Kortärmad pippitröja

har för tillfället en kortärmad pippitröja. Känns bra =) hoppas på att sticka klart en ärm tills att VM är slut. Då har jag bara en kvar sen *skönt* Ska bli mys att påbörja nästa tröja. Att lära mig sticka är bland det bästa jag har gjort. Det är så otroligt avkopplande =)

Var och fikade igår med Emilie, en gammal klasskompis, det var trevligt =) Passade på att köpa en tröja då oxå. Grön *mys* Ska nu strax iväg och handla till i kväll sen blir det SVTs repriser från i natt med tjejernas höjdhoppsfinal.

Provlappen är godkänd

Har fått godkänt på min provlapp. Skönt =) Då är det bara för mig att vänta på att ledtrådarna ska komma fram.

Ska sätta mig och äta kvällsmat nu sen blir det tv och pippitröjans ärmar. har ju inte stickat något  på den idag *abstinens* :P

Provlapp

Har nu stickt min secret provlapp. Så här blev den. Funderar på om jag ska ha en storlek större på stickorna. Men samtidigt är den precis så stor som den ska vara. Svårt val :P


Axlarna är ihopsydda

Har sytt ihop axlarna på Pippitröjan. Glad. Håller nu på med min provlapp till min secret sjal =) det går framåt man ser nu mönstret och det ser ut som bilderna på sidan =) ska ta med den till Annika och Viveka i morgon och ha de att mäta den till mig. Funderar på om jag ska ha ett nummer större stickor. Men om jag behöver det måste jag köpa =S det paret jag har sitter i en annan sjal. Men det är smällar man får ta =)

I mål =)

Är nu klar med bakstycket till tröjan. Håller på att fästa alla trådarna nu. Det är ju en del *tråk* sen är det att sy ihop axlarna och börja sticka ärmarna. Hoppas att de inte tar så lång tid att göra =)

Törnblad och Holm i final just nu *heja heja*

Verkligen på målrakan

Är på upploppet nu med min tröja. Har 6 varv kvar att sticka, med avmaskning. Detta har gått över förväntan. Kommer att fortsätta Gren 2 med armarna på min stickning nu. Är inne i en bra fas då det går otroligt fort att sticka =)

Är det för övrigt någon som såg slutet på Morden i Midsomer igår? Somnade när det var 10 minuter kvar =(


Provlapp

Ska snart göra min provlapp till min secret-of-chrysopolis -Shawl hoppas att den blir som den skall vara. Annars blir jag arg. Fick tag på jättefint garn i Landskrona. Sprang inom där när jag ändå var i staden.

Detta resulterar i att det blir två nya sjalar i att göra listan. Jag som hade planerat att inte påbörja något nytt på ett tag. Men det är så det kan bli.

Min sjal som jag har börjat på för ngn dag sedan har börjat ta form nu. Man kan börja se en antydan till mönster. Mycket trevligt. Det är betydligt lättare nu när man har lite mönster att jämföra med för att se om man har gjort rätt eller inte.

Dags att återgå till stickningen och provlappen.

För övrigt är jag påraksträckan i min VM stickning har ungefär 20 varv kvar skulle jag tro

Intervju

Ska till Landskrona på intervju. Nervös. Kom ner till Lund och köpte böckerna. Sen ringde dem.

Detta ger mig ett ypperligt tillfälle att gå in till Annika och Viveka och köpa garn till min secret of chyrpolis sjal... =)

Honeycomb lace Shawl

Håller på för fullt även med min sjal. Har dock inte kommit så långt med min som vissa andra har gjort. Fusk. Tycker att deras ser bättre ut.... Men min kanske skärper till sig så småningom. SKa sticka på den en massa idag *Hoppas* Får sen se om min blir någerlunda lik de andras. Men men... Det blir nog bra =)

Ska idag iväg och träna och även köpa kurslitteratur. Det är sånt som blir dyrt men måste göras.

VM stickning

Min VM stickning går framåt har nu nått upp och avmaskat för ärmhålerna. Det går framåt. Kommer nog att gå i mål med tröjan klar =)

image27

Hade lite problem med min sjaltickning men det har löst sig nu, hittade felet =)


Rättelse

Som min mor var inne och påpekade undrarjg hur mycket garn (i meter) det går på 100 gram. Och mor det står i instruktionerna att det skall vara ca 200 gram garn och det ska vara ca 1600 meter. Det vill säga mycket fint garn!

