Det gick!!!

Det gick igår, eller i natt, strumporna blev klara =) När klockan var 01,25 så fäste jag den sista tråden. Så idag lovade prinsen att han skulle ha sina fina tysklandsstrupor på sig i skolan. Hoppas på att jag får bildbevis av honom.

 

Idag är det svägerskan Cs student. Dock är inte vädret vad man önskar och det bara regnar. Jag skall se om jag kan få tag på ett paraply så att jag inte blir helt blöt. Dagen till ära så har jag smink och klänning. I lördags när jag och prinsen var i Landskrona gick vi och köpte sommarskor till mig, vita sandaler och dessa har jag idag. Men då jag är frusen av mig så har jag strumpor i dom. För att matcha kläderna i övrigt så är de stickameras januaristrumpor, Kristina i rosa, som fick äran att hålla mig varm idag.

 

I morgon firas prinsens farmors födelsedag. Det kommer bli intressant att se hur det reageras på min hårfärg :P den är ju inte så som den var innan =) jag skall se om jag under dagen kan få någon till att förbarma sig över mig och ta en bild så alla får se hur söt jag är idag, självförtroende javisst =)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0