Inte mitt dygn….

I går kände jag mig ur form. Dock kom pappa och hämtade mig på stationen, tack och det vägde upp =)  Väl hemma skulle jag flytta vår bil. Vilket resulterade i att jag rev i sönder den enda ordentliga vinterjackan som jag har. Sedan stickade jag på strumporna till Litenen och konstaterar sedan att jag har stickat fel på dem. Natten flöt på utan problem. Tänkte åka tidigt tåg till jobbet idag så det blev stressigt i morse, missade få med min kofta. Kommer till stationen 6,52 och ser tåget 6,53 komma in. Men blir då uppmärksammad på att det inte stannar där jag skall av. Det jag skulle åkt med gick 6,39 (6,53 från Kävlinge). Bara att vänta på nästa tåg (07,09). Kommer till jobb och får meddelande om fel lösenord på datorn. Provar att starta om datorn, med caps och utan, fylla i siffror till höger och ovanför. Inget hjälper. Fick ha teknik att ge mig nytt lösenord *suck*. Undra vad som skall hända härnäst. (och detta är sedan igår kväll).

 

Vad var det då som var fel på Litenens strumpor? Jo jag hade missat tre stycken omslag på ett varv långt tidigare. Försökte pilla fram dem men det gick inte. Nu får de faktiskt vara som det är. Strumporna stickas i mönstrat fabelgarn så det syns inte jättemycket. Jag har plockat upp lite extra maskor för att få mönstret att gå ihop. Får köra det som att båda strumporna i ett par måste inte var exakt likadana varandra =)

 

I morgon är det jobb för prinsen. Skall köra honom dit och medan han jobbar så skall jag passa på att gå och träna. Hur det nu skall gå med tanke på den träningsvärk som jag har i mina ben idag, precis som jag hade igår. Sedan under kvällen blir det fest med bal. Har haft lite problem att komma underfund med vad jag skall ha på mig men tror att jag har kommit fram till en lösning nu och det är skönt. Får se i morgon om den fungerar eller inte. Hoppas verkligen att det går annars får det bli någon annan lösning :P


Kommentarer
Postat av: Mor

Då var det inte Skånetrafrikens fel att du missade tåget. Du kan inte skylla på dem varje gång. Kram, ses i kväll.

2011-01-15 @ 12:04:47
Postat av: LenaL

Vissa dar undrar man vad det är för vindar som blåser allt jäkelskap mot en!Hoppas ni får det riktigt trevligt i kväll.Kram!

2011-01-15 @ 12:16:31
URL: http://leludh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0