Frukost dags nu...

... och tenta sen. Hoppas att den går bättre än den igår.

Det har pratats om att vi ska ha pizza i kväll. Vi får se hur det blir med det. Är inte jättesugen på pizza. Men det hade varit så skönt att slippa laga middag

Men det tar jag i kväll =)

Hemma igen

Jag är nu hemma igen efter stickcaféet. Åt endast en knäckemacka innan jag gick dit och där åt jag endast en bulle. Det fanns fler att äta men det gjorde jag inte :P duktigt av mig tyckte jag =)

Nu ska jag strax gå och sova så jag orkar upp att skriva tenta i morgon bitti

Tentan är avklarad och lunchen inmundigad

Har nu ätit lunch och skrivit tenta. Tentan kändes inget vidare så jag får nog skriva om den i december =( men det är smällar man får ta. Ska skriva hemtenta i morgon som jag strax ska gå ner och läsa till. Tre timmar läsning och sen stickcafé.

Har varit duktigt och gått en del. till och från tenta salen samt från stationen och hem till föräldrarna. Det blir ju inte så mycket träning precis när man tentar =(

1313 kalorier har jag redan fått i mig idag. Skyller det på tentan *panik* tur att jag bara planerat typ knäckemacka till kvällsmat så det kommer ordna sig ändå. Ska försöka stå emot fikabrödet på stickcafét.

Trots alla kalorier har dagen än så länge gått bra

Snart dags för frukost

Ska äta två knäckemackor till frukost idag. Sen är det tentadags. Har gjort fruktsallad med keso och en blandning av nötter och russin som jag ska ha med mig. kände att det var bättre än en massa godis som var det andra alteranitvet...

ojoj, 30 minuter tills tåget går, dags att fixa käket

Summa av dagen

Dagens kalori intag blev aningen under min rekommenderade nivå :S har ätit 1064 kalorier. Tror att jag har fått i mig något mer då man allitd har en förmåg att undersaktta det man äter. Men jag borde inte ha fått i mig mer än mina tillåtna 1349 kalorier. Har gått en massa och ca 19000 steg har registrerats av stegräknaren

I morgon är det tenta och då blir det en del onyttigt ätande. Har gjort en liten burk med russin och nötter samt en burk fruktsallad med keso. Gott kommer det nog bli. Det är kryddat med kanel och kardemumma =)

Ska nu gå och läsa igenom mina föreläsningsanteckningar en sista gång innan det är dags för CSI och sen sängen. Måste ju åka absolut senast med tåget 7 eftersom tågen är försenade konstant.

Lunchen är avklarad

Den blev lite större än vad den borde vara så än slå länge ligger mitt totala kcal intag på 830 stycken. Det är inte så farligt med tanke på att jag bara ska äta ett äpple och två knäckor till kvällsmat =)

Har fått en hel del steg för jag traskade runder en del på EC =) Känns bra :P

Nu ska jag logga ut härifrån, fylla på min vattenflaska och ta ett äpple för att närma mig byns bibliotek och vara där fram tills 19

Dagens första och andra utmaning

Den första utmaningen bestod av att det ösregnade när jag gick till tåget och det var inte bättre i Lund. Men trots detta gick jag till skolan. Skall det vara någon som hellst möjlighet att gå ner de antalet kilon som jag önskar så måte jag ligga i. De kommer ju tyvärr inte trilla av av sig själv =(

Den andra utmaningen bestod av en croiassant. Det var en klasskompis som hade den med sig till skolan för att äta till frukost. Eller hon hade två med sig och ville ge bort den ena till mig. Men jag stod emot och tackade nej. Det känns skönt även om det kändes frästande. Men varför kändes det frästande? Jag har ju ätit frukost och är fortfarande mätt efter den? Konstigt

Elak våg

Vågen visade idag på ett plus. Hade befarat det men hoppas gör  man alltid.

Har slarvat med att fylla i dagboken på viktklubb.se men det skall det bli ändringa med. Lovar dyrt och heligt att göra det från och med nu. Ska även skära ner på extra kalorierna. Det vill säga, jag skall börja mäta och väga mer och bättre. Har tidigare tagit sylt efter matskedarna man äter med istället för matskedsmåttet men även det skall vi ändra på. Så även mängden mjölk.

