Gott betyg för storasyster

Igår ringde liten bror mig för att höra vad jag skulle göra i resten av veckan. Omtalade då att det var träning igår och idag men annars inget. Han kom då med sin förfrågan om jag skulle kunna tänka hjälpa honom med att plugga inför högskoleprovet och då på matematikdelen. Vår mor har studerat mer matte än vad jag har så jag frågade liten bror varför han inte kollade med henne i stället men fick då tillsvar att jag var mer pedagogisk än henne och det värmde =) I och med att jag skall hjälpa liten bror i morgon så blir det inget stickcafé men det får jag leva utan. Jag kanske kan köra det parallellt hemma hos föräldrarna när jag hjälper bror min =) Får ta igen det nästa gång.

 

Jag har nu kommit ner till resårstickningen för strumporna i in Pepita. Det går framåt men jag tycker att det ser litet ut men bebisar är ju små i början =) Får se hur det kommer att gå. Målet är att jag skall bli klar med dressen tills helgen så jag då kan börja fundera på nästa veckas ufo. Det är skönt att på Ravelry se sina WIP minska i antal även om jag inte kommer att komma ner till 0. Jag har en hel del sjalar som är på gång och vissa av dem kräver min fulla uppmärksamhet och är därför inte helt optimala att ha på jobbrasterna.

 

Igår var det spinning som stod på schemat och idag är det Trainin Cross. Det skall bli skoj att få göra det igen. Jag missade det förra veckan eftersom jag och prinsen satt och läste besiktningsprotokollet till huset då. Men idag ser jag inga hinder att gå dit och jag har ju dessutom lyckats få en av de eftertraktade platserna. Så resterande av veckans er det ut enligt följande

Onsdag – träning

Torsdag – hjälpa lillebror

Fredag – firmafest

Lördag – tvätta

Söndag – ta det lugnt

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0