Snart färdig =) och valt projekt

Nu är jag snart färdig med mina julastrumpor. Blev klar med tårna på vägen hem igår. Väl hemma efter stickcaféet så plockade jag upp maskorna för att göra min häl. Eller mina hälar kanske är det mest rätta eftersom jag gör båda samtidigt på magic loop. Har en liten, liten förhoppning om att jag skall bli färdig med de idag. Ännu finns det hopp. Tidens under är ju inte förbi :P

Får inte lov att börja på något nytt projekt innan jag har färdigställt något där hemma. Det är svårt men vad skall man göra? Hittade en ledig rundsticka i precis rätt storlek för So you think you can dance utmaningen och i och med att Julia snart är klar så kommer jag kunna börja på både oktoberstrumporna OCH min utmaning. Skall strax gå och kopiera mönstret så jag slipper ha med mig boken över allt.

Vad är det då som jag skall sticka? Det kommer förhoppningsvis bild på det i helgen men man kan aldrig lova. Jag fick ju  utmaning att dansa i brodway stil. Så pass insöad som jag är på strumpor så är det givetvis det som jag skall sticka. Har en tysk bok Socken aus die welt tror jag den heter och ur den har jag valt att sticka sverigestrumporna. Spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0