotsätter projketet med att slutföra dominostrumporna. Det går framåt ävne om målet ännu inte är slutfört. Men dagen är ju lång :P

Skall även hinna iväg på att spinning compo pass. Skönt att få träna lite igen. Det var ju ett tag sen sist. Gillar inte att vara förkyld...

Blir det något färdigställt i helgen?

Det är en stor fråga. Kommer jag att i kväll nder melodifestivalen hinna sticka klart mina strumpor med dominorutor. Förhoppningsvis så gör jag det =) Friskt vågat hälften vunnit =)

I går var det fest hos kusinen. Det var trevligt. Presenten uppskattades. Fick stickat lite där med. Men då var det på strumporna till faster M. Det är slätstickade så det är inget som kräver någon uppmärksamhet =)

Idag var jag en tur till staden (Landskrona). Där hämtades ett par byxor till prinsen och lämnades ett par böcker som jag fått lov att låna. Mycket intressanta *vill ha*. Hittade mig och prinsen i ett skyltfönster också =) Sen åkte jag och mamma hit och manglade inte det roligaste men ganska trevligt =)

Läste på tåget upp till landskrona ut Henning Mankells bok Kinesen. Den var bra. Skall nu läsa om Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Har planer på att gå och se den på bio nästa helg och vill då ha den fräsch i minnet.

Efter att dominostrumporna är klara så blir det ett par lovikka vantar. Fick ett par av en på stickcaféet förra gången jag var där och det är bara minskningen högst upp på ena handen och tummarna som är kvar sen är de klara. Helt överkomligt med andra ord =)

Scrapbboking = trevligt

Igår var det scrapbooking kväll i Södra Sandby. Det var trevligt. Jag fick gjort vid två sidor och totalt 4 foton. Inte helt illa. Fick lite nya idéer med =)

I kväll är det fest hos kusinen. Det kommer att bli trevligt. Fick fixat present till henne igår. Hoppas nu bara att det passar också =) Givetvis så kommer strumporna att få lov att följa med dit =) INgen fest utan ett sticke :P

Sitter och väntar på att få min hemlis 5 komis. Jag är så nyfiken på vem det kan vara =)

Scrapbooking kväll

Idag skall jag på scrapbooking kväll i Södra Sandby. Har varit där en gång innan men då var det prälkväll, pyssel som pyssel :P Det som jag skall scrappa om idag är våra bröllopsbilder. Har tagit med ett gäng olika så det finns ett par att välja på.

Igår kom jag så pass långt på februaristrumporna att jag är klar med mönstret. Har nu även bytt nystan och håller på med skaftet på benet. Bestämde mig för att ha ett flerfärgat garn där så att strumpan blir lite roligare =)

Det snöar och är riktigt vintrigt ute. Jag var ute och gick min runda i morse. Eller kasade runt är kanske mer korrekt att säga. Det var riktigt halt och jag gjorde nog 12 piruetter, utan att trilla i backen =)

Var nyss innepå sockklubbssidan och så g att det var många där som verkar ha haft problem med att februaristrumpan blir lös och sladdrig. Jag tycker att det känns bra. Hoppas nu bara att den passar på faster M oxå.

På lunchen skall jag fixa en present till en M. frågan är bara vad som skall inhandlas och var. Det är alltid lika svårt.....

Mixa och Matcha pyssel

Nu är det kväll. Jag har kommit en bit på mina dominostrumpor idag. Jag ser ett slut på dem =) De har jag fått många positiva reaktioner på jobbet för *glad*

Var och handlade det sista till garn och te bytet idag. Skall i morgon gå och posta det så att mottagaren får det =)

Resterande del av kvällen skall ägas åt pyssel till mitt mixa och matcha byte =)

Spinningbok och slända, tack Barbro

I förra veckan fick jag ett mail av Annicka att Barbro på stickcaféet hade läst i min blogg att jag var på jakt efter en bok om spinning så i torsdags på Stickcaféet när jag träffade henne fick jag låna en bok och även en topptyngd slända. Trevligt trevligt. Får försöka mig på det nu igen när jag har fler instruktioner :P

