1,5 rapoprt kvar / 1,5 repetition left

Detn är 1,5 rapoprt kvar sen är jag, nog klar med min bröllopssjal. Kommer att sitta och sticka för allt vad jag är värd i kväll. Hoppas att jag hinner riktigt långt. Håll tummarna. Det hade varit såm skönt om jag kunde vara klar med den i helgen.

It is 1,5 repetition left then am I ready with my wedding shawl. I will sitt and knit al evening (when I do not work) I hope that I will make a long bit . It would have been nice If I could be done this weekend

1,6 miljoner respektive 800 000 kr / 1,6 million or 800 000 sek

Det är vad ingångssaldot skiljer i maj och juni om man jämför bokföringen med saldoutrdaget från banken. Det innebär att jag har en del att bita i om jag skall reda ut vad det är om är fel. Men skam dem som ger sig =)

Idag blir det till att jobba duktigt hela dagen. Dagens planering ser ut som följer
10-17 Malmö jobb
18-02 Ellco jobb
Inte mycket tid över :S

Bröllopsplanerna går framåt. Har sånghäftena och agendan kvar att fixa men det skall nog gå =) ALlt går om man bara vill :P

This is how big the different ar in the saldo in the beggining of the month for may and june. It means that I have a lot of things to do. But it is only to work on with it.

Today will I work hard the whole day. The planning are
10-17 work in Malmö
18-02 work at Ellco
Not much time left

The wedding planning are going forward. Have the songs and the planning for the church to do =) Everything willl went well if I want it =)


Frangéns Vardagslyx

Hade sönder min virknål förra veckan. Den ena av två som passade till att sätta pärlor på mitt sticke. Efter många om och men hittade jag Frangéns Vardagslyx på nätet. Vad jag kunde se var de de enda som sålde virknålar i rätt storlke (Boye 14). Har varit runt i butikerna här i närheten men inte hittat något. Hadlade med postförskott så frakten var dyr men garnet kom snabbt =) och virknålarna så nu har jag ettpar extra om lyckan varit framme =)


Junimuddar / June wristwarmersDetta är min variant av Dödergöks muddar.

This is my wariation of Dödergöks wristwarmers

Sitter inne med sol ute / Sitting inside with the sun outside

Då sitter man inne och ser ut på solen genom takfönstret. Hade gärna varit ute och latat mig. Men har en känsla av att mina företag inte ahde fiat sig själv :S Har nu fått rätt åp två av företagen. Ett tredje har jag, förhoppbningsvis en lösning på. Nu har jag bara 3 företag kvar. Ett av dem borde gå fort att gebnomföra. De andra två tar nog, tyvärr, lite längre tid....

Now am I sitting inside and waching the sun outside. I would loved to be out and do nothing. But  I got a feeling that my companies would not fix itselfs :S I have fixed two companies. And got a soulution to a third. Now I oly got three companies left do do and one of them should go quite fast but the other two will take a long time...

Grattis på födelsedagen / Happy birthday

Idag fyller jag år =) Fick glass till frukost på sängen av prinsen *så sött* Ska nu hitta ett recept på en kaka som jag vill baka och sen blir det till att åka till jobbet

today is it my birthday =) i did get icecreame to breakfast on the bed from my price *sweet* I will now find a recepyon a cookie tat I will take with me to work =)


Löst ett problem och snart till nästa jobb / Have fixed one problem and will soon go to the next work

Jag har nu fixat ett problem. Det känns så skönt. Ska se om jag hinner att fixa något problem till innan jag går. Det hade inte varit helt fel. Dock sägs det ju att et första problemet är det svåraste för sen vet man hur man sakll göra.

Ska snart iväg till jobb nummer 2. Jobbar kvällen denna veckan 18 - 02 undrar hur det kommer att bli :S jag är definitivt inte någon kvällsmänniska och har, numera, en förmåga att somna överallt och alltid. Inte bra

Hoppas på att det blir en lugn kväll med en massa sticktid =) Har ju försummat sjalen i helgen. (Har bara montering kvar på en av mina pulsväramre sen är de klara) KOmmer behöva göra ungefär 2,5 rpaporter till på sjalen och de borde ta en vecka. Hoppas att det går snabbare!!! Får se till att ta tillvara varje minut =)

I have now fixed one problem. It feels nice. I hope that I can fixe one more before I leave todau. It would have been nice. The first probloem should be the hardest.

