Dags att gå till jobbet

Sitter nu och väntar på att älsklingen min ska komma hem så vi kan gå till jobbet. Har inte kommit under fund med vad som skall ätas till kvällsmat men alltid blir det något =) FÅr gå till ICA efter att vi har kopierat det vi ska.

S har gett mig råd om hur man kan använda magic loop och dominostrumporna samtidigt. Tack. Får försöka när jag är klar med de strumporna jag gör nu.

Måste idag fixa inköpslista till i morgon. Det som står överst är rundsticka 2,5 mm 80 cm till muddarna i pulsklubben. ska även försöka hitta garn till svampmuddarna. Kanske lite nytt strumpgarn oxå *ojoj* dyrt det här låter :S

Kort från bytesvän

Glömde säga det igår. Men i går kväll när jag kom hem låg det ett vykort i brevlådan. Det händer typ aldrig. Såg att det var från C som jag skickade min sjalbytessjal till.  blev glad =) Det var ett fint kort med Åländska folkdräkter på. För er som inte vet dansade jag själv folkdans i 6 år och har själv en folkdräkt. Det var ett passande kort med andra ord =)

Idag blir det till att plugga duktigt fram till 12. Ska då försöka fixa någon snabb lunch. Får se hur jag lyckas med det. Ska sen iväg till jobbet och fixa där. Får se om jag stannar eller om jag går hem. Kl 16.30 är det dags att dags att stämpla in och jobba duktigt hela kvällen. Om jag stannar kvar så blir det nog en del stickat.

Använder mig av magic loop till mina bytesstrumpor. Har nu kommit till 2/3 av skaftet på båda strumporna =) målet är att ha kommit förbi hälen tills på måndag. Får se om jag hinner. Ska iväg till Malmö och shoppa i morgon hos Fröken Garn =) Ska handla till pulsklubben och sockklubben. Har tyvärr fått höra att i allfall ett av mönsterna där är det svårt att använda sig av magic loop. får läsa igenom instruktionerna noggrannt och se vad som står. till pulsvärmarna skall det inte vara något problem =)

Kväll nu =)

Nu får det vara nog pluggat för idag så det så *puh* Är så jätte trött. Inte bra alls. Ska nu masa mig ut i köket och göra spenatsoppa till mig *mums* sen blir det tv och strumpstickning. Måste gå och jämföra februarimönstret med ett annat mönster jag har. har ändrat lite i mönstret och måste kolla så att det blir rätt. =) eller avigt *tihi*

06,17 och 2 besökare

Klockan är inte mer än 20 över sex och jag har redan haft två unika besökare. Inte illa :P vet dock inte om det år så att de tittade in strax efter midnatt eller när den kom =)

Idag är de torsdag och en dag full med aktiviteter
Ska åka med tåget 7,10 för att gå på spinning =)
kl 10 - 12 är det föreläsning med redovisning *vill inte*
12 - 14 är det lunch =) förhoppningsvis lite pluggtid
14 - 16 är det föreläsning nummer 2 (nytt ämne)
16.39 går tåget hem
17 - 18 kvällsmat
18 - 20 två timmars duktigt plugg
20 - 21 antikrundan (hej föräldrarna)
21 - 22 förbrytelsen

Två timmar sticktid borde detta resultera i. Inte helt illa, eller?

Hemma igen

Då var man hemma igen efter träningen. Har faktiskt fått plugga en massa på den timmen då jag varit hemma. otroligt. det innebär att jag skulle kunna sitta framför tvn och sticka resten av kvällen. tyvärr finns det bara ett problem med den lösningen. det är INGET kul på tv *morr*

har gjort första hälen på först februaistrumpan =) det går framåt.

Hjälp mig!!!!

Hur gör jag för at tkunna lnka till resten av mina inlägg. Det är ju jobbigt att gå in i kalendern varje gång för att leta upp vad man ska läsa. Önskar ha en direktlänk till nästkommande 15 inlägg. Snälla hjälp mig med hur jag gör för att fixa det!!!

Sorterar bland mysterierna =)

Jag har nu sorterat mina mysteriestickningar. Ska kolla så att allt ser ut som det ska =) Det hade inte varit fel att stickat en del av de mönsterna som finns. Massa fint, men det är sånt som får vänta tills man har mer tid. Tid är något som jag inte har tillräckligt av för närvarande... =(

Har konstaterat att jag har mönster till för många mysteriestickningar.. samla på dem =)

Hällappen är klar

Hällappen är klar på första februari strumpan *wiie* känns fint. det är ett trevligt och lätt mönster =) Bytesstrumporna går framåt. Har gjort ungefär halva skaftet. men eftersom jag stickar båda strumporna på samma gång så är jag näsan vid hälen på den första *tihi* så fint man kan linda in det

gjorde i gårkväll stickmarkörer till mor. gjorde 5 hon hade beställt 4. hoppas att det är några som kommer att falla henne i smaken =)

idag blir det nog inte mycket stickat. fullt upp med skolan hela dagen =S har en massa saker som måte göras klart. bland annat förbereda en redovisning inför i morgon. läsa in mig på morgondagens föreläsning. göra inlämningsuppgift och kunskapstest samt läsa lite annat matnyttigt.

