Bredvid varandra på dansgolvet blygt pratandes med varandra….

Så ser det ut i min stickpåse för SYTYCK. Tån är färdigstickad men så har jag inte kommit längre. Orsaken är att fröken Vit tog sig en egen svängom på dansglovet och därmed fixade sig tån. Nu har hon dock kommit underfund med att ensamdans inte är det roligaste och har därmed bestämt sig för att bjuda upp herr Lila. Med bestämda steg tog sig fröken Vit fram till herr Lila och de står nu och småsnackar lite innan dansen… om det nu blir någon dans. Det återstår att se. Kommer någon av dem att bjuda upp den andre för en omgång?

Oktoberstrumporna går sakta sakta framåt. Har precis gjort de första fyra mönstervarven. Det är samma fyra varv som skall upprepas hela skaftet. Om jag har räknat rätt så skall jag upprepa detta i ca 9 omgångar till… eller tills att de är så pass långa som jag önskar =) Efter det så blir det hälen men så pass långt tror inte jag att jag hinner komma idag. Men man vet aldrig, undrens tid är inte förbi =)

Mina egendesignade strumpor är snart klara. Om jag mätte rätt igår, vilket det inte är helt säkert att jag gör hela tiden så har jag cirka en mönsteromgång kvar innan det är dags att köra minskningarna för tårna. Heja mig =) Hoppas att det går fort så jag kan bocka av de på min att göra lista. Den börjar bli lite lång med avseende på projekt som är igång. Men men… det är ju så kul :P Tänkte att jag skulle sticka på dem under min tyskachat i kväll. Det skall vara lagom komplicerade saker så att man kan vara koncentrerad på det som man skall göra samtidigt som man har något för händerna.

Läste i morse på SIVs blogg att i början på nästa vecka så kommer bekräftelserna till SIV eller nedslagen om man inte har fått plats. Hoppas verkligen att jag har kommit med och får lov att gå de workshopen jag vill *hoppas hoppas hoppas*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0