Sköna maj =)

Då var det maj igen. Var tusan tog april vägen. Nog för att det brukar gå fort men april var något i hästväg. Inte klokt alls!!

I fredags var det då halvdag. Skönt. Sedan blev det en massa fixande. Vi kom iväg i tid och han till båten men det var inte med mycket marginal. Men den var på vår sida =) Väl i huset fick vi ärtsoppa av föräldrarna innan vi gick ner till "bålet" i Kyrkbacken. Förra året var det eldningsförbud så då bestod bålet av 8 marchaller i vattnet. I år var det 15 facklor. Undra vad det blir till nästa år. Lucialjus? Väl hemma igen blev det pannkakor med sylt och grädde *mums* I övrigt var det bara ryggläge i soffan som gällde. Det var till att sticka på farmors sjal (tror dock att den tyvärr blir lite liten =( ) samt Haruni.

Lörag morgon inleddes med en runda runt ön. Det är alltid trevligt. Sen kom fadder L och då åt vi frukost. När frukosten var inmundigad blev det lite mer ryggläge med stickning vädret var inte så upplyftande just då. När vädret stabiliserat sig något gick vi en tur till affären. Det blev komplement handling. Tillbaka i huset blev det så dags att göra middag. Kvällen avrundandes med svenska jordgubbar och glass *underbart*

Söndag, idag då. Vaknade pigg och glad och kände för att röra på mig men la ner det, det är ju vårruset i morgon. Vid nio var det frukost och sedan blev det dags för mig att fixa tårta. Lillebror fyller år i morgon och skulle firas idag. Precis när tårtan var färdig garnerad kom lillebror och C. Det var skoj att träffa dem. Vi grillade med föräldrarna åt tårta och bara njöt i solen. Den som njöt mest var dock lillepojken (Sköldis) som fick vara ute för första gången för säsongen och det var underbat! Sedan promenerade vi alla ner till båten. I stan följde jag och prinsen med hem till föräldrarna. Där fick vi klappat på katterna och tyvärr hittade vi en varböld på ryggen på en av dem och fick fixa liemed det (lukta inte hallon *urk*) men hon verkade ta det bra. Sedan körde vi hem. Ställer oss i bilkön vid järnvägen. Reagerar dock på att det brukar ju inte gå tåg här, och definitivt inte på söndagar. Då blev det till att backa, mot trafiken, och hitta annan väg hem. Som tur var vi flera som backade och det gick smidigt. Nu så är det bara sängen kvar för idag. I morgon är det allvar, vårruset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0