Valvakan igår

Valvakan igår gick precis som förutsatt. Vi åt gott och sedan så somnade jag i soffan med sticket. Dock var min sömn inte så långvarig då prinsens farmor inte hade hunnit av tåget i Hässleholm utan hade fått åka med ner till Lund så då fick räddningspatrullen sätta igång. Jag och svägerskan tog bilen till Lund. Vi kom dit 21,35 och är då medvetna om att tågen går 42 varje heltimme så det var till att hitta farmor fort. Vi hittar henne. Svägerskan köper biljet och vi konstaterar att för engångsskull så är tåget försenat när man VILL att det skall vara sent. Så svägerskan och farmor hinner med tåget och jag kör hem till prinsen och vännen F.

 

Jag kom så långt som jag hade tänkt med mina Fa Fa Fa strumpor. Tyvärr inte längre än planerat men i alla fall så långt som det var tänkt. Dock gjorde jag en upptäckt när jag provade strumpan. I och med att jag stickar med magic lopp och båda strumporna samtidigt så flyttade jag inte en maska från ena till andra sticka så som det stod i mönstret och nu såg jag då varför man skulle göra det. Tråkigt men sant. Gjorde då en liten patentare som jag hoppas går vägen och inte syns allt för mycket. Om inget annat är det min tolkning av mönstret. La till ett par maskor då jag kände att strumporna blev lite väl smala för min typ. Det är tur att man kan anpassa sig efter vad som krävs =)

 

Gårdagens funktionella träning sitter just nu ganska så hårt i mina lår. Det är ganska så lugnt att gå vanligt och upp för trappor men neråt skall vi inte tala om. Inte heller det som det krävs för att ta sig upp och ner från en stol *aj, aj, aj* man vet att man lever =)

 

 


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det är bra att ha bil ibland. Mina augustistrumpor är snart klrara liksom pulsvärmana i skuggstickning. Ska du på stickcafé på torsdag? Jag ska gå om jag inte behöver åka till Hven. Kram

2010-09-20 @ 13:22:54
URL: http://stickmor.blogg.se/
Postat av: Sondreerica

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.

2011-07-20 @ 14:15:31
URL: http://sondreerica.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0