Presenterna är halvvägs färdiga

Igår kväll satt prinsen och rättade skrivningar hela kvällen(och natten) och jag satt och hade stickcafé med mig själv vilket innebär att jag sitter och dricker te och stickar samtidigt. Igår blev det sedan lite utbytt =) jag fick i julklapp en bok av mina föräldrar innehållande Selma Lagerlöfs brevväxling med Anna Oom och Elise Malmros så för att avancera igår blev det simultankapaciteten som fick komma fram. Boken stor och tung låg på matbordet, det är ganska mycket text så man slipper vända blad så ofta, och där satt jag och stickade på presenterna. Igår avslöjades det att det var strumpor som stickades för att ge bort så nu kan jag då lägga till att jag kommit så pass långt att jag skall börja på hälminskningarna i kväll, hällappen är klar. När hällappen var klar beslutade jag mig för igår att det inte var läge att fortsätta sticka på något, speciellt inte på hällminskningar då jag var så trött att jag ögonen gick i kors.

 

Igår eftermiddag bestämde jag mig för att jag skulle cykla till jobb. Sen när ögonen gick i kors så gick och la mig och då satt prinsen fortfarande kvar uppe och rättade proven (betygssättning idag). I morse när Tiffany skrek på Gun och mig att det var dags att gå upp. Ungefär samtidigt kom prinsen in och frågade om jag verkligen skulle cykla för att vädret såg inte kul ut. När jag kom upp så började det regna och sedan dess har det inte slutat. Det var lite motigt men jag lät bli att cykla idag och tur var det. Bara den lilla sträckan som det är ner till stationen från oss då blev jag ganska så blöt, men nu så har jag torkat =)

 

Ikväll är det utearmy som står på schemat. Det kommer att bli rejält blött om det inte slutar regna snart och solen kommer fram men med tanke på den väderprognos som är lämnad så har jag tyvärr inga positiva förhoppningar om att regnet kommer att upphöra snarast… men hoppas kan man alltid och army blir det oavsett vilket.

 

Jag har nu börjat med mönstret på prinsens strumpor. Garnet är verkligen härligt att sticka i och färgerna blir så fina. Det skall bli intressant att se vad prinsen tycker om dem när de är klara. Det är bäst att han tycker om dom eftersom det är han som har valt både garn och mönster.

 

Denna veckan är liksom de tidigare veckorna i vår fullspäckad

·         Måndag – army

·         Tisdag – spex på skolan och eventuellt golf

·         Onsdag – box

·         Torsdag – prinsen har lärarmiddag och styrketräning

·         Fredag – Carro student

·         Lördag – prinsens farmor firar födelsedag och prinsen jobbar

·         Söndag – prinsen jobbar och golf

Och sedan är det måndag och veckan börjar om igen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0