Får fortsätta leta. Eventuellt har farmor garn hemma hos sig som man kan få lov att få. På något sätt skall det lösa sig. Instruktionenrna säger Lanceweight - yarn 800m/100gr. Om någon vet vad Lancewaight - yarn är för något får ni gärna omtala det för mig!

Har fått måtte på provlappen. Kanske ska åka till Landskrona och höra med dem om de har något garn som jag kan använda.. *fudnerar* fast de har inte öppet idag. Det finns en garnaffär här oxå. Men vad händer om garnet inte passar. Kan man lämna det tillbaka här oxå *funderar*

Honeycomb Lance Shawl

Ett nytt projekt trots allt. Har gått med i två internetstickningar *ojoj* båda på tyska *OJOJ* får se hur det ska gå. Som tur är mösterna på engelska. En förutsättning. Jag vet dock inte vad jag ska ha för garn. Hitade två härvor här hemma. 200 gram per härva merc. 6/2 står på banderollen, samt att det är pärlgarn. Någon som vet hur långt det är per 100 meter?

1/3 klart

Ca 1/3 är klart av mitt bakstyce. Tror att jag klarar av att bli klar tills när VM är slut *hoppas* vill bli klar så jag kan använda den. Det hade varit fint att ha den på uppropet men jag tror inte det är möjligt. 2/3 bastycke + 2 ärmar + montering på 1 vecka = lite väl höga ambitioner. Har tidigare sagt att den ska vara klar till i början av oktober vilket är ett mycket rimligare mål =) Det är VM på två så det är strax dags att massa sig dit för att se hur det går och givetvis STICKA!


VM blogg

För tillfället är det inget VM stickande. Ska strax börja med det igen =) Min VM stickning är numera *tada* att sticka bakstycke tpå min Pippi tröja. Får se om jag lyckas med det. Har iallafall börjat bra. Har stickat mer på tröjan igår än vad jag har gjort på länge. Får dock inte ta med den i kväll till festen. Men hoppas ändå att jag ändå hinner bli klar med baksidan.

Ser för tillfället reprisen från nattens sändningar. Dock såg jag Carros hopp i höjd. Ska nu se häcken. Vet att hon inte vinner men det är kul att se det i allafall. Hon leder dock efter två grenar: Höjd och häck. Hon vann höjden på 1,95. Hon hoppade på 1,98 men rev. Totalt leder hon med ungefär 50 poäng och om man jämför man med hennes rekord i Paris 2003 på 7001 poäng så ligger hon bättre till efter dessa två inledande grenarna än vad hon gjorde då.

Hejja Carro och hejja min tröja =)


VM stickning

Jag har gått med i VM stickningen hos http://bortaboijn.blogg.se

Har ännu inte bestämt vad som skall stickas. Kanske ska ha som mål att var klar med upprepningen av farmors mormorsrutor filt eller att bakstycket på pippitröjan ska vara klart när VM är slut. Det är svårt =) men roligt :P

Helg!

Idag är det fredag vilket innebär att det är helg. Skönt. Frågan är dock vilket sticke jag ska ängna mig åt i helgen. Ska på grillfest i morgon kväll och behöver där med mig ett projekt som är lagom lätt att man kan konversera. Pippi tröjan är ett sådant projekt men tyvärr är den vit och eftersom festen skall vara ute är det inte bra med vita stickprojekt. Antingen får det bli mors grytlappar, som skulle varit klara för länge sedan, eller så får det bli min virkade duk. Har ett tag på mig att fundera.

Ska idag ägna mig åt tvätt och pappersarbete. Samt försöka läsa lite i Potter boken. Alla andra har ju läst klart den!! Samt givetvis sticka lite oxå.

Arbetsförmedlingen

Besöket idag gick bättre än det i måndags skönt. Men det var inte det jag skulle skriva om här.

När jag kom till af tog jag ett nummer och ställde mig att vänta. Då ropar en donna (lärcentret i byn är på samma ställe) hon var så imponerad över mig och min sticking. Hon gillade det skarpt och undrade om jag inte skulle sälja tröjan istället för att behålla den =) Tar det positivt även om jag ska behålla den för den är så fin och den är min. Tror detta gav mig en pusch att ta tag i den och verkligen jobba på så den blir klar till när höstmörkert kommer.

