Stickcaféstorsdag

Idag är det stickcafé. Det är alltid lika trevligt. Skall försöka sticka klart aprilstrumporna då. Har mudden kvar att göra. Skall även be folket där att hjälpa mig med att ta foto på min axelvärmare och välja sjalnål till den. En massa måste där alltså :P Längtar tills strumporna är klara så jag kan sticka på annat. Har även med mig min kofta som jag vill sticka på. Hoppas att jag kan sticka en massa på den så den kan användas i sommar *ojoj* det är sommar om 1 månad.


Hittade i morse en skiva med låten Snapphaneklanen så jag missade två tåg men har snart låten fint på min telefon så jag kan lyssna på den när jag går hem idag =) Fick även med en massa bra låtar med Rammstein och lite sånt smått och gott.


Idag skall jag försöka hinna inom lillebror så jag kan ge honom hans födelsedagspresent. Han fyllde ju år i söndags men jag han inte åka dit och ge honom något. Jag hoppas nu bara att han är hemma när jag kommer. Man vet ju aldrig med honom.


Helgens aktiviteter är nu under planering. Det lutar åt att jag på lördag kommer gå ner till byn för att var med på vårmarknden samt att jag skall iväg och träna en runda (är för övrigt förvånad att jag inte har träningsverk sen igår). På söndag kommer vi antagligen att åka ut till Lödde för att handla grejer på Hemtex. Vi fick presentkort där i bröllopspresent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0