Fortsatt redigering

Har redigerat här i bloggen. Har inte fått det riktigt så som jag vill *snyft* men känner ändå att den är bättre nu än innan. Eller vad anser ni =) All kritik är bra :P

Har inte fått pluggat något, lite smått ångest. Men man kan inte hinna allt här i världen, eller hur =)

Ska snart sätta mig farmför tvn. Pyssla och se på Simpsons =)

Har köpt pärlor

Jag har idag införskaffat pärlor. Trevligt =) Ska använda mig av dem för att göra stickmarkörer till mors hemlis.

Ikväll kommer det inte hända så mycket. Ska kola upp vad som ska göras i morgon. Läsa ett par bloggar. Ta det lugnt och vila upp mig.

Pysslandet blir det först om ett par timmar. Ska äta kvällsmat samt plugga lite. Dessutom pysslar jag bäst till TV och det är först om 2 timmar den visar något roligt =)

Var på akademibokhandeln idag. Bytte bara bok vilket var tur, skulle jag ner i kassan hade jag fått köa i en hel evighet för att komma fram =)


Blandad uppdatering

Har nu uppdaterat bland mina bilder. De flesta av mina stickalster finns nu på http://www.flickr.com/photos/kida1984/  det är bara till att gå in och tiitta och se om ni hittar något av intresse

På lördag ska jag och mor antagligen till Fröken garn. Ska där passa på att handal till min hemlis. Man kan ju inte handla allt garn på samma ställe eller hur =)

Mina bytesstrumpor går framåt. Känner att jag kommer hinna bli klar med dem i tid. Värre är det med det med marsmönsterna i sockklubben. Det är synd att man inte bara kan ägna sig åt att sticka HELA tiden :P

Dagen ser ut på följande vis
9-9,45 plugga
9,45-10,15 ta mig till lund
10,15-11 byta bok och titta på pärlor
11,15-12 afro med L
12-13 duch och lunch
13-14 grupparbete
14-16 seminarieföreläsning
16-17 förberdelse med p inför redovisning
17-18 hem
18-19 kvällsmat
19-20 plugg
20- tv

intressant dag eller hur =)

Disktarsbytes disktarsor

Dess disktrasorna skickade jag iväg till Annicka

 

Det till vänster heter krusbärsmönster, me like, det andra är ett egenkomponerat hjärta =)

Snart är första rapporten klar

Har snart gjort första mönsterrapporten på strumporna i knit mores sock swap. hade tänkt att använda mig av tre eller fyra rapporter på skaftet. sen är det dags för hälen. har inte riktigt koll på hur den skall göras, men alla problem är ju till för att lösas =) Det är jättekul att använda sig av magic loop (allting är kul när det är nytt). ska nog skaffa mig en rundsticka i 2,5 mm oxå så jag kan sticka pulsvärmarna på rundsticka oxå. *tihi* men det får införskaffas nästa vecka.

Det kommer bli en dyr runda då.
* garn till te & garn bytet
* garn till hemlispaketet
* garn till pulsvärmareklubben
* garn till strumpklubben
* stickor till pulsvärmareklubben

Men det är så roligt =)

Måndag morgon

Måndag idag. Jag är så otroligt trött att det inte känns smom om man varit ledig i två dagar :S Idag är det fullt upp med skola hela dagen. Eller nästan i allfall

10-12 föreläsning
12-14 gruppuppgift
14-16 pm (stackars p som får vänta tills vi är klara i gruppen)
16-17 spinning
17-18 styrketräning
18-19 kvällsmat
19-20 plugg
20-22 tv

under den timmen mellan 19 och 20 ska jag hinna färdigställa vårt pm. tror inte det kommer gå så bra men jag har inget annat val. fast ska ta och börja med det nu så det inte är lika mycket kvar sen =)

vill börja på klubbgrejerna nu. men det går ju inte *snyft* måste göra klart något gammalt först innan jag kan börja. eller. måste bli klar med båda paren sturmpor innan jag kan börja på ett par nya. för att göra pulsvärmare räcker det med att ett par av strumporna är klara.

Pulsmönster och strumpmönster

Har nu fått mars månads mönster till stickameras klubbar. de ser spännande ut. det blir ju inte bättra av att det är dubbelt i både pulsklubben och i strumpklubbe. ojoj hur ska jag hinna? jag är inte ens halvfärdig med den första från februari månads... men men. skriver ut mönsterna så kan man alltid göra de senare eller hur =)

de ena pulsvärmarna där ska man sticka mönster i olika färger. undra hur det kommer att gå. har inte gjort det tidigare..... och med det ena strumpmönstret är det dominostickning som gäller.... spännande =)

Fått kompis och klarat test

Jag har nu fått min garn och tebytar kompis. Nu återstår bara projeketet med att komma på vad för slags garn och te jag kskall skicka. Men det är världskliga problem eller hur =)

Jag har pluggat duktigt idag, i allfall vad gäller kursen aktie och värdepapperskunskap. Har bestämt mig för vilket ämne jag skall göra mitt projekt om, gjort 2 kunskapstest läst två områden och gjort en inlämningsuppgift. ska ta itu med att göra mitt PM i en kurs och sen förbereda inför vårt gruppmöte i morgon i en annan kurs. skulle även behöva plugga lite revisorsjuridik. men man an inte hinna med allting alltid, eller hur?

sticka har jag inte gjort någonting alls idag =( får se om jag kan hitta något mysigt på tv att sticka till sen. först fixa kvällsmat. morotspankaka =) *mums*

Hemlis paket

Så här såg mitt hemlis paket ut. Det är en dålig bild jag vet. Men vad ska man göra? Det är ett jättefint garn, fina pärlor och en disktrasa. Dessutom ett fint kort med uppmuntran om att sticka min egen brudklänning.

image87

Jättefint garn i helt rätt färger =) Me love. Ett jätte tack!

