Bevis eller resultat på gårdagens aktivitet

Så här fint blev resultatet av det som jag pysslade med i tisdags i Bjuv samt hemma igår. Det är grattiskort till farmor som fyller 89 år i morgon samt morsdagskort och födelsedagskort till kära svärmor.


I morgon bär det iväg till Stockeboda för mig. Det är teambildning med jobbet. Undra hur det skall gå men det blir nog bra. Mitt största problem är att jag inte har några kläder att ta med mig och då menar jag verkligen att jag inte har några kläder. Det är så uselt med tvätttider så det finns inget rent som jag kan ta. Har tvätttid i morgon 8- 12 men det hjälper inte mig. Tur att prinsen kan fixa det så det finns rent när jag kommer hem.


På söndag är det morsdag. Är tidsoptimist och räknar med att hinna med tåget klockan 12.51 på söndag. Kan vara lite problem då bussen enligt kalkylen är på stationen kl 12.45 och bussar brukar alltid vara försenade.


Idag blir det till att sticka framför tvn. Jag har inte gjort det sen måndagskväll och jag börjar få abstinensbesvär av det. Men det är inget som inte går att ordna. Hmnn... frågan är vilka sticken skall med till stockeboda. Det skall vara enkelt så man slipper sitta med mönstret hela tiden. Aja. Det löser sig. Jag har hela dagen på mig att fundera ut på vad det skall vara. Det lutar åt mina godisstrumpor samt candle flame. De egendesignade strumporna kräver lite mer uppmärksamhet så de får nog stanna hemma. Men man vet aldrig... ;P


Kommentarer
Postat av: Mor

Ha det riktigt trevligt i Stockeboda och välkomna på söndag. Kram

2009-05-29 @ 12:10:52
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0