Snart tenta

Det är en timme tills jag ska tentar min kurs. Hoppas att det går vägen. Har verkligen pluggat och arbetat med denna kursen.

När tentan är avklarad så ska jag och prinsen åka ut till Hven där resten av familjen finns, dock inte lillebror =(

Aprilmuddarna, marsmuddarna och dominostrumporna får lov att följa med dit ut. Det känns som jag har en massa att välja på =) Oh jag har ju februaristrumporna oxå. De kan få lov att följa med till köpenhamn oxå ju. De är lätta att ha att göra med.

Ska nu gå och byta om, packa väskan och äta frukost så jag är klar och sitter här igen fem i nio så jag kan göra min tenta!

Önska mig lycka till =)

Hemlispaket och pulsvärmare

Fick hemlis paket idag. Tack så mycket. Eller igår kanske det ränknas som. Info och bild kommer på söndag. Spindelmannen är alltid behövlig :P

Ska krypa till kojs nu. Tenta i morgon och sen ön =)

Har börjat på svampmuddarna. De ser bra ut =)

Jag klarade mig!

Jag klarade mitt PM =) är så glad. Fick G. Med tanke på den tiden som jag la ner på det så kan det inte bli bättre =) Sen fick jag G på min inlämningsuppgift, man kan bara få G eller U (G = godkänd, U = underkänd) Fixade mitt kunskapstest nu med. Det kan inte bli bättre. Hoppas att tentan i morgon går bra.

Jag har köpt en tysk sticktidning med strumpor. Ska be A att hjälpa mig med den.

Sitter nu och väntar på mamma. Hon ska hämta A. De ska åka till Hven. Jag och Prinsen skall åka till Malmö. Kusin M ska intrevjua Prinsen och sen bjuder hon på mat. Sen blir det tenta i morgon. Hoppas det går bra. Efter tentan åker vi till Hven.

På onsdag fyller prinsen år. Ska åka med honom, hans syster och en kompis och se på jazz konsert. Jazz är inte min favorit musik men då det är födelsedag så lovade jag att följa med. Har fått lov att ta med sticke så jag tar dominostrumporna. De är lättare att ha att göra med =) fungerar nog när det är lite skum belysning. I allfall så hoppas jag det. Så idag till kusinen blir det pulsvärmare. skal göra marsmönster nummer 2 till Brynolf (nalle)

I skolan

Är för tillfället i skolan. Sitter och pratar om vår magister uppsats. Ganska trevligt =) Svårt att bestämma vad vi ska skriva om bara.

Igår skrev jag tenta. Det gick inget vidare =( Får nog skriva om den. Suck.

Ska om 10 minuter gå upp och träffa den som är ansvarig för min förra kurs och få tillbaka mitt PM. Vet inte alls ur det har gått. Vill bli godkänd.... Försökte göra kunskapstest i morse men det gick inte alls =( Tre gånger provade jag och det blev bara underkänt. Får prova i kväll igen.

I dag ska jag och A åka till Landskrona. Sen åker hon med föräldrarna till Hven. Jag och prinsen skall till kusin M. Hon ska intervjua prinsen och sen får vi middag *gott* kommer nog att ägna mig åt stickning under intervjun.

I morgon är det tenta. Vet inte alls om hur den kommer att gå. Hoppas att den går bra.            

Ingen uppdatering

Idag blir det ingen uppdatering. Välkommen åter i morgon. Då kommer det nytt =)

Snö

Det snöar ute och har gjort så hela förmiddagen. Det är inte klokt! Första snön som kommer för vintern 2007/2008 kommer i slutet av mars. Ibland undrar man vart världen är på väg!

Jag sitter och gör inlämningsuppgift till min kurs i aktie och värdeppapers kunskap. det är den sista inläningsuppgiften innan tentan. sen är det bara ett kunskapstest och tenta kvar =)

NU kom prinsen och A hem från skolan. Ska snart åka till Lund =)


Bytesstrumpor

Så här fina blev mina byesstrumpor. Nu ska jag bara bli färdig med att posta dem oxå.

  

Det är inte de bästa bilder, jag vet, men de får lov att duga. Strumporna är försmå till mig så jag kan inte visa dem på något bättre sätt

 Sköldpaddan som jag fick av Annicka, visst är han söt =)

 Här är han med lite av sina nya kompisar

Om en timme

Om en timm så går mitt tåg till Lund för att lämna in mitt PM. Ska sen sitta där och plugga tenta med J. Håll tummarna att det går bra!

Klockan 14 till 16 är det gästföreläsning. Jag kmmer eventuellt gå på första halvan. Har inte bestämt mig än. Ska sen åka till Köpenhamn och möta A som kommer på besök *skoj* Mamma, ska du med och möta henne? Behöver veta för planeringen! Finns på nallen =)

Borde vara hemma till 19 tiden i kväll. Då blir det till att äta kvällsmat *gott* och snacka. A åkte hemmifrån vid 4,30 i morse, om jag kommer ihåg rätt, så hon är nog ganska trött så det blir nog en tidig kväll. Det är dessutom inget kul att se på tv och då finns det ju ingen anledning att vara uppe särskillt länge, eller hur?

