Ida Hermione's Cable and Bobble Hat. I det...

mms_img127623573 (MMS)

Ida Hermione's Cable and Bobble Hat. I det mysiga alpackagarnet som jag fick i mitt garn och tebyte och jag ni stickat en mössa. Varm och gosig är den även om den blev lite stor, trots mindre stickor än i mönstret. Det är inte ofta som jag så fort stickar upp garn som jag fått i byten ;-) silkegarnet ska jag nog blanda med annat silkegarn och sticka en sjal. De resterna som blev över från mössan kommer användas med annat garn så jag kan få matchande vantar. Tack så mycket för det jättefina garnet!


Katternaväxer. Jag har nu gjort till och m...

mms_img121208270 (MMS)

Katternaväxer. Jag har nu gjort till och med hällapparna på mina rivercat så de växer. Förhoppningsvis blir jag klar med de innan månadsskiftet ;-)


Esther är redo för midsommarfirandet. Nu ö...

mms_img-12407496 (MMS)

Esther är redo för midsommarfirandet. Nu önskar vi bara det skall sluta regna så skall vi gå och klä stången.


Flädersaft, mums. I tisdags var jag och Es...

mms_img-13862753 (MMS)

Flädersaft, mums. I tisdags var jag och Esther ute och plockade fläder för att göra saft. Stora grytan togs fram och fylldes ned fläder. Det gjordes även en sockerlag. Sedan fick det stå och mysa till idag. Observera att grytan som används rymmer 10 liter så det var en ganska stor sats som gjordes. Resultatet fick vi idag. 7 liter god saft blev det. Sommaren är räddad! När jag inte kokar saft så händer det faktiskt att jag stickar. Just nu varierar jag mellan rivercat strumporna, esther strumporna och Hermione's Cable and Bobble Hat som stickas i garnet jag fick i garn och tebytet. Mjuk, skön och varm blir den, även ett och annat fel är där, men det bryr vi oss inte om ;-)


Hudsligheter utan garn. Både igår och idag...

mms_img154494507 (MMS)

Hudsligheter utan garn. Både igår och idag har jag varit riktigt huslig. Det blev 5 burkar tomatmarmelad igår och idag blev det 6 burkar krusbärsmarmelad och två flaskor saft. Tanken nu är att det skall göras flädersaft i morgon.


Esther i sin norska klänning. Denna fina k...

mms_img-17467442 (MMS)

Esther i sin norska klänning. Denna fina klänning har mormor stickat till Esther. Så jättefin den är. Dock är den lite stor men till hösten kommer den nog passa perfekt. Det är lite lätt att ta foto när.modellen inte är still ;-)


BOX! Idag blev jag övertalade att följa me...

mms_img720211647 (MMS)

BOX! Idag blev jag övertalade att följa med och träna box. Så kul det var och vad jag har saknat det. Nu sitter jag dock och är helt slut i armarna och avmaskar en filt, allt jag orkar idag.


Mina Hogwarts House Cup Socks är nu äntlig...

mms_img-95551896 (MMS)

Mina Hogwarts House Cup Socks är nu äntligen klara. Det är mina första strumpor till mig på över 1 år och det är varmt välkommet med nya. Jag har nämligen slitit upp säkert 8 par den senaste tiden så nya behövs.


Ännu ett bidrag till Landskronahalsduken. ...

mms_img130889706 (MMS)

Ännu ett bidrag till Landskronahalsduken. Men denna gång i form av garn och stickor. Min farmor gick bort i våras och vi håller nu på med arbetet att tömma hennes hus. Det finns en massa fina grejor och saker som är bra att ha. Bland annat så hittades det en massa garn i gömmorna. En del nya nystan och en del påbörjade Jag gick igenom och behöll de som var intressanta för mig och resten gick jag ner med till Annicka på nystat så hon kan dela ut det till de som stickar halsduk. Jag stickar oxå en del på halsduken men trots att jag lämnade en icapapperskass så har jag två kassar med restgarner kvar att halsduka med.


Jag har ju beskrivit vår fina odling där u...

mms_img-69190212 (MMS)

Jag har ju beskrivit vår fina odling där ute. Nu är det faktiskt så att vi dessutom har en liten, liten odlingsavdelning där inne oxå. Inneavdelningen består av tre krukor basilika som står i vårt trappfönster. Det ser riktigt trevligt ut och om man tar på bladen så känner man basilikadoften.


Idag fick jag mitt garn och te paket. Det ...

mms_img-15184651 (MMS)

Idag fick jag mitt garn och te paket. Det bestod av två nystan Artenso dk 100% alpaca, ett nystan embla siden garn, 4 chokladbitar och mammas mirakel te. Teet har jag i koppen här bredvid mig som jag njuter av. Alpaca garnet förbryllar mig något då det på tre olika sidor på nätet står 100 meter på 50 gr men det står 100 meter på 100 gr. En annan sak som.förbryllar mig är vem som.skickade paketet till mig. Tack så mycket vem.du än är!


Harry Potter strumpor och massa projekt. S...

mms_img102556232 (MMS)

Harry Potter strumpor och massa projekt. Strumporna är stickade i Harry Potter garn och med Harry Potter mönster. Dessa strumpor måste vara klara innan os då resterna skall användas då. Mina rivercat måste vara klara i juni för att jag skall kunna tävla i strumpklubben. Estherstrumporna måste även dr vara klara till os då jag behöver stickan. Samt att min filt behöver vara klar till mitten av juli då den skall lämnas över som present. Puh, frågan är vad jag ska börja med.


Mitt bidrag till Landskronahalsduken. 2 ha...

mms_img106016719 (MMS)

Mitt bidrag till Landskronahalsduken. 2 halsdukar à 1.37 meter totalt 2.74 meter. Målet är att få 8 km till mars nästa år. Nu är det ca 3000 meter inlämnat.om jag kommer ihåg rätt.


RSS 2.0