Sorg…

Just nu så råder det mindre sorg hemma hos mig… I höstas såg jag att mina favorit strumpor hade blivit uppslitna så jag repade upp uppslitningen och stickade i nya tår på dem. Har använt de lite då och då men nu igår kväll så såg jag att det var ett stort hål i hälen. Och med det menar jag ett STORT hål. Det är i princip så att hälen sticker ut ur strumpan. Jag har börjat inse att de strumporna är kaputt och bara till att kasta. Jag funderar dock på att repa upp de tårna som jag stickade dit. Det är stickade med strumpgarn medan resten av strumpan är stickad med rent ullgarn och antagligen därför inte har samma hållbarhet. Men det problemet får jag ta någon annan dag och inte idag.

 

Idag skall jag med ett par kollegor till Fellini i Lund och ha avtackningsmiddag för en före detta kollega. Han slutade i början av september och nu skall vi då ha middagen. Det skall bli trevligt att komma ut och äta, även om prinsen får lov att stanna hemma och ta vara på sig själv =)

 

Mina Fa Fa Fa strumpor växer så sakterliga. De är roliga att sticka och enligt mönstret har jag snart gjort två upprepningar av de fem som krävs på skaftet så det går sannerligen framåt och det finns verkligen hopp om att jag skall bli klar med dem innan september är slut vilket är mitt mål. Som sagt, det är ju val vaka på söndag hemma hos oss vilket innebär MASSA sticktid för mig =)


Kommentarer
Postat av: Remyada

Hey, this is a great site, I learned a lot!

2011-02-13 @ 19:55:16
URL: http://remyada.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0