För att ta sig till Köpenhamn så åker man tåg. Från Lund tar resan en timme vilket ger mig en timme sticktid. Har nu gjort tre mönster varv på en strumpa och två mönstervarv på den andra. Och fortfarande är det lika roligt

Igår tog jag bild på mina bytesstrumpor. Ska försöka lägga in dem i kväll. Tog även en bild på den söta sköldpaddan från Annicka. Ska försöka skicka mina bytesstrumpor i morgon så att de kommer fram till mottagaren i tid =)

1,5 timme kvar

Har 1,5 timme kvar och 1,5 uppgift kvar. inget är omöjligt, tror det var Gunde Svan som sa det på fortet. Men det kanske var lättare =)

Har inte bestämt mig än vad jag ska se men det lutar åt CSI för i så fall kan jag plugga igen efter att det är slut och fram tills att det är dags att se på Sture. Kl 23.00 på SVT 2. Kan rekommenderas. allt som har att göra med svenska akademien äger =)

kommer under detta mysa med mina dominostrumpor och en mugg med fil *gott*

Inlämning i morgon

Har inlämning på mitt pm i morgon. kmmer att ägna hela dagen åt det. har beställt lunch av prinsen så förhoppningsvis fixar han det =) ska köra som om man har en 10 timmars hemtenta. Bara köra gärnet!!! kl 21 är det Wallander, har inte sett det avsnittet så mitt mål är att jag skall vara klar tills dess.

PM uppgift

SKa nu sätta mig ner och göra min PM uppgift. Hoppas att det kommer gå snabbt och smärtsamt att göra. Har inte tid att sitta med den någon längre stund. Samtidigt är det den som vi examineras på....

Har precis börjat på tredje varvet på mina dominostrumpor. fortfarande är de lika roligt =)

Tack Annicka för den söta sköldpaddan, för rer som inte vet så samlar jag på sköldpaddor i alla färger, storlekar och fromer. Ska fotta den i morgon. Samtidigt som jag fottar mina bytesstrumpor.

På tisdag kommer min tyska vännina Alexandra hit för första gången. Det kommer bli så skoj!

Hemma igen och nya mönster

Aprilmöstrena har kommit i både pulsklubben och sockklubben. Mycket fina båda två *vill ha* Ska bara göra klart dominostrumporna. De är jätteskoj!!! Har gjort två möster rapporter på båda nu. Känns fint.

Kommer senare i kväll lägga upp bilderna på mina bytesstrumpor, så ni har något att se fram emot. Ska nu ägna resten av dagen åt städning och natten åt plugg.

Ha en ritkigt glad påsk!!!

Påskafton

Idag är det påskafton. Har laggt in en beställning på påskägg. Får se om det tuker upp ngot sådant under dagen *hoppas*

Ska om en stund till Väla. Detta skall ske med prins och föräldrar *mys* Ska bland annat till Smycka och Ikea. Oh nu lät det som någon vaknat. *godmorgon*

Sen kommer kunsinerna och morbror och moster hit *trevligt*

I morgon blir det bara till att plugga. Ska in till Lund och träna en vända oxå. Och städa duktigt en massa....

Har snat gjort första varvet på båda mina dominostrumpor. Än så länge är det inte så jättesvårt =)

Börjat med domino

Jag har nu börjat med dominostrumporna. De är jättekul =) Har inte kommit så långt än men det känns bra. Gjorde som en annan i strumpkliubben och virkade smygmaskormellan rutorna så slipper man fästa trådara. Skönt.

Faster och farbror med familj var oxå här. Hjälpte faster med att visa hur man virkar dubbelt =) Hoppas hon lärde sig det nu. De såg bra ut när hon provade.

I morgon kommer morbror och moster med familj hit (till förldrarna). Trevligt. Ska även till Väla och handla, förhoppningsvis.

Ha nu en riktigt glad påsk och håll tummarna för att påskharen kommer i morgon =)

Bytesstrumporna är klara

Mina bytesstrumpor är klara nu. Har precis fäst trådarna. De är så fina så =) Har inte mobilen är shå jag kan ta någon bild men det kommer =) Är mäkta imponerad över mig själv. Möster på engelska och med hjälp av magicloop oxå =) det är inte illa :Pså här såg strumporna ut när de var halvvägs =)

Ska snart gå in och väcka Prinsen. Ska åka till färldrarna och fira påsk =)

Glad Påsk!

Hemma hos Linus =)

Då var jag och prinsen hos Linus. Har sett på antikrundan =)

Har nu kommit så långt på mina bytesstrumpor att jag sbara ska sy ihop dem men Linus hade ingen nål så det får vänta till i morgon. Har nu börat på socka nummer 2 till frebruaristrumporna =) Vet inte vad som ska följa med till landskrona i morgon men tror att det kommer bli dominostrumporna. Har itne börjat på dem men det finns stickor åt mig i den stora staden =)

mor, blommorna är hämtade. de finns på balkongen i vatten =)

Boknörd
Är mäkta glad att jag kom på hur jag skulle klistra in detta *mouahahah* Hittade länken hos Sofie

Torsdag morgon och det är vitt

Det var vitt ute när jag vaknade i morse. Vad är detta? Jag trodde att vi skulle få vår nu!!! Men icke s nicke.

Kanske skall leta upp tremobyxkorna :P

Om en liten stund ska jag och prinsen åka till Lund och träna. Ska möta L på stationen så ska han oxå följa med =)

I lund är det till att plugga hela dagen lång. måste låta prinsen använda datorn. Så jag får lov att jobba med den först efter tv i kväll *vill göra nu* Eller vill egentligen inte men det hade varit skönt att få det avklarat!!!