I will soon go to job number two. I have the evening this week. 18 - 02. I wounder how it will be. I am not an evening person...

I hope that it will be a easy evening with lots of time to knit =) I have not been klnitting on myu shawl at al this wekend. (have only to sew one of my wristwarmers then it is done) I need to do 2,5 repetitions before I end it. It will take about 2,5 week. I hope it will go faster =)

planering och jobb / planning and work

idag är det planering inför bröllopet och jobb som gäller. är i malmö nu och har ungefär 3,5 timme på mig att få rätt på mina företag. det är inte hjelt lätt att genomföra. får da det lugnt och metodiskt. börja från början och fortsätta sen

helgen tillbringades på hven. mycket trevligt. skönt väder dessutom =)

today is it planning for the wedding and work that are on my scedual. i am in malmö now and I got about 3,5 houer to fix al my conmpanies. it will not be eacy. i will start with the begining and the continue =)

this weekwnd has I been on hven. nice and good weather

Möhippa

Igår var det min möhippa så det var inte många maskor som stickades. Roligt hade jag!!

Började med att jag åkte till kusin A. Kom dit vid 18. Kusin M var där redan. Strax efter så kom svägerskan A, svägerskan T och brors flickvän C. Satt på balkongen och drack drinkar. Mysigt värre. Lekte även "jag har aldrig" för att folk skulle lära känna varandra.

Vid 20 tog vi bussen till centrum. Där letade vi reda på restaurangen som vi skulle till. Satt där och åt gott. Jag tog fetafyld fläskfilé *mums*. Vid 22 kom pojkarna. Det var prinsen, kompisen L, svåger A och bror A. De joinade oss och hade de trevligt. Sen var vissa (bror A med flickvän C, svägorskorna och svågern) tvugna att åka hem. Vi andra fortsatte på stortorget. Sen åkte kusin M, kompisen L och prinsen hem. Medan jag åkte till kusin A och sov där idag.

Tack för en jättetrevlig kväll!!!

Seg i huvudet / So tired

Jag är så seg i huvudet. Känns som jag inte har koll på speciellt mycket just nu =( Har dock rett ut en del problem idag och det känns skönt! Har en massa problem kvar och borde åka hit i morgon men det hinner jag nog inte =( Får verkligen köra nonstop nästa vecka!

I am so tired in my head. I t feels lika I do not have any clue about anything =( I have fixed some problems today and that feels nice. I have lots of problems to take care of and I need to go here towmorrow but I do not have the opertunitue to do that =( I realy has to work 9 to 5 next week

Rätta fel / Fix mistakes

Rätta fel har jag ägnat en hel del tid åt att göra. Jobbigt. en del av felen är mina men långt ifrån alla....

Fix mistakes has a done a lot. It takes time. Some of the mistakes are mine. But not al of them.


Dissad sjal / The shawl was not good enough

Sjalen som jag har stickat på till bröllopet har blivit dissad av henne i butiken. ELAKT! Oavsett vilket kommer jag att sticka klart den och använda den. Har för övrigt kommit en bra bit över hälften. Hade det krisat så hade jag kunnat maska av och använda sjalen så som den är nu =)

The shawl that I have been knitted on to the wedding was not good enough according ton the lady in the wedding shop. EAVIL. No mather what, I will use it! Have now done more than half of it. If it would crise I can have it as it is now =)

DI galan / DI award

Sitter och ser på DI galan och stickar på sjalen. Första nystanet är klart om bara något litet varv.

Det är stickcafé idag och jag hade önskat varit där. Men man kan inte vara överallt alltid =(

Mönsterna till pulsklubben och sockklubben kom idag. Vill sticka!!! Men de får vänta tills efter bröllopet. Alternativt tills att sjalen är klar. Men det går framåt =) Har massa fina mönster som ligger och väntar på att bli stickade.

I am watching DI award and knitting on my shawl. The first skein are now done.

