Nyår =)

Idag är det nyårsafton. Det är trevligt. Jag skall till kusin M med min käre prins och kompisen L. Det kommer bli trevligt hoppas jag =) Givetvis kommer ett sticke få lov att följa med frågan är bara vilket. Det måste vara något lätt så man inte behöver tänka. Tror det får bli marsstrumporna, jag vet att jag är lite efter :P

Innan det är dags för fest är det tvätt, pågår just nu, träning, skall genomföras när tvätten är klar =)

Jag har kommit ner till hälen på decemberstrumporna men de ser inte ritkigt ut som bilden. JAg undrar vad jag har gjort för galet. Såg att det blev fel men kunde inte rätta till det så det verkligen blev rätt... men men.. nu får det vara som det är så är det min tolkning av mönstret. Men fina blir dom. De kommer nog bli i minsta laget så jag får göra en lite längre häl så går det nog bra =)

Årets julklappar

Äntligen finns det lite tid att uppdatera vad som ingick i årets julklappsskörd. Jag hoppas verkligen inte att jag har glömt något. Följande blev det:

* strumpgarn + kool aid färg av föräldrarna
* Pottergarn + pärlor av Kerstin
* sjalgarn av mig själv
* minneskort till mobilen av bror
* pengar av Lars
* Alla potterfilmer av prins
* Morgan Pålsson filmen av prins
* Frukostboken av M
* Köksbjörn av farmor
* Scrabook kit av föräldrarna
* stickbok av prinsen
* skumgummi pussel av föräldrarna
* after 8 av faster M
* tygsköldpadda av föräldrara

Tack så jättemycket för allt fint!

Tillbaka till vardagen

Nu är det till att vara tillbaka i vardagen. Det är skönt.

Kom senare till jobbet än vanligt. Trots det var det inte upplåst. Så rapporten om julklapparna får helt enkelt komma lite senare =)

En underbar jul

Hela julhelgen har varit underbar. Sitter nu och njuter av den sista dagen av ledighet. I morgon är det dags att jobba igen.

Tack alla som var med på mitt julfirande och för alla julklappar. Det kommer en samman fattning i morgon =)

God Jul och Gott nytt år

Jag önskar alla mina läsaer en god jul och ett gott nytt år.

Om ett par timmar åker jag och prinsen till föräldrarna. Det skall bli mysigt. god mat och dryck *tihi* innan dess skall ajg fixa det sista på mina julklappar. än så länge finns det både tid och hopp =)

I natt blir det midnattsmässa och i morgon blir det julotta. Mysigt värre

Ha nu en ritkigt god jul

När det lider mot jul

Nu lider det mot jul. Idag var det halvdag vilket var jätteskönt. Dock hände det inte så mycket på jobbet så det var lite långtråkigt. Men men tur att det finns den massa att läsa in sig på.

Prinsen jobbar natt även idag *tråkigt* Tänkte att jag skulle förbereda de stickningarna som skall med till föräldrarna över julen. Samt även sticka klart den sista julklappen. Men jag känner mig lugn och tror att det kommer att ordna sig =) Frågan är vilka stickningar som man skall ha med.

Måste även sortera mina mönster som julklapparna har använts till samt mina restgarner. LIka bra att göra det nu så är det gjort. Så in julklappar skall jag oxå göra.

För att inte tala om att tvätta. De två första maskinerna är igång. Bara 3 kvar *suck*

Den lugna moronrudna resulterade i telefon med polisen

Var ute och gick min vanliga morgonrunda. Var sent ute så jag var aningen stressad. KOMemr lite mindre än halvvägs och ser en massa grejer på vägen. jaja tänkte jag det är nog bara någon som har dumpat skräp och gick vidare. av någon anledning tittar jag till vänster om mig på det lastbilsflak som står parkerat där. Ser att det är samma grejor bakom lastbilen som i högen på andra sidan gatan. Lite skumt tycker jag och titar närmre. Ser då att bakdurren på flaket är öppet. Då är frågna skall man ringa polisen eller strunta i det. Ringde mor och hörd e med henne och vi kmo fram till att det är bäst att ringa polisen. Sagt och gjort det gjorde jag.  Lät nog aningen flummig för jag hade ingen aning om vad vägen hette som vi stod på :S. Efter en stund kom det en lastbil till släpet och jag överlät luren åt lastbilsföraren. efter en paus åp 15 minuter kunde jag äntligen fortsätta min promenad och stressa hem. det finns lugnare mornar.

