1 timme 21 minuter och 57 sekunder

Det är min officiella tid på iformloppet som sprangs/joggades i tisdags. Loppet var så att man kunde välja antingen 5 eller 10 kilometer. Jag hade anmält mig till 10 men med tanke på att jag inte hade tränat något, nästan, under sommaren så var jag helt inställd på att jag bara skulle orka 5 km. Men när loppet delade sig, för att springa ett varv till eller gå i mål så kände jag mig inte färdig utan jag tog ett varv till. Mina första 5 km tog mig 45 minuter och 54 sekunder vilket innebär att de andra 5 km tog 36 minuter och 3 sekunder. Det andra varvet gick alltså nästan 10 minuter snabbare och när jag ”spurtade” i mål så kände jag att jag hade haft ytterligare mer att ge. Trots att egen beröm luktar illa, men jag är bäst =) Och bäst av allt, jag var inte sist i mål (dock var det inte många efter mig men ändå). Ah… jag känner mig såååå nöjd =) Speciellt med tanke på att när löpgruppen började i februari så orkade jag inte jogga 2 km. I slutet av april var jag uppe i 5 km och vid midsommar tog jag 9.2 km och sedan har det inte blivit något mer. Så jag är grymt nöjd =) 7,36 km i timmen blev det för övrigt i snitt över alla 10 km, om jag nu har räknat rätt =)

 

Lite stickat blir det om dagarna. Det är inte helt fel :P Strumporna växer så sakterliga och det är bra med avseende på att hösten närmar sig med stormsteg *huu* I morse när jag cyklade till tåget var det nästan så att jag önskade att jag hade haft vantar och sjal på mig. Sjal kan jag tänka mig nu för man är alltid välklädd i sjal men vantarna får allt vänta lite till.

 

För någon dag sedan satte jag mig ner och bläddrade igenom en del mönster som jag fick av min mor (http://stickmor.blogg.se) när de flyttade. Det var riktigt skoj att titta. Jag hittade mönster på två koftor som mor min hade stickat till mig när jag var liten och sedan fanns det en massa fina ”lusekoftor”. Tänk om man skulle göra någon sådan… Det som VisaLisa skrev till mig när vi var med i So You Think You Can Dance var nog inte helt fel… det hon skrev var att jag behöver öva på att sticka med mer än en färg samtidigt. Och det krävs verkligen om man skall sticka en lusekofta. Dock är det inte riktigt aktuellt just nu att göra det så det får vänta, jag har ju garnköpsförbud =)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0