It is knittingcafé today and I whish that I was there. But can not be everywhere altimes =(

The patterns for the sockclub and wristwarmers club has come today. I want to knit them!!! But it has to wait until after the wedding. Alternative until my shawl is done. But it goes forward =) I have lots of nice patterns that I would love to knit =)

Hem och sova / Home and sleep

Nu har jag bestämt mig för att jag strax skall gå hem och sova. Det är inte lönt att vara kvar mer. Är just nu icke effektiv och då kan jag lika gärna sova hemma som sitta här och inte orka göra ngt.

I morgon är det upp tidigt som gäller *suck*. Fördelen med att börja tidigt är att man slutar tidigt. Dock är det en fråga om  det är värt det...

Hade träningsplaner i morgon men det känns som min näsa säger att jag itnee får lov att träna ngt i morgon. Näsan är täpt och har nog feber oxå. Grattis Ida, precis vad du behöver. Istället får morgondagen ägnas åt att fixa grejer till bröllopet =)

Now has I decided to go home soon. I will sleep. It is no idea of beeing here more. I am not effectiv so I can be home and sleep instead of be here and do noting.

Towmorow is it early morning on the scedual. The good thing with starting early is that you will end early. But is it wearth it?

I hade planned to go and training towmorrw but my nose say that I should not do that. My nose are full and I think I got fever. Congratulations Ida, that is what you need. Instead I will do wedding plannigns =)

Linslus / In the newspaper

Idag har jag och prinsen träffat tidningen. Skall var med i ett reportage om bröllop på Hven. Det kommer bli så skoj. Ser fram emot att läsa det. Tror att det var till helgen som det skulle komma ut.

Är på jobbet i Malmö nu. Är trött och har en massa att göra. Helst av allt hade jag velat åka hem och sova. Men man kan inte strunta i sitt ansvar hur mycket som helst (läs inte alls)

Har även träffat fotografen inför bröllopet idag. Och det känns jättebra. Nu är det bara till att fortsätta med planeringen så skall allt ordna sig =)

Today has me and my prince have a meeting with the newspaper. It will be about why we have choosen to have our mariage at Hven. It will be so nice. I think that it will be in the paper this weekend.

I am now at my job i Malmö. I am tired and would like to go home and sleep. But if you have something to do you has to do it.

We have also met the photographer for the wedding today. It feels so good. Now we only has to continue wiht our planning =)

Planering

Vi är nu i full gång med att planera bröllopet =) Har besämt psalm och in och utgångsmusik nu. Tror att det bara är sånghäftet kvar. Nästan alla gäster har ringt och svarat om huruvida de kommer att komma eller inte. Det känns fint =)

Hastigheten på sjalen har numera ökat så jag ser ett ogtt hopp om att få den färdig i tid inför den stora dagen.

Har tyvärr även kommit till insikt att det inte kommer bli något stickcafé för mig nästa vecka. Det finns helt enkelt inte tid till det =( Önskar att jag hade fler timmar på mitt dygn men det kan man inte få oavsett hur hårt man arbetar på det.

Skall nu bege mig till ICA med prinsen. Skall handla mat så att vi kan göra middag. Kålpudding blir det. Och det kommer bli så gott =)

Stora problem / Big problems

Jag har kommit på att det råder stora problem på jobbet och givetvis med det jag håller på med. Försöker nu reda ut allting vilket inte är det lättaste. Hoppas att jag kommer att fixa det!!! Om det finns nya påbörjade pärmar. Varför sätter då folk in grejer i de gamla? Man tittar ju inte i dem!!!

Ska snart tillbaka till det först jobbet. Prinsen jobbar nattskiftet. Ska hälsa på och äta kvällsmat.

I have find out that I have got problems at work with the things that I am handling. I am trying to solve them al but it is not easy. I hope that I can fix it. If there are maps started. Why continue with the old ones? Who look in the old map when there are a new one?

Soon will I go back to my firt work. My princ has got the night shift. I will go there and eat dinner.

Stickcafé / Knitting café

Det är stickafé här i Malmö idag. Funderar på att gå dit. Har faktiskt tid denna veckan. Prinsen jobbar kväll så han störs inte av det. Det hade varit trevligt. Får se hur saker och ting utveckklas här idag.

It is knttingcafé here in Malmö today. I am thinking of maybe go there. I have time this week. My prince works evening so it is Ok with him. I has to see how the day will develop before I decide.