Det blev inget stickcafé för mig igår även om jag ville. Ibland blir det inte som man har tänkt sig =( Näsan var förkyld så då finns det inte så mycket att göra. Det är inte kul att sitta på stickcafé med en massa andra och nysa och snora... Fick sitta hemma och snora med prinsen och en kopp te i stället =)

På tal om te så skall jag idag, för hoppningsvis, fixa det sista till mitt garn och te byte så jag kan posta det i morgon. Hoppas att affären har det jag söker och att jag hinner ta mig dit på lunchrasten. Man vet aldrig hur lång tid saker och ting tar.

Har för övrigt tagit itu med mina dominostrumpor. Jag får inte mönstret att stämma med beskrivningen. Det är mycket förvirrande. Men men... Får ta och kolla en extra gång och räkna. Kom nu på att jag kunde ta en skärmdump på strumpan så kan jag lättare se och räkna och då kanske även hiotta vad jag har gjort för något fel eftersom att de inte blir rätt...

På grund av snörvlande så är även dagens träning inställd *snyft* jag som vill boxas. Men har sett till att anmäla mig till nästa veckas fight. Även jag vet om att det är dumt att träna innan man är helt frisk. Även om det är frestande =)

Tittade i mitt garnförråd igår *ojoj* så mycket garn det finns där så nu blir det inte något garn inhandlat för min del till mig själv. Givetvis skall inte mina byteskompisar bli lidande för att jag har köpstopp men i övrigt. Och minst ett avslutat projekt innan något annat påbörjas. Är det rimligt?


Tack så jättemycket min Prins

När jag och prinsen kom hem från middagen hos föräldrarna i söndags fanns det en stor korg i min säng i sovrummet. Den innehöll 5 olika sorters te. Just nu sitter jag med en av dessa teerna och försöker att kurera min hals. Det är ett jättegott te med citron och mint smak.

Igår var jag helt slut så det blev inte mycket stickat. Somnade i soffan kring halv nio och innan dess hade det blivit bad och middag.

Idag är det stickcafé jag vill dit men får se om jag orkar. Näsan är igenkorkad, huvudet gör ont och halsen river. Usch.... Men men det kommer nog gå över.... Teet är ju så gott. *mums* Kanske skall gå och fixa frukost med.

Lunch skall jag äta med prinsen idag. *längta*

Hemlis 5 svar

1. Vilken sorts garn tycker du mest om? (Ull, akryl, bomull osv.) Är det något material du absolut inte tycker om?

Mest naturgarn men allt går bra

2. Vilka är dina favoritfärger?

Skarpa färger, rött, gult, rosa, gröt, blått

3. Är det någon färg du absolut inte tycker om?

Beige, creme och pastellfärger tillhör inte favoriterna

4. Vilken sorts stickor tycker du bäst om/använder du helst? (Trä, metall, plast? Rundstickor, raka, strumpstickor?)

Använder endast rundsticka. Material kvittar

5. Hur länge har du stickat? Anser du dig vara nybörjare, avancerad eller mittemellan?

2,5 år befinner mig på mittemellan

6. Dricker du kaffe? Te?

Te i stora mängder

7. Är du allergisk mot något?

Sötningsmedel, getingstick, kallvatten (att bada i)

8. Vilken slags musik tycker du om?

Svenskt, som svenska akademien, imperiet, thåström, ebba grön, nationalteatern.