Inte mycket stickat =(

Usch.. har inte stickat mycket nu heller.. Känns inte bra. Sitter för tillfället och tittar p åtoppen som jag inte får lov att börja med förrän jag är klar med min andra tröja, även om jag vill börja nu!!! Har dock ett problem med min topp som jag ska göra och även har garn till. Vet inte vilken storlek jag ska göra den i. Tror att det tar tid att sticka då det är spetsmönster i den. Och med tanke på att jag jobbar på att minska i storlek vet jag itne riktigt hur jag ska göra. Ska jag sticka den så at den passar nu, med risk att den är förstor när den är klar eller ska jag sticka den i den stoleken jag vill ha när jag är klar, med risk att aldrig nå dit eller ska jag ta ett mellanting... Detta är så svårt!! Vill även börja på Mrs Weaslys väska men även det får vänta. Där har jag inte ens garn så det är omöjligt att börja =S

Har idag hållt påatt sortera papper och ha mig. Försöker fixa mina examina. Det är inte det lättaste. Har dock fått reda på hur jag ska göra nu. Ska bara bestämma mig för vilka kurser jag skall ha med i examen och vilka jag ska ha intyg på. Har ju så många kurser attt jag itne vet vad jag ska göra av dem =)

Skåneresa

Var skåne runt igår. Missade Ystad och Glimmingehus =( men man kan inte göra allting.

Började med att åka till Brösarpsbackar, där vi åt lunch på brösarps gästgiveri. Sen blev det kungagraven, stens huvud alestenar (bilden är från ales stenear). Samt en massa annat också. Åkte från Kävlinge vid 12 och var hema 20,30 det var en lååång dag. men mysig
Eftersom det var jag som framförde fordonet vi åkte i blev det inget stickat för min del =( tror det räknas som trafikfara om man gör det

Utflykt =)

Det är utflykt idag oxå. Det är alltid trevligt. Dock är det så att idag är det jag som kör hela tiden och vad jag tror enligt min passagerare så får jag lov att låta bli mitt sticke och virka hela dagen *panik* om vi kommer tillbaka till staden i rimlig tid. OM det så sker är det stickcafé i Landskrona idag och det är så trevligt =)

Harry Potter stickning

Jag är så frästad att sticka en väska ur Harry Potter boken. *vill ha* Men det får jag vänta med för att jag har annat att göra så länge. Mormorsrutorna är på väg att vara i betydligt fler men betydligt mindre beståndsdelar =) Pippi tröjan är oxå på god väg =)

Ska nu lämna in min uppsats i rättssociologi. Den känns ok. Ska bli intressant att se vad jag får för resultat.

Var på ams idag. vill aldrig dit igen!

Hemliga projekten är inte hemliga längre

 Här är far i sin nya slips samt även en bok som matchade till det hela. För tillfället står det PRÄLLE på den och det är med avseende på hans yrke som prest =) Dock behöver slipsen stärkas något innan den kan användas

 Här är mor med sina presenter en virkad duk, stickade pulsvärmare samt en bok om golf.

 Bättre bild på mudden

 Bättre bild på duken

Nu håller jag på med bakstycket till min pippitröja. Målet är att den skall vara klar i oktober =)

Blev klar =)

Duken är klar. Ska bara strykas.
Framstycket på pippitröjan blev klart. Ska bara fästa trådar
Känner mig nöjd

Ska nu skriva uppsats i 1,5 timme och sen är det dags att packa och byta om. Ska sova hos föräldrarna i natt och sen är det racing i morgon (harfått klartecken at ta med mig sticke)

Håller på att ladda batterierna till kameran så jag kan ta med mg den idag och visa hur papegoyskjutning går tll samt även racingen och givetvis min stickning =)

Duken är nästan klar

Ska bara fästa trådarna och stryka den sen är den klar *glad* fixade det sista när jag var på gården med älsklingen.

Pippitröja i kväll för hela slanten =) måste bli klar med framstcket på påbörja bakstycket i kväll

Det är inte många dagar kvar innan mina hemliga projekt ska avslöjas =)

Bilder både på de hemliga projekten och duken kommer inom ett par dagar

Ska nu jobba på uppsatsen i 5 minuter till sen ska jag möta min andre älskling och handla

Fullt upp idag

Min dag ser ut som följande (=inte mycket tid till stickning)
* Diska, plocka i ordning osv
* Till mor och kopiera papper
* Hem och skriva klart uppsats
* Söka en massa jobb
* Möta älsklingen kl 15,10
* Handla med älsklingen
* Laga middag
* Diska
* Först här kommer möjligheten att sticka och se på tv

Prioriteringslistan för sticket är
* Virka duken
* Pippi tröjan
* Opal strumporna
Varav de två första MÅSTE bli klara idag, kanske bäst att sätta igång...

