Klar med Haruni

Igår blev jag få klar med min haruni sjal. Konstaterade i efterhand att jag hade kunnat göra den lite större men det visste jag inte tidigare… Trots att jag har följt mönster och haft ½ nummer större stickor så tycker jag att den blev liten. Får blöta upp den idag och sedan blocka den så kanske den blir lite större. För blockas behöver den. Kanske får det eventuellt vänta till helgen. Får se vad som händer idag och hur saker och ting utvecklas. Prinsen har lovat att hjälpa mig fotografera sjalen till helgen. Hoppas verkligen att det blir tid och läge för det.

 

Det innebär att jag har 6 projekt till kvällens stickcafé. Snart finns det utrymme att starta något nytt. Jag har tre projekt som jag vill börja på:

·         Februaristrumporna i strumpklubben

·         Kofta till Litenen

·         Kattvantar till prinsen

 

Februaristrumporna får dock vänta tills jag är klar med januaristrumporna. Det är jag inte än men det går framåt. Förhoppningsvis så har jag kommit till hälen i morgon. Får se hur mycket jag hinner sticka under kvällens stickcafé.

 

Idag har jag verkligen inte huvudet med mig. Glömde först mössan hemma men det kom jag på innan jag kommit så långt så det var bara att springa tillbaka och hämta. På tåget kommer jag på, jag har min matlåda i frysen där hemma. Då blir man glad. Urk. Men det är sådant som löser sig, det gör det alltid. Tur att man har diverse livsmedelsbutiker i närheten.

 

Glöm nu inte att gissa på Litenens ankomst. Länk finns till höger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0