9. Favoritgodis?

Ljus och vit choklad

10. Håller du på med någon annan "skapande hobby", förutom stickning? (Spinna, scrapbooking, virkning osv.)

Försöker mig på både spinning, virkning och scrapbooking

11. Vad tycker du är roligast att sticka? Mössor? Sjalar? Tröjor? osv...

Tycker att det mesta är roligt

12. Prenumererar du på någon sticktidning?

Nej

13. Har du något drömprojekt på önskelistan?

Säkert men inget jag kommer på just nu

14. Använder du pulsvärmare/handledsvärmare? I så fall, vad är ditt handledsmått?

Ibland, 18 cm (tight mätt)

15. Tycker du om att sticka pulsvärmare?

Sådär

16. Stickar du sockor?

Jaaa =)

17. Vad har du för fotstorlek? (T.ex. längd, omkrets på tjockaste stället.)

42

18. När fyller du år?

29 juli

19. Stickar du med pärlor?

Det händer

20. Vilken slags böcker (ej stickning) läser du helst? (Deckare? Fakta? Romaner?)

Deckare av alla sorter =)

Hemlis 5

Jag har precis anmält mig till stickameras Hemlis 5. Det innebär att jag kommer att få en byteskompis att skicka paket till. Jag har varit med två gånger tidigare och det har varit roligt. Hoppas på en lika kul omgång denna gången.

De frågor som man skall besvara för att vara med på bytet finns givetvis besvarade men svaren ligger på jobbet så de kommer att införas här under morgondagen =) Lite sent men de kommer.

Alla hjärtans dag tillbringades på Hven tillsammans med prinsen. Lugnt och skönt med god mat =) Precis vad som önskas. Prinsen hade köpt choklad till mig. Tossorna som jag stickade till prinsen blev förstora så det blev till att repa. Men de fixades till idag och nu passar de =)

Jag och min blogg var med i Sydsvenskan idag

Igår gjorde jag en telefon intervju för sydsvenskan om bloggen. Idag finns den att läsa i tidningen och här på nätet.

Adressen är http://sydsvenskan.se/skane/kavlinge/article413028/Stickbloggaren-kan-inte-sticka-mycket-nog.html

Snart slutar jag för dagen och skall då hem för att sticka och umgås med prinsen hela helgen =)


Alla hjärtans dag i morgon

I morgon är det alla hjärtans dag. Den skall tillbringas med Prinsen. Vi skall umgås och äta gott och bara mysa.

Igår hade vi inbrott i vårt källarförråd. De tog inget men ställde till med en massa oreda *irriterad*

Det går att läsa om mig i sydsvenskan idag på omkretssidorna om stickcafé =) Trevligt trevligt. Det skulle komma på nätet oxå men har inte sett det där än.

Fick igår köpt garn till garn & te bytet, mixa & matcha bytet samt faster Ms strumpor. Bara att sätta igång med de med andra ord =)

3 timmar kvar

Nu är det bara tre timmar kvar tills jag skall på stickcafé. Oh vad trevligt det skall vara =)


Stickcafés torsdag

Det känns jättekonstigt att skriva stickcafé tillsammans med torsdag. Fram tills nu har det endast varit tisdagar men det kan man nog vänja sig med. Det enda som är ritkigt negativt är att jag missar Antikrundan. Får flörta extra mycket med min prins spelar in det åt mig.

På stickcaféet skall det inhandlas garn till garn och te bytet och sen även strumpgarn till faster M. Har det perfekta mönstret till henne så nu skall de bara stickas oxå. Håller även på med en lite överraskning och den är förhoppningsvis klar i dag =)

Har laddat ner Hemlis 5 frågorna och tänkte under dagen fylla i dem. Det är ju så kul att få paket på posten.

Ja se det snöar =)

Igår kväll så började det snöa lite smått. Idag när jag vaknade så låg det snö och det fortsatte att snöa under hela min morgonrunda. Det var så mysigt =) Det har slutat att snöa nu men det är fortfarande vitt och fint ute =)

Det blev lite pysslat igår. Det är svårt att pyssla utan att mannen märker det när man sitter i samma rum *haha* Synd att man inte kan få allt  :P

Var hos polisen igår för att få ett nytt pass. Eller få och få. Införskaffa kanske är mer det rätta ordet. Det var en sur gubbe som satt där *irriterande*. Jag tyckerr att de i allafall bore svara på frågan "Hur vet man att passet är färdigt" när man fick upplysningen "Kom om tidigast 5 dagar". Är det säkert att passet är klart om 5 dagar? Inte heller fick man möjlighet att fixa så att håret såg okej ut och namntecknignen skall vi inte tala om.

