Måndag, ny vecka med nya äventyr =)

Det är inte klokt vad tiden går fort. Idag är det den sista dagen i februari. Jag som tyckte att det var jul och nyår nyss. Men det är ju mer än två månader sedan. Vart tar tiden vägen?

 

Helgen har tillbringats på ön. Underbart skönt har det varit. Åkte dit i onsdags kväll och hem i går eftermiddag. Dock jobbade jag både torsdag och fredag men det var det värt ändå. Har fått stickat nya inneskor till ön. Hade stoora hål i de andra. I övrigt har det mest blivit stickat på tröjan till Litenen. Den är röd med svarta ränder. Efter att ha stickat kroppen har jag kommit på att det blir en hel del trådar att fästa efter ränderna. Jag är glad att jag fäste alla dem innan jag började på ärmarna. Annars finns det en viss risk att jag inte hade fixat det när jag hade varit klar. Nu blir det inte så övermäktigt.

 

Annars är det februaristrumporna som det stickas på. Jag är snart klar med diagram 2. Dock börjar jag bli orolig för att strumporna skall bli för långa. De är perfekta i storlek på bredden men på längden är de nog lite långa. Får se när jag har kommit lite längre om det verkligen är så eller om jag bara inbillar mig. Men det löser sig alltid på något sätt.

 

Mor har varit iväg i England en tur med jobbet. Med sig hem hade hon paket till mig och prinsen.  Prinsen fick en t-tröja och jag fick en jättesöt badtermometer till Litenen och ett portabelt skötbord. Jättepraktiskt att ha tror jag. Vi bugar och bockar båda två. Sedan har mor varit i handarbetstagen och gjort en del till Litenen. Det är en mössa som passar till den tröja som hon tidigare har gjort, ett par byxor för att hålla blöjan på plats samt ett par ursöta virkade converse skor. Litenen tackar så mycket i förväg och det skall bli så spännande att se hur de passar.

 

Glöm inte Gissningslistan till höger om när Litenen kommer till världen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0