Ska även öka träningen. Det har ju varit lite si och så med den denna veckan i och med tentan. Men skall försöka få extra "vardags motion". Skall gå till och från skolan!! Har även planerat in att jag ska göra ett snabbt "träna hemma" program under lunchen.

Dagen ser ut såhär
7.26 tåget
8 - 10 plugga på EC
10 - 12 föreläsning inför onsdagstentan
12 - 13 tåg
13.00 hemma
13 - 14.00 Lunch + iform
14 - 19 plugga på biblan
19 - 19.20 cykla hem
19.20 - 19.50 kvällsmat (knäckemacka)
19.50 - 21 plugg

Ska även äte ett äpple någon gång under eftermiddagen

Gå ut och gå

Det är vad jag ska ägna den kommande timmen åt. Ca 5 kilometer lång runda så det är inte så farligt. Men det är bättre än att bara sitta inne och göra ingenting. Dessutom är det skönt att få lite luft =)

Sen skall det göras middag. Idag blir det kokta grönsker *mums* med köttfärslimpa med fetaost i samt sallad och sås till det. Idag skall jag äntligen få min äpplekräm, inbillar jag mig. Den skall inmundigas tillsammans med vaniljglass. Vet att det inte är så nyttigt men det har jag förtjänat. Glassen är det som är farligt, inte krämen =)

Helgens mat

Idag blir det ett totalintag av kalorier på 1525 kalorier. Det känns bra. Ska gå ut och gå en runda oxå vilket gör att det kommer bli lite lägre totalt =)

Hoppas på ett minus i morgon. Men man vet inte. Vågen lever ju sitt eget liv.

Hade velt åka in till Lund och träna idag men det blir inte så. Sitter och pluggar för fullt. Har tagit en 12 minuter paus nu innan jag ska börja läsa nästa kapitel.. *puh*

I morgon blir det viktredogörelse och mera tenta pluggande

Lördag idag

Igår var det fredag och då blev det tacomys *gott* är dock imponerad över mig själv att jag "bara" åt två stycken. Hade det varit för något år sedan hade jag ätit minst tre.

Idag blir det kokta grönsaker, kycklingfilé och dagonsås. Samt mitt lördagsgodis *mums* Det ligger just nu i skålen i köket och väntar på att det skall bli kväll.

Var ute och gick min runda med Älsklingen i morse. Jag känner mig nöjd =)


Mellanmål

Sitter och inmundigar ett mellanmål nu innan jag ska iväg till biblan och plugga där. Idag består det av keso, lite russin, päron och kanel. Gott är det. Och det rekommenderas verkligen!

Ny bild på mig

image13

Anna tog denna bild på

Träning

Träningen idag blev inte som det var tänkt men det kan inte bli så alltid

Skulle fårst gå på step bas och rygggympa, ändrade det till spinning och till sist så resulterade det i styrketräning

Hinner inte träna så mycket som jag önskar

Måste prioritera skolan och plugget just nu

Två tentor nästa vecka

*nervös*

Veckans vikt

Idag visade vågen på -0,2 kilo. Det vill säga 98,8 kilo. Är så glad =) Hoppas det håller i sig.
Dagen har varit full av frästelser och har fallit för en del. Dock blev det en massa steg så förhoppningsvis har det vägt upp =)

Träning i morgon och skola *wiie*

Ut och gå

Kom precis hem från min runda. Det var så skönt att vara ute och gå. Synd bara att man har så mycket med skolan att göra så man inte kan ta sig en längre tur.

Ska nu hoppa in i duschen och sen fortsätta plugga

det blev för övrigt ingen öpplekräm igår. tar den idag istället *mums*

Nu är det helg

Igår var det fredag. var och tränade med Anna, har sån träningsverk nu så det är inte sant :S Men skönt är det :P

Överlag blev gårdagen en bra viktminskningsdag. Dock blev det bara ett päron till frukost. Kom fem i tio på att det inte gick något tåg 10,26 utan endast 10,10 så det blev snabba ryck med att ta på sig och sticka tilltåget

Till lunch blev det kycklingsallad med avokado och fetasot och till kvällsmat fiskgratäng med potatismos (hemmalagad, mycket god) samt ost till efterrätt

Idag är det lördag. och det är godisdag *mumsigt* och så ska vi ha egenkomponerad risotto med ris, ärtor, majs och paprika, kyckling, lök *gott gott* och så äppelkräm till efterrätt

Jobb = ingen träning

Ska snart iväg och jobba, dvs vara duktig. Detta innebär att det inte blir någon träning idag. Det är synd då det är torsdag och torsdag innebär afro.

