Februari strumpor

 

Så här ser mina februaristrumpor ut. Färgen stämmer bäst överens med det vänstra kortet men mönstret syns bäst på det högra.

Sitter nu och ska snart gå och ta på mig. Prinsen åkt iväg till sitt jobb för ungefär 30 minuter sedan och snart är det dags för mig att åka. Tåget går sju så än har jag lite tid på mig.

Med till Malmö idag blir det dominostrumporna som får lov att följa. Som jag skrev igår har jag nu kommit till hälen på den ena strumpan och har typ tre rutor kvar innan jag är på samma ställe med den andra. Ska då göra en halv ruta undra hur det kommer att gå. Men det går nog bra =)

I kväll är det först unga mödrar klockan 19. Anna Pihl klockan 20 och CSI klockan 21. Massa sticktid. Har en god förhoppning om att jag ska hinna ett par varv på mina svampmuddar. Har ju som mål att bli klara med dem i veckan. Har ju som gräns att jag inte får börja på något nytt innan minst ett gamalt projekt är avslutat.

Tycker att jag har varit ganska duktig den senaste tidien. Har ju avslutat både februaristrumporna och Brynolfs kofta =) har dock ett par långkörare som jag inte har någon aning om de kommer bli klara över huvudtaget. Känns ganska segt. Till dessa projekt hör bland annat SOTS, SOC, stickad sjal, överkast i mormorsrutor, virkad löpare *puh* undra om det är något av dessa som jag borde repa upp och börja om från början (typ den virkade sjalen där jag tappat bort min virknål och inte alls virkar lika hårt längre)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0