Bilstickning

Jag sitter här och funderar på vad jag ska ha med mig och sticka i bilen. Kom inte så långt med pippitröjan att jag kan ta den med, det är svårt att mäta cm när bilen rullar. Tror att det får bli min virkade duk, kanske äntligen kan bli klar med de små uddarna, 48 stycken samt mina opalstrumpor.

Far och farmor kommer snart hit det är med dem jag ska ut och roa mig. Ska först bara äta frukost här. Det blir första gången som farmor är här =) Sen vet jag inte var vi ska men det löser sig alltid =)

Har bestämt mig för att inte bry mig om min uppsats idag. Ska ta den i morgon i stället. Har en uppsats kvar att analysera bara. Handledaren gillade det jag har skrivit hittills. Det var bara en liten grej jag skulle tänka på. Blir nog klar till deadline trots att jag fick feedback en vecka sent.

Dags att sätta på kaffe till de där två gästerna och te till mig

Pippitröja

5707Jag har fått förfrågan om vad Pippitröja är för något. Här kommer en bild hämtad från www.svartafaret.se. Jag har nu kommit så långt att jag har maskat av för ärmhålet på framstycket. Det innebär att jag inte har så mycket kvar att sticka på det =) Kan nog bli klar med det idag *måste* så får duken, struporna eller bakstycket följa med mig, far och farmor på utflyt i morgon.


Hemlis 2 frågor

1. Vilken sorts garn tycker du mest om? (Ull, akryl, bomull osv.) Är det något material du absolut inte tycker om?

Tycker om de flesta sorters garn. Har ingen speciell favorit. Jag gillar inte garn som känns som bommulstussar, varken i tort eller blött format.

2. Vilka är dina favoritfärger?

Klara färger går alltid hem. Även garner med olika färger på

3. Är det någon färg du absolut inte tycker om?

Bege och pastellfärger är inte de jag gillar mest

4. Vilken sorts stickor tycker du bäst om/använder du helst? (Trä, metall, plast? Rundstickor, raka, strumpstickor?)

Rundstickor helt klart. Har inte så många bara 7mm, 5mm och  4,5 mm. Dock har jag de felsta i vanliga metallstickor

5. Hur länge har du stickat? Anser du dig vara nybörjare, avancerad eller mittemellan?

Stickat sedan ett år. Är på nybörjar/mittemellannivå

6. Dricker du kaffe? Te?

Älskar te

7. Är du allergisk mot något?

Getingstick, sötningsmedel och kallvatten (fin blandning)

8. Vilken slags musik tycker du om?

Svenska Akademien, Imperiet är det jag gillar mest

9. Favoritgodis?

Choklad är aldrig fel. Dock äterjag itne mörk choklad. Lakrits är inte heller något jag gillar

10. Håller du på med någon annan "skapande hobby", förutom stickning? (Spinna, scrapbooking, virkning osv.)

Virkar

11. Vad tycker du är roligast att sticka? Mössor? Sjalar? Tröjor? osv...

Jag tycker de mesta är roligt, speciellt när det är nytt =) Tröjor och strupor i färgglada garn är det bästa

12. Prenumererar du på någon sticktidning?

Nej

13. Har du något drömprojekt på önskelistan?

Nej, brukar fixa drömprojekten, eller i allfall material ganska direkt.

14. Använder du pulsvärmare/handledsvärmare? I så fall, vad är ditt handledsmått?

Till vintern hade jag tänkt prova. 17 cm i omkrets där klockan sitter

15. Tycker du om att sticka pulsvärmare?

Har stickat två par, det räcker

16. Stickar du sockor?

Har inte stickat till mig själv än, bara till älsklingen och svärfar

17. Vad har du för fotstorlek? (T.ex. längd, omkrets på tjockaste stället.)

Har 42 i skor. Ganska stor vad. Står stadigt

18. När fyller du år?

29 juli

19. Stickar du med pärlor?

Har gjort det men det var jobbigt

20. Vilken slags böcker (ej stickning) läser du helst? (Deckare? Fakta? Romaner?)
Deckare är bara så bra!
 

Hemlig2

Har nu bestämt mig för att gå med i hemlig2 hos www.stickamera.se ska under dagen ta och fylla i frågorna samt anmäla mig. tycker att det känns spännande =)

