Jobb och pendling

Det är kortfattat vad jag kommer att ägna dagen åt =) Först är det jobb i Malmö 8-12 sen måste jag med tåget 12,23 är i Kävlinge 12,50. Kl 13,00 skall jag vara på nästa jobb och gå hjärt och lung räddning med första hjälpen. ska sen med 16,26 tåget till Lund och lämna tillbaka filmerna som vi hyrde och fixa födelsedagsresent till lillebror. Sen blir det hem och plugga uppsats och se på tv. Vet inte ritkigt hur jag ska få ihop det men på något sätt löser det sig alltid.

I morgon tänkte jag sitta kvar lite längre på jobbet. Skall skriva på uppsatsen där. Tänkte att jag kunde sitta där till tre ungefär så åker jag hem sen och fixar med mina grönsaker innan jag ska iväg på ostprovning. *gott*

Till tvn ikväll som kommer bestå av unga mödrar, spårlöst och forbrytelsen kommer det vara svampmuddar som gäller. vill ju bli klara med dem så jag kan påbörja något nytt *tihi* vet dock inte vad jag ska påbröja i så fall. april eller majstrumporna. tror det blir maj så jag är på rätt månad. kan ta itu med april sen när marsstrumporna är klara. man kan ju inte vara så hård att när ett par strumpor är klara att det är först då man får påbörja ett par andra och ett par färdiga muddar leder till att man får påbörja nya sådana. Det vore ju tråkigt eller hur =)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag fattar inte att du orkar hålla ditt tempo. När du går upp sover jag 1,5 timme till, och jag gnäller för att jag går upp tidigt även om det är självvalt :)

2008-04-24 @ 08:59:05
URL: http://hemskast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0