Idag är det halvdag på jobbet sen blir det till att tvätta duktigt och så. Sticka klart de sista julklapparna och höra med mor om man kan slå in julklapparna där för vi inte har något papper. kände inte för att ställa mig i en kö med 20 pers igår för att få presentpapper. då tar jag hellre tidningar....

Träning och konstaterat misslyckande

Nu skall jag snart iväg och träna. Så underbart skönt det skall bli. Har för övrigt konstaterat ett grovt misslyckande. En av kakorna i julbaket gick inte särskillt bra. Vet inte varför det inte vill stelna. Men gott är kletet =)

Sista boxpasset innan jul nu som sagt. Hoppas att det går bra. Har en massa träningsverk i kroppen sen igår *asg* Sen blir det att fixa och dona innan julstickningen fortsätter *heja mig*

Julvecka och semester

Julveckan är nu i full gång och det verkar som om det är en stor del av befolkningen som har semester. Det var väldigt lungt och gott om plats på tåget =)

Jag har fortfarande 2 julklappar kvar att göra klart. Skall eventuellt fixa en tredje men det får vi se om det blir något av. Det beror på mängden folk i julhandeln. Men jag känner nu igen oro för att inte hinna klart med de jag håller på med.

I morgon är det dessutom halvdag det innebär extra sticktid till mig. Alternativt möjlighet att sova tidigt. Prinsen jobbar natt och kommer hem först vid 02,30 tiden så han märker ingen skillnad om jag lägger mig vid  21 eller 23. Måste bara komma ihåg att fixa med tvätten *suck*

På onsdag åker vi till föräldrarna och sen blir det ön direkt efter det. En natt hos farmor blir det nog med... Har kommit fram att följande skall packas ner. 3 par strumpor och 2 sjalar att sticka. Sen har jag inte kommit längre *asg*


En riktigt slappedag

Idag blev det en ritkgit slappedag. Har dock 5911 saker att göra men det får elt enkelt ävnta. Man kan inte hinna göra allting alltid! Ska i alla fall gå och diska och skala rödbetor till middagen *gott* Och även se om jag kan fått slå in några julklappar nu när maken inte är hemma och nyfiken på vad det är som finns i paketen =) Gäller bara att jag hittar alla som är gömda lite här och var i lägenheten. *hmnn* Frågan är vad käre maken skall få för något i julstrumpan. Det är ett svårt val. Kanske är ättare att välja när allt är inslaget...

I kväll blir det TV och stickning. Jag kom ju inte alls så långt på min julklapp igår som jag hade tänkt. Missräkning där =(

Oh.. måste ringa mamma om grönkålen!

Julbak och sticking

Det är vad jag skall ägna mig åt =) Har skrivit ut recept på allt som skall bakas och håller nu på med att fixa i ordning inköpslistan. Den blir låååång =) Sen blir det till att handla allt och sedan göra det. *mums*

Skall även försöka hinna slå in alla mina julklappar. Det är mycket lättare och behändigare när man är ensam hemma. Ingen som frågar vad dt är för ngot i paketen =)

I kväll blir det fortsatt sticke. Hoppas på att bli klar med en av julklapparna idag. Håll tummarna för mig för i så fall har jag bara en kvar. Hoppas kan man alltid.

En och annan stickblogg skall jag också försöka läsa. JAg skall inte ta det lugnt idag men jag skall pyssla med saker som jag tycker är trevlig.

Nu är vännen M på väg hem till värmland igen. Hon sviker oss så här i juletid. men det förstår jag. Hon skall fira jul med sina föräldrar. Hälsa Värmland =) Nu var det det sista på inköpslistan. Hoppas jag inte har missat något godis *funderar*


Fredag hela dagen lång =)

Idag är det fredag och det kommer det vara hela långa dagen =) Har en del saker att gåra så dagen kommer förhoppningsvis gå fort och sen är jag hemma hos min prins.

 Dels är det som vanligt jobb =) På lunchen skall jag till Nova och se om jag kan hitta julklapp till de sista i familjen. Vet vad ajg skall ha ska bara hitta det. Helst skall jag hinna till ICA oxå och handla middag till ikväll och lunch. Hinner jag inte det får det bli lunch på Nova och ICA efter jobbet men det går det med.

