Idioter på tåg *arg*

Urk, jag är definitivt inte på humör idag. Försov mig i morse och kom iväg sent på min runda. Var helt slut från igår och resultatet blev därefter =( Men sen till idioten på tåget. JAG förstår inte varför man skall ställa sig mitt i dörröppningen så inte folk kommer av när man själv inte skall av tåget. Det var gott om plats innanför dörrarna och så som personen stod i fråga trodde jag att han skulle gå av tåget men inte. han stod där och de som skulle på fick tränga sig på. Jag höll ju på att inte komma av, vilket inte hade varit så trevligt. Som tur väl gick det att tränga sig ut men varför? Det var ju gott om plats?

Jag har för övrigt tagit med mig mina bytesvantar till jobbet för att sticka på dem. Hoppas att jag blir klar med dem i helgen så att jag kan posta både de och mössan, till två olika personer. När vantarna är klara får jag lov att börja på något nytt projekt. Förhoppningsvis så har jag då även stickat klart 1/2 par strumpor strumporna. De ser lovande ut =)

Utöver det så har jag ett par strumpor till som oxå ser ut att bli färdiga inom en inte allt för lång framtid. Det går framåt. Snart kan jag nog börja på februari strumporna och göra de till faster M.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0