Nu skall jag fixa en flaska vatten och lämna maten i kylen =)

Bokat biljetter till SIV

Idag har jag bokat biljetterna till SIV. Oh vad skoj det skall bli att åka. Längtar verkligen.

På dagens agenda står det inte mycket. Det är fel tisdag så inget stickcafé. Skall sitta hemma och pyssla istället. Tänkte även försöka få tag på ett pass. Det underlättar när man skall bege sig utomlands.

Jag är helt seg i kroppen efter challengen igår men gick min runda trots allt.

Skall till ICA på lunchen och posta vantarna och mössan i de bytena.

Helgen är över

Nu är helgen över. Den var lagom fartfyllt.

I lördags blev det Malmö och utgång. Igår blev det träning och pyssel.

Idag är det måndag. Det händer inget jättespeciellt idag. Skall iväg till stan på lunchen och andal så jag kan förbereda en överraskning åt prinsen inför alla hjärtans dag nästa helg. Inget stort bara något lite lite. Men det är trevligt i allafall.

Oh.. idag skall jag beställa biljetter hos SJ för stickfest i väst. Längtar så att få lov att åka dit. Jag kan definitivt pyssla på heltid!

För övrigt så var vår bröllopsbild i hd idag. Den finns att beskåda på www.hd.se

Börjat nytt projekt ... och färdigställt ett annat =)

Igår påbörjade jag ett nytt projket. Det är tossor att ha på Hven och i garnet som jag fick av min garn och te bytes vän. Tack så jättemycket L. Hittade även annat garn i gömmorna som kan användas till tossor som dessa så allt det garnet har jag tlagt i en och samma påse och det används som slappestickning. Man behöver inte tänka alls när man stickar vilket är väldigt skönt.

Stickade i fredags klart 1/2 par bytesstrumpan och den blev jättefin och sitter skönt på foten, helt enkel perfekt.

Jobbar på på mina andra pågående projekt. Det är så att det krävs två färdiga projekt innan nästa får påbörjas. De gäller även de strumporna och den mössan som faster M har beställt. Untantag sjalar, en sjal räknas som två projket =)

Paket, olycka, tur till Malmö

Igår hämtade jag mitt garn och te bytes paket. Tack så jättemycket Lena. Jag fick ingen bloggadress ellar mail till Lena så jag tackar här. Teet var jättegot. Jag drack en kopp i morse. Kommer definitivt att köpa det själv när det tar slut. Av garnet kommer jag att göra "tossor". Det är inneskor och dessa skall vi ha i sommarstugan. Där är det alltid skönt att ha något att ta på fötterna när man kommer då golvet oftast är ganska kallt.

Olyckan består i att jag tvättade idag och inte tänkte riktigt hela vägen. Slängde i min nyaste hemmastickade strumpor som är gula och jättefina i tvätten med de andra hemmastickade strumporna det vill säga i 40 grader maksintvätt och inte tänkte på att det var 100 % ull i de gula men en viss del konstmaterial i de andra... Detta resulterade i att de gula fina strumpora krymte. Så nu är jag jättebesviken på mig själv och sörjer mina strumpor. Det är inte en chans att de kommer att passa igen. Som tur väl är så har jag mer garn och kan sticka ett par till och om jag gör det kommer det att göras en del förändringar....