Fröken F:s adventskalender

Jag gjorde klart fröken F:s adventskalender för ett tag sedan. kom på att jag inte har lagt ut en bild på det vackra krypet än. men nu kommer det

image86

vet att det inte är den bästa bilden  men han syns i allfall =)

Sjalbytessjal 2

Detta är den sjalen som jag skickade iväg till min sjalbytes vän

image85

Pulsvärmare Mrs Beeton

image84

Så här ser mina Mrs Beeton ut. Är nöjd med dem =)

Kan inte sluta

Jag kan inte sluta att klappa och titta på det fina garnet som kom i lådan igår *tihi* Ett stort tack än en gång. Ska försöka lägga in en bild på det idag samt även lite bilder på det jag håller på med just nu och även det som jag tidigare har gjort *puh* en massa bilder på en gång... =)

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem, det gjorde han nu. Med färska frallor så det blir en ritkigt mys frukost.. =)


Hemlis paket

Jag har fått hemlispaket. Jätte fint garn och fina pärlor och mycket trevligt kort =) med uppmuntran att sticka min egen brudklänning!.Tack så jättemycket. Det var precis rätt färg!!! Jag ska lägga upp bild på det och på lite mer projekt som jag har gjort.

VM stickning favorit i repris

image673

Jag har anmält mig till VM stickningen. Det finns att göra hos Bortaboijn

Fixat mitt kunskapstest

Fixade kunskapstest 2 på första försöket. Det kändes fint =) Så duktig jag är =) Ska nu sätta mig ner och göra insändningsuppgift två. Eller ska se till att läsa det sista kapitlet först och sen blir det insändningsuppgift 2. När den är gjord blir det lite revisorsjuridik innan det är dags för redovisningsrätt. Fullt upp med andra ord =)

Fredag och helg

Nu är det fredag. Skönt. Ska ta det lite lugnt idag. Planeringen ser ut på följande sett

8,45 - 13 plugga duktigt
13-14 förbereda inför träningen
14-17 träna och så
17-18 handla
18 - äta middag, se på tv, mysa och sticka =)

Fick pluggat mer igår än vad jag hade räknat med och det är alltid trevligt. Ska nu bara ha tag på P och se hur det går för honom med vårt PM. Sen blir det att fortsätta vara lika duktig som igår.

A, vi kan ta en närmre beskrivning om 14 dagar =)

Klänning är beställd

Har beställt klänning nu. Tackar för alla kommentarer ja ghar fått. Vilken det blev och i vilken färg det får ni kära läsare se först i sommar =) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :P Fredrik vet inte vilken det blev eller i vilken färg =) Lite nyfiken får man lov att hålla honom

Om 30 minuter är det antikrundan. Skönt att få slitta ner och slappna av. Har varit på eee (arbetsmarknadsdag) hela dagen och väl hemma har det bara blivit plugg. I morgon fortsätter det med en massa plugg och sen träning och fredagsmys =)


Bäst att göra ett inlägg nu

Med tanke på mors kommentar så är det bäst att göra ett inlägg nu så hon ite får för sig att jag har försovit mig =)

Dagens planering blev inte riktigt som det var tänkt från början :S
6.45 - 8.45 plugg
8.45 - 10 ta på mig, fixa mig till skolan göra lite ärenden
10 - 16 eee ska även försöka hinna äta lunch samt lyssna på tre föredrag
16 - 17 gå inom butiken där jag köpte klänningen samt ta mig hem
17 - 18 kvällsmat
18 - 20 plugg
20 - 21.30 TV
21. 30 SÄNGEN!!!

sticka blir det till tv och eventuellt på tåget. får se hur det blir.... usch... hinner inte med allt som jag borde göra =(

Anmälan till garn och te

Jag är nu anmäld till garn och te =) älskar man garn och te så är det ganska självklart =)


Nej jag har inte försovit mig

Som rubriken ger intryck av så har jag inte försovit mig. Älsklingen och jag bestämde oss för att skippa ekomässan :( man hinner inte med allt. Så vi valde att ta det lite lugnt idag. Ska åka till Lund om 30 minuter och träna sen blir det till att träffa far och äta lunch. Träffa CM och se om jag kan få lite klarhet i mitt ämne =) sen träffa mor och prova klänning.