Igår var jag och hämtade ut två paket. Det ena var från stickameras julklappsbyte och det andra var från min tös. Julklappsbytet skall jag inte öppna förrän på julafton =) Får se om jag lyckas hålla mig. Tack så jättemycket K. Av tösen fick vi julgranskulor (tyvärr hade den ena gått i sönder på vägen =( ), penslar och färg. Detta låg i två fina askar. Den kulan som är hel hänger nu i mitt träd där hemma och ser så fin ut =)

Nu är det dags för frukost innan allvaret sätter igång =)

Utmärkelse


Regler
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till den bloggen du fick den ifrån

3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

Jag har fått denna awarden 2 gånger (Stickmor och hemskast) och känner att det är dags att skicka den vidare.

De som jag skickar den vidare till är
Snigelmamman
Firebox
Bortaboijn

Det skall vara sju och de bloggar som utöver dessa är mina favoriter är just stickmor och hemskast från vilka jag fått awarden samt nystat och yllene tider och dessa två har redan fått awarden så jag väljer att inte skicka den till fler.


En vecka kvar till julafton, smått panik

Idag är det exakt en vecka kvar till julafton. Hur skall man hinna med allt som man måste göra? Det är en bra fråga. har tre julklappar kvar att inörskaffa. Som tur väl är vet jag vad sm skall införskaffas men inte riktigt var men det ordnar sig. det blir morgondagens projekt.

I kväll är det tänkt att jag och Prinsen skall fixa våra julkort. Jag vet att vi är ute i sista stunden men jag har inte haft någon julkänsla, har ingen nu heller så det har inte blivit av. Men det ordnar sig nog =)

Sitter nu med alla mina julklappar och arbetar febrilt med dem så fort jag får ett ögonblick över. Hur skall jag hinna. Det är frågan. Kommer vara rent slut på jkulafton :S DOck kmmer det därefter några dagar av välbehövd vila innan det är dags att sätta igång igen. Under de dagarna skall jag göra ingenting =) Bara ta det lugnt och softa :P

NU skall jag dock leta upp en kopp te, en clementin och ett ärende som jag började med igår =)

Jordskalv, somna, explosion eller trailer i huset?

Detta var det tankar som for igenom mitt lilla huvud i morse när jordskalvet var. Det varade inte l änge kanske 30 sekunder men mycket han tänkas.

Jag var på badrummet när det hände och första tanke var att är jag så trött så jag håller på att somna och det är därför som rummet skakade men det stämde inte för det som hängde på krokarna i badrummet vibrerade också. Tanke nummer två och tre var att det var en explosion eller en trailer som körde in i huset men då det inte lät något så känndes inte heller det som en rimlig förklaring kvar var alltså jordskalv... och det var det. Så nu har man upplevt det med =)

Idag skall jag till Landskrona. Hämta bilder från bröllopet. Ser fram emot att få de på papper =)

Hoppas att jag hinner klart med en strumpa till. Det börjar ju bli lite panik nu. I vecka kvar och 2 par strumpor. Det kan fortfarande gå. Lunchen idag går dock tyvärr bort. Skall till Nova och se om jag kan hitta lite julklappar. Önska mig lycka till =)

Kulturell, på tv, glömde tävla

Det är vad min helg har innehållet och även orsaken till brist på uppdatering.

I fredags tog jag abra det lugnt och mös med prinsen.

I lördags var vi först ute och gick en runda och sen åkte vi til Lund. Där köptes lite julklappar, såg 500 och var sen och åt. Det blrev inte på det resturangen som det var tänkt från början för det var fullt. Men vi fick mat och god mat =)

I går var det nästa arrangemang. Först var vi på Statarmusset i Torup där M har din praktik. Sen åkte vi, jag, M och Prins till Malmö där vi såg på julkonsert. Inför konserten så blev jag och Prinsen intervjuade till sydnytt och reportaget skall finnas på nätet i ca 30 dagar på www.svt.se och sen klickar man sig till sydnytt =)

Nu är det måndag och ny vecka. Har ett par personer som jag måste ringa =)

Denna veckan skall jag inte heller glömma att tävla i stickameras jultävling. jag hade så fint löst förra veckans rebus men jag skickade aldrig in lösningen *döh*

Tredje gången innan jul

Det är nu tredje gången innan jul som det snöar i Skåne. Vet inte när det hände senast. Det är fint när man tittar ut men när ma går ut så konstaterar man att det är blött undertill  =( Letade upp mina termibyxor idag och det var riktigt skönt =)

Igår blev det lite stickat. Känner nu gott mod om att bli klar i tid. Kom dessutom på vad jag skall ge till min mor i julklapp. Det är inte helt fel =)

I kväll blir det mys med Prinsen framför tvn. Skall sticka, som vanligt, och dricka te =)

Mindre än två veckor kvar

Det slog mig nu att det är mindre än 2 veckor kvar till julafton.Oj, hur skall detta gå? Har ju tre julklappar kvar att ögra. Men det kommer nog att lösa sig. Annars kanske man ka få mottagaren att själv göra det sista :P

Sitter nu och väntar hem prinsen. Han har arit en tur i Hässleholm och Osby =) Hoppas att han spelade in CSI i måndags så vi kan se på det nu. Det fins ju inget kul på tv på torsdagar =(

Samtal under stickcaféet och utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av Sofie. Tack så jättemycket!! Själv behöver jag någon dag innan jag bestämt mig för vem jag vill utmärka. Det finns ju en hel del personer.