Snart skall jag och prinsen ta en tur till Malmö. Vi skall träffa en av prinsens gymnasiekamrater. Det kommer nog bli ganska så trevligt =) givetvis så kommer både garn och sticker att följa med dit. Garn nörd som man är :P

Fredag - panikartad, lättnad och paket

I morse närj ag kom hem från min dagliga morgon runda så upptäckte jag till min fasa att jag hade tappat ett av mina örhängen. Ojoj, letade i panik igenom lägenheten. Hittade först ploppen på bäet och sedan örhänget i soffan. Vilken lättnad så nu är de på plats igen.

På tåget var det som vanligt folk som stod mitt i dörrhålet som inte skulle av på stationen IDIOT!

I går när jag kom hem fanns det en avi på bordet från L i orten T här i skåne. Skall iväg och hämta paketet idag. Jag misstänker att det är ett garn och te byte i paketet men man kan aldrig vara säker. Kul är det med paket oavsett vilket.

Idag måste jag komma ihåg att boka biljetter till Stickfest i väst. Vad jag längtar efter att åka dit =)

Mixa och Matcha 3

Jag har precis anmält mig till stickameras Mixa och Matcha 3. Det är trevligt. Detta är vad jag svarade på frågorna. Tittade igenom de lite snabbt och såg att det är nästan precis samma sak som jag svarade förra gången det var ett sådant här byte. Man är sig lik =) 

 1. Yrke/sysselsättning: telefonsupporter
 2. Vilket är ditt drömjobb? Arbeta heltid med mina hobbys
 3. Din drömresa går till: varmare länder eller Hven
 4. Är du nybörjare, mittemellan eller avancerad (stickare alltså)? Mittemellan
 5. Vad stickar du helst? Strumpor
 6. Vilken typ av stickor föredrar du? (Typ, material osv.) Rundstickor, använder inget annat
 7. Vilken typ av garn föredrar du? (Bomull, ull, bambu osv.) Inte 100 % akryl (undantag finns)
 8. Favoritfärg(er): Skarpa färger rosa, gult, orange, blått, grönt, rött
 9. Färg(er) du absolut inte tycker om: beigt
 10. Är du allergiskt mot något? Sötningsmedel, getingstick, kallvatten (att bada i)
 11. Ditt största intresse är: handarbeta, främst sticka
 12. 3 andra intressen: träna, resa, umgås med familj och vänner
 13. Har du barn? nej
 14. Har du husdjur? Sköldpadda och katt hos föräldrarna
 15. Kaffe eller te? Favoritsmak(er)? Te, alla smaker
 16. Favoritårstid: gillar alla var och en på sitt sett
 17. Favoritgodis: choklad (mjölkchoklad med olika smaker och vit), marspian, nougat
 18. Spinner du? Försöker lära mig
 19. Virkar du? ibland
 20. Syr du? Sällan
 21. 3 favoritböcker (ej stickböcker), eller 3 favoritförfattare: JK Rowling, CS Lewis, alla sorters deckare
 22. 3 stickböcker du önskar fanns i din bokhylla: Ann Budd med Favorite Socks, Maggie Case med Start spinning, Elaine Rowley med Socks Socks Socks
 23. 3 stickmönster du önskar fanns i din pärm: Tröjor med flätor, strumpmönster, mönsterstickningsmöster i två färger (t.ex. strumpor vita med grå stjärnor)
 24. 3 favoritfilmer: Narnia, Harry Potter, Kalle och Chokladfabriken
 25. 3 favoritprogram i tv: antikrundan, csi, bones
 26. 3 favoritradioprogram: karlavagnen, radiosporten
 27. 3 favoritsmaker: jordgubbar, äpple med kanel, choklad
 28. 3 favoritdofter: sommarregn, nystädat, blommor
 29. 3 favoritord: prinsessan, middagen är färdig, jag älskar dig
 30. 3 favoritgrupper/artister: svenska akademien, thåström,
 31. 3 favoritplatser: hven, hemma med mannen, nya platser
 32. 3 favoritljud: regn på plåttak, katt som spinner, lugnet
 33. 3 saker på din önskelista: bok om spinning, kool aid färger med naturellt garn, fiber
 34. 3 ord som beskriver dig: envis, söt, ambitiös
 35. Vad drömmer du om att göra/lära dig..? lära mig spinna och scrapbooka
 36. Samlar du på någonting? sköldpaddor
 37. Kan du tänka dig mönster på engelska? Ja
 38. Hur ser en perfekt stickstund ut för dig? Var är du, vad gör du medan du stickar (lyssnar på bok, ser på tv, stickar tillsammans med andra, t.ex.)? I soffan framför tvn med mannen bredvid, gärna med en kopp te och en katt också
 39. Har du en blogg/hemsida? http://kidassticksida.blogg.se