Jag blev i går klar med mina Mrs Beeds. Bild kommer senare =)

Igår trillade poletten ner för hur jag ska göra för att använda mig av magic loop *glad* 

Måste nu gå och leta upp mitt hänglås så jag kan träna duktigt. See you all folks =)


Tidag jämn vecka, det är stickcafé

Iad gär det stickcafé i min favorit butik *längtar* har inte planer på att köpa något men det brukar alltd bli något litet. Får se om jag kan hitta på något till min hemlis. tyvärr är det lite mer än 11 timmar tills det börjar *snyft* innan dess är det skola i  4 timmar. förhoppningsvis lunch och se lite pluggande. tror inte det kommer vara någora problema tt få dagen att gå =)

Dags att fixa frukost :P

Dags att stämpla ut

Nu rä det dags att stämpla ut och åka hem. Ska på vägen hem gå och handla bland annat mjölk. Det känns som om oavsett hur ofta man handlar mjölk så behöver man alltid handla mer hem :(

Väl hemma så blir det till att fortsätta plugga och fortsätta skriva PM. Idag har det gått betydligt lättare att skriva än vad det gjorde i helgen. Tror att det är för att jag mår betydligt bättre. Dessutom måste jag läsa artiklar till min kurs. räka på aktie och värdepapperskurse. med andra ord så har jag fullt upp fram tills det är dags för Anna Pihl klockan 20, CSI kl 21 och sen ER 22 (spelas in och ses i efterhand)

See you all folks =)

Om mig

Jag ser att många som är med i stickameras hemlisbyte har skrivit mer information om sig själva. Jag tänkte att jag inte skulle vara sämre.

Jag är Ida. 23 år gammal. Blir 24 i sommar. Ska även gifta mig den 9/8 - 2008 med min Älskling. Jag tränar och försöker aktivt gå ner i vikt. På min andra blogg http://kidassticksida.blogg.se/kidasviktisda kan man läsa om det. När det gäller stickning håller jag på att lära mig sticka med magic loop. har klämm på hur jag använder mig av en strumpa på rundsticka. den andra strumpan har jag inte riktigt löst än. men det kommer nog. är i stort behov av en rundsticka på 120 cm storlek  mm =)

NÄr det gillar stickning är det främst pulsvärmare och strumpor som gäller eftersom jag är med i stickameras klubbar. vad gäller garn gillar jag alpakka och mohär men även ull fungerar fint =) har kommit under fund med att naturmaterial är mysigare än akryl. Silke har jag inte provat men det hade jag inte tackat nej till....

Hoppas att min hemlis får lite mer information om mig nu =)

Om du skulle vara medlem på ravrely så heter jag Kida1984 där

Ny vecka nya utmaningarMåndag: Skola, plugg, PM, TV
Tisdag: Skola, plugg, PM, stickcafe
Onsdag: Eko mässa, lunch med far och älsklingen, träffa CM med far, prova klänning med mor, far och älsklingen, träna med älsklingen
Torsdag: EEE, TV
Fredag: Plugg, PM, TV, träna
Lördag: Plugg, träna, TV
Söndag, Plugg, TV

Allt som är TV är sticktid =)

Sökes: motivation, Finnes: PM

Jag har skrivit 1 sida av mitt PM. Har MINST 3 sidor kvar att skriva idag. Detta kommer inte gå bra *snyft*

Om 30 minuter har jag tvätttid. MInst 6 maskiner kommer det bli *suck* massa springande upp och ner bra för figuren mindre bra eftersom det kommer ta en himla tid. När första maskinen tvätt är på gå så ska jag börja göra middag. Kommer bli jordärsoppa med lax *gott* kommer nog vara lagom att äta den när jag kommer upp efter andra rundan nere i tvätten.

Det är inget på TV i kväll *snyft* kanske kommer jag fått skrivit något i stället *hoppas*

Oh jag och Älsklingen har fått el på balkongen så nu har vi hängt upp en hysterisk blinkande lampa (lagom till när alla andra plockar ner sina *tihi*)

Sköna söndag

Dagens sista vecka. Har precis ätit en mycket god frukost. Frallor och bröd *mmm* och gott pålägg

Ska nu sätta mig ner och skriva mitt förbaskade PM. 3 sidor text borde inte ta så lång tid att pilta ner men det tar ju så förbaskat lång tid att komma in i det hela =(

Är klar med min första Mrs Beads. Fick inte rätt på avmaskningen men jag är ganska nöjd med dem ändå. Men jag håller med Annicka om att de var pilliga. Jag ska göra en nummer två ändå =) kan bli en bra julklapp (tänker börja i tid :P)

dags att vara lite vettig så jag får göra något idag som är av vikt. har MASSA att läsa och tvätta och fixa balkongen *puh*


Mrs Beeds går framåt

Har nu kommit en bit ner på skaftet på min första mrs Beads =) Hade det inte varit för att det är en knepig avmaskning så hade jag nog blivit klar med den första idag. Men det är smällar man får ta =) Kommer nog komma en bit på mina strumpor med falska flätor istället =)

Usch.... jag har fått hicka det är jobbigt =(

Om 20 minuter börjar andra uttagningen till melodifestivalen. Då skall vi äta citron fromage och dricka vin =) samt sticka *givetvis* Ska även försöka få koll på avmaskningen. men det tror jag inte att jag kommer att lyckas med. Men vem vet =) har gjort "fel" på flera ställen och anpassat det så att det passsar efter mig.