Idag ksa mina bytesstrumpor bli klara!!! Ska fixa det under forbrytelsen och antikrundan. tror att det var 15 varv kvar =)

Inget plugg och inget stickat

Det är så in eftermiddag har sett ut. har tillbringat hela tiden i köket i stället. Fixat kakor till mamma =) Ska fira påsk hos henne och pappa så lite kan man ju göra =) Hon hade dessutom fixat stickor åt mig *vill ha*

I morgon blir bytesstumporna garanterat kalra. det är både antikrundan och forbrytelsen på tv =)

funderar på om jag skall vara duktig och sätta mig ner och plugga. eller om jag ska vara duktig och gå och sova. borde verkligen plugga men borde verkligen sova oxå. svårt val det där.

Projektet postat

Nu har jag varit på posten och postat projektet och lite annat. skall nu sätta mig ner och göra pm.... *suck* så fort ett arbete är slut kommer nästa... :S

inget kulö på tv i kväll men kan nog se till att jag får stickat en del ändå =) kanske hittar ngn film man inte har sett på länge =)

Nu är jag vakten :P

Har varit vaken ett tag nu. Skönt att få sova ut. Ville gå upp klockan åtta men prinsen tycke vi kunde sova lite till :P

Ska nu sätta mig ner och redigera lite i mitt projekt så att det är redo för att gå och postas sen kring lunch.

den som ska ha sina strumpor av mig får allt lov att vänta lite till. tror att jag kan bli klar med dem i kväll =) men då hinner jag inte posta dem idag  i landsproblem jag vet :P får posta dem i morgon i stället =)

mamma hade fixat stickor till mig *vill ha* har nu bestämt hur jag ska göra :P ska göra pulsvärmarna på rundsticka och doministrumporna på vanliga strumpstickor. enligt A så är 3 mm bäst för att göra påskextra strumporna så då löste sig det med :P dock får jag stickorna först på fredag. men den som väntar på något gott ävntar aldrig för länge. dessutom har jag en massa plugg som måste göras... =)

Klar med projektet

Jag gjorde verkligen rätt som itne gick på stickcféet idag. Även om jag vill och önskar jag vore där. I och med att jag åkte hem och pluggade i stället har jag fått ca 10 timmar pluggtid idag.... om jag hade åkt till landskrona och myst hade jag varit klar först om 10 timmar ch det är knappt jag hade hunnit.

i morgon är det redovisningsrätts pm. måste läsa igenom projektet oxå innan jag skickar iväg det. men det i morgon. nu är det sängen.

natti =)

Inget stickcafé

Blir inget stickcafé för mig idag. Jag sörjer!

Massa snö och stickcafé

Snön lg kvar nu när jag vaknade i morse. Det ser fint ut =) Tror dock att det är ganska kallt ute. Har även en kännsla av att det kan vararegält slaskigt under snön *jurk*.

I strumpklubbens påskextra strunpor skulle man använda sig av 3,25 mm sticka. A. tror du jag ska köra på 3 eller 3,5?

Kom inte alls så långt osm jag hade räknat med med mitt projekt igår. Det är det jag sitter med nu. LIte panik. MÅste gå till tåget om 40 minuter och äta frukost innan dess. Det innebär att det ser mörkt ut för mig och min förhoppning at tåka på stickcafé idag =( får nog helt enkelt skippa det *vill inte*

nu var det återköp av egna aktier igen

jo har föresten kommit till tårna på bytesstrumporna nu =)

Snö och slask

Det snöar och blåser ut. Det är verkligen tråkigt väder *usch* Det är skönt att sitta inne. Synd att man inte bara kan sitta inne och slappa. Med denna typ av väder är följande saker väldigt mysigt
* Oväder
* Skön fotölj
* Ljudbok
* Sticke
* Öppen brasa
* Filt
* Kat
* och en kopp te

Hade inte det varit mysigt =)

Istället får jag sitta här och titta ut och försöka skriva på mitt projekt som skall vara klart senast i morgon. Måste posta det på onsdag. Dessutom har jag ett PM oxå att skriva *vill inte*

Hål i strumporna

Kännde i gårkväll när jag gått och lagt mig att allt inte stod rätt till med mina strumpor. Hade rätt. Det var hål i BÅDA strumporna. Inte på samma ställe men ändå. *snyft* det innebär att mina fötter kommer att få frysa i natt =(

Har bestämt mig för att spara så mycket som möjligt av dem och sen sticka om tårna med en annan färg =) Har rester över från när jag stickade strumpor till svärfar i julklapp. visst är det bra att spara på en massa =)

massa att plugga idag. så det blir nog ingen stickning. synd för det är för tillfället betydligt roligare :P

Resultatet av melodifestivalen

Det var, som ingen nog har kunnat missa, melodifestival final igår =) Tyvärr gick det inte hela vägen för dem jag hejade på. Det vill säga Frida och Nordman.

