Regn och rusk ute = sjalväder

Det är regnigt och ruskigt ute. När jag vaknade i mrose var det uppehåll men sedan så när jag kommit 1/4 av sträckan kom regnet. Först bara lite och sedan "lite" mera. Det regnade även när det var dags att bege mig till jobbet ås jag såg det som ett tydligt tecken på att jag skulle ha på mig min candle flame sjal. Den är precis lagom stor och lagom mysig. Har dessutom hämtat en kopp te och tänt mitt blinkande träd för att förstärka mysigheten ännu mera =)

Jag är snart klar med ledtråd 1 på Bella. Förhoppningsvis så blir jag klar med den och hinner påbörja ledtråd 2 ikväll men man vet aldrig. Hoppas kan man alltid. Har ju som mål att vara på ledtråd tre på fredag när nästa släpps.

Idag skall det i huvudsak bli stickat på juliastrumporna så att de är redo för att tas med på bio samt Moebius sjalen då det som synes ut snart är höst och det är ju då man skall ha sin höstsjal. Orsaken till att det inte blir så mycket Bella på jobbet är att den stickas efter diagram och SÅ bra är inte min simultankapacitet.

Oh... slutet av månaden nu. Det borde strax komma ett strumpklubbsmönster och jag får INTE glömma att anmäla mig till so you think you can knit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0