Jag lider just nu av sjukdomen ”Startis”.

Jag har så mycket projekt som jag vill börja med nu. Vet inte i vilken ende som jag skall börja eller sluta med för den delen.

 

Just nu stickar jag förfullt på

·         Tröja till Litenen

·         Vantar till prinsens mormor

·         Slätstickade stumpor till mig

 

Det jag vill börja på är

·         Januaristrumporna i strumpklubben

·         Långkofta till Litenen

·         Vantar till prinsen

·         Strumpor till Litenen

·         Spinna på min slända

 

Det jag borde ta tag i är

·         Oktoberstrumporna från 2009s strumpklubb

·         Harunisjalen

·         Sovstrumpor

·         Kofta

 

Sedan har jag säkert en massa andra projekt som jag borde ta itu med som jag inte kommer på just nu. Dessutom så fick jag igår måtten på kollegans sons gosedjur som önskade sig en mössa. Får se om jag på lördag kommer ner till den lokala garnaffären för att införskaffa garn till mössan. Har inget som passar hemma. Garnet som hade passat ”försvann” i flytten (läs donerades till prinsens skola) så det får bli till att införskaffa ett nytt.

 

I morgon är det ledig dag. Och det är såååå skönt. Jag hade först planer på att jag och prinsen skulle gå på bio men nu lutar det åt att vi går på musikgudtjänst i kyrkan och det är trevligt det också. Jag funderar även på vilket pyssel som skall gälla för morgondagen… funderar på om jag skall ta fram min slända och se om det går bättre denna gången än förra, då det inte gick så bra. Men man måste ju öva för att bli bättre. Idag blir det att fortsätta på tröjan till Litenen är snart klar med kroppen och då är det bara ärmarna kvar. En del förändringar är gjorda under tiden men så länge resultatet blir bra så gör det ju ingenting =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0