Nu till samtalet under stickcaféet. Det är två stycken som brukar vara där som skall iväg  på långresor. En till Australien och en till Tanzania. Probelmet som diskuterades var hur man skall lyckas ta med sig en sticka på flyget utan att åka fast i säkerhetskontrollen. Garn är det ju inget problem med att ha i handväskan men stickor... Vi kom först under fund med att en virknål i plast borde man kunna ha i fickan. Vanliga trästickor hade man kunna sätta i håret, om man hade haft hår tillräckligt så det hade fastnad... Nå hur gör man... vi kom fram till att man tar en gamal bygel BH där byglarna inte är som de ska vara. Sedan petar man ur bygel ur BHn. I den kanal där bygel tidigare har suttit trär man in en rundsticka och så får man ha skälva träbiten i armhålorna. Kreativiteten flödade fritt och kul hade vi =)

Stickcaféstisdag

Idag är det stickcafé, oh så skoj. Skall införskaffa mig ett garnnystan och en sticka. Tror att det är det som jag behöver =) Givetvis är det julklappsproduktionen som kommer vara den aktiva biten idag men man måste vara förutseende. Ett av strumpklubbens decembermönster vill jag så gärna sticka och om man inte har garn får man införskafa det. Och eftersom det är julklappar som jag håller på med just nu är hoppet att de skall vara klara till jul så jag kan få lov att sticka något åt mig själv i stället =)

Idag skall jag gå till ICA på lunchen och posta mitt julklappsbyte. Jag såg till att det blev inslaget igår. Även om vi inte har något julklappspapper :S Men det går nog bra. Skall nu bara sätta en adresslapp på påsen som jag har packat ner allting i och sedan gå och posta det.

En ny fartfylld vecka på gång

Denna vecka kommer att bli kul och intensiv.
Idag är det boxpass på Train in.
I morgon är det stickcafé.
På ondag är det tandläkare och konsert i Malmö
Torsdagen är än så länge ledig men träning lär det bli
Fredag Träning och grönsakshämtning
Lördag se på 500 med prinsen och äta ute med honom
Söndag gå på en annan konsert i Malmö

När vi bokade in två konsertbesök samma vecka blev jag lite orolig, hur skall det gå för mina julklappar. men prinsen lugnade ner mig och lovade att jag fick ta sticket med mig på konserterna =)

Leran i ungnen och julbordet uppätet

Nu står cernitleran i ugnen och julbordet är uppätet. Riktigt mätt blev jag *puh* Men gott var det =) Skall gå ut och gå en runda innan sängen. Ett måste :P

Fick hit de träden som skall lämnas vidare till S och B på jobbet. Får ta det ena trädet ena dagen och det andra trädet andra dagen. Tusan, kom nu på att jag missat at skicka beställning till att göra gele ljus på jobbet =( Men det får va så. Ska se om jag kan göra en liten beställning i morgon =) Försöka duger :P

Om 5 minuter är det Bones. Skall se på det med prinsen. Vi gillar Bones skarpt. Skall sitta och sticka till det. Har funderat och läst på mitt stickmönster men fick inte rätt på det så nu skrev jag ut ett annat på just den biten där jag fastnade så får vi se om det hjälper. Efter Bones kommer promenaden *skönt*

Söndag med träning, pyssel och julbord

Nu skall jag och käre Prinsen gå iväg och träna. Det är i förebyggande syfte inför eftermiddages julbord. Gott det kommer bli =)

Efter träningen blir det mysbrunch *mums* Sen blir det även lite cernitlera lekande. Skall se om jag kan fixa lite till mitt julklappasbyte samt göra lite figurer till som skall vara i de ljusen som skall göras på jobbet.

Lite stickande lär det nog också bli. KÄnner att jag har hyfsat koll på mina julklappar. Det går sakta framåt. Men framåt i allfall. Får sitta och sticka som en galning kvällaran innan julafton :P Prinsen jobbar natt så han är inte hemma och underhåller mig.

