Måndag, igen.

Det är inte klokt vad tiden går fort, vart tar den vägen? I morgon är det den första februari. Jag fattar det inte… men men… Måndag var det då alltså igen.

 

I morgon är det då tisdag och då är det online stickcafé på facebook som fin VisaLisa har startat upp. Veckans tema är ”flera projekt på gång”. För tillfället har jag inte ås många projekt igång, för att vara jag. Det är inte fler än 7 stycken:

·         Haruni sjal

·         Elsas vantar

·         Januaristrumporna

·         Kofta

·         Oktober 2009 strumporna

·         Kofta till Litenen

·         Rengbågsstrumporna

Jag hade dock tänkt att jag nu skulle varit färdig med min Harunisjal men så är inte fallet. Jag vet inte om andra har haft samma problem som jag men det tar en himla lång tid att göra icore avmaskningen. Konstaterade i lördagskväll att jag på 4 timmar hade kommit ungefär halvvägs… Fortsatte med avmaskningen igår men har fortfarande en bit kvar så i morgon borde den vara klar. Men man vet aldrig. Det kan komma saker emellan som gör att man inte hinner. Igår var det t.ex. besök och listspikning som tog en stor del av dagen.

 

I lördags var jag och prinsen iväg och köpte lister till rummen där hemma. Det var inte det lättaste att ta hem då de längsta var 3.90 meter långa. Tur att vi lånade pappas bil så vi kunde ta hem dem. Även om de stack ut genom bakrutan =) sedan kom Fredriks kompis Fredrik och vi åt pizza. Igår var det tid att sätta upp listerna och sedan även besök i Helsingborg. Kvällen igår blev lugn. Då var man lagom trött. Nu idag blir det till att fortsätta ta det lugnt. Hade feber, illamående och ingen ork förra veckan och nu känner jag mig slut i kroppen igen. Ingen hit. Så det får bli till att ta det lugnt idag. Lite sticke i tv soffan står nog på schemat eller så får det bli ett långt bad med en god bok. Dock inga större aktiviteter i alla fall.

 

Glöm nu inte att gissa på bebisleveransen. Länk finns till höger. Det skall bli skoj att se om någon gissar rätt =)


Kommentarer
Postat av: Anna

7 projekt är väl ganska många på samma gång ändå, haha :) men jag vet hur det är :)

2011-07-29 @ 22:43:25
URL: http://virkastickasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0