Ett kort sammandrag om helgens aktiviteter

Här nedan följer ett kort sammandrag om hur helgens aktiviteter har fortlöpt. Kommer säkert att missa en massa men det är så det blir =)


Onsdag, packade som en galning och stressade iväg till tåget för att hinna med båten 20.15 till Hven. Framme på ön bjöd mor oss på nypäror och sill *mums* Sen blev det lite tv tittande och till att umgås. Jag fick ritat mitt strumpmönster.


Torsdag, upp och äta frukost. Sen begav jag, mor och prinsen oss iväg till golfbanan för att få golflektion medan far gick i kyrkan. Golflektionen gick inte så där lysande bra men det kunde ha gått betydligt sämre trots allt =) Vi gick sedan ner till kyrkbacken där far mötte oss. Vi var och tittade i Gamla Tullboden på Elisabets fina kort. Sen blev det vars en baguette i rökeriet. Mycket gott =) Efter det begav vi oss hem. Far och prinsen målade trapporna medan mor och jag fixade med maten. På kvällen blev det tv mys och ostar.


Fredag, upp tidigt och gå till båten. Tog fars bil och åkte till jobbet. Där blev det frukost och en massa jobbande. Dock var det jättelugnt på eftermiddagen så jag passade på att flexa och åkte med båten redan kl 16 ut till öa. Promenerade hem och mor och far mötte mig på vägen. Väl hemma var det bara till att byta skor och sen blev det en tur till drivingrangen. Det gick hyfsat. Som i onsdags då med andra ord. Sen blev det även lite puttat innan middagen.


Lördag morgon fick jag och prinsen äran att gå och handla frukostbröd hos Britta på bageriet och sen blev det frukost. Därefter åkte mor och far hem för de skulle på bröllop. Grattis nästkusin J och hennes P. Och jag gick och hade möte. Sen blev det kostrunda för min del. Jag var bland annat på Anis galleri och såg fina fat och tavlor, Silversmedjan och tittade på smycken. Sen blev det Tunaboden där jag köpte en sköldpadda och ett spel. Sen Galleri Cassiopeia. Där finns det en massa fina grejor. Tur eller otur beroende på hur man ser det hade jag inte tillräckligt med kontanter med mig för att handla något, men sommaren är lång. Sen turistgården och taveltittning och sist blev det Silverblänk och Guldkorn. Mycket fint där med, det var där jag fick gjort min vigselring. Gick sen hem via campingen där det köptes veckans lördagsgodis *mums*. Sen gick jag hem till prinsen igen som nästan var klar med sina skrivningar. Bytte om och sedan begav vi oss iväg till Turistgården och där åt vi middag. Det var god grillbuffe (även om jag råkade få peparrotssås som jag inte gillar men de andra såserna var goda). Buffen kan rekommenderas. Sen begav vi oss hem igen åt glass, såg på Babben & Co innan det blev film mys.


Söndag, upp och fixa sig i ordning. Städa huset och packa ner grejorna. Titta färdigt på filmen från i lördags och sedan gå till båten. I Landskrona tog prinsen bussen till stationen och sedan tåget hem medan jag gick hem till föräldrarna för att packa, fixa och dona inför deras flytt. Det är inte klokt vad grejer man har. Utav en stor låda med skit blev det en liten plastpåse kvar, om ens det. Så som det är just nu så är det 5 kartonger till mig och mer lär det bli. Det är tur att inte allt skall ner i källaren utan att vissa av grejorna skall vara inne i lägenheten som kaffeservisen och glasservisen. Har ju även tiggt till mig en matservis så att nu har vi massor av porslin. En och annan skål skall vi också ta. Hejdå allt IKEA porslin. Om jag kommer ihåg rätt så är det böcker och allmänt porslin som är kvar att gå igenom och sen lite allmänt smått och gott med skit. Suck... Det kommer aldrig att ta slut. Jag måste göra en storrengöring i både köksskåp och garderob.... Tur att man har semester i sommar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0