Den stora frågan som råder nu är vem kommer vinna dagens delfinal? Det vet vi om lite mindre än 2 timmar.

Söker efter motivation

Jag söker efter motivation att använda mig för att göra mitt PM. Fattar inte vart jag har gjort av den. Suck.

Har gjort klar fromagen som vi skall ha till Melodifestivalen =) Räkor och vitt vin till huvudrätt.

Usch. Jag ska nu sätta mig ner och läsa föreläsningsanteckningar för att se om jag kan komma på något fint och vettigt att skriva. Har 3 sidor att pilta ner tills på måndag morgon. Dessutom har jag 3 andra ämen att läsa till. Inte hjälper det hela tiden att man bara nyser och nyser hela tiden förutom de omgångarna då jag snörvlar =(

Ska ta mig ett varmt bad oxå idag =)

Klar med ett till projekt

Har blivit klar med ett projekt till *wiie* det innebär att jag får lov att påbörja ett nytt. kommer nog börja på det i nästa vecka. ska idag ägna mig åt mina strumpor med falska flätor och pulsvärmare. hade varit skönt att bli klar med något projekt till :P fast med tanke på att dessa projekten är precis påbörjad.

ser på skidskytte stafetten. än så länge ser det okej ut för svenskarna. borde gå ut i köket och fixa efterrätten till i kväl apelsin och citronfromage *gott* annars kommer dagen ägnas åt att skriva pm. orkade inte göra något åt det igår =( vet inte hur jag ska hinna med att fixa allt som ska fixas men det kommer nog att gå.

i kväll blir det stickning först till melodifestivalen och lagom tills att det är slut börjar CSI Miamo *Love H*

Men men det skall nog gå bra med alla projekten

Kan ju inte lämna TVn innan stafetten är klar!!

Snart klar med ett gammalt projekt

Jag är snart klar med ett gamalt projekt. det känns bra. när jag är klar med det så får jag börja på ett nytt :P det som då ska påbörjas är sockbytet =) ska vara klar med dem i mars så det känns ganska lugnt trots allt.

är förtsatt väldigt täpt i näsan... inte det roligaste men man kan inte göra så mycket åt det. har precis ätit middag: tomatsoppa med kyckligfilé och gul lök *mums* i morgon är det lördag. tänkte försöka få tag räkori morgon och färskt och nybakat bröd.

snart är det dags för på spåret =) eller snart och snart kl 20. efter det är det american pie the wedding. har sett ett par av american pie filmerna men inte den. hoppas jag orkar se hela så jag inte somnar i någon reklam paus =)

Piggare nu

Jag är aningen piggare nu. Känner att jag orkar ta itu med mitt PM. Kan redigera lite i det =)

Indikatorn på hur trött jag har varit är att jag inte ens orkat att fundera på att ta upp mitt sticke =S

Har fått många synpunkter på val av känning men tar gärna emot fler. Väljer mellan två olika. Vilka säger jag inte :P

Idag är det fredag.... ska nu plugga (försöka) fram tills att älskligen kommer hem sen blir det till att mysa framför tvn och lägga sig tidigt. vill vara frisk i morgon!

Låg aktivitetsnivå

Idag händer det inte mycket här hemma. Borde ha avverkat 2 timmar revisorsjuritik och vara påväg mot 2 timmar post enron samt 2 timmar redovisningsrätt men gör jag det? nej istället sitter jag hemma och försöker skriva på mitt och P:s PM.

idag är det på spåret på tv =) det är 1 timme stickktid. kan nog hitta mer om jag vill... =) usch. för tillfället orkar jag inte göra något alls. vet inte hur jag ska orka ta itu med pm:et

ska gu ut i köket och se om det finns något gott för mig att äta till frukost så jag vaknar. te är gott men det hjälpte inte för att komma igång.

fick idag mitt brev från försökringskassan hade fåt 5 kr förlite i bostadsbidrag 2006. det är sånt man får leva med =)

Är i skolan

Sitter nu i skolan och väntar på PAtrik. vi ska göra PM till en av kurserna som vi läser.
Är ruskigt seg i huvudet.... har åkt på värsta förkylningen. I eftermiddag är det tänkt att jag ska gå på speed dating med Öhrligs och SEB. har inte fått någon bekräftelse på min anmälan men tänkte gå dit på vinst och förlust. kanju inte förlora något på det =) dock vet jag inte om jag orkar riktig.t det är ingen hitt att vara förkyld!

I kväll är det antikrundan =) och sen förbrytelsen =) mys.... gjorde klart adventskalenderstickningen igår. vet att jag är sen =) men nu har jag ett projekt mindre.... när ajg är klar med ett till får jag börja på mina bytesstrumpor.

Jag skulle vilja ha en låååång 3 mm rundsticka. undra om det går att få tag i butiken.... 120 cm... det räcker inte med 80 cm när manska göra magic loop. det går bra till första strumpan men om man ska ha på en till så blir det nog trångt (inte för jag har räknat ut hur man ska göra men i allfall). funderar fortfarande på om jag ska beställa en bok med instruktioner å hur man gör....

Inte mycket aktivitet

Idag har det inte varit mycket aktivitet för min del =( Har legat hemma och snuvat hela tiden. Har fått läst en del men inte kommit alls så långt som jag borde göra på vårt PM.