Tröttis / Tired

Idag är jag extremt trött. Kom hem för 2 timmar sen ungefär. Innan dess har allt gått i ett sen 6 i morse.

Har nu fixat ladok utdrag tills i morgon. Ska bara komma ihåg att kopiera dem

På sjalen har det stickats en del, mer hade inte varit fel men det orkar jag inte så det får vänta

Eventuellt är det stickcafé i morgon och då får de följa med dit. Stickcafé är det. Men frågan är om jag åker dit.

Today am I realy tired. I did get hom for 2 houers ago. Before tht everyting has happend ater eachoter

I have now got my grades for towmorrrow. Now I only need to copy them

I have knit on my shawl. not has much as I need but am to tired to continue

Maybe will I go to a knitting café towmorrow. I have not decided yet

Dags att åka hem / Time to leav

Jag kom för ett litet tag sedan på att jag hade tänkt åka hem för en timme sedan. Men tydligen fungerar inte mitt huvud så som jag önskar så därför blir det hemgång först nu.

I did find out a litle while ago that i hade planned to go home for about one houre ago.. But my head is not workning as it should so thats why I will go home first now.


Tisdag kväll på jobbet/ Thuesday evening at work

Så sitter jag här igen. Har precis fyllt i lappar om adressändring, registrerat bokföringen och skall strax ta itu med projektredovisningen.

Än så länge har jag inte kommit så många varv på min sjal, tyvärr. Får se om jag kan komma något på vägen hem *hoppas*.

Har kommit fram till att jag antagligen skall göra ett par av strumporna från strumpklubben som OS stickning, men det är fortfarande tid över så jag kan ändra mig igen =)

Now am I here again. I have just make adresses cahnges, some accountant and will sonn continue =)

I have not done as many rows as I would hav liked =( I has to see if I can do some on the way home.

I think that I will do one pair from stickmaersas sock klubb as my OS projekt. BUt tere are still time to change my mined =)

Varvpeppare

Har sett på en del bloggar att det tillverkas varvpeppare. Det vill säga man sätter de längs tui ti kanten när man börjar sticka för dagen och sen ser man hur långt man har kommit. Fudnerar på att knåpa ihop 7 stycken och namnge de med veckans alla dagar =) Kanske inte hade varit så dumt. Då hade man garanterat sett att man kom någon vart.

Får fundera på det på tåget på vägen hem. Tänkte snart börja packa ihop för dagen. Aningen seg man börjar bli nu. Upp 5 idag och upp 5 i morgon

OS stickning / OS knitting

Stickgalens om jag är har jag signat upp för att vara med i stickameras OS stickning. På www.stickamera.se finns en länk till bloggen. Har dock itne bestämt mig för vad ajg skall sticka än. Kommer dessutom tt börja sticka 3 dagar efter astartskottet så det får vara ett litet projekt bara. Men jag kommer nog på något bra =) Annars fungerar det alltid med ett par tossor. Behöver göra nya =) Skall lägga utte i sommarstugen hade ajg tänkt. Det är ju alltid trevligt att komma dit och veta att det finns något varmt och skönt att ta på fötterna =)

Tusan oxå. Det är CSI i kävll. Jag är på jobbet och kommer inte hinna hem till det. Har inte koll på om prinsen har programerat videon. Hoppas det. Annars går det i repris på söndag. Kanske kan spela in det då i stället om det skulle vara så.... 

Håller annars bara på att sticka på min sjal. Ett varv här och ett varv där. Synd att det inte blir fler varv ändå :S men jag ser att den växer och det är huvudsaken. Hinner göra klart den i tid och det är det vitkigaste. Eller hur =) 

A knitting maniac as I am I have decided to become a member in Stickameras OS knitting. At stickamera.se there is a adress to the blogg. I have not decided yet what to knit. And I will start knit aboit 3 days after it has started so I thnik that I will fall behind direct so I has to have a small projekt. I think that I will find out something good =) Or I can always need new socks. We need to the summerhose =) It is nice to know that when you got there you can take something warm on your foot =)

Oh it is CSI today. I will not be home in tome to see it. I do not know if my prince has programmed the video. It is also shown at sunday maybe i will se it then.