Dock har det resulterat i att jag blev så "sugen" på Nordman att jag var i skåpet och letade upp mina Nordman skiver och lägger över på mp3 spelaren så jag har något trevligt att lyssna på i veckan till och från skolan =)

Ska nu sätta mig ner och återgå till mitt arbete. måste plugga duktigt fam tills det är dags för tv :P

Blommor

Igår när jag kom hem från jobb ringde älsklingen och sa att han var påväg hem. När han kom in hade han köpt rosor till mig. Kan man bli annat än glad då? Tycker dom är så fina. Har ställt dem är på skrivbordet så jag kan se dem när jag pluggar =)

image94

Visst är de fina!

Igår blev det inget stickat till melodifestivalen. Mös med prinsen i stället =) Lika trevligt det. Såg nu att det finns *påskextra* i både pulsklubben och i strumpklubben *oh* vill göra. varför har man inte mer tid än man har?

Lördag = helg = jobb

Idag ska jag jobba, i morgon med för den delen. Om en timme ska jag gå.... Fram tills dess är det till att sticka på bytesstrumporna. Har ca 4 cm kvar innan jag ksa börja göra minskningar för tårna. Känner mig hoppfull att bli klar till tisdag. Har tre timmar sticktid inplanerad mellan studier och jobb =)

Blev klar med den första februaristrumpan i går kväll. Då har jag bara en kvar =) Tycker det är synd att marsstrumporna inte skall stickaspå or utan på 2.5 or. Det råder ju intressekonflikt!!

Dags att sätta mig ner med mitt projekt om återköp av egna aktier =)

Varför är det så...

varför är det så att när man väl har kommit i gång med att göra något så är det dags att göra något annat?

Jag är just nu väldigt inne i att göra mitt projketarbete i A&V och konstaterar att det snart är dags att åka till skolan. Suck... Menmen. får fortsätta när jag kommer hem. Men frågan jag ändå ställer är varför det är på det viset...

Måste komma i håg att ringa T i eftermiddag så jag vet vad jag ska göra på jobbet i morgon =)

Fredag =)

Idag är det fredag.Ska precis sätta mig ner och göra projektarbete. Kom på att jag har läst alla mina dagliga bloggar men hade missat att uppdatera min egen, så det kan gå :P

Idag är det att åka till skolan om 2 timmar. Ska tillsammans med J och R träffa A som skall vara vår handledare till magisteruppsatsen. Sen ska J och jag diskutera våra PM i RR. Det är svårt men det blir nog lite bättre om man är två som diskuterar igenom det hela. Kan ju ta hjälp av varandra.

Jag har nu mätt mina bytesstrumpor *wiie* Foten är nu 12 cm. Totalt skall den vara 24 vilket innebär att jag har 6 cm kvar innan jag ska göra minskning för tårna. Det bör jag ju hinna =) Eller hur, det är ju 14 dagar kvar =) Har dock som mål att vara klar med dem på tisdag så kan jag posta dem på onsdag tillsammans med projektansökningar och stipendieansökningar.

När strumporna är klara ska jag göra mushroom värmarna =) kommer bli skoj, tror jag. Första gången jag kommer sticka mönster i olika färger. Vill även göra dominostrumporna och tropicana. till att detta behöver jag 2,5 mm sticka och det har jag bara en av. Får nog införskaffa mig en till. Ett par strumpstickor i 2,5 vore inte heller fel. Får kolla på stickcaféet på tisdag.

Nu var det åter till rättsläget för återköp av egna aktier

Tråkigt väder

Det är tråkigt väder. Inte alls roligt men vad kan man göra åt det? Inte ett s*it kan jag tala om.

Massa att plugga och ingen ork.

Kanske skulle sätta en gräns, 1 timme pluggande och sen kvällsmat. Kanske kan fungera =)

Inget antikrundan eller Förbrytelsen för mig idag. Det blir PM uppgift och återköp av egna aktier....

kom en bit på bytesstrumporna idag =) på lördag blir det 2,5 timme sticke *wiie* Massa mys

Så seg man kan vara

Är totalt slut. Blev nog lite sent igår. Men det är inget man kan göra något åt =( Bara att fixa sig i ordning och åka til skolan.

image93

Så här ser mina bytessockar ut, är helt klart nöjd med dem. Det finns lite skavanker här och var men inget som man lägger märke till. Har 15 dagar på mig att färdigställa dem så det skall nog gå vägen =) Har kmmit en bit till sedan bilden togs =)

Garn och te bytet

Har nu varit och hämtat ut garn och te bytet. Tack så jättemycket Rebecka !!

image92

Fabelgarn som jag har funderat på att köpa det innan men har inte fått tummen loss. Sen så fick jag ekologiskt rooibus te =) dels med kanelte och dels fruktte. kanelteet har jag redan. fast det är nästan slut så det behövdes påfyllning. Tack än en gång!!

Ny dag

Då var det en ny dag igen. Fick gjort en del igår så det är bara till att forsätta idag.

När jag var på stickcaféet förra veckan klagades det på att jag var så spänd i nacken. Har ny bytt till en högre tol för att se om det kan bli bättre av det.

Det är tråkigt väder ute. Det bara regnar =( Jag som var sugen på att gå ut och gå men det kanske blir bättre under dagen. Måste oavsett vilket ner till ICA och hämta ut mitt paket *längtar*

Följande händelser kommer att ske under dagen
* Revisorsjuridiksplugg
* A&V projektskrivning
* RR PM skrivning

Ska där oxå försöka gå en runda. Stickningen får tyvärr ligga vilande större delen av dagen *snyft* Men man kan ju inte hinna med att göra allting. Eller?

