Igår lekte vi zoo

Var och tränade army igår. Mycket roligt. Vi fick bland annat gå på zoo vilket innebar att vi skulle gå som vandrande pinnar, hoppa groddor och gå som krokodiler. Det kändes. Vi fick även stå på händer och göra armhävningar (Tack A och K som hjälpte mig).

Stickningen igår gick det sämre med. Stickade inte så mycket men det blir så ibland. Håller mest aktivit på med oktoberstrumporna, mina irländska strumpor och mina pulsvärmare. I morse gjorde jag klart volangen till pulsvärmare två. Förra veckan gjorde jag den första och då gick det fort när jag kom in i mönstret och nu är jag inne i det så det borde inte ta så lång tid =)

Idag så händer det inte så mycket. Det ösregnade i morse när jag vaknade. Hade bestämt mig för att gå ut och gå så blev aningen deppig när det vräkte ner. Kom dock på att jag faktiskt är innehavare av ett regnställ så det var bara till att ta på det. Morgon runda blev det. Kvällen kommer att ängnas åt tyskaplugg och lite lite stickning. Så att jag kommer ner en bit över handen på min pulsvärmare. Är dock lite orolig för att garnet inte skall räcka. Men det löser sig alltid =) Eller =) Har dock kommit underfund med varför jag är fan av att sticka allt samtidigt = garnet räcker lika långt på båda. Det värsta som kan hända är att jag får repa upp den ena och använda den på det garnet på den andra. Mer än så är det inte =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0