Fredag =)

Idag är det fredag.Ska precis sätta mig ner och göra projektarbete. Kom på att jag har läst alla mina dagliga bloggar men hade missat att uppdatera min egen, så det kan gå :P

Idag är det att åka till skolan om 2 timmar. Ska tillsammans med J och R träffa A som skall vara vår handledare till magisteruppsatsen. Sen ska J och jag diskutera våra PM i RR. Det är svårt men det blir nog lite bättre om man är två som diskuterar igenom det hela. Kan ju ta hjälp av varandra.

Jag har nu mätt mina bytesstrumpor *wiie* Foten är nu 12 cm. Totalt skall den vara 24 vilket innebär att jag har 6 cm kvar innan jag ska göra minskning för tårna. Det bör jag ju hinna =) Eller hur, det är ju 14 dagar kvar =) Har dock som mål att vara klar med dem på tisdag så kan jag posta dem på onsdag tillsammans med projektansökningar och stipendieansökningar.

När strumporna är klara ska jag göra mushroom värmarna =) kommer bli skoj, tror jag. Första gången jag kommer sticka mönster i olika färger. Vill även göra dominostrumporna och tropicana. till att detta behöver jag 2,5 mm sticka och det har jag bara en av. Får nog införskaffa mig en till. Ett par strumpstickor i 2,5 vore inte heller fel. Får kolla på stickcaféet på tisdag.

Nu var det åter till rättsläget för återköp av egna aktier

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0