Gårdagens stickcafé var inte som vanligt

Igår var det stickcafé men det var inte som det brukar vara. Halva butiken hade flyttat ut och åkt ner till stan. Det var en chock för mig. Hade total missat det så det blev inte inhandlat den typen av garn som jag hade tänkt och planerat. Mycket irriterande. Men det är som det är. Inget som jag kan påverka. Det är stickcafé där varannan torsdag i stället så jag får åka dit nästa vecka och se om garnet som jag behöver finns där.

Idag skall prinsen komma hem sent. Jag kanske skulle åka inom centrum och se om de har papper till mig på akademibokhandeln. Vem vet. Eller papper har de men som jag vill ha. Det kan vara slöseri med tid men samtidigt så kan det kanske finnas något. Det var ganska kul att scrapbooka och skall folrtsätta med det till helgen.

Nu skall jag ha kundtjänst och hjälpa en massa människor med deras problem =)

Stickcafés tisdag =)

Idag är det stickcafés tisdag och det är alltid lika härligt =) Måste införskaffa garn till följande projekt
* Strumpor till faster M
* Mössa till faster M
* Garn & Te bytet

Sedan borde jag även fundera över mina sista svar i mixa och matcha. Har inte skickat in ansökan än men den är på g. Har tre frågor kvar att besvara.

Sen är det frågorna till Hemlis 5 som oxå skall fyllas i men där har jag ett par dagar till på mig innan det skall vara klart. Massa att fylla i men det är ju så kul att få post och då räknas inte räkningar som post :P

Resultatet blev inte som förväntat

Helgens resultat blev inte ritkigt vad jag hade förväntat mig. Kom inte alls så långt som det var tänkt. Vantarna blev klara men det var oxå det enda. Har ca 20 sidor kvar av boken (får panikläsa på raste) och strumporna tittade jag inte alls på. Dock blev det gjort lite scrapbooking. Fixade två sidor. En på lillebror och en på mig. Får se vad bror tycker om den på honom.

Nu är det måndag och ny vecka. Bara till att ta nya tag med allting. I morgon är det för övrigt stickcafé och det tycker vi om =) Skall se om jag kan hitta strumpgarn till faster M. Det brukar inte vara några problem så det skall nog inte vara det idag heller.

Mixa och Matcha 3 och Hemlis 5 är på G hos stickamera. Jag vill vara med i båda. Skall bara fundera igenom det först.... Det är ju ett helt år sedan jag var med i Hemlis 3... Det kanske är dags igen =)


En chock när jag vaknde...

.. det var snö utanför fönstret. Inte mycket men lite granne. Man kunde se att det var vitt på vissa ställen =)

Idag är det som alla säkert vet söndag. Söndagen kommer att ägnas åt att scrapbooka lite (försöka i allafall), läsa ut min bok (har ca 40 sidor kvar), sticka min strumpa och mina vantar. Om jag bara stickar på vantarna så kommer de nog bli klara idag men frågan är om det är det man vill... Svårt val det där =)

Skall även ta och spana in tv tablon och se om det finns något skoj att se på. Bones är det säkert i kväll men utöver det...

För övrigt har jag bestämt mig för att vara lat idag. Behöver itne komma upp i mina 10 000 steg. Ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt... =)

RSS 2.0