Garn och te

Idag när jag kom hem låg det en postavi i lådan. Har inte hunnit gå ner och hämta paketet men misstänker att det är garn och te bytet... garn är mysigt och te är gott =) ska snart gå och koka mig en kopp.

i kväll blir det till att ägna mig åt att skriva arbete. ska bara fixa en inlämningsuppgift först. ska bli skönt att ha den ur världen =)

På februaristrumporna har jag kommit en bit. Det känns skönt. har ca 5 cm kvar innan jag ska göra tårna =) har nu kommit förbi den jobbiga delen av häen till bytesstrumporna. hoppas att mottagaren gillar dem när ja gär klar =)

nu var det åter till att strukturera upp ett nytt arbete.... =S

Dags att gå till skolan nu

Har nu kommit gång(läs gjort disposition) på mitt arbete. Önskar att jag hade kommit längre. Får se till att sitta här och skriva hela kvällen så jag kommer någon stans. Usch.. har på tok för mycket att göra just nu *snyft* men har i allfall kommit fram till att min forskningsfråga. Ska jobba i helgen så jag har bara denna vecka på mig att göra hela alltet och i kväll får jag ett nytt PM som skall lämnas in efter påsk. och i påsk måste man vara ledig

Nu är det dags för afro, det ksa bli skoj. Träningen är viktig även om man inte har så mycket tid till det =( Tänk om man hade all tid i världen till allting. Det vore något. Men frågan är om man inte hade varit understimulerad då....

vad detta lät gnälligt. Det är inte alls så farligt egentligen. Men man blir bara så trött när man inte vet i vilken ende man skall börja. Har sista semiariet i Redovisnignrätten diag. Sen är det bara PM kvar. Revisorsjuridiken kom jag en bit på igår. Heja ida. Det är bara till att fortsätta =)

Udda vecka

Det är udda vecka idag *snyft* det innebär att det inte är något stickcafé idag *buhu* men jag får försöka klara mig ändå.

Idag kommer dagen vara präglad av skola och skolarbete. Har följande planering på dagen (mycket planering liten verkställande grad:P)
* Plugg 8-10
* Till Lund 10-10,30
* Träna 11,30-12
* Till skolan och Lunch 12-13
* Gruppuppgift 13-14
* Föreläsning 14-16
* Utlämning av hemtenta 16-17
* Hem och plugga resten av kvällen

Stickningen går sakta framåt. Har fått grepp om mina bytesstrumpor nu *wiie* Är så glad. Börjar se när jag ska göra minskningarna. Tror dock inte att jag kommer sticka något på dem på väg till skolan. Behöver fortfarande titta i mönstret och det är svårt att titta i mönstret, sticka samtidigt som man försöker hålla balansen på tåget :P dagens ilands problem, jag vet =)

Kväll nu

Nu ska jag hålla kväll. Har inte gjort alls så mycket som jag borde göra men det mest akuta är fixat i allfall. Skönt det. Nu ska jag sätta mig ner och mysa med mina bytesstrumpor framför tvn. Ska se på the forgotten och vänta på att älsklingen ska komma hem.

måste även fundera på vilket av strumpmönsterna jag ska göra. vill ju göra allting samtidigt men vet att det inte går =(

Hemma igen =)

Då var man hemma igen från jobbet. Har fått kopierat alla mina papper nu så jag kan söka stipendier =) Det känns fint... stipendier är alltid bra =)

På vägen hem från jobbet så gick jag via ICA och postade mina paket. Hoppas nu att mottagaran blir glada =) Det är dyrt att posta paket i Sverige. Men det är smällar man får ta för att få ha det lite skoj :P

Ska nu sätta mig ner och göra min insändningsuppgift. Sen blir det seminarieuppgift tätt följt av projektarbete och litteratur sammanfattning *puh*

Halva dagen har gått...

... och jag har inte gjort ett skit. Fy på mig. Har ju en massa att göra *buhu*

Har förberett inför pluggandet. Tittat på inlämningsuppgiften och projektarbetet. Packat paket som ska postas.

Ska nu bege mig ut och gå sen ska jag till jobbet och fixa papper.... sen ska jag på vägen hem posta alla paketen som jag nu på morgnen har ägna t mig åt att slå in =)

Ha en trevlig fortsättning på dagen, för det ska jag ha =)

Måste till posten

Måste iväg till posten så följande personer kan få sina paket
* Hemlis3 pake nr 2
* Garn och te bytet (har inte bestämt hur jag ska lägga upp det än)
* Födelsedagspresent till NN
* Kort till C
* F:s papper till A

Tror att det var allt. Usch.det kommer att bli dyrt. Tur att det bara är ett som skall utanför sverige och de tär det som är billigast =)

Nu ska jag vara duktig och plugga. Dagens plugg agenda ser ut på följande vis
* Inlämningsuppgift 4
* Seminarie 8
* Projekt
* Mellqvist
* Moberg
* Leijon

Sen har vi även
* posten
* träna
* kopiera papper


skönt att man slipper vara sysslolös :P


Mössan

Så här fin blev min mössa!
image91

Stickor nummer sju, ca 60 gram garn från www.vikangarn.se mönster från Fröken Garn. Det är även Älsklingens Sokrates som står modell =)

Klar med muddarna!

