Mix & Match Swap

Idag fick jag min vän i knitmores mix & match swap. Det är skoj. Denna gången skall jag skicka till Tammy i USA. Det skall bli så spännande att försöka komma på något att skicka. Tror redan att jag har lite tankar på vad som skall med i paketet men mer skall det bli =) Det fungerar inte med att skicka bara tankar :P

Blev klar med svampmuddarna igår =) Bild kommer senare i veckan för dem som är intresserade =) Tänkte att jag idag skulle börja på majstrumporna men kom på att stickan sitter i aprilmuddarna =( Men då blir aprilmuddarna oxå klara =)  

Såg nu när jag kontrolltittade att det var mina 3:or som satt i aprilmuddarna inte mina 2,5:or. 2,5:orna hade jag i svampmuddarna så jag kan börja på majstrumporna i allfall =)

Mor, Far och Faster M var på middag här idag. Det var trevligt =) God mat blev det också. Köttfärslimpa. Det blev hela 7 lådor att stoppa i frysen. Skönt då slipper jag stressa över maten i veckan =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hi Ida, Yay, I am so glad we are friends in the mix and match. I wanted to read your blog, but I cannot read your language. German? How can I get it translated, or can I?

I could read your responses to the questionaire, though since you so kindly put them into English. Anyway, this will be fun!

Tammy

2008-04-27 @ 20:38:29
URL: http://tammysprinkle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0