Detta kommer att vägas upp i morgon då jag och Anna ska på spinning styrka och eventuellt styrketräning. Har inte varit på spinning styrka innan så det bli intressant =)

Ny bild

image12

Denna bilden togs nu i morse, som vanligt blir man inte bra på kort när man står upp och den som fotar sitter ner. Men är ganska nöjd med den i allfall

Idag är det skola och sen är det jobb. Tyvärr ingen afro *snyft* får lyfta extra många säckar på jobbet i stället :P

Igår var en bra viktminskningsdag

Kalori intaget var lite högre än det tilldelade hela 1551 stycken. Har fåt 1369 kcal. Men detta vägdes upp med träning. Var först på ett step bas och sen på ett spinningpass, båda med Anna. Det känndes så bra sen när jag gick hem. Var lagom slut :P

Idag får vi se hur det blir med maten. Träning blir det ingen =( men skulle kunna slänga uhop en stor fruktsallad och ha med till skolan så kan jag gå och införskaffa mig en burk med keso att äta till =) Min föreläsning idag slutar 17 så jag skall med 17,22 tåget vilket gör att jag hinner inom föräldrarna och kan kidnappa en knäckemacka innan vi skall till stickcaféet (se min andra blogg http://kidassticksida.blogg.se)


Veckans vikt

Jag hade ett stort minus idag. 1,5 kilo mindre. Det känns så bra. trots att vi åt kvälls mat 21,30 igår kväll. spagetti carbonara. trodde jag skulle få plus
Har varit ute och promenerat i morse 5 kilometer känner mig nöjd med det med =)
Skall idag plugga duktigt fram till klockan 14 (tvättar samtidigt) och sen är det Lund.
Ska träffa Anna, försöka få tag på en ny mobil samt se om jag kan hitta ngt trevligt pass på Gerdahallen som passar. Men det brukar inte vara något problem =)

minus på vågen *glad*

Balklänningen från 2003

 

Dessa bilderna togs på mig i helgen. Bilderna är inte bra då de togs med digitalkamera, men de är bättre än inga. På bilden som är bakifrån syns det bäst hur pass stor den är.

Mycket i skolan ger dålig aktivitet

Har sjukt mycket at göra i skolan, aktiviteten här inne blir definitivt lidanade.

Tänker ppå vad jag äter, tränar för lite och så.

Har grupparbete att göra hela långa dagen idag. Ska åka om en timme och trettio minuter och är nog borta hela långa dagen

igår var det lördag

åt ungsrostade grönsaker, oxfilé och sallad, creme cuisin som sås. istället ör godis blev det nötter, torkade plommon och solroskärnor, känndes bra =)

idag vet jag inte hur det kommer gå. hela dagen i lund. får bli ngt på ica som vanligt =(

Onsdag vecka 41

Det blev inte riktigt som planerat igår med maten. Gjorde ris och kycklingryta på kvällen istället men antalat kalorier var ungefär det samma (läs lite lägre)

Idag kommer dagen präglas av grupparbete hela dagen. Sen är det föreläsning (om vi är klara med arbetet) efter det är det träning. Är vi inte klara då så går jag i alla fall, det är ju afro idag *mys* har inte varit på det på två veckor tror jag *panik* fick ju jobba förra veckan så....

Ska nu ta och analysera mitt lilla företag så jag kan göra annat än plugga hela natten sen =)

Mat onsdag vecka 41

Om det blir som planerat kommer mina kalorier för dagen se ut så här
Kcal in: 1310
Kcal ut: 0
Summa kcal: 1310

Har bestämt mig för att INTE träna idag. Det finns helt enkelt inte någon tid till det. Om det mot för modan skulle uppkomma någon tid så blir det för mig till att promenera.