har fortfarande en massa uddar kvar på min virkade duk. Fattar inte att det kan ta så lång tid att göra *puh* måste jobba på så jag kommer någon stans. Ska på utflykt med far och farmor på torsdag. Tänkte jag skulle ta med så att pippitröjans framstycke blir klart. kan ju alltid sticka i bilen. kan dock bli svårt att mäta. får satsa på att bli klar tidigare. om jag blir klar typ i morgon kanjag ta med mig mina opalstrumpor. man ser nu att de börjar forma sig som mönstret enligt bilden =)

Blev inte klar med duken

Har ett halvt varv kvar lite drygt. Det tar en himla tid att göra de sista *puh*

Tittade igenom böckerna jag beställde. De är mys. Hittade en snygg sjal och en snygg tröja jag vill göra. För att inte tala om vilka häftiga strumpor *vill ha* hehe... får dock vänta med att köpa garn och så tills jag har gjort klart något gammalt först. Tror inte att min fångst klarar av så mycket mer garn än vad som redan finns däri....

Överkastet minskar stadigt i storlek men beståndsdelarna blir allt fler. Ojoj. Det blir nog bra till slut. Inbillar mig det i allfall :P Funderar på vad jag ska ha för färg längst ut. MÅlet är att göra två överkast så det är ett till mig och ett till fredrik som vi sedan kan sätta ihop. Funderade på att ha rött runt mitt och blått runt fredriks. Kan vara häftigt att göra en sådan kombination. Dock har jag en lång tid på mig att fundera på det. Överkastet lär ju inte vara klart än på ett tag.Pippitröjan går oxå sakta framåt. Borde ta tag i den oxå så jag är klar med framstycket till lördag som planerat. Har en sommartopp att sticka men den får jag inte sticka förrän jag har gjort klart pippitröja så det är bäst att jag fortsätter med den. Vill ju ha den klar så jag kan använda den nu i höst när det börjar bli kallt.

Stickmarkörer vill jag ha. Någon som vet var man kan få fatt på det?

Virkad duk

Har ett varv kvar på min virkade duk. Ser gott hopp om att bli klar med den idag.

Nästa helg ska jag först på papegojskjutning och sen ska jag på racing. Tänkte att framstycket på min pippitröja ska vara klart då. Har kommit så jag snart ska maska av för ärmålet. Det är inte omöjligt att hinna med det =)

Inte mycket stickat

Stickar inte så mycket för tillfället (inte sen igår :P ) däremot klipps det mer. HÅller på me överkastet. Det tar en himla tid *puh*

Funderar på att vara med i hemlis på www.stickamera.se. Det står där att man ska ha en hemlig e post är det den man ska anmäla sig med eller ska man ange den man brukar använda och istället använda en hemlig när man är i kontakt med sin hemlis *funderar*

Överkastet är sakta på väg ner i mindre beståndsdelar

Jag har nu på riktigt börjat disikera mitt överkast. Det tar sån tid. Garnet som det är stickat med är så gammalt och slitet att det enda vettiga att göra är att ta till saxen. Det finns ingen möjlighet att repa upp allting. Dessutom hade det blivit sånna småsnuttar av garn att det knappast är lönt att spara. Tänk sen när jag ska virka alla rutor och till sist sticka ihop dem. Det kommer ta en himla tid. Men så snyggt det kommer vara när jag är klar. Vill ha rutor till en dubbelsäng men tar det till en enkelsäng först och sen en till enkelsäng så kan man sen bara nästa ihop dem.

Mina opalstrumpor går sakta framåt. Nu ser man mönstret ganska tydligt. Är dock lite orolig att de ska vara försmå.. *ojoj* Men så fina är de *tycker om* Dock är det svårt att inte tappa maskor. Är jätteduktig på det.


