Utbildning, föredrag, strumpstickning

Idag har vi haft utbildning på jobbet. Det var intressant. Alltid kul att få lära sig något nytt även om det nu trots allt var mer en genomgång och att för att lära sig på riktigt så krävs det att man testar själv =)

 

I kväll skall jag och prinsen på föredrag i Landskrona med föräldrarna. Det skall bli trevligt . Det är alltid skoj att umgås med folk och äta gott. Dock så innebär det då tyvärr att jag missar min box idag men man kan ju inte få allt alltid och denna gång fick boxen stå tillbaka till förmån för föredraget.

 

Igår kom jag faktiskt längre än förväntat på mina strumpor så jag lever med gott mod att jag skall hinna bli klar med dem i tid tills på fredag. Det vill säga, jag hoppas att jag blir klar med dem i morgon. Då är det våffeldagen med antikrundan mys och även en serie på tv4 som jag ju nu inte kommer på vad den heter. Men mysigt är det =) Såg dock igår att jag hade stickat lite fel på dem men jag frågade ett par vänner och de såg det inte och dessutom skall det ju synas att strumporna är hemmagjorda =)

 

 


Kommentarer
Postat av: Eva

Ses i morgon

Eva

2010-03-25 @ 12:09:57
URL: http://evaihalmstad.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0