Ska nu om 20 minuter se på simpsons och sticka lite på mina strumpor =) sen är det bara till att trilla ner i sängen. kommer nog inte orka vara uppe länge till....

i morgon är det alla hjärtans dag =) Happy Valentine

Jag är:Testet gjordes här

Är arg!

Det är inte min dag idag. följande saker reagerar jag på
* folk som inte kommer till skolan i tid när deras arbete kräver daorer och det endast finns 3 uttag i grupprummet
* att försäkringskassans datorer inte fungerar (vill veta mitt slutgiltiga bostadsbidrag för 2006)
* att min mail hävdar att mitt användarnamn inte finns!!!!
* att när man får i november veta att det räcker med att höra av sig i början av april och man ringer nu och får reda på att det man tänkt sig är snormycket dyrare än vad man tänkt (räknade 2000 och tyckte jag överdrev men 3000 är vad som gäller) och att det eventuellt redan är uppbokat
* att man börjar bli förkyld

Ska nu fortsätta sura och försöka vara lite kreativ och plugga något

Glömt att rapportera

Har glömt att rapportera att jag fick en fin lila scarfs av camilla. Är frusen av mig då jag är ute och den är inte så stor och värmande. men gillar färgen. Alltså fick jag hitta på något annat att använda den till =) så för tillfället värmer den datorskärmen. På så sett ser jag hela tiden den =) och den piffar upp den annars så svarta datorn.

Tack så jättemycket för den!!!

Tack så mycket för alla kommentarer om bildera. fortsätt gärna kommentera dem =)

Provning av bröllopsklänning

Dessa var de klänningar som jag provade igår

  
 
    
 

Klicka gärna på bilderna för att förstora upp dem och säg gärna vad ni tycker =)

Ännu segare idag

Idag är jag ännu segare än vad jag var i går. Fattar inte att jag kan vara SÅ trött. visst sov bara 6 timmar men i allfall. Sitter nu och försöker plugga men det går inget vidare =(. Dagen ser ut på följande vis

8-10 revisorsjuridik
10-10,45 plugg
10,45-12,30 träna
12,30-13,00 lunch
13,00-14 plugg
14-16 redovisningsrätt
16,51 hem
17,10-17,30 kvällsmat
17,30-20plugg
20-21 bones
21- ?? plugg
lite kommer det nog bli stickat. i allfall under bones =)

Dags för sängen

Usch.. klockan ringer om lite mer än 6 timmar. Måste sova snart. Det blev bokbyte och klänningsprovning. Tänkte lägga upp bilderna i mina dre blogg men den bara hängde sig hela tiden. får prova igen i morgon.

februaroi strumporna går skta framåt. har fått klämm på det där med att sticka på rundsticka. sen kommer nästa måndas projekt att lära mig sticka två på en gång =)

natti natti

Så himla trött

Är jättetrött fattar inte varöfr har sovit mina  8 timmar.... Hade lätt kunnat sova en 4 till. Det är inte bra. Om 1 timme måste jag vara på väg till tåget så det finns inga alternativ om att sova längre =(

Idag är det full rulle hela dagen
8-10 revisorsjuridik
10-12 post enron samt få ut pm
12--> grupparbete (har inte jhunnit förbereda mig)
Sen är det akademibokhanden och bokbyte
Prova klänning
och sen hem

en speckad dag med andra ord. ikväll r det först anna pihl och sen csi. två timmar bra tv och två timmar bra sticktid =)

Sen söndag

Har börjat komma igång med mina pulsvärmare. Håller med A om att de var väldigt pilliga. Skai morgon till skolan ta med mig strumporna. det är redan den 10/2 och jag har knappt börjat än. det är inte bra. har noglite mycket att göra....

usch ja.. dags att återgå till studierna... :S

Lillebror var här nyss. Det kommer att fixa sig med elen på balkongen *skönt*

Jobba, jobba, joobba =)

Idag har jag varit duktig och jobbat hela dagen. Allting har fungerat bra även om det tar längre tid för mig att köra över mina små pallar =)

I kväll är det melodifestivalen. Stackars föräldrarna har ingen svt i stugan (den var borta när de kom dit så de missar det, fast pappa var inte så ledsen för det, han var mer ledsen för han missar linley) Åter till melodifestivalen. det innebär att man har 1,5 timme sticktid. håller på med muddarna för stickamera =) och strumperna i strumpklubben. känner mig på ppysselhumör igen nu när sjalen är iväg och man inte känner att man måste hela tiden=)

ha en trevlig lördag kväll så ska jag gå och fixa vårrullarna som jag fick av R.

Jobb i morgon och inlämning av uppgift

I morgon ska jag jobba hela dagen. Så duktig man ska vara :P

Har varit duktig idag oxå. Tyvärr har plugget inte gått så bra som jag önskade. Det tog sjukt mycket längre tid att göra min inläningsuppgift än vad jag hade räknat med =( Får försöka plugga lite i morgon trots att jag egentligen inte skulle göra det.....

