Äntligen fredag =) och faster Ms strumpor är klara

Idag är det fredag och det är så skönt. Denna vecka har inte helt och hållet varit i fas med mig. Måndag och tisdag då var allt tipptopp men sen gick det bara utför :P Inte så farligt men det var inte som att rida på en macka =) Idag är det dessutom fredagen den 13 jag undra vad som kommer att hända då.... antagligen och förhoppningsvis ingenting =)

Faster Ms strumpor blev klara igår. Nu skall jag bara rapportera in de till stickameras strumpklubb oxå så kan jag vara med och tävla sen =) Fortsatte sen att sticka på min alpakka kofta. Den är så mjuk och skön =) Jag har fortfarande ett sticke som skall färdigställas innan jag får påbörja något nytt. Är så nällad på att sticka ett par fina strupor till mig själv antingen ur boken sock sock sock som jag fick i mitt mixa & matcha byte eller så blir det ett av strumpklubbens möster. Det finns så mycket fint att det inte är sant.

Igår kom det snö i skåne. Blev rent paff när jag såg det dala ner flingor utanför fönstret. Och att det den skulle lägga sig. Det hade jag inte alls planerat. Blev uktigt blöt om fötterna när jag var ute i morse.

Stickcafé var det igår. Trevligt som alltid =) Det var där strumporna blev klara. Jag lyckades med konststycket att inte handla ngot till mig själv. Det blev garn till garn & kaffebytet samt en liten grej till hemlis 5 paketet. Skall nu bara köpa kaffe och sen kan jag posta dessa två paket i morgon =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0