Nu är det hög tid att fortsätta med mitt PM

Summa tisdag vecka 41

Kcal in: 1551
Kcal ut: 678
Summa kcal: 873

Det blev inte träning som tänkt idag. Har så sjukt mycket att göra i skolan, suck. Pm som skall in på fredag och på måndag. Borde egentligen sitta med de i detta nu men är så in i helskotta trött så det finns ingen chans att jag orkar. Får gå upp i den arla morgonstunden i stället.. men åter till träningen. För att komma hem tidigare för att plugga blev det ingen step up ch rygggympa, istället blev det spinning. Detta har resulterat i att jag funderar på att ligga lågt med träningen i morgon, dels på grund av tidsbrist dels på grund av att jag hade planerat in spinning i morgon och spinning tre dagar i rad är inte ritkigt vad jag känner för....

I morgon blir det couscous sallad med tonfisk till lunch, gott =)

Summa måndag vecka 41

Kcal in: 1627
Kcal ut: 678
Summa kcal: 949

En helt okej dag =) Synd bara att jag inte har hittat någon micro. Det borde vara lag på det.
Fungerar ju inte att äta frukost vid halv åtta på morgonen och sen inte få något innan man kommer hem vid nio. Elakt.

Var på spinning igår, trevligt och svettigt :P

Idag blir det istället step up, vilket är trevligt det med :P

Dagens mat blir nog som igår, det vill säga det som jag hittar på ICA.

Träning vecka 41

Så här ser träningen ut denna veckan. Hoppas att det inte blir som förra att det inte alls blir som planerat....

Måndag: Styrketräning och spinning
Tisdag: Rygggympa och Step
Onsdag: Styrketräning och spinning
Tsdag: Styrketräning och Afro
Fredag: Kulturnatt + PM inlämning = träningsfritt
Lördag: Afro
Söndag: Rygg gympa och step

Ser ganska maffigt ut, men det hade varit så bra om jag lyckades med att genomföra det!!


Uppgång som befarat

Idag blev det ett + på vågen. Hade räknat ut att jag skulle få det men det är lika tråkigt ändå *snyft* 0,1 kg plus inte mycket men har man räknat med 1 kg minus så är det fel iallaflall!!!

Jag ska nu försöka ägna mig åt att skriva mitt abrete som jag ska var klar med idag, det går itne bra över huvud taget *surar* Dessutom borde jag ha planerat in veckans mat och träning innan jag går till skolan. Har heldag VARJE dag och det är inte kul när man inte kan värma maten. Ska in på VK och se om jag kan hitta några bra recept på mat som inte behöver värmas men man ändå står sig på hela dagen.

Helgen

Helgen har varit full av kalorier och lite motion, dock sågade jag ner två träd med handsåg. Detta resulterar i en säker uppgång i morgon. Dessutom när det är mens vecka *sur*.

Detta kommer då resultera i att jag får ta nya tag i morgon och rikta in mig på nya mål. Har dock dåligt med motivation så alla idéer tages tacksamt emot!

Hoppas att er helg har varit bra och altl har flytit på som planerat

Igår och helgen samt en viktlinjal

Hur gårdagen ser ut vet jag inte och kommer nog inte få veta heller. den blev så rörig. ingen motion blev det dock 5 timmar jobb, fint med pengar

i helgen blir det inga uppdateringar. Ska ha en internetfri helg, finns inget internet att tillgå

Gjorde igår en viktlinjal där man kan se hur det har gått för mig hitills. Den finns i vänster kolumnen, är nöjd över att jag lyckades med det =)

Ha nu en bra helg alla och synda inte allt för mycket

Summa för igår

Kcal in 1436
Kcal ut 0
Summa kcal 1436

Gårdagen blev helt okej. Åt fler kalorier än jag skulle men det blir så när man blir blixtinkallad till jobb. Kom dock hem tidigt. Var där bara till 22,50. Skönt. Jobbet är definitivt inte att sitta still. Igår blev det till att säcka 4 pallar med hemoglobinpulver, det är 24 säckar på en pall och 30 kilo i varje säck. Vilket gör att det blir en hel del kilo att bära på =) Så jag tror att jag motionerade bort mina extra kalorier ändå =)

Har inte tjuvkollat på vågen denna veckan är så stolt över mig själv =)

Ingen träning idag

Ställde in konditionstestet idag *snyft* ska iväg och jobba.
Får försöka springa upp och ner för trapporna extra många gånger i stället =)
Eventuellt behöver jag inte vara där hela tiden, det hade varit skönt, men synd på pengarna :P