I am only knitting on my shawl. One row here and one row there. It is bad that it is not as much rows as I want but I can see it gorw. And thats the main reasion =)

Cernit lera / cernit clay

Jag vill ha cernitlera och göra stickmarkörer *viiiill*

I want to have cernitclay and do my on stitch marker *waaaant*

Knappt halvvägs och studera.nu / Almost half done and studera.nu

JAg har nu kommit ungeäfr halvvägs med mi sjal. Den börjar bli fin =) Kommer bli klar i tid *skönt* om jag fortsätter att sticka i den takten sm jag stickar i nu =)

Igår var det karneval i Landskrona. Mysigt. Gjorde av med 250 kr. 150 kr på mat och 100 kronor på strumpor =)

Antagningsbeskedet för hösten har kommit nu men jag lyckas inte att lgoga in *elakt* vill se om jag kom in på det jag sökte eller inte, även om jag helst vill slippa pluggaoch jobba i stället.

I am now halfway with my shawl. It looks nice. It will be done in time *nice* if I contiune to knit in lika I do now.

Yesterday was it Carneval in landskrona *nice* I did spend 250 crowns 150 on food and 100 on socks =)

The information if I am alowed to study next semester are on the internet but I can not log on to see if I am alowed or not. I will work but I have studies as an extra alternative if I do nt get a job.

Karneval / Carneval

Karneval i stan idag (Landskrona). Skall nog dit. Bara fixa i ordning mig först =)

Carneval in town today (Landskrona) I will go there, I think. Only need to put on some clothes =)

Helg / Weekend

Kom tyvärr inte många varv på min sjal igår. Hopppas att jag kommer fler idag. Eller det måste jag :S

Det är inget kul på tv så vi får se hur det blir med det. Skulle se det inspelade avsnittet Morden i Midsomer i onsdags. Visade sig vara det avsnittet som vi redan hade sett ( såg på nationaldagen via Danmark)

I morgon är det träning på morgonen och sen blir det Karneval *wiie* hoppas att man är piggare då så man orkar ha skoj =)

I did not do so many rows at my shawl yesterday =( I hope I will do more today. Or I has to =S

It is nothing nice at tv today =( I do not know what I will se. It was no fun to se Midsomer Murders from this week. I hade aldready seen it threw Denmark =(

Towmorrow will it be training and then Karneval *wiie* I hope that I will be more avake then then I am at this moment so I can have fun =)


Till kusinen / To the cousin

Nu skall jag gå ner och möta prinsen på centralen. Sen skall vi gemensamt åka till kusinen =)

Now will I go and meet the prince at the central station. then will we go to my cousin =)

Det tar tid / It takes time

Det tar tid att kontera fakturor. Hade en liten hög på så där 45 stycken för 3 olika bolag.  Olika kontonummer på alla men det går okej. Om 2 timmar kommer prinsen och jag ska då möta honom för att åka till kusinen.

It takes time to do invoices. I have 45 to fix in 3 different companies. Different accoutnumbers on al of them but it is okej. If about two hours will the Prince get here and I will beet him and go to the cousin =)

Det tar sig / It goes on

Sjalen tar sig. Stickar och stickar på den. Ser att den växer men inte tillräckligt. Bestämde mig däröfr i morse att skriva ner vilken rad jag är på. Då kan jag i morgon bitti se hur många jag gjort under dagen =) Inte dumt va =) Hoppas på minst 15 helst upp mot 20. Lyckan vore enorm om jag lyckades med en hel rapport. Men det är osannolikt, dock inte omöjligt. Det beror på vad kusinen anser att vi skall göra. Skall nämligen till henne i kväll =)

The shawl is growing. I knit and knit on it. It is growing but not enough. I have because of that decided to make a note about what row I am knitting for the moment. Then can I towmorrow morning see how much I ahve done today. Not stupid ah? I hope that I have knitted 15 rowes at least I want to have done 20. I would be realy happy if I ahde done one whole report. But i do not think so. It depends on what my cousin think that we should do tonight =)

Dålig på att uppdatera =( / Not very good at update =(

För tillfället är jag inte speciellt bra på att uppdatera. Illa jag vet =( Men tyvärr har dygnet endast 24 timmar. Jag hade behövt minst 30. Men man får försöka göra det bästa av dem som man har.