Nu är det Powerträning på train in. Heja mig =)

Bloggen är nu fixad =)

Nu är jag nöjd med utseendet på bloggen. Vad anser ni läsare?

Jag skall nu bege mig ut i köket och värma lite glögg samt ställa fram mina pepparkakor så jag blir lite snäll till i morgon :P

Bokat 500 =)

Idag har jag bokat biljetter åt mig och prinsen. Vi skall se 500 nästa lördag och gå ut och äta sen. Så mysigt det kommer att bli så roligt, hoppas jag. Jag såg det med mitt gamla jobb förra året och det var jättekul =)

Igår var det julbord med mitt jobb. Det var helt okej mat. Underhållningen var inte jättekul... I morgon är det julbord med Prinsens och mammas jobb. *gott*

Kvällen kommer att fortsättas med glögg och pepparkakor. Det blir första glöggen för i år för min del. Pepparkakor har det blivit en del men godast är de med glögg. Kommer även att sticka på julklapparna som är under produktion.

Nu skall jag fortsätta se om jag kan få ordning på bloggens utseende. Försöka duger =)

Julbord och bara avmaskning kvar

På första julklappen har jag nu bara avmaskningen kvar. Kunde inte göra den igår då jag inte hade all information till den =( Men idag skall det bli av =)

I kväll är det julbord med jobbet. Det skall bli spännande. Hoppas på god mat =) Respektive får följa med så Prinsen skall med. Han kommer och möter mig på jobbet och sen åker vi gemensamt dit. Eller går :P På söndag är det julbord med Prinsens/Mammas/mitt gamla jobb. Där skall jag också följa med.

Detta resulterar i att lördagen skall vara en lugn dag, hoppas jag. Med lite träning och mycket stickat. Skall även göra lite fler cernitfigurer att ha i ljusen som skall göras nästa vecka =)

Snart klar med första julklappen

Jag blir nog klar med första julklappen idag. Det kommer bli riktigt trevligt =) Sen är det bara 3 kvar *ojoj*

Idag är det torsdag och det skall tvättas. Det är definitivt inte den roligaste sysselsättningen som finns men definitivt nödvändig.

På lunchen idag skall jag traska bort till Nova och se om jag kan hitta något att ha på mig på julbordet.

Var för övrigt ute och halkade runder i morse så när jag kom till jobbet vid 7,30 hade jag redan över 10 000 steg och det känns så bra =)


Igår fungerade inte blogg.se och idag får jag inte rätt på min layout

På datorn där hemma så ser min blogg inte lika dan ut som på jobbet. oavsett vad jag redigerade hemma så syntes inget. när hjag kom hit nu i morse och kunde logga in så såg jag att min blogg såg helt annorlunda ut jämfört med vad jag hade tänkt =( Men men.. det är bara till att försöka ändra. om det inte blir bra så kan man alltid välja någon av de som redan finns. Men vad tycker ni om utseendet här?

Måndag - en ny vecka med nya möjligheter

Idag är det måndag. Det innebär att det är en helt ny vecka att ta itu med. Förra veckan blev bra =)

Det är nu storstädat i lägenheten. Eller rättaresagt. Fönsterna är putsade, skåpsluckorna är avtorkade och mattorna är piskade. Det skall dammas, dammsugas och moppas golv oxå. Men det fixar vi i veckan.

Har fått sett klart BBCs version av Narnia och till det blev det en del stickat. Det känns just nu inte helt omöjligt att bli klar till julafton. I värsta fall får jag sitta uppe natten den 23 då prinsen ändå jobbar och inte är hemma hos mig.

På stickamera har nu jultävlingarna satt iågnge och de ser spännande ut. Skall definitivt försöka lösa korsordet och vara med och tävla. Jag är ju en tävlngs människa =)

I går när vi skulle gå och lägga oss utspelades följade disukssion i det Boströmska hemmet
Jag - Har du sett min bok?
Prinsen - Nej det har jag inte
Jag springer runt i hela lägenheten och letar
Jag - Har du verkligen inte sett min bok?
Prinsen - Nej, jag har inte sett din bok
Jag letar ännu mer, av en händelse tittar jag i stora bokhyllan och där är min bok
Jag - Jag har hittat min bok!
Prinsen - Var var den?
Jag - I bokhyllan. Men vad gjorde den där? Varför har du satt den där? Då visste du ju vart den var!!!
Prinsen - Oj, var det den boken du letade efter. Det trodde inte jag. =)

RSS 2.0