Postade idag alla mina paket. Dyrt var det. Hoppas att mottagarna gillar det de får =)

Har försökt lägga upp till pulsklubben idag. men det blir bara fel. tar hela tiden för kort uppläggningstråd =( bara till att ta nya tag i morgon och fixa det =) har ju valt så fina färger =)

Ska nu hoppa i säng. vet att det är tidigt men ska man jobba i morgon och haft full rulle idag så hr man rätt att sova länge =)


Paket

Idag ska jag gå iväg och posta följande paket
* Disktrasbytet
* Sjalbytet
* Första hemlispaketet

Hoppas att mina mottagare blir glada. Jag är nöjd med det jag har gjort så =)

Sitter och försöker göra en inlämningsuppgift. Den såg så fin och ockyldig ut men den är hemsk. har suttit med den i två timmar. Har ju massa annat att göra oxå!!

I kväll är det strumpstickning (har för övrigt kokat min rundsticka så den samarbetar förhoppningsvis bättre med mig nu) eventuellt pulsvärmarestickning =) Ska se på "På spåret" och efter det CSI (de går samtidigt men spelar in) Eventuellt ska jag se på Förbrytelsen (dansk serie spelade in från igår) massa sticktid med andra ord =)

Två stycken strumpor på en rundsticka

Försökte mig på det igår men det gickinte alls. Blev lite knäkt =( Att sticka en strumpa klarar jag av. Får börja med det så får jag sen se om jag kan få fjong på hur jag gr till väga om jag har två stycken strumpor på den i stället =) Men man skall ju gå ut lugnt rekomenderas det :P Gick nu in och kollade här på nätet men blev inte klokare för det. Får helt enkelt först sticka en strumpa och sen sticka en till. Kanske lyckas stickabåda samtidigt när jag ska göra strumpbytesstrumporna =) Om någon vet hur man gör så är jag tacksam för info. Fick en sida av biblostick löste upplägget och första halvan av ena strumpan men sen tog det stopp =(

Idag är det skola 8-10 sen skall jag skynda hem. Måste paketera paket =) Ska sen gå och skicka min disktrasa, hemlispaket och sjalbytet. Är så nöjd med allting =)
Efter posten är det dags att plugga en massa. har inlämningsuppgift till söndag och eftersom jag ska jobba både lördag och söndag måste jag göra den idag.
Klockan 16 ska jag åka till lund igen för att gå och träna. träna är bra meducin för kropp och hälsa. Sen blir det till att mysa och hålla kväll. Det är ju på spåret på tv =)

Sen uppdatering idag

Blogg.se ville inte släppa in mig i morse. Mycket elakt därför kommer uppdateringen först nu. Sjalen blev klar i går kväll. Skall till Antikrundan fästa trådarna. Detta resulterade i att jag hade i landsproblemet: vad ska jag göra på väg till skolan i idag... Det blev disktrasa nummer två. Är så nöjd med den =) Hoppas att mottagaren blir glad för den.

Tror att jag har kommit på vad jag ska skicka till min hemlis i nästa paket. Detta trots att jag inte har postat det första än =) Känns bra att kunna planera i förväg.

Funderar på att börja på februari strumporna nu. Är så spänd på att se hur man gör två strumpor på en rundsticka. Har hittat två bökcer på bokus som handlar om det som jag vill ha. Funderar på vad det är för skillnad på dem. Det är itne så lätt att kolla bara genom att se på utsidan av böckerna. Finns inte på något bibliotek heller. Om någon vet vad som finns i böckerna skulle jag vara tacksam att få reda på det. Böckerna heter så mycket som
* 2-At-A-Time Socks: The Secret of Knitting Two at Once on One Circular Needle av Morgan-Oakes, Melissa
* Knitting Circles Around Socks: Knit Two at a Time on Circular Needles av Gillingham, Antje

Hemlis 3

Jag tror att jag har kommit på vad jag ska skicka i mitt andra hemlispaket. Det känns bra =) Tänk att man kan få sådana snilleblixtrar ibland =)

Sitter nu och väntar på att älskligen ska komma hem så att vi kan åka till Lund och träna. Ser fram emot att röra på fläsket lite granne =) Frågan är dock vad man ska välja för något som uppvärmning. Svårt val =)

Vill påbörja nya projekt

Känner för att påbörja nya projekt men får inte göra det innan sjalen är klar. Så fort sjalen är klar skall följande göras
* Disktrasa
* Februari strumpor
* Februari pulsvärmarna
* Strumpbyte

Dessutom har mor lagt en beställning på 5 stickmarkörer samt att laga ett halsband till henne

Denna fina sjalen fick jag av Ingamay
image82


Antagit utmaningen

Jag har antaget en utmaning från http://stickmor.blogg.se . De första tre som kommenterar denna blogg kommer att få en gåva från mig, som jag själv har gjort, nån gång de närmaste 365 dagarna, under förutsättning att de lovar ANTA UTMANINGEN  i sin blogg.