Jag är nu klar med muddarna. Det innebär att jag har fixat ett projekt till från pulsklubben =) samt att min VM stickning är klar :P

image90

Då kommer nu den svåra frågan. Skall detta få en VM kategori eller en Pulsklubbs ettikett. Det får bli pulsklubb

Sjalar och sånt

Mor, du efterlyste vad du kunde göra med ditt garn som du fått. Var och surfade runder och hittade denna sidan. Där finns mönster som är sorterade efter hur mycket garn som behövs. Mycket praktiskt enligt mig! Vet man bara hur långt garn man har så kan man gå in och hitta passande mönster =)

Har precis kommit hem från träningen så nu är man lagom slut. Väntar på att älsklingen ska komma hem. Borde vara här om inte allt för lång tid *längta*

SKA läsa mina två artiklar idag. Även om jag har saknat älsklingen så måste man plugga en del. Ska passa på att läsa lite innan han kommer, vilket han gjorde nu. Inget läst alltså!

Ett kunskapstest till avklarat

Då var ytterligare ett kunskapstest avklarat. Känner mig nöjd. Ska tillbringa resten av dagen med att läsa två artiklar samt sammanfatta så mycket som möjligt ur två stycken böcker. Men det senare.

Först ska jag nu bege mig ner till byn och handla. Bästa tt göra det nu innan varorna eventuellt tar slut. Det vore förargligt! Sen ska jag hem och äta lunch *gott* Äter resterna från igår :P

Efter lunchen blir det till att gå bor till korsbacka hallen och köra en timme crosstraining och eventuellt lite styrketräning. Skulle även vilja gå ut och gå, det är ju så fint väder men hinner inte med båda delar *snyft* Kanske ska gå en omväg på väg ner till affären =)

Ska sen fortsätta plugga. Gå ner och möta älsklingen om man medelar när han tänker dyka upp =) Sen blir det god middag, massa tv, mys och stickning. Spelade in Antikrundan och Förbrytelsen i torsdag. Har äve att se kungamordet fårn förra veckan samt att det är melodifestivale och CSI i kväll. bara en massa tv med andra ord. Detta ska dessutom försöka parreras med VM i friidrott *puh* planering och strukturerirng är A och O =)

Paketen är färdiga

Nu är mina paket färdiga för inslagning. Nu ska jag bara ta mig i kragen och göra det oxå :P Fick teet till garn och te bytet igår nämnligen =)

J och M var här i går. Det blev inte mycket stickat alls :S men hade så trevligt i allfall att det inte gjorde något =) VM stickningen kom jag därför i princip ingen stans på =( men de är två dagar kvar =)

Idag ska jag plugga duktigt i ett par timmar. Sen är det att bege sig till byn och handla dagens middag. Ska sen iväg och träna oxå. MÅSTE!!! Har ju inte tränat sedan i torsdags...

Dags att gå och fixa något till frukost nu kanske =)

Tack för paketet

När jag kom hem låg det ett kuvert till mig i lådan. Det var från Annicka. Hon hade skrivit "fröken" på kuvertet :P tackar och bockar. Men det är inte så länge kvar =)

Pratar med Julia, söt tös, just nu =) trevligt

Ska om en stund gå ner och hämt M och J. A fick tyvärr hinder men det är inget man kan göra något åt =(

Klippning, tjejmys och VM start

Hade nästan, men bara nästan, missat att startskottet för VM stickningen går idag. Måste gå och byta projekt i min påsen. Kommer att göra korvmuddarna. Fick ju riva upp dem för jag hade för små stickor :S men nu så ska det gå undan =)

Ska iväg och klippa mig nu på morgonen. Måste gå till tåget om typ 5 minuter men det är lugnt :P Får se hur jag ser ut när jag kommer där i från. Men det brukar alltid bli bra =)

I lkväll kommer M, A och J hit och vi ska ha lite tjejmys. Hur det ska gå till har jag ine bestämt men om man inte har några förutsättningar kan man ju inte bli besviken, eller hur =)


Mössan är klar

Jag är klar med min mössa nu. Den blev jättefin =) Ska försöka ta bild på den i morgon.

Ska nu sätta mig ner och fortsätta på bytesstrumporna =) Så att de oxå blir klara. Fina är de i allfall =)

Blir lämnad

I kväll blir jag lämnad av älsklingen. Han kommer hem först på lördag *snyft* Men jag ska nog klara mig. Har ju mitt sticke :P är snart klar med mössan. Det gick undan. Men så är et ju stickor 7 oxå.

I morgon kommer A, M och J hit på tjej kväll. Det kommer nog bli mys =)

Väntar nu bara på at Älsklingen ska komma hem så vi kan äta kvällsmat innan jag ska gå och vinka av honom.

Det är lika bra att ta tag i tvätten nu så är det gjort.