Mormors rutor

Har nu fått hem mitt (farmors) överkast. Det är sönder både här och var. Håller för tillfället på att demontera det för att få loss rutorna så jag kan komplettera med nya samt laga de som inte är så farligt sönder. Ett evighetsjobb 144 rutor för en enkelsäng och jag vill ha till dubbelsäng *ojoj*


Opalstrumpor på g

Tog tag i mina opalstrumpor i måndags igen. Dock fick jag repa upp hälften igår. Men nu tror jag verkligen att jag är på g. Det känns så bra =) Har nu löst alla mina problem i allfall när det gäller att sticka skaftet. Får se sen när jag når ner till resten av strumpan men det skall nog lösa sig där med. I värsta fall så får jag sticka nederdelen slät. Men det är smällar man får ta ibland.

Igår var det stickcafé som vanligt mycket mys =) Lyckades med att bara handla för 38 kr. 20 kr för fikat och 18 kr för en flätsticka. Helt överkommligt.

Ett par strumpor på vila på och pippi tröja på gång

Har lagt ett par strumpor på vila. Det är mina opal strumpor. De vill sig inte riktigt med mönstret. Har problemet att ha större fötter än vad beskrivningen säger så jag måste ha fler maskor vilket ställer till problem, elakt. Har med avseende på det tagit fram min pippitröja igen och börjat sticka på. Framstycket är klart till hälften. Sen är det bara resten kvar =)

Ska snart till jobbet och sen är det Lund för träning och eventuellt syjunta. Får se hur jag orkar med det....

Färdiga strumpor på och till älsklingenSåhär fin blev älsklingen i raggsockorna som han fick =) Vet om att det inte är den bästa av bilder men man tager de bilderna man haver. Har nu tagit tag i strumpor till mig själv. Stickar de i Opal. Ska bara komma igång med dem så jag kan ha de på pauserna på jobbet här hemma ska jag sticka på min pippitröja =)


En halv strumpa kvar

Är snart klar med fredriks strumpor. Då kommer det en bild med dom i =) Vi ska nu till Lund. Ska där handla träningsskor och kläder. samt mat till mysmiddag och film till ikväll =)

skulle ha ätit mysfrukost i morsen men vi försov oss och vaknade först nu vid 11 (så går det när man slutar mitt i natten = 02) Inte lönt med mysfrukost för då hade vi missat butikerna

dags att återgå till strumpa nummer två

En strumpa klar oc Harry Potter är slut

Blev klar med en strumpa igår kväll/inatt. Den passar mig perfekt. Hoppas att den passar mottagaren lika perfekt =) Det bör den göra då vi har samma storlek i skor. Ska ta itu med den andra strumpan idag. Om det blir som igår är jag klar med den i morgon. Enligt Fredrik, min älskling, är det min dag i morgon (fyllte år i fredags men var borta då) så han ska laga mat och fixa. Det innebär att jag ska få lov att läsa och sticka precis hur mycket jag vill under den tiden och den är det film =)

Har börjat läsa Harry Potter och halvblodsprinsen nu. Detta för att frächa upp minnet om vad som komma skall när jag börjar läsa den sista boken. Serien är så bra man vill ju inte att den ska ta slut!

Har nu äntligen fått feedback på min inlämningsuppgift. Det känns så bra, kan nu sätta igång och börja arbeta med tentan. Önskar dock att jag hade fått feedbacken betydligt tidigare. Skulle ha fått den torsdag förra veckan så jag ligger en vecka efter =(

Dags att åka till jobbet

Boken är slut och strumpan är halvvägs. Kanske hinner klart med den i kväll. Det beror på om det är mycket att göra.

Ska först köpa två böcker om stickning från adlibris. Ångrar att jag itne köpte de tidigare i veckan =( då hade jag haft dem nu....

Sen är det ICA och kvällsmat, joggi och macka med keso

Strumpor

Håller på att sticka strumpor nu för glatta livet. kan behövas i höst. duken skall förhoppningsvis bli klar i veckan.

sitter för tillfället och läser igenom harry potter och fenixordern. detta samtidigt som strumporna stickas. målet är att bli klar med boken och en strumpa idag så jag kan börja på strumpa nummer två i morgon och nästa potter bok =)

helgen skall tillbringas med att ta det lugnt och få middag lagad av älsklingen. det betyder att jag får sticka, bada och ta det lugnt hur mycket jag vill!!!

Virkar duk

Håller just nu på att virka en duk. Får se hur det går. Första gången jag ger mig på det =)
Tack Ulrika på www.stickamera.se som la till mig bland bloggar. Antalet besökare har ökat dramatiskt. Känns bra att det är fler än mamma som tittar på bloggen, och Julia förståss =) lämna gärna kommentarer

RSS 2.0