Jag klarade mig!

Jag klarade mitt PM =) är så glad. Fick G. Med tanke på den tiden som jag la ner på det så kan det inte bli bättre =) Sen fick jag G på min inlämningsuppgift, man kan bara få G eller U (G = godkänd, U = underkänd) Fixade mitt kunskapstest nu med. Det kan inte bli bättre. Hoppas att tentan i morgon går bra.

Jag har köpt en tysk sticktidning med strumpor. Ska be A att hjälpa mig med den.

Sitter nu och väntar på mamma. Hon ska hämta A. De ska åka till Hven. Jag och Prinsen skall åka till Malmö. Kusin M ska intrevjua Prinsen och sen bjuder hon på mat. Sen blir det tenta i morgon. Hoppas det går bra. Efter tentan åker vi till Hven.

På onsdag fyller prinsen år. Ska åka med honom, hans syster och en kompis och se på jazz konsert. Jazz är inte min favorit musik men då det är födelsedag så lovade jag att följa med. Har fått lov att ta med sticke så jag tar dominostrumporna. De är lättare att ha att göra med =) fungerar nog när det är lite skum belysning. I allfall så hoppas jag det. Så idag till kusinen blir det pulsvärmare. skal göra marsmönster nummer 2 till Brynolf (nalle)

Kommentarer
Postat av: annicka

GRATTIS!
trevlig helg
kram

2008-03-28 @ 20:19:29
URL: http://nystat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0