Redo för kvällens aktiviteter

Nu är jag redo för kvällens aktiviteter =) Hela lägenheten är städad och fin. Efterrätten står på kylning i kylen och kommer att vara lar när gästen kommer. Väntar nu på att prinsen skall komma hem från sitt extrajobb så skall vi äta middag. Det bir förrätt med lite småplock från delkatessbutiken (finsmakaren.nu) och sen blir det sparris med grillat kött, seranoskinka och hollandaisås.

Sitter och håller på med Iors öron nu. Det är kul att se att de blir längre men jag är inte riktigt nöjd med dem. Jag vet dock inte hur jag skulle kunna göra för att få de bätre så de får helt klart vara som de är. De första två öronen är gjorda till 1/3 sen är det två till som skall göras. Letade innan idag upp svart garn som skall användas till Iors svans och man.

I kväll är det final i ESC och sverige skall ju vara med i form av Malena Ernman, heja heja. Hoppas på att jag hinnr sticka klart Ior strumporna då. Letade för övrigt även fram garn till Trudie the Turtle som skall stickas. På tal om the Turtle måste jag ta och leta up sköldis guppen som är på promenad häri lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0