Stora symässan

Jag vill åka till stora symässan i Malmö. Någon som vill följa med =)

Hittade tre workshops som jag vill gå på. Problemet är att två av dem går samtidigt. Mycket elakt! Får se om jag kan välja vilket jag ska gå på. Om jag kommer dit. De jag vill gå är makrame med pärlor eller använda Lär dig göra berlocker med silverpläterad metalltråd och glaspärlor. Supersnygga att hänga i en kedja. Den tredje kursen är om att göra örhängen =) den krockar inte med någon av de andra =)

nu ska jag gå till skolan. dagen har följande upplägg
7.45 - 8.40 spinning
8.40 - 9.30 ta mig till skolan
9.30 - 13 plugg främst till gruppuppgiften, lunch
13 - 14 gruppträff
14 - 16 föreläsning
16 hem till älsklingen som åker till GBG i kväll

Mitt nya favorit projekt

Mitt nya favoritprojekt är min mössa =) Har nu kommit 1/3 på väg. Det går frammåt och det känns bra. När den är klar blir det strumporigen. Det är trevligt det oxå =)

Har fått pluggat en hel del idag. Tro det eler ej :P ska nu förbereda inför gruppseminarie i morgon. Det är inget jag ser framemot. Skulle hellst struntat i det men nu så går man i skolan och då får man se till att pilla sig dit, eller hur!

Till helgen ska jag fixa mina paket. Har följande att fixa och skicka iväg
* Paket till M
* Hemlispaket
* Te och garn byte
* Kort till C

Måste fixa lite stickmarkörer och skicka iväg oxå. Vill ha lite nya pärlor att leka med. Gärna lite större. Pärlhalsbandsstorlek är fint =)

Hemma igen

Då var man hemma igen. Det var skönt ute i solen. Ganska kallt men skönt ändå. Ångrar inte att jag gick ut och gick istället för att gå till gymmet.

Ska nu sätta mig ner och fortsätta plugga. Fick gjort en hel del imorse. Ska nu bara göra resten nu :P Sticka på mössen är oxå nödvändighet. Alltid spännande med nytt garn =)

Funderar på drops dominiostrumpor. och om jag ska göra dem. de är fina men man hinner ju inte allt... synd att jag inte kan sticka och pyssla dygnet runt...

Solen lyser

Det är sol ute =) snart inget vitt kvar :S tänkte ge mig ut och gå en runda. Dissade som sagt gymmet och tänkte träna här i byn men nu när det är så fint väder ute vill man ju inte missa det. Ska komma ihåg att handla på vägen hem 1,5 lier mjölk

Är surpå min kurs. vi har fått utkopierat större delen av artiklarna men inte alla. har sökt efter de andra men hittar de inte =( mailade läraren om det. får se om jag får något svar. det är jättesvårt att läsa något om man inte hittar det!!!

fudnerar på vad jag ska äta till kvällsmat. Vill ha något snabbt och lätt. det är svårt att hitta på. har ju ingen fantasi =(

Köpte garn igår till mössa och började på den idag =) sitter och läser artikel samtidigt. fungerar jättebra =) Magic loop = slipper montering ;)

Det är vitt utanför rutan

Det är vitt utanför fönstret, idag oxå. Det är ganska fint. Men det skulle varit mer vitt och för ett par månader sedan. Typ kring jul och nyår =)

Idag är det till att vara duktig och plugga hela dagen. Har bestämt mig för att inte åka in till Lund och träna. Går bort till hallen här i byn i stället. Det tar mig 3 timmar för att få träna en timme i Lund i och med att tågen inte passar så som jag vill =( Det är det som r bra med dubbla träningskort =)

Fick för övrigt börja om på mina pulsvärmare igår, kommer inte ihåg om jag sa det. Mycket elakt :P Men nu får jag använda mig av magic loop =) underbart. Så blir båda klara samtidigt. Ingen sws (second wrist syndrome efter sss second sock syndrome)

Det finns inget på TV idag. Elakt. För min del känns det som alla bra TV program är på måndagar (Anna Phil, CSI, ER (slut för säsongen)), torsdagar (antikrundan, antikmagasinet och Förbrytelsen) och lördag (melodifestivalen och CSI). Jo på fredagar går så ska det låta ann men På spåret är mycket bättre. Dagens I lands problem jag vet men om det inte är något bra på tv blir det ju mindre sticktid!!!

Shopping =)

På stickcafét inhandlades följande
* Rött ullgarn till stickameras pulsklubb
* Rundsticka 4 * 80 mm till stickameras andra pulsvärmare (fick U på de första, för små stickor = följde beskrivningen inte garnet)
* Fyra svart råsa nystan till mössa
samt en beställning på en 80 * 2,5 mm som förhoppningsvis kommer på fredag i brevlådan

Hoppas att alla har en mysig kväll. Det är snö i skåne =)

VM stickning

På fredag börjar VM stickningen. Har nu bestämt mig för projekt. Har två att välja på beroende på hur det går idag =)
 Alternativ 1) Svampmuddarna från stickameras pulsklubb. Behöver införskaffa ett rött garn och rudnsticka 2,5 * 80
Alternativ 2) Fortsätta på mina bytesstrumpor

Motiveringen är följande
det tog mig en 6,7,8 dagar att lära mig sticka magic loop =) och temat för vm stickningen är just att det ska ha något att göra med Kallurs tid 6,78 på häcken =)

Det är inte försent att anmäla sig än gör det här!

