Veckans sista arbetsdag =) Hven here I come

Idag är det veckans sista arbetsdag. Det är skönt. Är trött i både kropp och knopp. I onsdags på boxen fick jag slåss mot en ny person och det var nog mer krävande än vad jag trodde då jag idag, liksom igår, har jätte ont i min vänstra arm.

Efter jobb idag skall jag åka direkt hem. Då har prinsen förhoppningsvis hunnit hämta våra grönsaker samt handlat pålägg till oss. Om så är fallet är det bara för mig att så snabbt som möjligt packa ner mina grejor (måste bara bestämma vad först) och sedan ta oss till tåget. Jag kommer hem ca 17,40 om tåget är i tid och senast 18,15 måste vi gå till tåget för att hinna med det norrut. Snabba puckar med andra ord. Men det brukar lösa sig. Sedan kommer vi ha ungefär 1 timme i Landets krona och då skall vi gå och handla allt käk som behövs för en 3,5 dagars vistelse på ön. Inköpslistan är klar. Skall försöka komma ihåg dillen som mor ville att jag skulle handla. Men det var ju då packningen kvar.

Packningen till Hven ser ut som följer, än så länge:

  • SYTYCK tröjan
  • SYTYCK strumporna
  • Oktoberstrumporna
  • Tyska strumporna
  • Bella

Först och främst är det Bella som jag hoppas skall bli klar. Sen önskar jag även att jag kommer upp på mönstret på min SYTYCK tröja. Strumporna i allmänhet vore det inte heller helt fel om jag kom en bit på. Så sysslolös kommer jag inte vara även om det är dåligt väder och man inte känner för att gå ut.

Det vill säga, mat som skall packas ner är klart, sticke som skall packas ner är klart. Då var det bara kläderna kvar. Till maten innefattas även choklad *mums*. Jag skall ta med det choklad som jag fick av E så har vi det att mumsa på i morgon.

Fast det finns ju en Moebius stickning också som pockar på uppmärksamheten. Kanske får även den följa med men förhoppningsvis så hinner jag sticka klart den under dagen. Jag har knappt 3 varv kvar att sticka och sen även avmaskningen. Friskt vågat hälften vunnet. Heja på mig =) Det hade varit skönt att ha den klar så att man har ett mindre projekt på gång. Även om det inte finns brist på varken garn eller inspiration. Och om sjalen blir klar idag så kan jag ju ha den på i kväll och den kommer, förhoppningsvis, vara så fiiin till min vinterkappa (ja jag är frusen av mig). 300 maskor * 3 varv = 900 maskor + 1 varv avmaskning à 1200 maskor totalt. Det är nog inte helt omöjligt, eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0