Har varit med en gång innan och tyckte det var kul så jag hoppar på igen =)

Idag är det heldag

Idag blir det heldag för mig.
Så här kommer dagen se ut
* 8-10 Tentagenomgång (föreläsning om jag hinner)
* 10 - 12 föreläsning (filmtittning --> sticktid)
* 12 - 14 grupparbete
* 14 - 16 föreläsning (smiter 15,45 för att hinna med buss och tåg)
* 16,30 i Kävlinge
* 16,40 Mamma hämtar mig hemma och åker till Landskrona
* 18 - 21 STICKCAFÉ

Trodde jag skulle hinna klart med sjalen igår. Det var vist många fler varv kvar än vad jag hade räkat med =( Får kämpa på med den idag i stälet =) Ska fixa garn till pulsvärmarna och till min hemlis oxå =)

Måndag och ny vecka

Klockan är, enligt min dator, 6,24. Om en timme går mitt tåg och här sitter jag och pluggar. Är inte alls upplagd för att åka till skolan och gå på föreläsningar men ibland kan man inte välja =(

Ska nu innan jag åker iväg se om det har kommit upp ny info om min halvfartskurs (vilket det inte hade), äta frukost, packa skolväskan och sånt. Sen är det föreläsning 8-10 vid 12 får jag bege mig till ica och försöka hitta något som jag kan äta till min grönsaksgratäng *mums* ska sen plugga fram till 15,30 då det är dags att gå till akademibokhandlen och byta bok. ska även passa på att möta älsklingen så ska vi gå och träna tillsammans =) sen blir det att åka hem och se på tv samt plugga en massa. det är vad dagens aktiviteter innebär =)

Annicka har nu öppnat sin internetbutik. Gå gärna in och titta på allt fint hon har Nystat

På tåget och under all dötid givetvis sjalbytessjalen. Men jag börjar nu se slutet i allfall =)

Klarade testet och mor har skaffat blogg

Jag har nu fixat mitt kunskapstest. Tredje gången gillt heter det ju =) Vet dock fortfarande inte vad adet var som jag svarade fel på :S men det är smällar man får lov att ta

Såg idag att mor min har skaffat sig en blogg http://stickmor.blogg.se är adressen till henne. Det har hon gjort utan att medela mig. vad är det för sett :P Välkommen till blogglandet =)

Nu ska jag fortsätta med att läsa artiklar till den kursen som jag tyvärr misslyckades med. Men man kan ju inte lyckas med allt. Eller hur =)

Sjal, test, plugg och mässa

Detta är vad min helg har innehållit och kommer att innehålla =)

I fredags när jag kom hem fanns det en avi med meddelande om att jag hade ett paket att hämta på posten. Det visade sig vara min sjal. Tack så mycket Ingamay. Kommer attlägga upp en bild på den sen när det finns bättre ljus att fotogarafera i =) Min egen sjal kommer sorgligt nog inte att vara klar i tid =( stickar öfr fult min hinner inte med den =( Har mailat mottagaren och sagt att den blir sen. FÖRLÅT!!!

Igår var det bröllopsmässa i malmö. Mycket trevligt. FIck en hel del inofrmaion och fick veta en del matnyttigt =) kommer säkert ha nytta av det. Efter mässan gick vi och tittade lite i affärer och så i malmö innan vi tog cider/respektive öl på Pickwik pub. Sen gick vi till Elysées trädgård och åt fondue. Riktigt mätta blev vi. kvällen avslutades med att vi var och såg i am legend på bio. Blev lite besvikenpå filmen. den påminde väldigt mycket om en film som jag sett som heter pestens tid. men över lag så var hela dagen trevlig.

kvällen skall nu fortsätta med studier i förhoppningsvis 3 timmar. kanske får något gjort då =) och du som tyckte att 90 % var mycket att ha rätt på ett test. det är för att det endast är ja och nej frågor som man skall kryssa i.

Hemlis 3, bytessjal och paket

Har idag fått min hemlis 3. Har tittat lite på vad det står men har ännu inte bestämt vad jag skicka. Har ju ett par dagar på mig =)

Min btytessjal går sakta framåt men varven går fortare nu när de är kortare, skönt det i allfall. Får sitta och sticka på den på tåget till Malmö. Ska ju på bröllopsmässa med älsklingen.

Igår när jag kom hem såg jag en postavi. Jag har fått paket *tihi* Har inen anig om vad det är för något. Ska gå och hämta ut det i morgon. Hinner inte idag tyvärr. Ska ha en mysig heldag med älsklingen i Malmö i stället =)

Mor: Kunskapstestet var till kursen i Aktie och värdepapperskunskap i Kalmar. Hoppas att ö vistelsen var bra och att det inte guppade för mycket =)

80 % rätt

Jag hade 80 % rätt på frågorna. Det innebär att jag måste göra om testet. Inte vad jag hade räknat med men det är smällar man får ta. Jag som dessutom tyckte att jag noggrannt hade läst igenom testet. Fick inte veta vad jag svarade fel på heller =( Men får göra ett nytt försök senare

Idag så är det föreläsning i Revisorsjuridik. Det kändes inte som den igår gav mig så mycket. Förhopppningsvis ger den idag mer. Sen är det till att plugga en massa. Efter pluggandet är det afro *wiie* sen är det ännu mer pluggande fram till 16 då är det styrketräning med älsklingen. Efter det ska vi handla och annat sånt nödvändigt innan det är fredagsmys med "på spåret" och lite så =)


Sjalen får man sticka på på tåget. Övrig dötid. Samt framför TVn jag SKA bli klar med den innan söndag!!!


RSS 2.0