Gårdagens summa

Kcal in 1255
Kcal ut 277
Summa kcal 978

Helt okej med andra ord =)

Ska nu räkna ut hur dagens kcal intag kommer att se ut, men resultateta vdet kommer först i kväll =)
Annars är det fullt upp med skola, träning och tandläkare. Det är sånt som är nödvändigt ont, tandläkaren då ju


Dag 8 summering

Kcal in
Kcal ut
Summa kcal

Dagen har över lag varit bra.Det var grymt segt att gå i morse. Har fortfarande träningsverk från igår. Hoppas att det går över tills i morgon. Ska då först till Lund på föreläsning, sen till Landskrona och tandläkaren till sist till Lund och göra konditionstest och träningsrådgivning *puh* undrar hur jag ska hinna men det ska nog gå bra, eller :P
*suck* Vk vill inte fungera så jag kan inte se kaloriintag och så. Men är nöjd med dagen så resultatet blev nog bra =)


Frukost dag 9

Idag blev det inte gröt till frukost. Blev knäckemacka istället.
Igår kväll gjorde jag min bönsallad till idag. Den står nu i kylen och frästar mig =)
Ska bara hälla över lite vinäger sen är den klar för att inmundigas =)
Var ute och gick i morse. Fort gick det inte, har träningsverk från gympan igår :P

Hoppas alla läsare får en trevlig dag och lämna gärna kommentar


Summa dag 8

Kcal in: 1634
Kcal ut: 795
Summa kcal: 839

Det blev ingen step bas idag. Istället blev det pilates och pulsgympa. Det känndes mycket bra.
Åt lunch med Anna *trevligt* Nyttigt var det oxå. Råris och grönsaksgryta.
I morgon och resten av veckan blir det bönsallad, Annas idé och kesella 1 % med barnmarts purée, Saras idé.
Känns bra att ha någerlunda riktig mat att äta i skolan när man skall vara där hela dagen. i morgon har jag dessutom grupparbete och sen stickcafé vilket gör att jag behöver maten =) 
Ska ju gå ut och gå i morgon bitti oxå, icke att förglömma
 


Mat vecka 2

Måndag: Kyckling med pasta (ICA recept)
Tisdag: Nutrilett (föreläsning hela dagen)
Onsdag: Bönsallad
Torsdag: Nutrilett (föreläsning hela dagen)
Fredag: Ngt snabbt och lätt
Lördag: Midda på byn
Söndag: Ngt snabbt och lätt

Åker till Hven på fredag. Därför vet jag inte hur maten blir på fredag och söndag. Det beror på när vi åker dit och när vi åker hem. Vill det sig illa, vilket jag tror. Så kommer vi att komma först med 20,15 båten vilket gör att vi är hemma först 21. Jävla skola att lägga föreläsningar 14 - 16 på fredagkvällar *arg* Hinner med båten om jag inte ska handla men handla måste jag för vi måste äta något när vi är där. Det är synd att man inte kan leva på luft...

Träning vecka 2

Träningen kommer att planeras på följande vis
Måndag: Step Bas
Tisdag: Gå rundan
Onsdag: Konditionstest på gerda
Torsdag: Gå rundan
Fredag: Gå rundan + ev träna hemma med iform
Lördag: Träningsfritt (är på Hven)
Söndag: Träningsfritt (är på Hven)

Känns bra. Och definitivt uppnåligt!


Veckans vikt, vecka 2

Idag hade vågen gått upp 0,2 kilo. Vet inte varför. Har skött mig duktigt hela veckan med mat och träning. Ska ge det en chans till. Med det menar jag att intemkolla vågen varje dag utan bara på måndagen. *snyft*

Jag ska nu planera in veckans träning och mat. Samt gå ner till tvättstugan om 30 minuter och köra en omgång. Sen blir det till att åka till Lund och träffa Anna för att göra beskattningsrätt. Och den träffen skall slutas med ett step bas pass. Skönt att veta vad man skall träna!

Summa dag 7, söndag

Kalorier in 1746
Kalorier ut 256
Summa kalorier 1490

I det stora hela var dagen bra. Gick min runda och sen åkte jag till Lund på bröllopsmässan, dock kunde den ha varit större.
Hela veckans kalori intag och träning känns okej, även om det inte blev exakt som planerat.

RSS 2.0