Idag har det varit jobb. Sen banken. Har nu varit hemma i 45 minuter. Väntar på att prinsen skall prata klart i telefonen så att vi kan åka och träna. Idag är det inget trevligt på tv. Eventuellt kommer vi att se Morden i Midsomer som spelades in igår.

Var en snabbis inom på stickcaféet igår och fick köpt mitt nystan garn. Nästa gång jag är där skall jag definitivt stanna längre än de 10 minuterna jag var där igår. Men kom hem tidigt och sov relativt tidigt, skönt!

At the moment am I not very good at update. Bad I know =( But I only got 24 hour a day. I would need at least 0. But I have do do the best I can with the hours I got.

Today has it been work. Then the bank. I have now been home in 45 minutes. I am waiting for my prince to finish his phone cal. Then will we go and training. Today is there nothing good at TV. Maybe will we se Midsomer Murderes from yesterday.

I was very quick at tne knitting café yesterday and bougth my yarn. Next time will I be there more then the 10 minutes that I was uesterday =) But I did came home early and got some hours of sleep =)

26 brev / 26 snailmail

Det är vad jag har ahft att göra idag. urk. varför kommer allting samtidigt? Snart är det dags för mig att gå och träna

That is what I have done today. Why hapends everyting at the same time? Soon will it be time for me to go and training

Tillbaka i blodet / Back with the blood

Då är jag tillbaka i blodfabriken. Förutom att jobba här på kontoret i Malmö. Det kommer att bli 5 stressiga veckor men om man vill så går det.

Dagens schema har varit och kommer att vara
5-13 Blodfabriken
13-14 till Malmö
14-18 Malmö
18-19 till Kävlinge
19-21 träna
21-22 CSI
22 SOVA

morgondagen kommer att se nästan lika dan ut.

Har stickat en del på jobbet. Har haft paus och så =)  den kommer att bli så fin sjalen =)

Now am I back in the blood factory. Beside work here at the office in Malmö. It will be 5 with double work, but if you wnt you can hadle it

Todays scedual has been and will be
5-13 blood factoru
13-14 to Malmö
14-18 Malmö
18-19 to Kävlinge
19-21 training
21-22 CSI
22 SLEEP

tomorrow will look almost the same.

I have knitted on the shawl during brakes and so =) It will be so nice =)

Min bröllopssjal / My wedding shawl

  

Bilderna är inte av bästa kvalitet då de är tagna med mobilen. The pictures ar ote the best. I have taken them with the mobile pone

Luncha eller inte luncha det är frågan / lunch or not lunch thats the question

Har fått frågan om jag ska luncha med en bekant. Antingen det eller äta en baguette på vägen hem och sen träna. Det är ett svårt val. Träna är nyttigt och nödvändigt. Men samtidigt är det gott med lunch och man måste vara social i bland.

I have got the question if I would like to eat lunch with a friend. It will be that or training. I realy need to go and training. But I also need to be social. It is a hard question.....


Fel i sjalen / Mistakes in the shawl

Såg i morse att jag hade gjort fel i sjalen. Inte bara en gång utan på flera ställen. Ägnade hela tågresn hit till att rätta de felen. men nu är det rättat och det är snyggt. Man ser itne att det en gång har varit fel =)

Idag har jag mycket på schemat
8-12 jobba
12,17 åka till Kävlinge
12,50-13,30 packa, äta lunch och fixa mig i ordning
13,30-15 träna
15-15,30 hämta grönsaker
15,30-16,15 duscha, byta om, gå till tåget
16,30-16,45 till Landskrona.
18,15 båt till Hven =)

Puh, vill man så går det =)

I did see this morning that I have done som mistakes in my shawl. Ont one, many. I tried to fix it during the whole time that it take me to get to the job. And I sucseded =) You can not even se that it has been fixed =)

Today have I lots of things at my scedual.
8-12 work
12,17 go to kävlinge
12,50-13,30 eat, fix, fix my things
13,30-15 training
15-15,30 get my fruit
15,30-16,15 shower. change clothes
16,30-16,45 to Landskrona
18,15 boat to hven

I you want, you can handle it =)

Förra inlägget är borta

Förra inlägget jag skerv är borta. Arg! Ska gå ut och äta nu och se åka och träffa mor min.

