Igår – en dag i obalans

Det är inne på jobb att man skall sitta på en boll och jobba istället för på stolar. Igår fick jag lov att låna en pilatesboll av en av mina kollegor. Tillbringade hela dagen på bollen, eller alla timmar som tillbringades framför datorn. Då bollen rullar och man har goda möjligheter att studsa på den så kände jag igår att rygg och lår fick lov att jobba lite. I morse när jag skulle iväg till jobb, på cykel, då kände jag vilken träningsvärk som denna boll har orsakat mig. Det är inte klokt. Visst jag hade ju känt att musklerna hade arbetet men inte trodde jag att det var SÅ mycket… fast lite kan även vara från måndagens Army.

 

Idag är det onsdag och då är det box men tyvärr så missar jag den =( Jag skall iväg och titta på lägenhet i Landskrona och i kväll var enda tiden som fanns om man inte kunde dagtid så det fanns inte så  mycket att välja på. Nästa vecka kommer jag också att missa boxen eftersom då är det tid att hämta bilen och Doris och veckan efter det missar jag också då jag förhoppningsvis är på Hven, buhu… Jag vill gå på box ju!!!

 

Jag blev inte klar med presenterna igår =( Jag har ett varv kvar innan det är dags för tåminskningarna. Det borde jag hinna idag eftersom jag skall ta tåget till Landskrona i eftermiddag och sedan tillbaka till Kävlinge. Så dagens mål är att bli klara med presenterna så att de kan överlämnas till mottagarna i morgon.

 

I morgon kväll är det stickcafé som jag har tänkt gå på. Prinsen är och lagar bilen då så jag är ensam hemma så jag slipper tänka på någon annan =) Så om strumporna inte blir klara idag, vilket de skall så får jag sticka de klara i morgon kväll. Förhoppningsvis är de klara så att jag kan fokusera på aprilstrumporna så att de blir klara innan majmånads slut så jag kan vara med och tävla i strumpklubben. Det borde gå utan några större problem då jag snart, tror jag, då jag har kommit en bit på skaftet. Bara till att fortsätta =)

 

I övrigt kan tilläggas att även dagen kommer att tillbringas på bollen så musklerna får sig en omgång till idag =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0