Tisdag jämn vecka, STICKCAFÉ

Idag är det stickcafé. Alltid lika mysigt :P Får se vad det blir för något att göra idag =) Frågade Älsklingen om han ville följa med men han var inte så jättepigg på det =(

För övrigt så är det vitt utepå gräsmattan. Inte snö utan bara frost men det är vitt i allfall =) Har inte upplevt det tidigare. Eller jo men inte de senaste året

Idag ser planeringen ut på följande vis
8,30 - 12 plugg
12-13 lunch
13-14 ta mig till lund
14-16 föreläsning
16-18 ta mig til landskrona och äta kvällsmat ´
18-21 stickcafé

Fullmatad dag som vanligt med andra ord =)

Kväll *mys*

Nu är det kväll. Mys. Älsklingen åkte aldrig iväg på sitt möte nummer två i kväll. Det innebär att vi kommer mysa framför tvn =) Ska se på Anna Pihl och CSI. ER spelas in och kommer att ses på efter CSI.

Tog bild på både pulsvärmarna och mina bytesstrumpor med magic loop =) men har tyvärr inte mobilen här och kan ladda över =(

I morgon är det stickcafé, kan det bli bättre =) Får se om Annicka har det som jag behöver :P
 
I morgon fyller M år. Grattis så jättemycket!!!!


På väg till skolan

Då skall man nu till skolan. ha föreläsning, gruparbete och få infomration om uppsatsen.

See you all folks and have a nice dayVisst är han söt. Tittar hela tiden på Hummersekten när jag är vid datorn. Det livar upp =)

Ny vecka och nya tag =)

Måndag morgon, känner mig pigg, glad och utvilad. Alltid trevligt!

Följande kommer att hända idag:
8-9 förbereda gruppuppgift
9-10 ta mig till Lund
10-12 FÖreläsning
12-14 gruppuppgift och lunch
14-15,30 plugg
16-17 träna
17-18 ta mig hem
18-19 kvällsmat
19 --> plugg

Ska be älsklingen programmera videon det är Anna Pihl, CSI och ER. Dock är det problem då ER och CSI går SAMTIDIGT. Dagens I lands problem.

PÅ vägen till skolan skall jag fortsätta med mina korvmuddar tror jag =) lagom tågstickande. Så får de plus bytesstrumporna följa med till Lund.

Söndag kväll

Då var det söndag kväll igen. Fattar inte var tiden tar vägen!! Men försvinner gör den.

Har inte ens tittat på strumporna nu i kväll. Får se om jag kan hitta något trevligt på tv att sticka till i kväll. Det fanns det inte =( Fr se om jag hittar någon film att titta på i stället

ha en trevlig söndags kväll!

Tråkigt väder

Det är bara tråkigt väder ute. Jag vill ha sommar och sol =) Saknar att det inte har varit någon vinter och snö. Men nu är det så långt från jul så har det inte kommit nu så kan det lika gärna vänta ett tag till!

Har fyra mönstervarv kvar på mina bytesstrumpor innan jag är framme vid hälen =) Har ju som mål att fixa hälen innan helgen är slut. det är ju ett par timmar kvar. Får ca en timme sticktid vid skärgårdsdoktorn i kväll =) Hinner kanske =) Kommer garanterat bli klar med dem innan det är dags att skicka dem =) är ju egentligen klar med en hel eftersom jag nästan är klar med skaftet på båda

Pulsvärmare och shopping

Igår åkte jag mor och älsklingen till Malmö. Åkte först till Fröken Garn. Hej C. Inhandlade där garn till tebytet och till min hemlis =) Hoppas att de blir glada. Köpte även ett mössmönster till mig själv. Det du A.

Åkte sen vidare och handlade nya träningskläder. Behövligt.

Tredje stoppet var på Center Syd. Handlade där komplettering till hemlispaketet. Älsklingen handlad masageolja och läppbalsam till mig *tack så jättemycket* (läppbalsamet har sma av äpplepaj och vaniljsås) Gick även in på ICA Maxi och handlade mat och nödvändiga kemikalier.

Åkte sen hem. Fikade med mor =) Såg sen på TV. Antlikrundan och Så ska det låta. Gjorde sen kvällsmat. Gott.

Till melodifestivalen bröt jag mitt löfte. Löftet handlde om att jag inte skulle börja på något nytt projekt innan något annat var avslutat (skulle vara klar med BÅDA strumporna innan några nya fick påbörjas och minst ett par strumpor innan jag skulle börja på pulsvärmare) Men inte kunde jag hålla mig borta. Har börjat på Ilsefins pulsvärmare. Skulle göra det med magic lopp men C hade tyvärr ingen rundsticka på 2,5 * 80. Hittade raka strickor i min samling så jag började ändå. Fy på mig. Stickar med ekologiskt ullgarn som jag fått från en som heter Catrin och sen Vivekas fina garn. Catrins är brut och Vivekas gult. Äkta 70 tals färger och grymt häftiga blir de =)


Lördag och shopping =)

Idag ska jag oc mamma iväg och shoppa. Älsklingen skall oxå följa med =) Vi ska till Fröken Garn och handla. Har skrivit ner en låååång inköpslista :P Får se om jag hittar det som jag vill ha. Skulle även vilja åka och handla pärlor. Men det är inte alls lika viktigt som garn :P

I kväll är det sista deltävlingen i melodifestivalen *wihi* kommer att sitta bänkad. och efter det är det CSI Miami, Love Horation Caine =)

Igår på jobbet gick det bra =) var där tidigt så jag fick stickat en hel del. har en halv mönsterrapport kvar sen är det bara till att börja på hälen =)

hoppas alla får en trevlig lördag, det ska jag ha

RSS 2.0