Over and out

Garnet räcker nog inte =( / I do not think that I have enough yarn =(

Vägde nystanet till min bröllopssjal igår. och jag tror inte att det nystanet kommer att räcka =( Har mailat Annicka och bett henne kolla om hon har något liggande. Annars får jag gå ut på jakt efter ett =) Men det skall nog fixa sig. Allting gör ju det på något sett =)

Idag skall jag och mor kolla på kompletternade kläder till bröllopet och lämna in klänningen för insynad. Hoppas att det blir bra.

I did check how much yarn I have got left. And I do not think that my skein will be enougnh =( I have send an e mail to Annicka and asked her if she can se if she got one skein mor to me. Otherwise I will go on a hunting trip =) but it will be okej in the end =)

Today will me and my mother look for clothes to complement the wedding outifit and go with the dress to get it sew in si ot fits me =)

Perdita muddar / Perdita wrist warmersSå här ser mina Perdita ut. Den har varit klar ett tag men av någon anledning inte kommit upp här.

This is my Perdita. I have been done with it for a while now but for some reason I have not published it yet.

Februari Lady Sweater KAL

Det finns en sådan och tröjan är så fin. Vill verkligen vara med. Men jag hinner egentligen inte =( Och dessutom måste jag inhandla garn om projektet skall kunna genomföras och det borde jag itne göra i dagsläget. Det är svårt det där. Vill ha. Tänk att göra den i vikangarn garn. Oh vad mysigt i någon skarp färg *vill*

It is such a nice sweater. I realy want to do it. But i do not have any time over =( And if I shoudl do it i need to by yarn and i should not do that. It is hard. *I want*. I would realy like to do it in Vikangarn yarn. In a nice and sharp colour *want*

Kommentarer / Comments

Bestämde mig för att räkna igenom hur mågna kommentarer jag har haft i min blogg under det lite mär än 1 året då jag har haft den =) 328 stycke blev det. I och med att jagh ar haftca 660 inlägg så blir det att jag har fått kommentarer i sitt på vart annat inlägg. Det är inte fy skam. Mer kommentarer tas dock tacksamt emot =)

I decided to count my coments here in the blog during the year that I have had it. 328 have I got. And I have pub lished about 660 postm så about every secod post has got a comment =) Thats OK but I want more =)

Detaljerat mix match / Detalied mix matchPaketet bestod av 6 nystan Sugar'n Cream bomulsgarn, lemondops, olika tesorter, en söt träplatta som ligger i en påse med lite smått och gott som man kan använda till sticke =) typ blommor att dekorera med och en söt stickmarkör. Tack Tammy

In the pakage there were 6 skeins of Sugar'n Cream cotton yarn, different sorts of tea, a cute wooden stick in a bag with things that I can use to knit with like flowers and a stich marker =) Than you Tammy

Mix match

Så här såg mitt mix match paket ut. Tack så mycket Tammy. This is my mix match pakage. Thank you Tammy


Komplicerat / Complicate

NU blev det en massa rörigt i mitt huvud. Det har resulterat i en hel del att ta hand om i morgon. Hoppas att det kommer att reda ut sig då. Det är jobbigt när saker och ting inte fungerar på det vis som man önskar.

Now did everyting become complicated. It has resulted in lots of things to take care of towmorrow. I hope hat everything will be okej. I do not like when things dont work as I want them to do!

Göra en kil / To do a wedge

Jag har nu börjat att göra en kil på mina junistrumpor. Får se hur det går. Men det blir spännande. Har börjat med nummer ett och tänkte snabbt lägga den åt sidan tills ajg kommit lika långt med nummer två så jag kan sticka dem samtidigt. Då blir det ju klara på en gång och man slipper drabbas av sss =)

Sjalen går även den framåt. Känner att jag nu kommer ha mer tid till att arbeta med den när inbjudningarna till bröllopet är utsickade =)

I have now started to do a wedge in my june sock. I will se how it goes. But it will be exiting =) I have started with number one but will put it aside for a while and knit on numer two so I then can knit on both of them at the sime time =) Then they will get reayd at the sime time and I do not need to think about sss =)

Also the sahwl are in production. It works well. Now when I have done the inventations for the wedding I can focus more on the shawl =)

RSS 2.0